- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Ben de aynı sayılırım 75 kiloyum canim. Sanki bana da hafiften minnacık bi çıkıntı var gibi geliyor. Bir de göbek çevrem genişledi sanki.Benim belli oluyor yani kilo göbeği değilde hamilelik göbeği old belli canım bide ben biraz şişko bi hamileyim 74 kilocuk belki etkisi vardır ☺☺
Canim çok geçmiş olsunMerhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Canım ben de çok işe yaramadı. Kuru erik faydasını gördüm, bayağı kıvamlı oluyor sabahları aç karna 2-3 tane yemeye çalışıyorum. Zeytinyağı da fayda etti ama aç karna içemiyorum artık. Vallahi canıma yetti eşim de diyor bir an önce eski haline dönsen, hep hasta hep hastayım rabbim beterinden saklasın. 9+5 im bugün, 10 haftada beta en yüksek seviyeye çıkıyor sonra azalıyor demişlerdi heyecanla onu bekliyorumMazerr kaysi cok iyi geliyor kabizliga ozellikle gun kuru ustunede ilik su icersen iyi olur bende kabizlik var kusma var en kusa zamanda gecmesi dilegiyle
Ah Alllah yardım etsin canım o kadar iyi anlıyorum ki, hastalıktan ne heyecanlanacak ne de ileriki günleri düşünecek halim kaldı bu günüm bulantısız kusmadan geçsin çocuğun ödevlerine bakayım yemeği yapayım derdindeyim. Yüksek lisans yapıyordum bir de bu dönem sondu tezimi teslim etmem lazım, tezin sonuna geldim bulantılarım tuttu, tamamlayamıyorum şu an. O kadar emeğe mi yanarsınBnm de daha hic yok bakalim ne zaman belli olacak dedigin gibi ilk gebelikler 20 25 haftada belli oluyor bnm hic çıkmamıştı etrafımdaki bazi patavatsizlarda bakamamissin bebege karnin hiç büyümemiş demişti bebeklerim 3 kilo ve üstü doğdu ikisi bunda da yok zaten kilo da alamiyorum kusmaktan bas ağrısından perperisan bir haldeyim hic karnim büyümüyor diye dert etmiyorum sadece yeniden ağzımın tadı istahim yaşama enerjim yerine gelsin diye dua ediyorum oyle bıktım ki bu bulantilardan halsizlik ve hasta hissetme halinden dünyam burnumdan geliyor
evet arkadaşım bende öyleydim ilkinde 55 ikincide 54 idim fakat sonra çok kilo aldımEvet canim ilk hamileligim. 5.aydan once fazla ortaya cikmaz diye dusunuyorum ben de. Zayif hamile kaldim 55.5 kg yum suan. Alamadim tabi kusmaktan
Maşallah sağlıkla doğsun inşallahKızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
ahhh ben hiç unutmuyorum kızımı kaybedince bana bir akraba sen yemedin içmedin o yüzden öldü bebeğin demişti resmen böyle : /Bnm de daha hic yok bakalim ne zaman belli olacak dedigin gibi ilk gebelikler 20 25 haftada belli oluyor bnm hic çıkmamıştı etrafımdaki bazi patavatsizlarda bakamamissin bebege karnin hiç büyümemiş demişti bebeklerim 3 kilo ve üstü doğdu ikisi bunda da yok zaten kilo da alamiyorum kusmaktan bas ağrısından perperisan bir haldeyim hic karnim büyümüyor diye dert etmiyorum sadece yeniden ağzımın tadı istahim yaşama enerjim yerine gelsin diye dua ediyorum oyle bıktım ki bu bulantilardan halsizlik ve hasta hissetme halinden dünyam burnumdan geliyor
arkadaşım ben 20 ve 25 kilo aldım çatlama oldu ama 3-5 taneHerkese merhaba gününüz nasıl geçiyor kızlar? Ben bugün aldığım kilolara takmış durumdayım11+6 dayım ve zaten kilo almışken hamile kaldım bir de üstüne korona yüzünden eve kapanınca daha şimdiden 2,5 kilo almış durumdayım malesef ki bu haftaya kadar midem bulanıyordu tost dışında doğru düzgün beslenemiyordum. Acıktığımda midem bulanıyor diye açlık hissettiğim an bir şeyler yiyorum ama bulantıdan ve tiksinmeden her şeyi de yiyemiyorum. Kötü beslendiğimin farkındayım ama ne kadar çok kilo o kadar çatlama riski diye çok endişeleniyorum. Göbeğim de çıktı ama bebekten değildir kilodandır diye düşünüyorum. sizde durumlar nasıl kızlar? Benim gibi olan var mı?
