Merhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Merhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsin benim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
Siznle günlerimiz aynıydı görünce okadar üzüldümki rabbim yardımcn olsun birdaha yaşatmasn inşallah böyle gördükte korkuyorum bnde herşeyin hayrlısı inşallah hemen yine nasip olur gebelik
Merhaba kızlar. İkili tarama testi için bugün gittim ve kötü haberle döndüm. Bebeğim karnımda ölmüş ve kürtaj olmam gerekiyormuş gittiğim hastane devlet hastanesi ve pandemi olduğu için başka hastaneye sevketti. Semiha şakir kadın doğuma gittim kürtaj için tahlil verdim ve 1 hafta beklemem gerektiğini söylediler
Merhaba hanımlar bugün malesef doktor kontrolünde bebeğimin gelişimi olmayıp kalbi atmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten içimde hep bir huzursuzluk vardı ilk günden beri yolunda gitmediğini hissediyor gibiydim. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Kendinize çok çok dikkat edin. Bir an önce midesi bulananlar düzelsin inş, güzel günler gelsin benim içinde dua edin kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim
dün akşam yemeği sonrası mideme sanki öküz oturdu. ağır yemek yemedim ve az da yedim ama anlamadım. evin içinde yürüyüş yaptım biraz balkonda hava aldım. sonra biraz açıldım neyseki.
Kalp atışı varsa kalbini ferah tut. Geç döllenme olabilir. Geriden gelse bile zamanla haftasına geliyor diyo doktorlar. Korkma hiç, güzel düşün. Benim tüp bebekte yumurta transferinden sonra hep hiç bir belirti hissetmeme rağmen bebeğim tutundu benimle hep diyerek kendimi motive ettim. Sürekli iyi olacak diye motive et kendini.
youtube da birisi hamilelikte sabah akşam body shop body butter kullanmış hiç çatlagı olmamış bende ona baslıcam almıştım indirimden 350 ml 150 tl Burfa önemli olan düzenli sık nemlendirmek. Buarada göğüs ve kalçayıda unutmayalım nemlendirirken
Canım ben de bunu düşünmedim değil çünkü body shop body butter gerçekten çok iyi nemlendiriyor ve ertesi gün bile hala nemli kaldığını hissediyorum. Üstelik harika kokuyır. Çatlakları önlemede de Faydalı olabileceğini düşünüyorum sonuçta önemli olan nemli tutmak ama insanlar lierac tan çok memnun kalmışlar diye ondan aldım canım
Evet öyle olacak gibi duruyor virüsten önce insanlar anne baba koca arkadaş falan topluca gidiyorlarmış cinsiyet öğrenmeye şu an hayal dahi edemiyorum. Ama olsun sağlıkla gelsinler de bunlar hep tatlı anılar olarak kalsın
Ben ilk hamileligimde 7 ayda 25 kilo almıstım catlak kremi kullanmadım hic catlakda olmadı zaten.birazda yapıyla ilgili sanırım.duşta son durulamada bebe yağı kullanıyorum.kullandiktan sonra bikez daha durulanıyorum çıkinca göbek icin degilde bacaklara falan vücut nemlendiricisi kullanabilirmiyim acaba.nemlendirici kullanmışmıydım bebege zararı olurmu onu hic hatırlayamadım.kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar varmı
Evet canım büyük oranda yapısal zaten bu kremler sadece destekleyebilir ve 3 çatlak olacaksa 2 ye indirebilir anca diye düşünüyorum ben anneme sordum sende olmuş muydu çatlak diye, o hiç krem falan sürmemiş tabi çatlamış baya. Bünyemin yatkın olduğunu düşünüyorum o nedenle. Nemlendiricilerde de bitkisel içerikli olanlardan tercih edebilirsin canım hem için rahat olue
doğruluğuna dair bir şey diyemeyeceğim ama eşim aidin salihin kitabında sağda ise erkek solda ise kız diye yazdığını söyledi
fakat ben iki oğlumda hatırlamıyorum sağ mı sol mu diye şuanda da bunu anlayamam sanırım daha çok küçük
Gunaydin kizlar doktordan geldim bende miyim vardi o biraz buyume yapmış agrı o yuzden oluyormuş ama ne hikmetse ben normalde de bir yerim agrisin doktora gidecegim gun gecer bugunde oyle oldu gece cok rahat uyumusum sabah uyandim agrim falan yoktu ama yinede gidecegiz dedim çok şukur hersey yolunda minigim kıpır kıpırdı bi ters döndu bi düz durdu eller ayaklar o bicim oynuyordu ayaklarini kendine dogru çekmeler falan diger kontrolumuzde cinsiyetimize kiz gibi demişti bugun kesin kız dedi benim icime kız doguyordu oylede oldu rabbim herkesin gonlune hore versin bu arada bastan beri bilenler bilir hep ekşi tuzlu yedim
Kızlar günaydın güzel bir gün olsun herkese Bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı? Ben çok sabırsızlanıyorum kendimi tutamadım bi biberon aldım. Minnoşun ilk eşyası oldu
hayirli cumalar ayrica benim iki oglan da sagda idi bu surekli solda hissediyirum sabah elledigimde sol tarafımda minicik şişlik oluyo gun için de değişiyor. sizde uzanip elinizi karninizda gezdirin bebisi farkedersiniz