2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gözün aydın canım hemen göstermiş öyle mi hissediyordun pekala birde bu cinsiyet tahmini için olan kese bebek Çin takvimi falan sende tuttu mu
Evet hissediyordum hatta merak bile etmiyordum o derece hissettim oğlanlarda aynı oluyo benim çünkü Çin takvimi erkek demiş ti tuttu evet ama kızı dada oğlan demişti

Gozunaydin canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bende yarin gidecem insallah iyi haberlerle donerim
İnşallah canım inşallah dua edelim öyle olucak merak etmd ağrın var biliyorum. Ama bence normaldir çünkü genişliyoruz canım 5. Gebeliğim hala resmen içim ayrılıyor bazen

Canim bizim bulantı icin kullandığımız ilac olan prilam dr b6 vitamini zaten yalniz bir madde daha var için de ama 10 mg b6 vitamini var doğru yani babannende doktor gibi kadinmis masaallah

Canim şu anda hamile olmayanlarda aldi bu kiloyu emin ol bu korona yüzünden hem çatlamaz onlemini kremlerini alırsın inşallah ama çatlarsa da catlasın bunlar güzel şeyler ben hic birşey yapmadım hamileliklerimde az az ince ince çatlamış beyaz tenli olunca sonradan onlar belirsiz oldu hem belli olsa ne olacak kiloyu verdikten sonra anneliğin güzelliği o hic takmam ben hamilelikte kilo konusunu önemserdim hamileliklerimde hic fazladan yag almamıştım doğumla gitmişti ama bulantılar had safhaya çıkınca keske bulantim olmasa da bende yesem kilo da alırsam alsam diyorum

Evet ben de çok istiyorum yürüyüş yapabilsek keşke Allah’ın izniyle o günleri de göreceğiz inşallah

İnşallah bulantıların en yakın zamanda geçer canım

Mide yanması bende de başladı 3-4 gündür gece yatmadan önce oluyo özellikle

Merhaba kızlar doktora gittim bugün dayanamadım, çok şükür her şey yolunda. Doktor bu telaşla 9 ayı nasıl geçireceksin dedi bana ultrason fotosu verdi yine sizce cinsiyeti ne olacak minnoşumun? ☺

Eklentiler

• 20200430_213503.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200430_213438.webp
    93,2 KB · Görüntüleme: 53
benim 6 sene önce 6 aylık kızım anne karnında vefat etti cansız bedenini doğurdum
yine aynı sene 8, haftalık bebegim kalbi durdu kürtaj oldum
Ondan sonra Pendik Marmara eğitim ve araştırma hastanesi nde genetik ve kromozom testi yaptırdık
genetil mutasyon varmış meğer

ah inşallah arkadaşım tez zamanda bulantılar geçsin Rabbim hamileliğin güzel günlerini göstersin

Ya sorma.. ben şimdiden tahmin edebiliyorum benim üçüncü bebegim ve yaş araları az ah ne sizler duyacağım acaba : )))

planli değildi ve hep küçüğü da büyüsün öyle belki diyordum fakat Allah nasip etti mi gerisi boş laf

Insallah canim.ben dun tekrar hcg verdim kanda 30-a katlanmis 18-den.ama yine de az dedi doktorum.buyuk ihtimal dusuk olucak((

insallah iyi düşünelim iyi olsun arkadaşım dualarımız seninle

Evet ben de çok istiyorum yürüyüş yapabilsek keşke Allah’ın izniyle o günleri de göreceğiz inşallah

inşallah arkadaşım

ugurbocuuu ah bu arada su orucu nasıldı senin için? Eşim yapmak istiyor ama henüz yapmadı. Beslenme anlamında çok değişiklik yaptı. Helal olsun diyorum. İltihabli eklem romatizma hastası ankilozan spondalit sanırım ismi. Yıllardır çok çekti gerçekten bu yaşta onu bazen öyle görüp yardım edememek çok kötü.

Herkes oyle diyor yarin gidersem icim tam rahatlar canim
Bendede kasık ağrısi var 3 gündür ama aksamlari oluyor 2gün sağdaydi bugunde sol tarafta batma seklinde oluyor ciddi bir durum gibi hissetmiyorum sende icini ferah tut yarında güzel haberler alir icini rahatlatirsin

Merhaba kızlar doktora gittim bugün dayanamadım, çok şükür her şey yolunda. Doktor bu telaşla 9 ayı nasıl geçireceksin dedi bana ultrason fotosu verdi yine sizce cinsiyeti ne olacak minnoşumun? ☺
Cok anlamiyorum kese şeklinden vs gibi ama görunce icime doğan erkek oldu canim

2 Dr gözüktüm şuan 11 hafta olmam gerekirken 6 haftalık gözüküyor 1 hafta bekleyip gelişim olmazsa kürtaj olacağım
Bende de aynısı olmuştu ilk gebeliğimde 11 hafta olması gerekirken 8 haftalıktı. Şu an kan sulandırıcı kullanıyorum sizde test yaptırın ikinci bebekte de çıkabiliyor

Merhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsin benim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…