2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok üzüldüm canım kanaman yada ağrın olmuşmuydu herhangibir belirti doktor sebebini söyledimi

Acaba bebeğin sağda yada solda olmasıyla cinsiyetin bir alakası varmı.benimki solda

Siznle günlerimiz aynıydı görünce okadar üzüldümki rabbim yardımcn olsun birdaha yaşatmasn inşallah böyle gördükte korkuyorum bnde herşeyin hayrlısı inşallah hemen yine nasip olur gebelik

Rabbim sabır versin.. sağlıklı gebelik nasip etsin

Senin de mi kuzum ne güzel yol arkadaşı olmuştuk, nasip değilmiş. inşallah sağlıklı bir gebelik olur bundan sonraki, Rabbim sabır versin

günaydın herkese

ECEONUR geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın

dün akşam yemeği sonrası mideme sanki öküz oturdu. ağır yemek yemedim ve az da yedim ama anlamadım. evin içinde yürüyüş yaptım biraz balkonda hava aldım. sonra biraz açıldım neyseki.

Günaydın hanımlar bugün tatil evde durunca benim midem daha kötü oluyor yemek kokularından

sagol cnm inşalalh

Canım ben de bunu düşünmedim değil çünkü body shop body butter gerçekten çok iyi nemlendiriyor ve ertesi gün bile hala nemli kaldığını hissediyorum. Üstelik harika kokuyır. Çatlakları önlemede de Faydalı olabileceğini düşünüyorum sonuçta önemli olan nemli tutmak ama insanlar lierac tan çok memnun kalmışlar diye ondan aldım canım

Günaydın Aynen .Bebişler sağlıklı olsunda babalarda geç öğrensin yapacak birsey yok.Bu gidişle direkt kucağına alacaksın sanırım diyorum
Evet öyle olacak gibi duruyor virüsten önce insanlar anne baba koca arkadaş falan topluca gidiyorlarmış cinsiyet öğrenmeye şu an hayal dahi edemiyorum. Ama olsun sağlıkla gelsinler de bunlar hep tatlı anılar olarak kalsın

Evet canım büyük oranda yapısal zaten bu kremler sadece destekleyebilir ve 3 çatlak olacaksa 2 ye indirebilir anca diye düşünüyorum ben anneme sordum sende olmuş muydu çatlak diye, o hiç krem falan sürmemiş tabi çatlamış baya. Bünyemin yatkın olduğunu düşünüyorum o nedenle. Nemlendiricilerde de bitkisel içerikli olanlardan tercih edebilirsin canım hem için rahat olue

Acaba bebeğin sağda yada solda olmasıyla cinsiyetin bir alakası varmı.benimki solda
doğruluğuna dair bir şey diyemeyeceğim ama eşim aidin salihin kitabında sağda ise erkek solda ise kız diye yazdığını söyledi
fakat ben iki oğlumda hatırlamıyorum sağ mı sol mu diye şuanda da bunu anlayamam sanırım daha çok küçük

Hayırlı cumalar arkadaşlar
güzel bir gün olsun inşallah

Gunaydin kizlar doktordan geldim bende miyim vardi o biraz buyume yapmış agrı o yuzden oluyormuş ama ne hikmetse ben normalde de bir yerim agrisin doktora gidecegim gun gecer bugunde oyle oldu gece cok rahat uyumusum sabah uyandim agrim falan yoktu ama yinede gidecegiz dedim çok şukur hersey yolunda minigim kıpır kıpırdı bi ters döndu bi düz durdu eller ayaklar o bicim oynuyordu ayaklarini kendine dogru çekmeler falan diger kontrolumuzde cinsiyetimize kiz gibi demişti bugun kesin kız dedi benim icime kız doguyordu oylede oldu rabbim herkesin gonlune hore versin bu arada bastan beri bilenler bilir hep ekşi tuzlu yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…