- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Ahhh canımMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Onları görmesi de güzel bişey canım yine aynı heyecanı yaşıyordurİnşallah canım şimdilik çektiğim videoyla idare ediyor eşim :)
Önemli olan kuru kalmamasıymış nemli olması gerekliymiş. Çok kilo alırsak hamilelikte çatlağı önleyecek bişe yok diyor benim doktor muhakkak olur dedi.Evet bazı bloglari okudum çok da para vermeye gerek yok diyorlar catlayacaksa catliyormus sanırım genetik biraz kaşıntılarım başladı Benim bir an önce alayim da süreyim
Keşke benimde biraz midem bulansada hamile oldugumu hatırlasam bazen tamamen unutuyorumKeşke benim de bulantilarim bitse
Neden ölmüş bir sıkıntın rahatsızlığın var mıydı canım benim çok üzüldüm yaaaMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Canım çok üzüldümMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Bazen aynı şeyi düşünüyorum bende kilo almayıp zayıflarım diyeKeşke benimde biraz midem bulansada hamile oldugumu hatırlasam bazen tamamen unutuyorum
Ah canım ya, çok üzüldüm. Nedenini söylemediler mi? Allah sabır versin, yar ve yardımcın olsunMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
evet bunu bende merak ediyorumYe ekşiyi çikar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı
Bakalim bu sozler dogru cikacakmibenim gece 11 de canim ekşili salata istedi eşimde hemen sagolsun yapti hamilelik halleri kendimi taniyamiyorum
Ben hepsiburadadan aldım canım bence orijinal kutusu falan üzerinde etiketi vb. her şeyi var. Büyük olanından aldım 400 ml hem pompalı şişede geliyor kullanışlı olur hem de daha uyguna geliyor küçük olanına göre canımSanırım bu marka iyi trendyoldan alsam olur mu acaba orjinaldir heralde
ah : (Merhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Kalp atışı varmıydı daha2 Dr gözüktüm şuan 11 hafta olmam gerekirken 6 haftalık gözüküyor 1 hafta bekleyip gelişim olmazsa kürtaj olacağım
Bir bakalım ne oldu bu yazıyı attım biraz önce midem veBazen aynı şeyi düşünüyorum bende kilo almayıp zayıflarım diyeama sonra buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca çok zor bir durum olduğunu anlıyorum Allah yardımcıları olsun
Kıyamam canım dikkat et uzun süre aç kalma yapabilir bulantı.Bir bakalım ne oldu bu yazıyı attım biraz önce midem ve
Sağlıklı sıhhatli olsunda canım. Bir oğlum var birde kızım olur inşallah rabbim gönlümüze göre versinBende öyleyim valla dün eşime pasta aldırdım 2 çatal anca yedim tatlıyı içim almıyo düşününce bile kötü oluyorum ilk defa böyle oldum tatlıyı severdim çok, oğluma hamileyken de hep tatlı şeyler isterdim şimdi hep tuzlu ve ekşi ☺ ne dersin kız bebeklerimiz mi yolda acaba ondan mıdır bunlar
Allah sabır versin arkadaşım çok üzüldüm en son kaçıncı hafta gitmiştin kontroleMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Evet canım. Bende olmamıştı kıllanma çok dikkatte etmemiştim aslında hergün süreyim falan diye ona rağmen nemlendirdi çok az bi çatlağım var.Johnsbaby gibimi canım eğer oysa bi ara bacaklarıma kullandım killarimi çoğalmıştı benim daha da sürmedim kuaförüm bile fark etmisti
Canim cok uzuldum ya rabbim sana ve eşine sabir versinMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Çok üzüldüm canım rabbim sabrını versin sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin . Kaç haftalıktın en son gittiğinde belirtin olmadımı.Merhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?