2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese merhaba gününüz nasıl geçiyor kızlar? Ben bugün aldığım kilolara takmış durumdayım 11+6 dayım ve zaten kilo almışken hamile kaldım bir de üstüne korona yüzünden eve kapanınca daha şimdiden 2,5 kilo almış durumdayım malesef ki bu haftaya kadar midem bulanıyordu tost dışında doğru düzgün beslenemiyordum. Acıktığımda midem bulanıyor diye açlık hissettiğim an bir şeyler yiyorum ama bulantıdan ve tiksinmeden her şeyi de yiyemiyorum. Kötü beslendiğimin farkındayım ama ne kadar çok kilo o kadar çatlama riski diye çok endişeleniyorum. Göbeğim de çıktı ama bebekten değildir kilodandır diye düşünüyorum. sizde durumlar nasıl kızlar? Benim gibi olan var mı?

Benim belli oluyor yani kilo göbeği değilde hamilelik göbeği old belli canım bide ben biraz şişko bi hamileyim 74 kilocuk belki etkisi vardır ☺☺
Ben de aynı sayılırım 75 kiloyum canim. Sanki bana da hafiften minnacık bi çıkıntı var gibi geliyor. Bir de göbek çevrem genişledi sanki.

Canim çok geçmiş olsun ne zaman olmuş peki? En son ne zaman gitmiştin? Rabbim tez zamanda acını gidersin ins .

Mazerr kaysi cok iyi geliyor kabizliga ozellikle gun kuru ustunede ilik su icersen iyi olur bende kabizlik var kusma var en kusa zamanda gecmesi dilegiyle
Canım ben de çok işe yaramadı. Kuru erik faydasını gördüm, bayağı kıvamlı oluyor sabahları aç karna 2-3 tane yemeye çalışıyorum. Zeytinyağı da fayda etti ama aç karna içemiyorum artık. Vallahi canıma yetti eşim de diyor bir an önce eski haline dönsen, hep hasta hep hastayım rabbim beterinden saklasın. 9+5 im bugün, 10 haftada beta en yüksek seviyeye çıkıyor sonra azalıyor demişlerdi heyecanla onu bekliyorum

Ah Alllah yardım etsin canım o kadar iyi anlıyorum ki, hastalıktan ne heyecanlanacak ne de ileriki günleri düşünecek halim kaldı bu günüm bulantısız kusmadan geçsin çocuğun ödevlerine bakayım yemeği yapayım derdindeyim. Yüksek lisans yapıyordum bir de bu dönem sondu tezimi teslim etmem lazım, tezin sonuna geldim bulantılarım tuttu, tamamlayamıyorum şu an. O kadar emeğe mi yanarsın neyse inş yakın zamanda geçer de yaşama enerjimizi geri kazanırız. Çok amin

Evet canim ilk hamileligim. 5.aydan once fazla ortaya cikmaz diye dusunuyorum ben de. Zayif hamile kaldim 55.5 kg yum suan. Alamadim tabi kusmaktan
evet arkadaşım bende öyleydim ilkinde 55 ikincide 54 idim fakat sonra çok kilo aldım bu sefer 61 ile hamile kaldım 60 a düştüm şuan kaçım Bilmiyorum

ahhh ben hiç unutmuyorum kızımı kaybedince bana bir akraba sen yemedin içmedin o yüzden öldü bebeğin demişti resmen böyle : /

Rabbim anne karnında da onun rızkını verir inşallah

aidin Salih bilen var mı?

eşim bu ara onu okuyor da hamileliğin ilk üç ayında fazla yememek daha sağlıklı imiş gibi şeyler yazıyor detay aklımda kalmadi

ama Rabbim dengeliyor demek ki bulantılar sebebiyle zaten yiyemiyoriz

ah inşallah çabuk toparlarsınız benimde daha yeni geçiyor ara ara az bir skwilde bulantı ve ağrı oluyor

Çok daha kötüsünü yaşadığım için şuan çok şükrediyorum

ama enerji düşüklüğü bende de aynı çoğu zaman hamile değil de hastamıyım diyorum

bu günler de geçecek inşallah

arkadaşım ben 20 ve 25 kilo aldım çatlama oldu ama 3-5 tane
Catlamadan ziyade sağlık açısından dikkat etmeliyiz
elhamdülillah benim o iki gebelikte zayıf hamile kalmış olma avantajım vardı
dogum sonrası kısa surede vermiştim
fakat bu sefer bende dikkat konusunda kendime ve nefsime söz geçirmem gerektiğini biliyorum
60 kilo idim en son şuan ne kadar bilmiyorum iştahım yeni yeni açıldı
insallah biraz yürüyüş yapabilmek için dışarı çıkabilecek duruma gelsek çok iyi olacka bende hareket sıfır :/

Kızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Gözün aydın canım hemen göstermiş öyle mi hissediyordun pekala birde bu cinsiyet tahmini için olan kese bebek Çin takvimi falan sende tuttu mu

Kızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Gozunaydin canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bende yarin gidecem insallah iyi haberlerle donerim

Inşallah canım evet takip ederdim bi ara onun hep tavsiye ettigi su orucunu tutmuştum cok iyi gelmişti vücuduma insanlar koyveriyor ağzından çıkan karşısındakini nasıl etkiliyor umurlarinda değil ama inan benim de şu an kimse umrumda degil hala tek çocuk doğurmuş bazi kadinlardan hamilelikle ilgili ne yapmam konusunda direktifler aliyorum ya düşünebiliyormusun 3. Hamileligimde ne kadar zavallilar yuzlerine karşı gülüyorum bazen anlıyorlar
Allahım hiçbiri umrumda degil takmam yeter ki normale doneyim akşam surekli asik suratla yatmak yerine mutluca cocuklara esime bi tatli bi çay getirip muhabbet edebileyim

Gozun aydin ne guzel erken ogrenmissin benim de haftaya randevum insallah sagliklidir ve cinsiyeti ogrenebilirim

Kizlar bisey sorucam genelde yaslilardan yani babannemden ve esimin annesinin teyzesinden, onlar hamileyken bulantilarinin b6 vitamini ignesiyle kesildigini duydum. Sonra doktora da sormadim olsa soylerdi adam diye dusndum ama simdi yine aklima takildi. Boyle bisey duyan var mi

Insallah canim.ben dun tekrar hcg verdim kanda 30-a katlanmis 18-den.ama yine de az dedi doktorum.buyuk ihtimal dusuk olucak((
Dur bakalım bebeklerin ne yapacağı ne zaman geleceği belli olmuyor, olumsuz düşünme canım. Doktorunu dinle, hayırlısı olsun inşallah

Ban
Banada oğlumu kaybedince sen rejim yaptın hep kilo alma korkusundan ondan büyümedi dediler gerzekler oysa ki alarmı kurup gece yemeğe kalkıyordum belki 1 gram alır diye canım kaçırmışım kusura bakma senin kaybım nedendi kaç aylıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…