Yarin gidecem canim internette arastirdim rahim acildigi zamanda agri cok olurmus oturarak yada dinlenerek yine gecmezmis benimde gecmiyor ve oyle bir durumda dusuge kadar gidiyormuş o yuzden rahme dikis atilmasi gerekiyormus insallah oyle bir sey yoktur gorumceminde agrisi olmuş wc ye bile gidemiyormuş normal dedi ama ben yok yarin gidecem cunku gecmiyor ve kotuyum umarim bi sikinti olmazBen 3 haftadır falan enfeksiyon çekiyorum kasık ağrım oldu ama çok dayanılmayacak gibi değildi ama bir böbrek ağrım oldu sol böbrek ölüyorum dedim istiyorsan aklında kalmasın diye doktora görün canım
12Kacinci haftadasın canim
İçini ferah tut Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşAllah bizede haber ver olur mu merak ederim bendeYarin gidecem canim internette arastirdim rahim acildigi zamanda agri cok olurmus oturarak yada dinlenerek yine gecmezmis benimde gecmiyor ve oyle bir durumda dusuge kadar gidiyormuş o yuzden rahme dikis atilmasi gerekiyormus insallah oyle bir sey yoktur gorumceminde agrisi olmuş wc ye bile gidemiyormuş normal dedi ama ben yok yarin gidecem cunku gecmiyor ve kotuyum umarim bi sikinti olmaz
Ben çok düzenli yemeye gayret ediyorum ana öğünlerden 2.5 saat sonra meyve, badem, ceviz gibi şeyler yiyorum ve herzamn olmasada en az 8 bardak su içmeye çalışıyorum.Çok teşekkür ederim çubuk kraker midemi bulandırıyor hamileliğimi ilk öğrendiğimden ara öğünümü bile atlamazken şimdi daha yeni yeni su içmeye başladım bu duruma artık alışmam lazım diye düşünüyorum
Bildiğim kadarıyla geğirme olayı da yediklerimizle alakalı mide gaz yapan belli besinler var ya da lokmalarını küçültüp az az yiyip gazlı besinlerden uzak duracaksın bende mesela kivi ve portakal yapıyor kızartma zaten yemiyorum oda yapar birde karbonhidrat miktarını az da olsa azaltman lazımBen çok düzenli yemeye gayret ediyorum ana öğünlerden 2.5 saat sonra meyve, badem, ceviz gibi şeyler yiyorum ve herzamn olmasada en az 8 bardak su içmeye çalışıyorum.
Benim başlarda hafif bulantım oldu ama ekşi yoğurt çorbası kurtarıcım oldu. Bulantı konusunda rahattım ama benim de akşam yemeklerinden sonra yeni başlayan bir mide yanması var. Afedersiniz ama çok sık geğirme olmaya başladı.
Canım geç döllenme olabilir belki bebek normal adetinden sonra geliyordur belki. Senin için zor olsada kalbini ferah tut. İnş sağlıkla gelişir herşey Allah’ın takdiri dua et bol bol.kalp atışı yok maalesef
4 hafta önce gitmiştim
bekleyeceğim sanırım kürtaj için hemen almadılar tahlil test yaptırdım ama 6 haftalık gözüküyor şu an 6 haftada kalp atışı duymamamiz normal 1 hafta beklemeliyiz dedi dr
aminnn
hala hiçbir belirti yok Dr kanama olursa gel dedi.
Canim Rabbim yardimcin olsun cok izuldum hakkimizda hayirlisini versinMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Canim idrar yolu enfeksiyonu olabilir insallah guzel haberlerle gelirsinKizlar benim kasik agrim devam ediyor yarin icin randevu aldim bebegimi çok merak ediyorum umarim hersey yolundadir dualariniza ihtiyacim varidrar enfeksiyonu olan arkadaslar sizlerin beirtileri neydi ?acaba idrar yolu enfeksiuonumu oldum doktorum tlfnda normal demisti ama bugun arastirdim gecmeyen agri icin mutlaka doktora gorunmek gerekiyormuş çok korkuyorum
Merhaba canım gözün Aydın bebişini görmüşünMerhaba doktordan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda kıpır kıpırdı miniğim. Ense kalınlıgı ve burun kemiği ölçümleri normalmiş. Doktorum ikili ve üçlü testi önermedi yaştan dolayı. 37 yaşındayım. Ya aminiyosentez ya da kandan bakılan bir test varmış yurt dışına yollanıyormuş oikisinden birini önerdi araştıracagız bakalım
Olabilir evet pek yağlı yemiyorum ama portakalın mevsimi geçecek diye çok yiyorumBildiğim kadarıyla geğirme olayı da yediklerimizle alakalı mide gaz yapan belli besinler var ya da lokmalarını küçültüp az az yiyip gazlı besinlerden uzak duracaksın bende mesela kivi ve portakal yapıyor kızartma zaten yemiyorum oda yapar birde karbonhidrat miktarını az da olsa azaltman lazım
ilk gebeliğin mi arkadaşım?
