2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ahhh canım Çok üzüldüm kesin mi başka bi yerde de mi batırsan acaba

İnşallah canım şimdilik çektiğim videoyla idare ediyor eşim :)
Onları görmesi de güzel bişey canım yine aynı heyecanı yaşıyordur
Evet bazı bloglari okudum çok da para vermeye gerek yok diyorlar catlayacaksa catliyormus sanırım genetik biraz kaşıntılarım başladı Benim bir an önce alayim da süreyim
Önemli olan kuru kalmamasıymış nemli olması gerekliymiş. Çok kilo alırsak hamilelikte çatlağı önleyecek bişe yok diyor benim doktor muhakkak olur dedi.

Neden ölmüş bir sıkıntın rahatsızlığın var mıydı canım benim çok üzüldüm yaaa

Canım çok üzüldüm İnş öyle birşey yoktur ama başka doktora da mı gitsen acaba?

Keşke benimde biraz midem bulansada hamile oldugumu hatırlasam bazen tamamen unutuyorum
Bazen aynı şeyi düşünüyorum bende kilo almayıp zayıflarım diye ama sonra buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca çok zor bir durum olduğunu anlıyorum Allah yardımcıları olsun

Ah canım ya, çok üzüldüm. Nedenini söylemediler mi? Allah sabır versin, yar ve yardımcın olsun

2 Dr gözüktüm şuan 11 hafta olmam gerekirken 6 haftalık gözüküyor 1 hafta bekleyip gelişim olmazsa kürtaj olacağım

Ye ekşiyi çikar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı
Bakalim bu sozler dogru cikacakmi benim gece 11 de canim ekşili salata istedi eşimde hemen sagolsun yapti hamilelik halleri kendimi taniyamiyorum
evet bunu bende merak ediyorum
ya ben sahur da da eşimle atıştırmaya başladım dikkat etmem lazım :/
gün içinde iftara kadar çok yemiyorum ama hareketsizlik de var :/

Sanırım bu marka iyi trendyoldan alsam olur mu acaba orjinaldir heralde
Ben hepsiburadadan aldım canım bence orijinal kutusu falan üzerinde etiketi vb. her şeyi var. Büyük olanından aldım 400 ml hem pompalı şişede geliyor kullanışlı olur hem de daha uyguna geliyor küçük olanına göre canım

ah : (
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
acını paylaşıyoruz arkadaşım
bu konuda benim gibi senin yaşadıklarını bizzat tecrübe edenler var : (
Lutfen üzüntünü yaşa ama inşallah çabucak toparlan
zor günler seni bekliyor olsa da inşallah Rabbim çok daha hayırlısını nasip etsin sana ve eşine
Bu dönemin ancak eşinle birlikte üstesinden gelebilirsiniz
bende kalbinin durduğunu öğrendiğimde aynı şekilde farklı bir hastaneye gitmem gerekmişti
butun gün uğraşmıştık akşama kürtaj gerçekleşmişti
umarim bir hafta beklemek zorunda kalmazsin
dualarim seninle arkadaşım

Bazen aynı şeyi düşünüyorum bende kilo almayıp zayıflarım diye ama sonra buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca çok zor bir durum olduğunu anlıyorum Allah yardımcıları olsun
Bir bakalım ne oldu bu yazıyı attım biraz önce midem ve

Sağlıklı sıhhatli olsunda canım. Bir oğlum var birde kızım olur inşallah rabbim gönlümüze göre versin

Allah sabır versin arkadaşım çok üzüldüm en son kaçıncı hafta gitmiştin kontrole

Johnsbaby gibimi canım eğer oysa bi ara bacaklarıma kullandım killarimi çoğalmıştı benim daha da sürmedim kuaförüm bile fark etmisti
Evet canım. Bende olmamıştı kıllanma çok dikkatte etmemiştim aslında hergün süreyim falan diye ona rağmen nemlendirdi çok az bi çatlağım var.

Canim cok uzuldum ya rabbim sana ve eşine sabir versin

Çok üzüldüm canım rabbim sabrını versin sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin . Kaç haftalıktın en son gittiğinde belirtin olmadımı.

Kızlar mesajları okuyorum, okurken yürüyorum evde, niye, kabız olmayayım diye. Bu hamileliğim cidden kabus gibi. Yedi yaşımda oğlum var onda da bulantılarım olmuştu ama ayakta geçirmiştim. Ne kabızlık ne mide yanması ne de başka sorunum olmuştu. Hatta 4. Aydan sonra yüzmeye fitness a gittim, çok aktif bir hamileydim. Ama bu seferki beni mahvetti. Yataklara düşüp 3-4 gün düzgün beslenmeyince bağırsaklarım çalışmayı bıraktı. Doktorun verdikleri fayda etmedi. Bulantıma rağmen zeytinyağları içtim, her gün sebze yapmaya çalıştım bağırsak dostu yemekler yaptım. Oğlumla eşim cırcır oldu bende sıfır etki Size de yazmıştım zaten. Neyse kızlar yavaş yavaş takviyelerle düzeldim ama her gün en az 2km yürüyorum evde halim olmadığı halde. Zofram biraz iyi gelmişti o etkisini yitirdi o günlerde bu hallere düştüm zaten. Sonra prilam aldım 6-7 gün iyiydi sonra o da etkisini yitirdi şu an ne yesem böyle tazyikli çıkarıyorum boğulcam zannediyorum hatta. Hayattan soğudum hep mide ağrısı çekiyorum bazen de açlıktan karnım ağrıyor. Tekrar onzyd başladım şimdi, o da akşama kadar tutuyor akşam gene ne varsa çıkarıyorum sonra hasta gibi yatırıyor. Bütün gece açtım resmen bir de. Yani anlayacağınız 4 gözle bitmesini bekliyorum şu günlerin, hatta 2013 fotoğraflarıma bakıyorum ne zaman kendime gelmişim diye baktım tam 3 aylıkken balık restoranına gitmişim dedim demek ki bayağı iyimişim balık yemeğe gittiğime göre. Bugün de sabah tost yedim kendimi tutuyorum şu an onzyd i geç içicem belki akşama kurtarır beni diye. Bu arada ben ilk hamileliğimde lierac da aldım ama daha çok bebe yağı kullandım. Tüylenme yapmadı şükür, tüylenme sırtımda oldu hamilelikten ama döküldü sonra. Ama her tuvalete girdiğimde sürdüm bebeyağını hiç üşenmeden. Günde 3-4 oluyordu karnımı asla kuru bırakmadım. Bu şekilde hiç çatlağım olmadı. Sadece tam doğumdan önce minnacık 2 çatlak çıktı rahme yakın, o da orada bir sezeryan gibi dikiş izim var. Overkist ameliyatı olmuştum açık, sanıyorum o kısım kastı deriyi orada minicik iki çatlak oluşmuş ama belli bile olmuyor. Tabi kızlar ben çok da spor yaptım asla yatan bir hamile değildim. Normal doğum için de çok gerekli. Bu kadar aktif biri olunca bu süreç beni çok zorladı çok. Devamlı Allah’a yalvarıyorum geçsin artık diye. Allah tüm çekenlerin yardımcısı olsun gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…