Ara ara geçiyor canım benim eger agrın uzun sürüyorsa doktorunla görüşSendeki nasil bir agri ara ara geciyormu yoksa devammi ediyor canim
Ayy canım benim çok sevindim yaaa saglıcakla kucagına al inşanlahKızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Canım oğlanlarda aynı oluyor demişsin ne gibi degişik lik vardıEvet hissediyordum hatta merak bile etmiyordum o derece hissettim oğlanlarda aynı oluyo benim çünkü Çin takvimi erkek demiş ti tuttu evet ama kızı dada oğlan demişti
Allah sabır versin inşallah saglıklı bir gebeliğin olur bir daha nasip olur bu duyguCok anlamiyorum kese şeklinden vs gibi ama görunce icime doğan erkek oldu canim
Allah razı olsun bak beterin beteri var Rabbim sana da sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah cennette şefaatcimiz olsunlar..Başın sağolsun canım evlat acısı çok zor rabbim kimseye vermesin bende 27 haftalık kaybettim oğlumu acil sezeryanla alındı 12 gün yaşadı miniğim cennete gitti... Ahirette kavuşuruz inşallah yavrularımızla canım..inşallah sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
ilk gebeliğin miydi arkadaşımCnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dedi
bende öyleBen 61 kiloyum göbek bölgesi doldu malesef ama alt göbeğim de hafif çıktı bebek bence çünkü şu zamanda ortalama 5 cm kesesi de 8 9 cm muhtemelen yani artık yavaş yavaş belli olması lazım kendini göstermesi lazım özellikle zayıf hamile kalanlar daha iyi anlar ben ideal kilomda değildim 3 4 kilo fazlam var ama yine de çok kilolu sayılmam
youtube da birisi hamilelikte sabah akşam body shop body butter kullanmış hiç çatlagı olmamış bende ona baslıcam almıştım indirimden 350 ml 150 tlcanım ben lierac aldım ama henüz başlamadım. 12. Haftadan itibaren başlıycam. Şimdilik body shop body butter kullanıyorum normalde kullandığım nemlendiricimi. Ama lieracı bir deneyim dedim çok sevdim hemen emiliyo yağlı yağlı bırakmıyor. Umarım etkisi de olur çatlaklarda
Cok zordu canım bende migren için ilaçlar kullandigim için onlari atayim karaciğerim temizlensin diye 3 gun kadar yaptım daha devam edemedim ama sonrasinda hacamat yaptırdım hacamatta kanım cok temiz çıktı pespembe toksinlerin yok dedi yapan iyi gelmişti esine de Allah iyilik versin iltihaplı romatizma çok zor evlatlarının yüzüne baksın nasil gelir bilemedim ama her derdin devasi açlık diyor o rahmetli kadinugurbocuuu ah bu arada su orucu nasıldı senin için? Eşim yapmak istiyor ama henüz yapmadı. Beslenme anlamında çok değişiklik yaptı. Helal olsun diyorum. İltihabli eklem romatizma hastası ankilozan spondalit sanırım ismi. Yıllardır çok çekti gerçekten bu yaşta onu bazen öyle görüp yardım edememek çok kötü.
