2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İdrar yolu enfeksiyonudur çok sık rastlanıyormuş zaten gebelerde. Bende önce böbrek sızısı oldu ilavı kullanınca aşağıya doğru indi azaldı ağrı

Geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlikla versin inslhh

Kürtajla aldılar tabiki. Sonra pıhtılaşma testleriyle öğrendik pıhtılaşma varmış bende
benimde enson 2hafta geriden geliyordu
Cok korkuyorum burada bunlari okuyunca
Bana birsey demedi hic
Kalpatisini duyduk enson

Canım çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede yeni bebeğine kavuşursun hayırlısı böyleymiş üzme kendini

Cok anlamiyorum kese şeklinden vs gibi ama görunce icime doğan erkek oldu canim
Teşekkür ederim canım ben de anlamıyorum her gittiğimde üçer resim veriyor doktor, biri yuvarlak oluyor biri de fasulye gibi yuvarlak kız diyorlar, fasulye gibi erkek diyorlar bilemedim gitti merak da ediyorum öte yandan

Çok üzüldüm,çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda her şeyi gönlüne göre versin

Canım çok geçmiş olsun

benimde enson 2hafta geriden geliyordu
Cok korkuyorum burada bunlari okuyunca
Bana birsey demedi hic
Kalpatisini duyduk enson
Sizin geç döllenmedir kalbi atıyorsa inşallah bişey olmaz. En evhamlı kötü düşünen benim ama yinede biliyoruz ki Rabbimin koruduğuna kimsebir şey yapamaz onun bizden alacak olduğunuda hiç bir ilaç doktor orada tutamaz

Senin içinden gecen ne hissediyor musun ben bayaği hissediyorum hatta kız gibi yasiyorum Allahim sağlikla versin onemli degil ama insan icine doğanida saklayamiyor iste

Dasmeer canım kaç haftalıksın benim bebeğim de 2 hafta geriden geliyordu 2 gidişimde de 2 hafta geride olunca son adet tarihini değiştirdik.. Zaten bende geç döllenme diye düşünüyordum çünkü adete çok yakın bir ilişki olmuştu öncesinde aramız bozuktu bişey olmadı adet döngüm de 35 günde bir olunca çok normaldi yani

Senin içinden gecen ne hissediyor musun ben bayaği hissediyorum hatta kız gibi yasiyorum Allahim sağlikla versin onemli degil ama insan icine doğanida saklayamiyor iste
Ben kız çok istiyorum çünkü yeğenim var kız onu beraber büyüttük nasıl bakıldığını VS de biliyorum. Erkek yok hiç etrafımda nasıl bakılır büyütülür bilmiyorum sağlıkla gelsinler elbette o önemli. Ailede herkes erkek olur diyor. Eşimin babası üç erkek kardeş. Birinin kızı birinin oğlu var,birinin de büyük kız küçük erkek eşit ihtimal ama Allah gücenmesin hayalim benim de kız ama nedense erkek olacak gibi hissediyorum

Cnm bana 6haftaliksin dedi enson reglim 22subatti bende ilk ilikisye 6martta girdim
8olmasi gerekiyordu 6 dedi
Ama doktor son adetimi sormadi hic iplemedi orayi
6haftalik dedi enson kalpatisi 144tu
Sikinti yok 3haftasonragel organlara bakalim dedi
Bilmem suan kachafta diyecek simdi 9haftaolmasi lazim carsamba gidecem

kalpatisi durma vs burda duydum hic cevremde ailemde duymadım
Nebilim korku basladi
Acayipte kusuyorum
Umarim sagliklidir

Doktorunuz prim usülü çalışmaya önem veriyor.. İlk gebeliğimde bölgemizde baya ünlü olan bir perinatolog 7. Haftadan itibaren gitmeme rağmen ne hikmetse 20. Haftaya kadar ooo gayet iyi gayet sağlıklı dediği bebeğime tam da amniyosentez sınır haftasında anomalili olabilir bu bebek hemen amniyosentez yapalım dedi, o muayenede ücretine de zam yapmıştı bu arada. Tabi ben şok. Kendi doktorumla görüştüm (kaldı ki kendi doktoruma 19. Haftamda gitmeye başladım bir takım değişikliklerden dolayı), hiçbir sıkıntı görmedi kaldı ki önceki doktorumda yaptırdığımız ikili testim temizdi, ultrasonlarım temizdi. Sonuç olarak kendi doktoruma ve hislerime güvendim, amniyosentez yaptırmadım ve şükür ki kızım sağlıklı.

Yani ikili test çok daha cüzi bir miktara yapılıyorken, doktorunuzun önerdiği kandan yapılan testler doktorlar ve hastanelerle prim usulü çalışıyorken, ezbere o parayı harcamak bana göre mantıksız.

Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Son adet tarihi nasıl sormadı ki neye göre baktı bebeğe? Sen yine de takip et doktoru da önemsemez bulursan değiştir derim.. ilgili ve bilgili doktor gerçekten Servet gibi emin ol iyi Araştır yorumlara bak senle iletişimine bak.. geçende ilacımı farkettiğimde kendi doktoruma gece mesaj attım hemen dönüş yaptı birçok konuda ona danışabiliyprum bulunmaz bişey emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…