2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sendeki nasil bir agri ara ara geciyormu yoksa devammi ediyor canim
Ara ara geçiyor canım benim eger agrın uzun sürüyorsa doktorunla görüş
Kızlar randevum vardı oğluşum geliyomuş benimde inşallah 13+1 iken 12+3 ile uyumlu çıktı yine farkımız var ama herşey yolunda şükür Rabbıme
Ayy canım benim çok sevindim yaaa saglıcakla kucagına al inşanlah

Evet hissediyordum hatta merak bile etmiyordum o derece hissettim oğlanlarda aynı oluyo benim çünkü Çin takvimi erkek demiş ti tuttu evet ama kızı dada oğlan demişti
Canım oğlanlarda aynı oluyor demişsin ne gibi degişik lik vardı

Allah razı olsun bak beterin beteri var Rabbim sana da sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah cennette şefaatcimiz olsunlar..

Cnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dedi
ilk gebeliğin miydi arkadaşım
Çok üzgünüm
Rabbim inşallah sağlıkla yeniden nasip etsin
dualarımız seninle ve her bebeğinden ayrılmak zorunda kalanla

bende öyle
ama fazla olan kilolarım bence bir 5 kilo kadar var

Aslında
youtube da birisi hamilelikte sabah akşam body shop body butter kullanmış hiç çatlagı olmamış bende ona baslıcam almıştım indirimden 350 ml 150 tl Burfa önemli olan düzenli sık nemlendirmek. Buarada göğüs ve kalçayıda unutmayalım nemlendirirken

Cok zordu canım bende migren için ilaçlar kullandigim için onlari atayim karaciğerim temizlensin diye 3 gun kadar yaptım daha devam edemedim ama sonrasinda hacamat yaptırdım hacamatta kanım cok temiz çıktı pespembe toksinlerin yok dedi yapan iyi gelmişti esine de Allah iyilik versin iltihaplı romatizma çok zor evlatlarının yüzüne baksın nasil gelir bilemedim ama her derdin devasi açlık diyor o rahmetli kadin

Allah razı olsun arkadaşım
Migren de çok zor
ablam da var biliyorum az çok
esim de hacamata gidiyordu ara ara pıhtılı çok geliyordu kanı
en son işte koronadan evvel gitmişti
amin amin Rabbim tüm dertlilere deva hastalara şifa versin inşallah mübarek ezan vakti

Verilen bulantı ilaçlarında b6 vit var diye biliyorum birde ekmek gibi besinlerde de zaten b6 var

Bu da çok doğru Allah bağışlasın yeni yeni keşfederim ben de erkek olursa sanki erkek olacak gibi geliyor bana da bana düşkün olur hem

Adet oldum canim qaliba.Napalim kismet iste.InsaAllah siz saglikla alin bebisinizi kucaginiza
Çok sağol canım sen hiç üzülme sakın. Bebek olana kadar her ay şöyle dedim ben: önümüzdeki aylar bizim hayırlı zamanda, sağlıkla gelsin senin de bebişin inşallah canım

Ama hangi body butter dan kullanmış bir sürü çeşidi var

Günaydın Aynen .Bebişler sağlıklı olsunda babalarda geç öğrensin yapacak birsey yok.Bu gidişle direkt kucağına alacaksın sanırım diyorum

Ben ilk hamileligimde 7 ayda 25 kilo almıstım catlak kremi kullanmadım hic catlakda olmadı zaten.birazda yapıyla ilgili sanırım.duşta son durulamada bebe yağı kullanıyorum.kullandiktan sonra bikez daha durulanıyorum çıkinca göbek icin degilde bacaklara falan vücut nemlendiricisi kullanabilirmiyim acaba.nemlendirici kullanmışmıydım bebege zararı olurmu onu hic hatırlayamadım.kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar varmı

Kızlar göbeğiniz çıkmaya başladı mı ki ya... benim çok az var dışardan bakan anlamaz sanki regl olmadan önceki şişlik kadar en fazla. Ben de başlıyım bari kullanmaya haftaya 12+0 oluyorum kısmetse
Yemek yedikten sonra çıkıyor bayağı göbeğim ama sabah uyandıgimda senin dedigin gibi oluyor.12 haftdan sonra büyür artık belli eder kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…