Evet kahvaltı yapmadım canım istemedi bir şeyler atıştırıncada böyle oldu çok kötü bir şey miş yaaa ben ne dedim öyleKıyamam canım dikkat et uzun süre aç kalma yapabilir bulantı.
Canım bak aynı durumdayım idrar enfeksiyonum var doktor ilaç falan yazdı ama karnım sürekli agrıyor ben de diyorum yazdıgı antibiyotik mi böyle. Yaptı kafa m çok karışık ama agrılar ım devam ediyorKizlar benim kasik agrim devam ediyor yarin icin randevu aldim bebegimi çok merak ediyorum umarim hersey yolundadir dualariniza ihtiyacim varidrar enfeksiyonu olan arkadaslar sizlerin beirtileri neydi ?acaba idrar yolu enfeksiuonumu oldum doktorum tlfnda normal demisti ama bugun arastirdim gecmeyen agri icin mutlaka doktora gorunmek gerekiyormuş çok korkuyorum
Yaa cnm cok uzuldum ozaman kalp atisi var ama gelisme mi yok? daha once muayene olmamis miydin2 Dr gözüktüm şuan 11 hafta olmam gerekirken 6 haftalık gözüküyor 1 hafta bekleyip gelişim olmazsa kürtaj olacağım
Benim karnim degil tam hobegimin alti yani rahmim agriyor 3 gundur boyle ara ara geciyor tekrar basliyor ama uzaniyorum agriyor oturuuorum agriyor bi sabaha karsi hafiflemisti oyle uyumuşum canimCanım bak aynı durumdayım idrar enfeksiyonum var doktor ilaç falan yazdı ama karnım sürekli agrıyor ben de diyorum yazdıgı antibiyotik mi böyle. Yaptı kafa m çok karışık ama agrılar ım devam ediyor
Hepimiz bu topicte hamileyiz mideniz bulanmış anlıyorum ama nolur bu kadar detaylı anlatmayın yanlışlıkla okudum yemek yicektim yiyemedim. Allah yardımcınız olsun mide bulantısı kötü haklısınız ama bu kadar ayrıntılı anlatmayın nolursunuzGünaydınlar herkese . Bugun sapsarı turuncuya yakın su çıkardım . Safran suyuymus mıdedekı. Hamılelıkte oluyormus . Sabahları oluyor . Vallahı çok acıydı tadı çok kötü mıdeden geliyor tutamıyorum
Allah yardımcın olsun canım. Çok çok üzüldümMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Benimde hafiften çıkmaya başladı vallaKızlar göbeğiniz çıkmaya başladı mı ki ya... benim çok az var dışardan bakan anlamaz sanki regl olmadan önceki şişlik kadar en fazla. Ben de başlıyım bari kullanmaya haftaya 12+0 oluyorum kısmetse
Çok teşekkür ederim çubuk kraker midemi bulandırıyor hamileliğimi ilk öğrendiğimden ara öğünümü bile atlamazken şimdi daha yeni yeni su içmeye başladım bu duruma artık alışmam lazım diye düşünüyorumİnş değildir. Ben çok şükür zor bir hamilelik geçirmiyorum bulantı kusma yok. Ama sırtım bazen hareket edemeyecek kadar çok ağrıyor. Bazen bi anda yorgunluk çöküp uyuyorum. Genel olarak iyim. Mide bulantısını bastırmak için uyumak mantıklı Allah yardımcın olsun inş geçer bir an önce ama sana tavsiyem ara öğün yap başucunda kraker olsun bastırır. Susuz kalma hiç
Ben 3 haftadır falan enfeksiyon çekiyorum kasık ağrım oldu ama çok dayanılmayacak gibi değildi ama bir böbrek ağrım oldu sol böbrek ölüyorum dedim istiyorsan aklında kalmasın diye doktora görün canımKizlar benim kasik agrim devam ediyor yarin icin randevu aldim bebegimi çok merak ediyorum umarim hersey yolundadir dualariniza ihtiyacim varidrar enfeksiyonu olan arkadaslar sizlerin beirtileri neydi ?acaba idrar yolu enfeksiuonumu oldum doktorum tlfnda normal demisti ama bugun arastirdim gecmeyen agri icin mutlaka doktora gorunmek gerekiyormuş çok korkuyorum
Karnım derken kasıklarım yani canım bende araycm doktorumuBenim karnim degil tam hobegimin alti yani rahmim agriyor 3 gundur boyle ara ara geciyor tekrar basliyor ama uzaniyorum agriyor oturuuorum agriyor bi sabaha karsi hafiflemisti oyle uyumuşum canim
ilk gebeliğin mi arkadaşım?Kızlar göbeğiniz çıkmaya başladı mı ki ya... benim çok az var dışardan bakan anlamaz sanki regl olmadan önceki şişlik kadar en fazla. Ben de başlıyım bari kullanmaya haftaya 12+0 oluyorum kısmetse
Ben kendimi bildim bileli eksiyi cok severim dayanamiyorum dun baktim esim kizlarim tatli seyler getiriyo anne bundan ya bosver eksiyi diyolarniyet belli ama bakalim Rabbim bize neyi nasip edecek bildiginiz baski yapiyolar bana
kalp atışı yok maalesefKalp atışı varmıydı daha
insallah varsa Allah'tan ümit kesilmez
4 hafta önce gitmiştimAllah sabır versin arkadaşım çok üzüldüm en son kaçıncı hafta gitmiştin kontrole
bekleyeceğim sanırım kürtaj için hemen almadılar tahlil test yaptırdım ama 6 haftalık gözüküyor şu an 6 haftada kalp atışı duymamamiz normal 1 hafta beklemeliyiz dedi drah : (
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
acını paylaşıyoruz arkadaşım
bu konuda benim gibi senin yaşadıklarını bizzat tecrübe edenler var : (
Lutfen üzüntünü yaşa ama inşallah çabucak toparlan
zor günler seni bekliyor olsa da inşallah Rabbim çok daha hayırlısını nasip etsin sana ve eşine
Bu dönemin ancak eşinle birlikte üstesinden gelebilirsiniz
bende kalbinin durduğunu öğrendiğimde aynı şekilde farklı bir hastaneye gitmem gerekmişti
butun gün uğraşmıştık akşama kürtaj gerçekleşmişti
umarim bir hafta beklemek zorunda kalmazsin
dualarim seninle arkadaşım
aminnnCanim cok uzuldum ya rabbim sana ve eşine sabir versin
hala hiçbir belirti yok Dr kanama olursa gel dedi.Çok üzüldüm canım rabbim sabrını versin sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin . Kaç haftalıktın en son gittiğinde belirtin olmadımı.
arkadaşım Allah'ım sabır versinBenim 2. Bebeğim ilk çocuğumu sağlam bir şekilde doğurdum çok şükür 2. Bebeklerde görülmesi daha ilginç geliyor sanki
Aminnn inşallah canım ❤❤Sağlıklı sıhhatli olsunda canım. Bir oğlum var birde kızım olur inşallah rabbim gönlümüze göre versin
Kacinci haftadasın canimKarnım derken kasıklarım yani canım bende araycm doktorumu
üzüldüm. hakkınızda hayırlısı olsun.2 Dr gözüktüm şuan 11 hafta olmam gerekirken 6 haftalık gözüküyor 1 hafta bekleyip gelişim olmazsa kürtaj olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?