benim ilk gebeliğimde 6inci ayda ancak belli olmaya başladı
zayif hamile kalmıştım
ikinci de biraz daha erken
simdi üçüncü hamileliğim sağlıklı olan yani
beni tanıyanlar görse hemen anlar hamile göbeği diye normalde göbeğim yoktu çünkü
yani hiç endişelenmeyin büyük mü küçük mü diye
bir gün uyanıp diyeceksiniz ki ah bu göbek bir dünya olmuş : ))
bir de yapı meselesi de olabilir kiminin küçük kiminin daha büyük olur karnı aynı şey mevzusu gibi sivri ki yuvarlak mi yoksa yukarda mi aşağıda mi
benim iki gebelikte top gibi ve hep aşağıda idi son aylarda "karnı imiş doğum yakın" derler ya benim ki zaten hep aşağıda idi
Ahh bir hamile göbeği hakkında roman yazılır
Bnm de daha hic yok bakalim ne zaman belli olacak dedigin gibi ilk gebelikler 20 25 haftada belli oluyor bnm hic çıkmamıştı etrafımdaki bazi patavatsizlarda bakamamissin bebege karnin hiç büyümemiş demişti bebeklerim 3 kilo ve üstü doğdu ikisi bunda da yok zaten kilo da alamiyorum kusmaktan bas ağrısından perperisan bir haldeyim hic karnim büyümüyor diye dert etmiyorum sadece yeniden ağzımın tadı istahim yaşama enerjim yerine gelsin diye dua ediyorum oyle bıktım ki bu bulantilardan halsizlik ve hasta hissetme halinden dünyam burnumdan geliyorilk gebeliğin mi arkadaşım?
benim ilk gebeliğimde 6inci ayda ancak belli olmaya başladı
zayif hamile kalmıştım
ikinci de biraz daha erken
simdi üçüncü hamileliğim sağlıklı olan yani
beni tanıyanlar görse hemen anlar hamile göbeği diye normalde göbeğim yoktu çünkü
yani hiç endişelenmeyin büyük mü küçük mü diye
bir gün uyanıp diyeceksiniz ki ah bu göbek bir dünya olmuş : ))
bir de yapı meselesi de olabilir kiminin küçük kiminin daha büyük olur karnı aynı şey mevzusu gibi sivri ki yuvarlak mi yoksa yukarda mi aşağıda mi
benim iki gebelikte top gibi ve hep aşağıda idi son aylarda "karnı imiş doğum yakın" derler ya benim ki zaten hep aşağıda idi
Ahh bir hamile göbeği hakkında roman yazılır
Ben de tam senin gibiyim gercekten bunaldim midemin bulanmadigi nadir anlar varsa onlarda da basim agriyo. Sadece anlik bulanip cikarsam neyse de kussam da kusmasam da butun gun gida zehirlenmesi olmusum gibi komple agirlik cokuyo ustume, basim agriyo, kimildicak halim kalmiyo. Senin diger hamileliklerin de boyle miydiBnm de daha hic yok bakalim ne zaman belli olacak dedigin gibi ilk gebelikler 20 25 haftada belli oluyor bnm hic çıkmamıştı etrafımdaki bazi patavatsizlarda bakamamissin bebege karnin hiç büyümemiş demişti bebeklerim 3 kilo ve üstü doğdu ikisi bunda da yok zaten kilo da alamiyorum kusmaktan bas ağrısından perperisan bir haldeyim hic karnim büyümüyor diye dert etmiyorum sadece yeniden ağzımın tadı istahim yaşama enerjim yerine gelsin diye dua ediyorum oyle bıktım ki bu bulantilardan halsizlik ve hasta hissetme halinden dünyam burnumdan geliyor
Hemen kötüsünü dusunme canım inşallah ciddi değildir benimde dediğin gibi cok oluyor ama ciddiye almıyorum ama senin daha fazla demekki bu kadar korkuttuguna gore seni ama ilk gebelikde sırta kadar vuruyor bazen o ağrılar rahim ilk kez genişlediği içinYarin gidecem canim internette arastirdim rahim acildigi zamanda agri cok olurmus oturarak yada dinlenerek yine gecmezmis benimde gecmiyor ve oyle bir durumda dusuge kadar gidiyormuş o yuzden rahme dikis atilmasi gerekiyormus insallah oyle bir sey yoktur gorumceminde agrisi olmuş wc ye bile gidemiyormuş normal dedi ama ben yok yarin gidecem cunku gecmiyor ve kotuyum umarim bi sikinti olmaz
Sendeki nasil bir agri ara ara geciyormu yoksa devammi ediyor canim
Gorumcemde ayni olmus wc ye bile giddmiyormus ksik ağrısından ama insan yinede telaşlaniyorHemen kötüsünü dusunme canım inşallah ciddi değildir benimde dediğin gibi cok oluyor ama ciddiye almıyorum ama senin daha fazla demekki bu kadar korkuttuguna gore seni ama ilk gebelikde sırta kadar vuruyor bazen o ağrılar rahim ilk kez genişlediği için
Evet boyleydi ama bu hepsini geçti yaşadığım en feci hamilelik rabbim sonu guzel olsun evladim saglikla doğsun da diyorum bnm de imtihanim bu olsun ama eve cok yansıyor çocuklarla ilgilenemiyorum yeterince hep beni mutsuz hasta goruyorlar enerjileri düşüyor anne neden hep böylesin diyorlar esimde hic kıyamıyor ama ha bugun ha yarın geçecek diye bekleye bekleye bir hal oldumBen de tam senin gibiyim gercekten bunaldim midemin bulanmadigi nadir anlar varsa onlarda da basim agriyo. Sadece anlik bulanip cikarsam neyse de kussam da kusmasam da butun gun gida zehirlenmesi olmusum gibi komple agirlik cokuyo ustume, basim agriyo, kimildicak halim kalmiyo. Senin diger hamileliklerin de boyle miydi
Ara ara geçiyor canım benim eger agrın uzun sürüyorsa doktorunla görüşSendeki nasil bir agri ara ara geciyormu yoksa devammi ediyor canim
Çok geçmiş olsun canım üzmr kendini ben de yaşamıştım önceki gebeliğimdeMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Benimde 10 dk da bir sanki bicak sapliyorlar oyle bir agri yarin gidecemAra ara geçiyor canım benim eger agrın uzun sürüyorsa doktorunla görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?