2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar benim kasik agrim devam ediyor yarin icin randevu aldim bebegimi çok merak ediyorum umarim hersey yolundadir dualariniza ihtiyacim varidrar enfeksiyonu olan arkadaslar sizlerin beirtileri neydi ?acaba idrar yolu enfeksiuonumu oldum doktorum tlfnda normal demisti ama bugun arastirdim gecmeyen agri icin mutlaka doktora gorunmek gerekiyormuş çok korkuyorum

Canım bak aynı durumdayım idrar enfeksiyonum var doktor ilaç falan yazdı ama karnım sürekli agrıyor ben de diyorum yazdıgı antibiyotik mi böyle. Yaptı kafa m çok karışık ama agrılar ım devam ediyor

Benim karnim degil tam hobegimin alti yani rahmim agriyor 3 gundur boyle ara ara geciyor tekrar basliyor ama uzaniyorum agriyor oturuuorum agriyor bi sabaha karsi hafiflemisti oyle uyumuşum canim

Hepimiz bu topicte hamileyiz mideniz bulanmış anlıyorum ama nolur bu kadar detaylı anlatmayın yanlışlıkla okudum yemek yicektim yiyemedim. Allah yardımcınız olsun mide bulantısı kötü haklısınız ama bu kadar ayrıntılı anlatmayın nolursunuz

Allah yardımcın olsun canım. Çok çok üzüldüm

Kızlar göbeğiniz çıkmaya başladı mı ki ya... benim çok az var dışardan bakan anlamaz sanki regl olmadan önceki şişlik kadar en fazla. Ben de başlıyım bari kullanmaya haftaya 12+0 oluyorum kısmetse
Benimde hafiften çıkmaya başladı valla

Çok teşekkür ederim çubuk kraker midemi bulandırıyor hamileliğimi ilk öğrendiğimden ara öğünümü bile atlamazken şimdi daha yeni yeni su içmeye başladım bu duruma artık alışmam lazım diye düşünüyorum

Ben 3 haftadır falan enfeksiyon çekiyorum kasık ağrım oldu ama çok dayanılmayacak gibi değildi ama bir böbrek ağrım oldu sol böbrek ölüyorum dedim istiyorsan aklında kalmasın diye doktora görün canım

Benim karnim degil tam hobegimin alti yani rahmim agriyor 3 gundur boyle ara ara geciyor tekrar basliyor ama uzaniyorum agriyor oturuuorum agriyor bi sabaha karsi hafiflemisti oyle uyumuşum canim
Karnım derken kasıklarım yani canım bende araycm doktorumu

Kızlar göbeğiniz çıkmaya başladı mı ki ya... benim çok az var dışardan bakan anlamaz sanki regl olmadan önceki şişlik kadar en fazla. Ben de başlıyım bari kullanmaya haftaya 12+0 oluyorum kısmetse
ilk gebeliğin mi arkadaşım?
benim ilk gebeliğimde 6inci ayda ancak belli olmaya başladı
zayif hamile kalmıştım
ikinci de biraz daha erken
simdi üçüncü hamileliğim sağlıklı olan yani
beni tanıyanlar görse hemen anlar hamile göbeği diye normalde göbeğim yoktu çünkü

yani hiç endişelenmeyin büyük mü küçük mü diye
bir gün uyanıp diyeceksiniz ki ah bu göbek bir dünya olmuş : ))

bir de yapı meselesi de olabilir kiminin küçük kiminin daha büyük olur karnı aynı şey mevzusu gibi sivri ki yuvarlak mi yoksa yukarda mi aşağıda mi

benim iki gebelikte top gibi ve hep aşağıda idi son aylarda "karnı imiş doğum yakın" derler ya benim ki zaten hep aşağıda idi

Ahh bir hamile göbeği hakkında roman yazılır

Merhaba doktordan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda kıpır kıpırdı miniğim. Ense kalınlıgı ve burun kemiği ölçümleri normalmiş. Doktorum ikili ve üçlü testi önermedi yaştan dolayı. 37 yaşındayım. Ya aminiyosentez ya da kandan bakılan bir test varmış yurt dışına yollanıyormuş oikisinden birini önerdi araştıracagız bakalım

Ben kendimi bildim bileli eksiyi cok severim dayanamiyorum dun baktim esim kizlarim tatli seyler getiriyo anne bundan ya bosver eksiyi diyolar niyet belli ama bakalim Rabbim bize neyi nasip edecek bildiginiz baski yapiyolar bana
Benim de kızım var eşim sürekli oğlum diye seviyor karnımı onun yüzünden bende stresteyim

kız olsa sevinemicem resmen eskiden hep 2 kız 1 oğlum olsun derdim kızlar arka arkaya arkadaş gibi olur diyordum kendim tek kız olunca kızımın arkadaşı olsun istedim hep.. şimdi ne istediğimi bile bilmiyorum hamilelik çok etkiledi beni

Kalp atışı varmıydı daha
insallah varsa Allah'tan ümit kesilmez
kalp atışı yok maalesef
Allah sabır versin arkadaşım çok üzüldüm en son kaçıncı hafta gitmiştin kontrole
4 hafta önce gitmiştim
bekleyeceğim sanırım kürtaj için hemen almadılar tahlil test yaptırdım ama 6 haftalık gözüküyor şu an 6 haftada kalp atışı duymamamiz normal 1 hafta beklemeliyiz dedi dr
Canim cok uzuldum ya rabbim sana ve eşine sabir versin
aminnn
Çok üzüldüm canım rabbim sabrını versin sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin . Kaç haftalıktın en son gittiğinde belirtin olmadımı.
hala hiçbir belirti yok Dr kanama olursa gel dedi.

Benim 2. Bebeğim ilk çocuğumu sağlam bir şekilde doğurdum çok şükür 2. Bebeklerde görülmesi daha ilginç geliyor sanki

Benim 2. Bebeğim ilk çocuğumu sağlam bir şekilde doğurdum çok şükür 2. Bebeklerde görülmesi daha ilginç geliyor sanki
arkadaşım Allah'ım sabır versin
bende bir ölü doğum sonrası 8 hafta da kalbi dueud ikinci bebeğimizin
kanama ile acile gittim kalp atışı vardı ama kesesi çok küçük demişti doktor
Progestan vermişti
4 gün sonra asıl randevuma gittim ve kalbi durmuştu fakat kanama başlamadı

Sonra ki gebeliklerde bunu yaşayan bir kaç kişi biliyorum

Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…