Canim senin Allahin izniyle sağlıklı hic stres yapma baksana ne hale geldin bulantidan gayet bencil bencil büyüyorlar inşallahAynen oyle cnm haftaya carsmaab gidecem
İnsalah sagliklidir
Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda rabbim yeniden versin insallah sagliklaCnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dedi
Allah razı olsun arkadaşımCok zordu canım bende migren için ilaçlar kullandigim için onlari atayim karaciğerim temizlensin diye 3 gun kadar yaptım daha devam edemedim ama sonrasinda hacamat yaptırdım hacamatta kanım cok temiz çıktı pespembe toksinlerin yok dedi yapan iyi gelmişti esine de Allah iyilik versin iltihaplı romatizma çok zor evlatlarının yüzüne baksın nasil gelir bilemedim ama her derdin devasi açlık diyor o rahmetli kadin
Verilen bulantı ilaçlarında b6 vit var diye biliyorum birde ekmek gibi besinlerde de zaten b6 varKizlar bisey sorucam genelde yaslilardan yani babannemden ve esimin annesinin teyzesinden, onlar hamileyken bulantilarinin b6 vitamini ignesiyle kesildigini duydum. Sonra doktora da sormadim olsa soylerdi adam diye dusndum ama simdi yine aklima takildi. Boyle bisey duyan var mi
Bu da çok doğruBenim 10 yaşında bir oğlum var oğluşun tadida bir baska hic gormedigim hayvanlari tanidim onunla erkek oyunlari vssimdi en buyuk destegim ama tabi oglu olunca insan kizinda tadini merak ediyor saglikla gelsin huzurlu bir bebek olsunda bende her iki tarafada raziyim ❤
Çok sağol canımAdet oldum canim qaliba.Napalim kismet iste.InsaAllah siz saglikla alin bebisinizi kucaginiza
Ama hangi body butter dan kullanmış bir sürü çeşidi varAslında
youtube da birisi hamilelikte sabah akşam body shop body butter kullanmış hiç çatlagı olmamış bende ona baslıcam almıştım indirimden 350 ml 150 tl☺ Burfa önemli olan düzenli sık nemlendirmek. Buarada göğüs ve kalçayıda unutmayalım nemlendirirken
Amin insaAllah canim benim.Onumuzdeki aylar bizimÇok sağol canımsen hiç üzülme sakın. Bebek olana kadar her ay şöyle dedim ben: önümüzdeki aylar bizim hayırlı zamanda, sağlıkla gelsin senin de bebişin inşallah canım
Günaydın Aynen .Bebişler sağlıklı olsunda babalarda geç öğrensin yapacak birsey yok.Bu gidişle direkt kucağına alacaksın sanırım diyorumTabi düşününce ne kadar çok tedbir o kadar iyi. Hatta geçen gün ya doktorum korona olursa naparız diye düşünürken buldum kendimiama bu güzel heyecanlı anlarda eşimin de yanımda olmasını isterdim. Sanki o da kendini dışarıda kalmış gibi hissediyor, baba olacağınk hissedemiyor gibi geliyor onun için üzülüyorum inşallah cinsiyeti öğrenebilirsiniz canım :) belki böylesi eşin için de senin için de daha heyecanlı olur, öğrendikten sonra eşini iyice meraklandırıp istediğin zaman sürpriz bi şekilde söyleyebilirsin eşine mesela
Canım cok sukur ben iyiyim sanirim yanlis oldu bu yorumAllah sabır versin inşallah saglıklı bir gebeliğin olur bir daha nasip olur bu duygu
Ben ilk hamileligimde 7 ayda 25 kilo almıstım catlak kremi kullanmadım hic catlakda olmadı zaten.birazda yapıyla ilgili sanırım.duşta son durulamada bebe yağı kullanıyorum.kullandiktan sonra bikez daha durulanıyorum çıkinca göbek icin degilde bacaklara falan vücut nemlendiricisi kullanabilirmiyim acaba.nemlendirici kullanmışmıydım bebege zararı olurmu onu hic hatırlayamadım.kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar varmıcanım ben lierac aldım ama henüz başlamadım. 12. Haftadan itibaren başlıycam. Şimdilik body shop body butter kullanıyorum normalde kullandığım nemlendiricimi. Ama lieracı bir deneyim dedim çok sevdim hemen emiliyo yağlı yağlı bırakmıyor. Umarım etkisi de olur çatlaklarda
Yemek yedikten sonra çıkıyor bayağı göbeğim ama sabah uyandıgimda senin dedigin gibi oluyor.12 haftdan sonra büyür artık belli eder kendiniKızlar göbeğiniz çıkmaya başladı mı ki ya... benim çok az var dışardan bakan anlamaz sanki regl olmadan önceki şişlik kadar en fazla. Ben de başlıyım bari kullanmaya haftaya 12+0 oluyorum kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?