2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yarin gidecem canim internette arastirdim rahim acildigi zamanda agri cok olurmus oturarak yada dinlenerek yine gecmezmis benimde gecmiyor ve oyle bir durumda dusuge kadar gidiyormuş o yuzden rahme dikis atilmasi gerekiyormus insallah oyle bir sey yoktur gorumceminde agrisi olmuş wc ye bile gidemiyormuş normal dedi ama ben yok yarin gidecem cunku gecmiyor ve kotuyum umarim bi sikinti olmaz

İçini ferah tut Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşAllah bizede haber ver olur mu merak ederim bende

Ben çok düzenli yemeye gayret ediyorum ana öğünlerden 2.5 saat sonra meyve, badem, ceviz gibi şeyler yiyorum ve herzamn olmasada en az 8 bardak su içmeye çalışıyorum.
Benim başlarda hafif bulantım oldu ama ekşi yoğurt çorbası kurtarıcım oldu. Bulantı konusunda rahattım ama benim de akşam yemeklerinden sonra yeni başlayan bir mide yanması var. Afedersiniz ama çok sık geğirme olmaya başladı.

Bildiğim kadarıyla geğirme olayı da yediklerimizle alakalı mide gaz yapan belli besinler var ya da lokmalarını küçültüp az az yiyip gazlı besinlerden uzak duracaksın bende mesela kivi ve portakal yapıyor kızartma zaten yemiyorum oda yapar birde karbonhidrat miktarını az da olsa azaltman lazım

Canım geç döllenme olabilir belki bebek normal adetinden sonra geliyordur belki. Senin için zor olsada kalbini ferah tut. İnş sağlıkla gelişir herşey Allah’ın takdiri dua et bol bol.

Canim Rabbim yardimcin olsun cok izuldum hakkimizda hayirlisini versin

Canim idrar yolu enfeksiyonu olabilir insallah guzel haberlerle gelirsin

Merhaba canım gözün Aydın bebişini görmüşün benim doktorumda güvenilir bulmadığı için ikili test önermedi. Yurt dışında yapılan testler bayağı pahalı ve geç geliyor. Her ne olursa olsun bebeği aldırmayı düşünmüyorsan hiç bir test gerekli değil dedi benim doktor. Amniyosentez sıvısından bakılması çok sakıncalı bir durum Düşüğe sebep olabilir iyi araştır bence.

Mazerr kaysi cok iyi geliyor kabizliga ozellikle gun kuru ustunede ilik su icersen iyi olur bende kabizlik var kusma var en kusa zamanda gecmesi dilegiyle

Olabilir evet pek yağlı yemiyorum ama portakalın mevsimi geçecek diye çok yiyorum Biraz salçalı ve acılı yediğim içinde olabilir

Evet canim ilk hamileligim. 5.aydan once fazla ortaya cikmaz diye dusunuyorum ben de. Zayif hamile kaldim 55.5 kg yum suan. Alamadim tabi kusmaktan

Bnm de daha hic yok bakalim ne zaman belli olacak dedigin gibi ilk gebelikler 20 25 haftada belli oluyor bnm hic çıkmamıştı etrafımdaki bazi patavatsizlarda bakamamissin bebege karnin hiç büyümemiş demişti bebeklerim 3 kilo ve üstü doğdu ikisi bunda da yok zaten kilo da alamiyorum kusmaktan bas ağrısından perperisan bir haldeyim hic karnim büyümüyor diye dert etmiyorum sadece yeniden ağzımın tadı istahim yaşama enerjim yerine gelsin diye dua ediyorum oyle bıktım ki bu bulantilardan halsizlik ve hasta hissetme halinden dünyam burnumdan geliyor

Ben de tam senin gibiyim gercekten bunaldim midemin bulanmadigi nadir anlar varsa onlarda da basim agriyo. Sadece anlik bulanip cikarsam neyse de kussam da kusmasam da butun gun gida zehirlenmesi olmusum gibi komple agirlik cokuyo ustume, basim agriyo, kimildicak halim kalmiyo. Senin diger hamileliklerin de boyle miydi

Hemen kötüsünü dusunme canım inşallah ciddi değildir benimde dediğin gibi cok oluyor ama ciddiye almıyorum ama senin daha fazla demekki bu kadar korkuttuguna gore seni ama ilk gebelikde sırta kadar vuruyor bazen o ağrılar rahim ilk kez genişlediği için

Gorumcemde ayni olmus wc ye bile giddmiyormus ksik ağrısından ama insan yinede telaşlaniyor dedigin gibi insallah ciddi bisey yoktur benim sadece kasigim agriyor

Evet boyleydi ama bu hepsini geçti yaşadığım en feci hamilelik rabbim sonu guzel olsun evladim saglikla doğsun da diyorum bnm de imtihanim bu olsun ama eve cok yansıyor çocuklarla ilgilenemiyorum yeterince hep beni mutsuz hasta goruyorlar enerjileri düşüyor anne neden hep böylesin diyorlar esimde hic kıyamıyor ama ha bugun ha yarın geçecek diye bekleye bekleye bir hal oldum

Çok geçmiş olsun canım üzmr kendini ben de yaşamıştım önceki gebeliğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…