2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çol üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin inşallah

Benim 10 yaşında bir oğlum var oğluşun tadida bir baska hic gormedigim hayvanlari tanidim onunla erkek oyunlari vs simdi en buyuk destegim ama tabi oglu olunca insan kizinda tadini merak ediyor saglikla gelsin huzurlu bir bebek olsunda bende her iki tarafada raziyim

Birkere sordu ilkbasta 22subat dedim yazdi kenara sonra iste 6 haftalikdedi kalpatisi duyduk 3haftasonra geldedi umarım sagliklidir bilemedim

Birkere sordu ilkbasta 22subat dedim yazdi kenara sonra iste 6 haftalikdedi kalpatisi duyduk 3haftasonra geldedi umarım sagliklidir bilemedim
1 kere sorudysa kaydetmiştir geriden gelmesi sıkıntı olmaz geç döllenme olmultır

1 kere sorudysa kaydetmiştir geriden gelmesi sıkıntı olmaz geç döllenme olmultır
Hani 6haftalikya demediki gecdollenme yada soyle hic onla ilgili yorum yapmadi
Bebk kalpatisi onemlidedi bak duyduk dedi 3haftasonra organlara bakalim dedi

Canim çok çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Tez vakitte oglusuna bi kardeş nasip etsin rabbim ins.

Ne zaman durmus kalbi ?

Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla tekrar nasip etsin

Ben 61 kiloyum göbek bölgesi doldu malesef ama alt göbeğim de hafif çıktı bebek bence çünkü şu zamanda ortalama 5 cm kesesi de 8 9 cm muhtemelen yani artık yavaş yavaş belli olması lazım kendini göstermesi lazım özellikle zayıf hamile kalanlar daha iyi anlar ben ideal kilomda değildim 3 4 kilo fazlam var ama yine de çok kilolu sayılmam

Benim doktorumda iyi aslında. Demek istediği bebek için ne olursa olsun aldırmayacam diyosan bütün testler gereksiz dedi. Ama öğrenmek isterim öle bi durumda aldırırım dersen ikili üçlü test güvenilir değil profesyonel test öneririm dedi. İkili üçlü teste güvenipte çocuk alınmaz dedi. Amniyosentez sıvısına bakılması da düşük riskli olduğu için önermem dedi. Biraz garantici doktorum.
Zaten olumsuz bir durumla karşılaşıldıgında tek doktorun fikriyle hareket etmenin bende doğru olduğunu düşünmüyorum başka doktorlara Gitmek gerekiyor.

Başın sağolsun canım evlat acısı çok zor rabbim kimseye vermesin bende 27 haftalık kaybettim oğlumu acil sezeryanla alındı 12 gün yaşadı miniğim cennete gitti... Ahirette kavuşuruz inşallah yavrularımızla canım..inşallah sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Canim gecmis olsun insallah en kisa zamanda saglikli bir bebisin olur bizim icin soyledigin guzel dilekler icin tesekkur ederm

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sabrını versin En Kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inş sanada

Bende malesef 30 haftada doğum yaptım 5 gün yaşadı oğlum.. allah kimseye evlat acısı vermesin çok zor gerçekten.. kızım doğana kadar kendimde değildim kızım doğduktan sonra kendime gelip gülmeye başladım herkes aynı şeyi söylüyor.. ama allah vergisi kızıma çok çabuk hamile kaldım

benimde enson 2hafta geriden geliyordu
Cok korkuyorum burada bunlari okuyunca
Bana birsey demedi hic
Kalpatisini duyduk enson
Kalp atışı varsa kalbini ferah tut. Geç döllenme olabilir. Geriden gelse bile zamanla haftasına geliyor diyo doktorlar. Korkma hiç, güzel düşün. Benim tüp bebekte yumurta transferinden sonra hep hiç bir belirti hissetmeme rağmen bebeğim tutundu benimle hep diyerek kendimi motive ettim. Sürekli iyi olacak diye motive et kendini.

Kızlar merhaba ben de 2020 kasım annesi olacam inşallah.. Sizlere sorum şu benim gibi olan var mı aranızda aşırı derecede kaşınıyorum bacaklarım falan yara oldu kaşınmaktan başına böyle bişey gelen var mı ya sol bacağım özellikle bir de haftaya cuma doktora gidecem soracam ama nedeni ne olabilir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…