2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hamilelik gerçekten çok değişik bir dönemmiş anlatırlardı da insan başına gelince anlıyor. En sevdiğin yiyecekten tiksinip hiç sevmediğim yiyecekler en sevdiğim oldu mide bulanınca da ufaklığın keyfi yerinde demek ki diyor insan, bulantının bile iyi bir yanı var yani umarım sağlıkla atlatırız şu ilk 3 ayı. Ben de çok evham yapıyorum daha önce bi kez kimyasal gebelik yaşamıştım, bir de yapı olarak evhamlı biriyim zaten Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah

İnşallah ilk üç ayı atlatsak hayırlısıyla, biraz daha emin oluruz belki kendimizden gerçi ben eve ultrason almayı düşünen bir insan olarak ne kadar rahatlarım bilmiyorum her şey güzel olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun

Günaydınlar herkese . Bugun sapsarı turuncuya yakın su çıkardım . Safran suyuymus mıdedekı. Hamılelıkte oluyormus . Sabahları oluyor . Vallahı çok acıydı tadı çok kötü mıdeden geliyor tutamıyorum

Ben kendimi bildim bileli eksiyi cok severim dayanamiyorum dun baktim esim kizlarim tatli seyler getiriyo anne bundan ya bosver eksiyi diyolar niyet belli ama bakalim Rabbim bize neyi nasip edecek bildiginiz baski yapiyolar bana

Arkadaşlar geçmiş yazılarda var ama şuan güncel sormak istedim çatlak kremi hangi marka aldınız ben henüz başlamadım
Ben ilk hamileliğimde bebek yağı kullanmıştım. Bundada onu düşünüyorum. Haftaya doktor kontrolüm var onu atlatalım başlarım herhalde artık.

Ay bu tatlı olayı bendede var canım normalde çikolata da dahil her tatlıya bayılırım ama gel gör ki şuan tatlıyı düşünmek ve çikolatanın kokusu bile midemi bulandırıyor
Bende öyleyim valla dün eşime pasta aldırdım 2 çatal anca yedim tatlıyı içim almıyo düşününce bile kötü oluyorum ilk defa böyle oldum tatlıyı severdim çok, oğluma hamileyken de hep tatlı şeyler isterdim şimdi hep tuzlu ve ekşi ☺ ne dersin kız bebeklerimiz mi yolda acaba ondan mıdır bunlar

Sanırım bu marka iyi trendyoldan alsam olur mu acaba orjinaldir heralde

Ben ilk hamileliğimde bebek yağı kullanmıştım. Bundada onu düşünüyorum. Haftaya doktor kontrolüm var onu atlatalım başlarım herhalde artık.
Johnsbaby gibimi canım eğer oysa bi ara bacaklarıma kullandım killarimi çoğalmıştı benim daha da sürmedim kuaförüm bile fark etmisti

Inşallah canım ılık limonlu su yaptım içmeye çalıştım ama sanki boğazımın ici kesilmiş gibi
Bence limonlu su daha kötü çıkartırken bütün yemek borumu yakıyodu limon ben bıraktım. Eğer sürekli çıkartmaya devam edersen doktorundan ilaç iste bence böyle çile çekilmez. Ben ilaca ramen iki defa kustum mesela dün. 5 haftadır kesintisiz kusuyorum valla güçsüz kaldım artık. Geçicek gibi de durmuyo

Ben mustela aldım. Ama doktorum nemli olması önemli istersen zeytin yağı bile sürebilirsin dedi
Evet bazı bloglari okudum çok da para vermeye gerek yok diyorlar catlayacaksa catliyormus sanırım genetik biraz kaşıntılarım başladı Benim bir an önce alayim da süreyim

Evet bazı bloglari okudum çok da para vermeye gerek yok diyorlar catlayacaksa catliyormus sanırım genetik biraz kaşıntılarım başladı Benim bir an önce alayim da süreyim
Kızlar göbeğiniz çıkmaya başladı mı ki ya... benim çok az var dışardan bakan anlamaz sanki regl olmadan önceki şişlik kadar en fazla. Ben de başlıyım bari kullanmaya haftaya 12+0 oluyorum kısmetse

Eşimde öyle diyor ama kullandığım ilaçlar zateb sersem uyku hali yapıyor kendimde değilim gibi baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum canım.Az önce yine çıkardım sapsarı su acı. Benim senin gibi sürekli olmuyordu gelince de böyle işte .9 ay kusanlar varmış Allah korusun

Kızlar göbeğiniz çıkmaya başladı mı ki ya... benim çok az var dışardan bakan anlamaz sanki regl olmadan önceki şişlik kadar en fazla. Ben de başlıyım bari kullanmaya haftaya 12+0 oluyorum kısmetse
Benim belli oluyor yani kilo göbeği değilde hamilelik göbeği old belli canım bide ben biraz şişko bi hamileyim 74 kilocuk belki etkisi vardır ☺☺

Allah korusun ben de ondan korkuyorum açıkçası. inşallah böyle bişey yaşamayız hiçbirimiz

Merhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…