2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bunu yazdıktan iki saat sonra yine midem bulandı da ilk kez çıkardım ya ben çocuğum hemen bana kendini hatırlattı sanırım
Canim diyorum ya psikopata bagladik diye o gun dr diyorumki kusuyorum ama bazen mutlu oluyorum bebegim iyisin cok sukur olsun diye dr da kusunca saglikli oldugunu biliyosun banada gelemiyosun ondandir diyo guluyo insallah su mubarek gunde kusmalarimiz bir an once gecer Rabbim gonlumuze gore sagliklisini verir insallah

İlk olunca ben bilemedim onu, sürekli midem hassas olmalı diye düşündüm, sanki bu bebişin iyi olduğunu gösteriyor gibi geliyor sizlerin de böyle şeyler söylemeniz gerçekten çok rahatlatıyor çok teşekkür ederim

Değil mi ama psikopat olduk iyice inşallah bir an önce sağlıkla ikinci trimestere geçeriz ve midemiz düzelir de içimiz rahatlar biraz daha

Kızlar ben bazı tatlılardan tiksindim bazılarına aşırı düşkün oldum garip gerçekten aynı malzemeden yapılmış farklı tatlıları Birini seviyorum diğerinden nefret ediyorum ne garip şey şu hamilelik

Ben o tatli işini hamile kaldigimdan beri yiyemiyordum normalde tatli cok severim pastasi keki ama aklima geldikce kotu olurdum daha yeni yeni basladim yemeye onun disinda bastan beri hep ekşi yiyorum

Ay bu tatlı olayı bendede var canım normalde çikolata da dahil her tatlıya bayılırım ama gel gör ki şuan tatlıyı düşünmek ve çikolatanın kokusu bile midemi bulandırıyor

Ben o tatli işini hamile kaldigimdan beri yiyemiyordum normalde tatli cok severim pastasi keki ama aklima geldikce kotu olurdum daha yeni yeni basladim yemeye onun disinda bastan beri hep ekşi yiyorum
bende normalde tatlı çok severim
henüz başlayamadım yemeğe
Mesela bol ekşili salata
Oğullarımda tatlı isteği hep devam etti
bulantı ve kusma varken dahi

Arkadaşlar geçmiş yazılarda var ama şuan güncel sormak istedim çatlak kremi hangi marka aldınız ben henüz başlamadım

bende normalde tatlı çok severim
henüz başlayamadım yemeğe
Mesela bol ekşili salata
Oğullarımda tatlı isteği hep devam etti
bulantı ve kusma varken dahi
Ye ekşiyi çikar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı
Bakalim bu sozler dogru cikacakmi benim gece 11 de canim ekşili salata istedi eşimde hemen sagolsun yapti hamilelik halleri kendimi taniyamiyorum

İnşallah canım şimdilik çektiğim videoyla idare ediyor eşim :)

Tabi düşününce ne kadar çok tedbir o kadar iyi. Hatta geçen gün ya doktorum korona olursa naparız diye düşünürken buldum kendimi ama bu güzel heyecanlı anlarda eşimin de yanımda olmasını isterdim. Sanki o da kendini dışarıda kalmış gibi hissediyor, baba olacağınk hissedemiyor gibi geliyor onun için üzülüyorum inşallah cinsiyeti öğrenebilirsiniz canım :) belki böylesi eşin için de senin için de daha heyecanlı olur, öğrendikten sonra eşini iyice meraklandırıp istediğin zaman sürpriz bi şekilde söyleyebilirsin eşine mesela

Canım benim de her sabah uyanır uyanmaz kusmam vardı, hatta bazen daha sonra öğlen falan da kusuyordum, mide bulantısından tost dışında bir şey yiyemez olmuştum. 11. Haftaya girdiğim anda sabah kusmalarım bir anda kesildi, ara ara öğürmelerim oluyor hala ama çok şükür son bir haftadır kusmuyorum. Sanırım hamilelik ilerledikçe vücut alışıyor hormonlara ve kusturmaktan vazgeçiyor bence haftalar ilerlediği için senin de öyle olmuştur kötü şeyler getirme aklına hiç

Bu güzel bişi aslında değil mi ben çok evham yapıyorum ara ara benim de hep midem bulandırdı hiç kusmamıştım. Dün hiç bir şey yoktu akşam yemeğimi bile o kadar rahat yedim ki dün bugün sabah da rahat uyanınca yazdım buraya, sonra kahvaltı edeyim derken midem kötü oldu çıkardım mide bulantım kesilse iyi bişi bence de ama sevindim bugün midemin bulandığı a şimdi de kesilsin istiyorum

Arkadaşlar geçmiş yazılarda var ama şuan güncel sormak istedim çatlak kremi hangi marka aldınız ben henüz başlamadım
canım ben lierac aldım ama henüz başlamadım. 12. Haftadan itibaren başlıycam. Şimdilik body shop body butter kullanıyorum normalde kullandığım nemlendiricimi. Ama lieracı bir deneyim dedim çok sevdim hemen emiliyo yağlı yağlı bırakmıyor. Umarım etkisi de olur çatlaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…