Gözün aydın canım hemen göstermişKızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Gozunaydin canimKızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Inşallah canım evet takip ederdim bi ara onun hep tavsiye ettigi su orucunu tutmuştum cok iyi gelmişti vücuduma insanlar koyveriyor ağzından çıkan karşısındakini nasıl etkiliyor umurlarinda değil ama inan benim de şu an kimse umrumda degilahhh ben hiç unutmuyorum kızımı kaybedince bana bir akraba sen yemedin içmedin o yüzden öldü bebeğin demişti resmen böyle : /
Rabbim anne karnında da onun rızkını verir inşallah
aidin Salih bilen var mı?
eşim bu ara onu okuyor da hamileliğin ilk üç ayında fazla yememek daha sağlıklı imiş gibi şeyler yazıyor detay aklımda kalmadi
ama Rabbim dengeliyor demek ki bulantılar sebebiyle zaten yiyemiyoriz
ah inşallah çabuk toparlarsınız benimde daha yeni geçiyor ara ara az bir skwilde bulantı ve ağrı oluyor
Çok daha kötüsünü yaşadığım için şuan çok şükrediyorum
ama enerji düşüklüğü bende de aynı çoğu zaman hamile değil de hastamıyım diyorum
bu günler de geçecek inşallah
Canim tebrik ederim 4. Cocuk muydu senin 2 oglan bir kizin vardi galiba hayirli uğurlu sağlıklı evlat olsunKızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Insallah canim.ben dun tekrar hcg verdim kanda 30-a katlanmis 18-den.ama yine de az dedi doktorum.buyuk ihtimal dusuk olucak((Önümüzdeki aylar sizinhiç üzülme canım, stres yapma, her şeyin hayırlı bir zamanı vardır
Kızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Gozun aydin ne guzel erken ogrenmissin benim de haftaya randevum insallah sagliklidir ve cinsiyeti ogrenebilirimKızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Dur bakalım bebeklerin ne yapacağı ne zaman geleceği belli olmuyor, olumsuz düşünme canım. Doktorunu dinle, hayırlısı olsun inşallahInsallah canim.ben dun tekrar hcg verdim kanda 30-a katlanmis 18-den.ama yine de az dedi doktorum.buyuk ihtimal dusuk olucak((
Banahhh ben hiç unutmuyorum kızımı kaybedince bana bir akraba sen yemedin içmedin o yüzden öldü bebeğin demişti resmen böyle : /
eşim bu ara onu okuyor da hamileliğin ilk üç ayında fazla yememek daha sağlıklı imiş gibi şeyler yazıyor detay aklımda kalmadi
ah inşallah çabuk toparlarsınız benimde daha yeni geçiyor ara ara az bir skwilde bulantı ve ağrı oluyor
ama enerji düşüklüğü bende de aynı çoğu zaman hamile değil de hastamıyım diyorum
Banada oğlumu kaybedince sen rejim yaptın hep kilo alma korkusundan ondan büyümedi dediler gerzekler oysa ki alarmı kurup gece yemeğe kalkıyordum belki 1 gram alır diyeahhh ben hiç unutmuyorum kızımı kaybedince bana bir akraba sen yemedin içmedin o yüzden öldü bebeğin demişti resmen böyle : /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?