- 11 Mart 2020
- 276
- 372
- 18
- 41
Evet hissediyordum hatta merak bile etmiyordum o derece hissettim oğlanlarda aynı oluyo benim çünkü Çin takvimi erkek demiş ti tuttu evet ama kızı dada oğlan demiştiGözün aydın canım hemen göstermişöyle mi hissediyordun pekala birde bu cinsiyet tahmini için olan kese bebek Çin takvimi falan sende tuttu mu
Evet canım 3. Oğlum olucak inşallah 1. Tanecik kızım var elhamdülillah rabbim sağlıklı sıhhatli versin hiç önemli değil cinsiyetiCanim tebrik ederim 4. Cocuk muydu senin 2 oglan bir kizin vardi galiba hayirli uğurlu sağlıklı evlat olsun
İnşallah canım inşallah dua edelim öyle olucak merak etmd ağrın var biliyorum. Ama bence normaldir çünkü genişliyoruz canım 5. Gebeliğim hala resmen içim ayrılıyor bazenGozunaydin canimrabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bende yarin gidecem insallah iyi haberlerle donerim
Canim bizim bulantı icin kullandığımız ilac olan prilam dr b6 vitamini zaten yalniz bir madde daha var için de ama 10 mg b6 vitamini var doğru yani babannende doktor gibi kadinmis masaallahKizlar bisey sorucam genelde yaslilardan yani babannemden ve esimin annesinin teyzesinden, onlar hamileyken bulantilarinin b6 vitamini ignesiyle kesildigini duydum. Sonra doktora da sormadim olsa soylerdi adam diye dusndum ama simdi yine aklima takildi. Boyle bisey duyan var mi
Herkes oyle diyor yarin gidersem icim tam rahatlar canimİnşallah canım inşallah dua edelim öyle olucak merak etmd ağrın var biliyorum. Ama bence normaldir çünkü genişliyoruz canım 5. Gebeliğim hala resmen içim ayrılıyor bazen
Canim şu anda hamile olmayanlarda aldi bu kiloyu emin ol bu korona yüzünden hem çatlamaz onlemini kremlerini alırsın inşallah ama çatlarsa da catlasın bunlar güzel şeyler ben hic birşey yapmadım hamileliklerimde az az ince ince çatlamış beyaz tenli olunca sonradan onlar belirsiz oldu hem belli olsa ne olacak kiloyu verdikten sonra anneliğin güzelliği o hic takmam ben hamilelikte kilo konusunu önemserdim hamileliklerimde hic fazladan yag almamıştım doğumla gitmişti ama bulantılar had safhaya çıkınca keske bulantim olmasa da bende yesem kilo da alırsam alsam diyorumHerkese merhaba gününüz nasıl geçiyor kızlar? Ben bugün aldığım kilolara takmış durumdayım11+6 dayım ve zaten kilo almışken hamile kaldım bir de üstüne korona yüzünden eve kapanınca daha şimdiden 2,5 kilo almış durumdayım malesef ki bu haftaya kadar midem bulanıyordu tost dışında doğru düzgün beslenemiyordum. Acıktığımda midem bulanıyor diye açlık hissettiğim an bir şeyler yiyorum ama bulantıdan ve tiksinmeden her şeyi de yiyemiyorum. Kötü beslendiğimin farkındayım ama ne kadar çok kilo o kadar çatlama riski diye çok endişeleniyorum. Göbeğim de çıktı ama bebekten değildir kilodandır diye düşünüyorum. sizde durumlar nasıl kızlar? Benim gibi olan var mı?
arkadaşım ben 20 ve 25 kilo aldım çatlama oldu ama 3-5 tane
Catlamadan ziyade sağlık açısından dikkat etmeliyiz
elhamdülillah benim o iki gebelikte zayıf hamile kalmış olma avantajım vardı
dogum sonrası kısa surede vermiştim
fakat bu sefer bende dikkat konusunda kendime ve nefsime söz geçirmem gerektiğini biliyorum
60 kilo idim en son şuan ne kadar bilmiyorum iştahım yeni yeni açıldı
insallah biraz yürüyüş yapabilmek için dışarı çıkabilecek duruma gelsek çok iyi olacka bende hareket sıfır :/
İnşallah bulantıların en yakın zamanda geçer canımCanim şu anda hamile olmayanlarda aldi bu kiloyu emin ol bu korona yüzünden hem çatlamaz onlemini kremlerini alırsın inşallah ama çatlarsa da catlasın bunlar güzel şeyler ben hic birşey yapmadım hamileliklerimde az az ince ince çatlamış beyaz tenli olunca sonradan onlar belirsiz oldu hem belli olsa ne olacak kiloyu verdikten sonra anneliğin güzelliği o hic takmam ben hamilelikte kilo konusunu önemserdim hamileliklerimde hic fazladan yag almamıştım doğumla gitmişti ama bulantılar had safhaya çıkınca keske bulantim olmasa da bende yesem kilo da alırsam alsam diyorum
Kaçta gideceksin yarın karantina var büyükşehir de değil misinHerkes oyle diyor yarin gidersem icim tam rahatlar canim
Mide yanması bende de başladı 3-4 gündür gece yatmadan önce oluyo özellikleBen çok düzenli yemeye gayret ediyorum ana öğünlerden 2.5 saat sonra meyve, badem, ceviz gibi şeyler yiyorum ve herzamn olmasada en az 8 bardak su içmeye çalışıyorum.
