2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Evet bizim ilk bebeğimiz olacak. 2 yıldır deniyorduk sebepsiz olmuyordu. Bu güne kısmetmiş Evet canım ilk aylar kız erkek fark etmeden giydirirsin bakalım şu virüsten kurtulabilirsek belki alabilirsin annenlerden eşyaları

Canım çok tatlı bir hediyeymiş kullan bence de anısı da var sizin için ben de çok hevesleniyorum sürekli bebek eşyalarına bakıyorum internetten ama cinsiyeti beklemek gerek bence de

tesekkur ederim canim evet çin takvimine gorede kiz diyordu birde nub a gorede burda bi bayan yorum yapiyorum demisti oda kiz gibi demisti

çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tabi ki öyle ama bir dönemde gerekicek illa ki biberon diye düşündüm
Yok canım emin ol gerekmiyor kızım 2 yaşına geldi çok şükür hep emdi hala da emiyor bırakamadık ama günde 1 e indik şimdiye kadar kesinlikle biberon almadı birde biberon ve emzik meme reddi yapıyor çok arkadaşım neler çekti memeye döndürmek için kolaylarına geliyor emmek daha zor oluyor ister istemez

Cnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dedi
Canım benim çok üzüldüm Rabbim tez zamanda, hayırlısıyla, sağlıkla tekrar yüzünü güldürsün inşallah ❤❤

maşallah subhanallah uzun bir bekleyiş sonrası çok sevindim sizin adınıza
bizim de kayıplarımız sonrası Allah nasip etti iki evlat üçüncü de sürpriz yaptı

ah arkadaşım o iş biraz zor görünüyor annemler yurt dışında iki çocukla maddi manevi zor olur artık zaten öyle görünüyor ki yurt dışı uçuşları da uzun süre iptal ettiler hayırlısı artık

Kızlar ilk hamileliği olanlar özellikle Facebook ta emzirme sanatı ve emzirme akademisi gibi gruplara üye olabilirler.. emzirme ile ilgili çok şey öğreniyorsunuz sorun olduğunda yazabilirsiniz.. ben emzirme konusunda değil de bırakma konusunda çok yardım aldım çok şükür travma yaşamadan günde tek sefere kadar indik.. bebeğin psikolojisi emmeyen bebekleri nasıl emzirmeye başlarız yada meme ucu yarası ile ilgili yardımcı oluyorlar.. özellikle 2 yıl anne sütü alması gerektiğini düşününce gerçekten çok önemli

Haklısın canım benim ilk bebeğim olacak tecrübem yok bu konularda ama işe başladığım zaman mecburen ayrı olacağız o aşamada da mı kullanımaz ki biberon?

Haklısın canım benim ilk bebeğim olacak tecrübem yok bu konularda ama işe başladığım zaman mecburen ayrı olacağız o aşamada da mı kullanımaz ki biberon?
Kaç aylıkken başlayacağın önemli birde işyerin yakınsa gidip geldikçe emzirebilirsin.. 4 aylıkken başlarsan mecbur kullanacaksın ama 6 ayda başlarsan ek gıdaya da başlamış olacağın için alıştırma bardağı kullanırsın hem emmeye devam etmiş olur meme reddi ile uğraşmazsın ilk 1 yıl meme reddi oluyor 1 yoldan sonra da meme aşkı başlıyor keyif yapıyorlar o zaman da sen kaçmak isteyeceksin

canım eğer anne memesine yakın uçlu, akışı bebeğin çekmesiyle olan ve az akan seçersen sorun yaşamazsın. benim kızım hem meme hem biberonla hem de emzikle büyüdü. belki her bebek aynı olmayabilir ama çalışan anneler olarak bizlerin işini kolaylaştırıyor biberon. maaşesef kaşık ya da şıronga ile besleyecek uzun zamanlarımız olmuyor çalışırken. o yüzden şimdiden bunlara takılma. akışına bırakırsın. ama biberon emzik gibi şeyleri alırken dediğim gibi memeye yakın olanları tercih edersen iyi olur

emzirme konusunda gerçekten önemli olan sakin olmak ve kendinize güvenmek

Rabbim ne güzel bir mucize nasip ediyor

İlk oğlumda zorlandım başlarda ikincide elhamdülillah başından beri sorun olmadı sadece dişler çıkınca bir süre ısırmalar kanamalar mahf etti

Bir de "sütun yetmiyor, ac bu çocuk, emzir emzirme" gibi sözlere hazırlıklı olun özellikle ilk bebeği olanlar fakat en önemlisi

bu sözlere aldırış etmeyin o sizin bebeğiniz onun annesi sizsiniz ve siz ne yapacağınızı en iyi bilirsiniz

Canım çok tatlı bir hediyeymiş kullan bence de anısı da var sizin için ben de çok hevesleniyorum sürekli bebek eşyalarına bakıyorum internetten ama cinsiyeti beklemek gerek bence de
Evet eşimin totemi Evet internete bakınca herşeyi almak istiyorumeşim çok hevesli eşya almaya bebek telsizi falan şimdiden alalım diyor. Sizce her çocuk için gerek olur mu telsiz?

Merhaba kızlar hayırlı cumalar kayıplar için üzüldüm Rabbim sağlıcakla tez zaman da minnoşlarınızı nasip etsin Bende birşeyler almak istiyorum ama cinsiyet için de dur diyorum kendime hayırlısıyla belli olsaydı reklamlar da da ikide bir karşıma cici cici şeyler çıkıyor ben ilk hamileliğim de çok krem sürmedim 3 4 yerde çatlama oldu ama sonra ten rengine dönüyo çatlaklar çok rahatsız edici bi görüntü oluşturmuyor

Bi
r daha asla yazmam merak etme . Allah bılıyor hepımızın ıcını ben kötü bısey de yazmamışım herkes yazıyor . Bebegınızı saglıkla kucağınıza alın ınsallah hakkınızı helal edin . Hoşçakalın

ben unisex 2 takım ve body seti aldım sadece cartersdan. kızımın dolabını toparlarken kullanabileceğim eşyalara bakıp ona göre devam edeceğim almaya. battanyie vs var ama hep pembelierkek adamı bozar onlaranca evde kullanırım

Evet eşimin totemi Evet internete bakınca herşeyi almak istiyorum☺eşim çok hevesli eşya almaya bebek telsizi falan şimdiden alalım diyor. Sizce her çocuk için gerek olur mu telsiz?
ben kullanmadım şahsen
Eviniz çok büyük ise olabilir belki
fakat küçük ve ses konusunda hassas iseniz (ki anne olunca ister istemez hassaslasiyor kadın) gerek olmayabilir

Evet eşimin totemi Evet internete bakınca herşeyi almak istiyorumeşim çok hevesli eşya almaya bebek telsizi falan şimdiden alalım diyor. Sizce her çocuk için gerek olur mu telsiz?
aldım bir kere bike kullanmadım kızımda. öle duruyor kutuda
bu tarz şeyleri temiz ikinci elde tercih edebilirsiniz kızlar. tutumlu anne, letgo gibi sitelerde çok temiz ürünler oluyor

yok ya hu bir şey olmaz bebek daha sonuçta
yani eğer maddi anlamda durumu el verişli olmayanlar var ise küçük bebeklik döneminde gerçekten çok aşırıya kaçmamak avantajlı olabilir
benim ikisi de çok kusan bebeklerdi bu sebeple devamlı çamaşır yıkanıyordu
Bir de mevlüt vs yaparsanız gelecek kıyafet hediylerini de düşünün
ben üçüncüye daha mevlüt yapmam sanırım o strese giremeyeceğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…