Hayırlısı olsun inşanlahh canık benim tek ilişkide çok önemliBiz 11 aydir deniyoduk bi turlu olmuyodu yumurtlama takibi falan bu seferde olmasaydi dr gidecektim kesin bir problem var diye bu seferde yumurtlama falani yakalayamadik tek iliskiyle supriz oldu bize bakalim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Mide bulantilarimda zofrani kullaniyorum 3e kadar tutuyo sonra tekrar cikartiyorum dozajinida yukseltmek istemiyorum insallah 12.haftada biter son bir hafta bjndada bitmese uzun surecek gibime geliyor Rabbim yardimcimiz olsun
Ah hadi hayırlısı bizde de öyle iki oğlumuz var eşime diyorum erkek hiss ediyorum ama kız da olabilirCanim adetlerim hep duzenli hic şaşmaz o yüzden biliyorum 13. 14. Gün ilişki oldu ilk iki oglan da bunda da tesaduf tek korunmasiz ilişki oldu ona da telefondan adet takvimimden baktim 13. Gunun gecesi idi adet 27 gunde oluyor 13 14 gun aralığı yumurtluyordum belirtilerimde olur benim bilirim o dönemi oyle işte yine de bu bebegi fazlasıyla kiz hissediyorum 2 oglan olunca belkide çok istediğimden artık nasip meselesi yumurtlama gunu hep kızı olanda cok okuyorum ama boyle birşey var diyorlar
Amin hayırlısı rabbim nasıl yazdıysa artık bunlar bahane tabiki yumurtlama günleri vs hayırlısı olsun hayırlı evlat olsunlar bebek çok sevdiğimiz için iki türlü de çok mutlu olacağız biz kız yada erkekAh hadi hayırlısı bizde de öyle iki oğlumuz var eşime diyorum erkek hiss ediyorum ama kız da olabilirRabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah önemlisi o tabi ki
İnş değildir. Ben çok şükür zor bir hamilelik geçirmiyorum bulantı kusma yok. Ama sırtım bazen hareket edemeyecek kadar çok ağrıyor. Bazen bi anda yorgunluk çöküp uyuyorum. Genel olarak iyim. Mide bulantısını bastırmak için uyumak mantıklı Allah yardımcın olsun inş geçer bir an önce ama sana tavsiyem ara öğün yap başucunda kraker olsun bastırır. Susuz kalma hiçİnşallah şekerle alakalı bir durum değil ama hamilelik biraz zor geçiyorsa vücûd güçsüz halsiz kalıyor ister istemez yorgunluk olunca da uyku yapar hele de izindeysen onun verdiği bi rahatlıkta var bence bende aynı durumdayım işe de gitmiyorum paso uyuyorum uyanık olduğunda hep midem bulandıgı için uyumak daha cazip geliyor
Merhaba.Bende özele gidiyorum muayenehaneleri müsait olmalarına rağmen eşleri almıyorlar.benim eşimde hiç görmedi daha.aslında sadece hamileleri almaları güzel birşey.doktorun birinden virüs kapması demek bütün hamilelere bulaştırması demek Allah korusun.1 hafta sonra cinsiyeti ögrencez büyuk ihtimal.eşimi yine almıcaklar.peşimde dolansın biraz bakalımyaa ne güzelmişben de özel muayenehanesine gidiyorum doktorun ama özellikle ilk kalp atışını duyacağımız zaman çok çok ısrar etmemize rağmen almadılar eşimi koronadan dolayı tek başıma girmek zorunda kaldım şu ana kadarki tüm muayenelere
Cnm iki gün iyi olursub sonra tekrar başlar o bulantılar merak etme senGünaydın anneler ☺
Size bişi sorucam. Benim belirtiler birden kesildisabahları hep bulantı ve ağzıma acı tat gelip midemin kazınması ile uyanırdım. Akşam yemeğinden sonra midem çok bulandırdı. İki gündür bunlar birden durdu. Böyle olan var mı aranızda? Telaşa kapıldım ben... Bebeğime bir şey olmuşsa diye çok tedirginim
İnşallah canım teşekkür ederim cevabın içinCnm iki gün iyi olursub sonra tekrar başlar o bulantılar merak etme sen
Bunu yazdıktan iki saat sonra yine midem bulandı da ilk kez çıkardım ya benCnm iki gün iyi olursub sonra tekrar başlar o bulantılar merak etme sen
Teşekkür ederimbenim doktorum sadece karından bakıyor. hepsinin ölçümünü karından yapıyor.
Aaa tamamdır çok teşekkür ederim benimki de bugüne kadar hep karından baktı şimdi de karından devam edecek demek kiBenim bugüne kadar hep vajinal ultrason baktı doktorum. Bugün 12. Hafta kontrolümde karından baktı artık karından bakacağını söyledi.
Aynısını geçen hafta bana oldu kontrole gittim canım hiç bir sorun yoktu. Bir hafta sonra yeniden bulanmaya başladı ama eskisinden daha hafif şekilde.Günaydın anneler ☺
Size bişi sorucam. Benim belirtiler birden kesildisabahları hep bulantı ve ağzıma acı tat gelip midemin kazınması ile uyanırdım. Akşam yemeğinden sonra midem çok bulandırdı. İki gündür bunlar birden durdu. Böyle olan var mı aranızda? Telaşa kapıldım ben... Bebeğime bir şey olmuşsa diye çok tedirginim
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasınaAynısını geçen hafta bana oldu kontrole gittim canım hiç bir sorun yoktu. Bir hafta sonra yeniden bulanmaya başladı ama eskisinden daha hafif şekilde.
Evham yapmamız normal canım bulantım kesildi acaba bir sorun mu var diye ben de buraya yazmıştımÇok sevindim her şeyin yolunda olmasına ☺ benim de iyidir inşallah☺ ilk çocuk olunca bir de önceden 5 hafta kimyasal yaşayınca normal mi yaşadıklarım diye sürekli sorguluyorum
Değil mi ama ilk trimester geçerse rahatlarım ben de biraz dediğin gibi. Sağolun gerçekten bu grup bana çok yardımcı oluyorEvham yapmamız normal canım bulantım kesildi acaba bir sorun mu var diye ben de buraya yazmıştımarkadaşlar rahatlattı sağolsunlar, sen de yazmışsın iki saat sonra sorun yok demek ki cok şükür ❤ Bulansa dertliyiz, bulantı kesilse dertliyiz valla napalım, benim de ilk hamileliğim bir an evvel şu ilk trimesteri atlatsakta rahatlasak artık.
Canım iki gün iyiysek bulantı üçüncü gün yine geliyor. Ara ara bendede oluyor. İçini ferah tut bebişin iyidir sıkıntı etme kendine inşallah geçer hemen bulantılarımız çok kötü çünkü.Günaydın anneler ☺
Geçmiş olsun canım ılık bişeyler tüketmeye çalış boğazın için. Bulantıların bir an önce geçer inşallah.Gunaydin arkadaşlar ben kusmaktan bogazimdan kan geliyor artik sürekli kusmam olmadığı için doktorumdan ilaç talep etmedim birde çok fazla ilaç kullanıyorum ama artık dayanacak halim kalmadı. Boğazım o kadar tariş olmuş ki tükürüğü yutarken canım yanıyor. Neredeyse 1 gündür acım yediklerimde hepsi cıktı napicam hani 12.haftaya doğru bitiyordu benim bu hafta daha çok şiddetlendi hiç böyle olmamıştım ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?