Benim başlarda hafif bulantım oldu ama ekşi yoğurt çorbası kurtarıcım oldu. Bulantı konusunda rahattım ama benim de akşam yemeklerinden sonra yeni başlayan bir mide yanması var. Afedersiniz ama çok sık geğirme olmaya başladı.
Yok canim adiyamandayiz burda yok sabah erken gidecegizKaçta gideceksin yarın karantina var büyükşehir de değil misin
benim 6 sene önce 6 aylık kızım anne karnında vefat etti cansız bedenini doğurdumBan
Banada oğlumu kaybedince sen rejim yaptın hep kilo alma korkusundan ondan büyümedi dediler gerzekler oysa ki alarmı kurup gece yemeğe kalkıyordum belki 1 gram alır diyecanım kaçırmışım kusura bakma senin kaybım nedendi kaç aylıktı
ah inşallah arkadaşım tez zamanda bulantılar geçsin Rabbim hamileliğin güzel günlerini göstersinInşallah canım evet takip ederdim bi ara onun hep tavsiye ettigi su orucunu tutmuştum cok iyi gelmişti vücuduma insanlar koyveriyor ağzından çıkan karşısındakini nasıl etkiliyor umurlarinda değil ama inan benim de şu an kimse umrumda degilhala tek çocuk doğurmuş bazi kadinlardan hamilelikle ilgili ne yapmam konusunda direktifler aliyorum ya düşünebiliyormusun 3. Hamileligimde ne kadar zavallilar yuzlerine karşı gülüyorum bazen anlıyorlar
Allahım hiçbiri umrumda degil takmam yeter ki normale doneyim akşam surekli asik suratla yatmak yerine mutluca cocuklara esime bi tatli bi çay getirip muhabbet edebileyim
Insallah canim.ben dun tekrar hcg verdim kanda 30-a katlanmis 18-den.ama yine de az dedi doktorum.buyuk ihtimal dusuk olucak((
Evet ben de çok istiyorum yürüyüş yapabilsek keşke Allah’ın izniyle o günleri de göreceğiz inşallah
Baya azaldı 3 gün sonra tekrar içebilirsin dediler ama bakacağım geçerse tamamen içmeyeceğim. Ama hemen vücuttan atılıyormuş bebeğe hiç zararı yokmuşEvet benim agrım da tıpkı öyle inşanlah seninki geçti şimdi demi
Bendede kasık ağrısi var 3 gündür ama aksamlari oluyor 2gün sağdaydi bugunde sol tarafta batma seklinde oluyor ciddi bir durum gibi hissetmiyorum sende icini ferah tut yarında güzel haberler alir icini rahatlatirsinHerkes oyle diyor yarin gidersem icim tam rahatlar canim
Cok anlamiyorum kese şeklinden vs gibi ama görunce icime doğan erkek oldu canimMerhaba kızlardoktora gittim bugün dayanamadım, çok şükür her şey yolunda. Doktor bu telaşla 9 ayı nasıl geçireceksin dedi bana ultrason fotosu verdi yine sizce cinsiyeti ne olacak minnoşumun? ☺
Bende de aynısı olmuştu ilk gebeliğimde 11 hafta olması gerekirken 8 haftalıktı. Şu an kan sulandırıcı kullanıyorum sizde test yaptırın ikinci bebekte de çıkabiliyor2 Dr gözüktüm şuan 11 hafta olmam gerekirken 6 haftalık gözüküyor 1 hafta bekleyip gelişim olmazsa kürtaj olacağım
Bende de aynısı olmuştu ilk gebeliğimde 11 hafta olması gerekirken 8 haftalıktı. Şu an kan sulandırıcı kullanıyorum sizde test yaptırın ikinci bebekte de çıkabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?