İdrar yolu enfeksiyonudur çok sık rastlanıyormuş zaten gebelerde. Bende önce böbrek sızısı oldu ilavı kullanınca aşağıya doğru indi azaldı ağrıKizlar benim kasik agrim devam ediyor yarin icin randevu aldim bebegimi çok merak ediyorum umarim hersey yolundadir dualariniza ihtiyacim varidrar enfeksiyonu olan arkadaslar sizlerin beirtileri neydi ?acaba idrar yolu enfeksiuonumu oldum doktorum tlfnda normal demisti ama bugun arastirdim gecmeyen agri icin mutlaka doktora gorunmek gerekiyormuş çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlikla versin inslhhMerhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Kürtajla aldılar tabiki. Sonra pıhtılaşma testleriyle öğrendik pıhtılaşma varmış bendeilk gebelik öyle olunca noldu
benimde enson 2hafta geriden geliyorduKürtajla aldılar tabiki. Sonra pıhtılaşma testleriyle öğrendik pıhtılaşma varmış bende
Canım çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede yeni bebeğine kavuşursun hayırlısı böyleymiş üzme kendiniMerhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Merhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
[/QUOTE
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsunDualarım seninle inşallh en kısa zamanda her şey gönlünce olur
Teşekkür ederim canımCok anlamiyorum kese şeklinden vs gibi ama görunce icime doğan erkek oldu canim
Çok üzüldüm,çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Canım çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Sizin geç döllenmedir kalbi atıyorsa inşallah bişey olmaz. En evhamlı kötü düşünen benim ama yinede biliyoruz ki Rabbimin koruduğuna kimsebir şey yapamaz onun bizden alacak olduğunuda hiç bir ilaç doktor orada tutamazbenimde enson 2hafta geriden geliyordu
Cok korkuyorum burada bunlari okuyunca
Bana birsey demedi hic
Kalpatisini duyduk enson
Aynen oyle cnm haftaya carsmaab gidecemSizin geç döllenmedir kalbi atıyorsa inşallah bişey olmaz. En evhamlı kötü düşünen benim ama yinede biliyoruz ki Rabbimin koruduğuna kimsebir şey yapamaz onun bizden alacak olduğunuda hiç bir ilaç doktor orada tutamaz
Senin içinden gecen ne hissediyor musunTeşekkür ederim canımben de anlamıyorum her gittiğimde üçer resim veriyor doktor, biri yuvarlak oluyor biri de fasulye gibi yuvarlak kız diyorlar, fasulye gibi erkek diyorlar bilemedim gitti merak da ediyorum öte yandan
Ben kız çok istiyorum çünkü yeğenim var kız onu beraber büyüttük nasıl bakıldığını VS de biliyorum. Erkek yok hiç etrafımdaSenin içinden gecen ne hissediyor musunben bayaği hissediyorum hatta kız gibi yasiyorum Allahim sağlikla versin onemli degil ama insan icine doğanida saklayamiyor iste
Cnm bana 6haftaliksin dedi enson reglim 22subatti bende ilk ilikisye 6martta girdimDasmeer canım kaç haftalıksın benim bebeğim de 2 hafta geriden geliyordu 2 gidişimde de 2 hafta geride olunca son adet tarihini değiştirdik.. Zaten bende geç döllenme diye düşünüyordum çünkü adete çok yakın bir ilişki olmuştu öncesinde aramız bozuktu bişey olmadı adet döngüm de 35 günde bir olunca çok normaldi yani
kalpatisi durma vs burda duydum hic cevremde ailemde duymadımCnm bana 6haftaliksin dedi enson reglim 22subatti bende ilk ilikisye 6martta girdim
8olmasi gerekiyordu 6 dedi
Ama doktor son adetimi sormadi hic iplemedi orayi
6haftalik dedi enson kalpatisi 144tu
Sikinti yok 3haftasonragel organlara bakalim dedi
Bilmem suan kachafta diyecek simdi 9haftaolmasi lazim carsamba gidecem
Kızlar merhaba
Kontrolden geldim şimdi. Bebeğim 3 gün geriden geliyor. Ultrasonda tam 12 haftalık çıktı. Bebeğin herşeyi iyi durumda çok şükür. Cinsiyeti belli olmadı görünmedi1.8 kg almışım ben. Doktorum Her ay için en az 1 kilo almanı öneriyorum hareketsiz kalma sakin yerlerde yürüyüşe çık dedi. Sırt ağrılarım için rahim genişlemesi yapıyor dedi. Çatlak kremi sordum düzenli kullanılmazsa hiç bi işe yaramaz dedi. Önemli olan karnını sürekli nemlendirmek kuru kalmaması kakao yağı zeytin yağı bile sürebilirsin dedi. Krem olarak mustela önerdi onu aldım. Ama ilginç gelen bişey oldu. Benim doktorum ikili üçlü testin güvenirliğini çok doğru bulmadığını yanıltıcı olduğunu söyledi. Birçok gebem down sendromlu da olsa doğurmak istiyorum aldırmak istemiyorum diyor testlere gerek duymuyoruz dedi. Eğer yaptırmak istiyorsan profesyonel testler var %90 doğru sonuç veriyor dedi hatta gen haritasına kadar çıkarttırıp bütün kalıtsal hastalık tespit ediliyor dedi ve fiyatı 4700 gibi birşey. Kafam çok karıştı ikili test illa olmalı mı siz ne düşünüyorsunuz?
Son adet tarihi nasıl sormadı ki neye göre baktı bebeğe? Sen yine de takip et doktoru da önemsemez bulursan değiştir derim.. ilgili ve bilgili doktor gerçekten Servet gibi emin ol iyi Araştır yorumlara bak senle iletişimine bak.. geçende ilacımı farkettiğimde kendi doktoruma gece mesaj attım hemen dönüş yaptı birçok konuda ona danışabiliyprum bulunmaz bişey emin olCnm bana 6haftaliksin dedi enson reglim 22subatti bende ilk ilikisye 6martta girdim
8olmasi gerekiyordu 6 dedi
Ama doktor son adetimi sormadi hic iplemedi orayi
6haftalik dedi enson kalpatisi 144tu
Sikinti yok 3haftasonragel organlara bakalim dedi
Bilmem suan kachafta diyecek simdi 9haftaolmasi lazim carsamba gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?