2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına Kaçıncı haftandaydın doktorun cinsiyeti kesin söylediğinde?

Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli gelsin prenses.. Sorun olmadığına sevindim. Sağlıcakla ilerlesin haftaların inşallah şuan tam olarak kaça kaçsın.

ECEONUR canim yeni okudum rabbim tez zamanda sanada saglikli bir bebek nasip etsin herseyin hayirlisi rabbiminde bildigi bisey var çok üzüldüm

h
hayirli cumalar ayrica benim iki oglan da sagda idi bu surekli solda hissediyirum sabah elledigimde sol tarafımda minicik şişlik oluyo gun için de değişiyor. sizde uzanip elinizi karninizda gezdirin bebisi farkedersiniz
Bir deneyeyim inşallah arkadaşım bakayım anlar miyim

Ayy maşallah canım sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş Bu arada kaçıncı haftadasın?

Kızlar günaydın güzel bir gün olsun herkese Bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı? Ben çok sabırsızlanıyorum kendimi tutamadım bi biberon aldım. Minnoşun ilk eşyası oldu
ilk bebeğin mi arkadaşım
bizim üçüncü olacak nasipse
ama bebeklik yeni dogan ve 3-4 ayliga kadar eşyaları bir valiz annemlerde (yurt dışında) bu sebeple sanırım mecburen yeni almak gerekecek
kiz olursa şayet o zaman tamamen yeni almam gerek
ama annemde ki eşyalar olsaydı en azından ilk aylar kız erkek fark etmeden olanları giydirirdim

Kızlar günaydın güzel bir gün olsun herkese Bebişlerinize bir şeyler almaya başladınız mı? Ben çok sabırsızlanıyorum kendimi tutamadım bi biberon aldım. Minnoşun ilk eşyası oldu
Biberon tavsiye etmem canım en başından sütüm bol gelecek diye düşün bence anne sütünden daha değerlisi yok emin ol..

ah Maşallah sübhanallah

gunes0101 canım gözün aydın ne güzel erkenden öğrendin sende tuttu mu pekala cinsiyet tahminleri kese bebek yada Çin takvimi gibi

Günaydın arkadaşlar yaştan dolayı aminiyosentez düşünen var mı? Kafam çok karışık
kaç yaşındasınız acaba?
ilk gebeliginiz mi?
Bu kontrol yapilinca neler tespit ediliyor ki?
Allah'ım inşallah gerek kalmadan yüreğinize sekine versin sağlıkla kavuştursun inşallah

Günaydın canım çok hevesleniyorum ama henüz bişey almadım cinsiyeti bekliyorum eşim kız çocukları çok seviyor. tüp bebek tedavisine başladığımda eşim pembe bebek tarak seti almıştı uğurum olsun diye ilk eşyamız o, uğurum olduğu için erkekte olsa o tarağı kullanacam

Hic sorma doktor kiz gibi dediginde ben hemen sipariş verdim bi kac bisey insan duramiyor hrp diyordum 7.ayda alacam yok mumkun degil

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım. Rahatlamana sevindim bende salı günü görsemde içim rahatlasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…