2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayırlısı olsun inşanlahh canık benim tek ilişkide çok önemli

Ah hadi hayırlısı bizde de öyle iki oğlumuz var eşime diyorum erkek hiss ediyorum ama kız da olabilir Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah önemlisi o tabi ki

Ah hadi hayırlısı bizde de öyle iki oğlumuz var eşime diyorum erkek hiss ediyorum ama kız da olabilir Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah önemlisi o tabi ki
Amin hayırlısı rabbim nasıl yazdıysa artık bunlar bahane tabiki yumurtlama günleri vs hayırlısı olsun hayırlı evlat olsunlar bebek çok sevdiğimiz için iki türlü de çok mutlu olacağız biz kız yada erkek

İnş değildir. Ben çok şükür zor bir hamilelik geçirmiyorum bulantı kusma yok. Ama sırtım bazen hareket edemeyecek kadar çok ağrıyor. Bazen bi anda yorgunluk çöküp uyuyorum. Genel olarak iyim. Mide bulantısını bastırmak için uyumak mantıklı Allah yardımcın olsun inş geçer bir an önce ama sana tavsiyem ara öğün yap başucunda kraker olsun bastırır. Susuz kalma hiç

Merhaba.Bende özele gidiyorum muayenehaneleri müsait olmalarına rağmen eşleri almıyorlar.benim eşimde hiç görmedi daha.aslında sadece hamileleri almaları güzel birşey.doktorun birinden virüs kapması demek bütün hamilelere bulaştırması demek Allah korusun.1 hafta sonra cinsiyeti ögrencez büyuk ihtimal.eşimi yine almıcaklar.peşimde dolansın biraz bakalım ☺tabi görmek onunda hakkı lakin bizim iyiliğimiz icin alınan bir tedbir.şimdilik fotosuyla idare etsin bakalım bu zamanlar geçer birde

Günaydın anneler
Size bişi sorucam. Benim belirtiler birden kesildi sabahları hep bulantı ve ağzıma acı tat gelip midemin kazınması ile uyanırdım. Akşam yemeğinden sonra midem çok bulandırdı. İki gündür bunlar birden durdu. Böyle olan var mı aranızda? Telaşa kapıldım ben... Bebeğime bir şey olmuşsa diye çok tedirginim

Günaydın kizlar bugün kontrole gitcek olan var mı hayırlı haberler alırsınız inşallah

Cnm iki gün iyi olursub sonra tekrar başlar o bulantılar merak etme sen

Gunaydin arkadaşlar ben kusmaktan bogazimdan kan geliyor artik sürekli kusmam olmadığı için doktorumdan ilaç talep etmedim birde çok fazla ilaç kullanıyorum ama artık dayanacak halim kalmadı. Boğazım o kadar tariş olmuş ki tükürüğü yutarken canım yanıyor. Neredeyse 1 gündür acım yediklerimde hepsi cıktı napicam hani 12.haftaya doğru bitiyordu benim bu hafta daha çok şiddetlendi hiç böyle olmamıştım ☹

Cnm iki gün iyi olursub sonra tekrar başlar o bulantılar merak etme sen
İnşallah canım teşekkür ederim cevabın için , bulantıya hasret kalacağımı düşünmezdim ben yine de bir ara randevu aldım doktordan. Sanırım ben eve ultrason alıcam öyle görünüyor. Hamilelik boyunca böyle tedirgin olacağıma en iyisi ev tipi olanlardan almak

Benim bugüne kadar hep vajinal ultrason baktı doktorum. Bugün 12. Hafta kontrolümde karından baktı artık karından bakacağını söyledi.
Aaa tamamdır çok teşekkür ederim benimki de bugüne kadar hep karından baktı şimdi de karından devam edecek demek ki

Aynısını geçen hafta bana oldu kontrole gittim canım hiç bir sorun yoktu. Bir hafta sonra yeniden bulanmaya başladı ama eskisinden daha hafif şekilde.

Aynısını geçen hafta bana oldu kontrole gittim canım hiç bir sorun yoktu. Bir hafta sonra yeniden bulanmaya başladı ama eskisinden daha hafif şekilde.
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına benim de iyidir inşallah ilk çocuk olunca bir de önceden 5 hafta kimyasal yaşayınca normal mi yaşadıklarım diye sürekli sorguluyorum

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına ☺ benim de iyidir inşallah ☺ ilk çocuk olunca bir de önceden 5 hafta kimyasal yaşayınca normal mi yaşadıklarım diye sürekli sorguluyorum
Evham yapmamız normal canım bulantım kesildi acaba bir sorun mu var diye ben de buraya yazmıştım arkadaşlar rahatlattı sağolsunlar, sen de yazmışsın iki saat sonra sorun yok demek ki cok şükür Bulansa dertliyiz, bulantı kesilse dertliyiz valla napalım, benim de ilk hamileliğim bir an evvel şu ilk trimesteri atlatsakta rahatlasak artık.

Değil mi ama ilk trimester geçerse rahatlarım ben de biraz dediğin gibi. Sağolun gerçekten bu grup bana çok yardımcı oluyor yine de randevu aldım belki giderim doktora, eşimi de alırsa o da görür minnoşu

Canım iki gün iyiysek bulantı üçüncü gün yine geliyor. Ara ara bendede oluyor. İçini ferah tut bebişin iyidir sıkıntı etme kendine inşallah geçer hemen bulantılarımız çok kötü çünkü.

Geçmiş olsun canım ılık bişeyler tüketmeye çalış boğazın için. Bulantıların bir an önce geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…