- 14 Aralık 2015
- 413
- 787
- 103
Çol üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli tekrar nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Benim 10 yaşında bir oğlum var oğluşun tadida bir baska hic gormedigim hayvanlari tanidim onunla erkek oyunlari vsBen kız çok istiyorum çünkü yeğenim var kız onu beraber büyüttük nasıl bakıldığını VS de biliyorum. Erkek yok hiç etrafımdanasıl bakılır büyütülür bilmiyorum sağlıkla gelsinler elbette o önemli. Ailede herkes erkek olur diyor. Eşimin babası üç erkek kardeş. Birinin kızı birinin oğlu var,birinin de büyük kız küçük erkek eşit ihtimal ama Allah gücenmesin hayalim benim de kız ama nedense erkek olacak gibi hissediyorum
Son adet tarihi nasıl sormadı ki neye göre baktı bebeğe? Sen yine de takip et doktoru da önemsemez bulursan değiştir derim.. ilgili ve bilgili doktor gerçekten Servet gibi emin ol iyi Araştır yorumlara bak senle iletişimine bak.. geçende ilacımı farkettiğimde kendi doktoruma gece mesaj attım hemen dönüş yaptı birçok konuda ona danışabiliyprum bulunmaz bişey emin ol
1 kere sorudysa kaydetmiştir geriden gelmesi sıkıntı olmaz geç döllenme olmultırBirkere sordu ilkbasta 22subat dedim yazdi kenara sonra iste 6 haftalikdedi kalpatisi duyduk 3haftasonra geldedi umarım sagliklidir bilemedim
Hani 6haftalikya demediki gecdollenme yada soyle hic onla ilgili yorum yapmadi1 kere sorudysa kaydetmiştir geriden gelmesi sıkıntı olmaz geç döllenme olmultır
Canim çok çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Tez vakitte oglusuna bi kardeş nasip etsin rabbim ins.Merhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Ne zaman durmus kalbi ?Merhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla tekrar nasip etsinMerhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Benimde yanlarım doldu gibi sankiBen de aynı sayılırım 75 kiloyum canim. Sanki bana da hafiften minnacık bi çıkıntı var gibi geliyor. Bir de göbek çevrem genişledi sanki.
Cnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dediNe zaman durmus kalbi ?
Benim doktorumda iyi aslında. Demek istediği bebek için ne olursa olsun aldırmayacam diyosan bütün testler gereksiz dedi. Ama öğrenmek isterim öle bi durumda aldırırım dersen ikili üçlü test güvenilir değil profesyonel test öneririm dedi. İkili üçlü teste güvenipte çocuk alınmaz dedi. Amniyosentez sıvısına bakılması da düşük riskli olduğu için önermem dedi. Biraz garantici doktorum.Doktorunuz prim usülü çalışmaya önem veriyor.. İlk gebeliğimde bölgemizde baya ünlü olan bir perinatolog 7. Haftadan itibaren gitmeme rağmen ne hikmetse 20. Haftaya kadar ooo gayet iyi gayet sağlıklı dediği bebeğime tam da amniyosentez sınır haftasında anomalili olabilir bu bebek hemen amniyosentez yapalım dedi, o muayenede ücretine de zam yapmıştı bu arada. Tabi ben şok. Kendi doktorumla görüştüm (kaldı ki kendi doktoruma 19. Haftamda gitmeye başladım bir takım değişikliklerden dolayı), hiçbir sıkıntı görmedi kaldı ki önceki doktorumda yaptırdığımız ikili testim temizdi, ultrasonlarım temizdi. Sonuç olarak kendi doktoruma ve hislerime güvendim, amniyosentez yaptırmadım ve şükür ki kızım sağlıklı.
Yani ikili test çok daha cüzi bir miktara yapılıyorken, doktorunuzun önerdiği kandan yapılan testler doktorlar ve hastanelerle prim usulü çalışıyorken, ezbere o parayı harcamak bana göre mantıksız.
Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Başın sağolsun canım evlat acısı çok zor rabbim kimseye vermesin bende 27 haftalık kaybettim oğlumu acil sezeryanla alındı 12 gün yaşadı miniğim cennete gitti... Ahirette kavuşuruz inşallah yavrularımızla canım..inşallah sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsinbenim 6 sene önce 6 aylık kızım anne karnında vefat etti cansız bedenini doğurdum
yine aynı sene 8, haftalık bebegim kalbi durdu kürtaj oldum
Ondan sonra Pendik Marmara eğitim ve araştırma hastanesi nde genetik ve kromozom testi yaptırdık
genetil mutasyon varmış meğer
ah inşallah arkadaşım tez zamanda bulantılar geçsin Rabbim hamileliğin güzel günlerini göstersin
Ya sorma.. ben şimdiden tahmin edebiliyorum benim üçüncü bebegim ve yaş araları az ah ne sizler duyacağım acaba : )))
planli değildi ve hep küçüğü da büyüsün öyle belki diyordum fakat Allah nasip etti mi gerisi boş laf
insallah iyi düşünelim iyi olsun arkadaşım dualarımız seninle
inşallah arkadaşım
Allah sabır versin geçmiş olsun canımCnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dedi
Canim gecmis olsun insallah en kisa zamanda saglikli bir bebisin olur bizim icin soyledigin guzel dilekler icin tesekkur edermMerhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim sabrını versin En Kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inş sanadaMerhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsinbenim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Bende malesef 30 haftada doğum yaptım 5 gün yaşadı oğlum.. allah kimseye evlat acısı vermesin çok zor gerçekten.. kızım doğana kadar kendimde değildim kızım doğduktan sonra kendime gelip gülmeye başladım herkes aynı şeyi söylüyor.. ama allah vergisi kızıma çok çabuk hamile kaldımBaşın sağolsun canım evlat acısı çok zor rabbim kimseye vermesin bende 27 haftalık kaybettim oğlumu acil sezeryanla alındı 12 gün yaşadı miniğim cennete gitti... Ahirette kavuşuruz inşallah yavrularımızla canım..inşallah sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Kalp atışı varsa kalbini ferah tut. Geç döllenme olabilir. Geriden gelse bile zamanla haftasına geliyor diyo doktorlar. Korkma hiç, güzel düşün. Benim tüp bebekte yumurta transferinden sonra hep hiç bir belirti hissetmeme rağmen bebeğim tutundu benimle hep diyerek kendimi motive ettim. Sürekli iyi olacak diye motive et kendini.benimde enson 2hafta geriden geliyordu
Cok korkuyorum burada bunlari okuyunca
Bana birsey demedi hic
Kalpatisini duyduk enson
Adet oldum canim qaliba.Napalim kismet iste.InsaAllah siz saglikla alin bebisinizi kucaginizaDur bakalım bebeklerin ne yapacağı ne zaman geleceği belli olmuyor, olumsuz düşünme canım. Doktorunu dinle, hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?