- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımilk bebeğin mi arkadaşım
bizim üçüncü olacak nasipse
ama bebeklik yeni dogan ve 3-4 ayliga kadar eşyaları bir valiz annemlerde (yurt dışında) bu sebeple sanırım mecburen yeni almak gerekecek
kiz olursa şayet o zaman tamamen yeni almam gerek
ama annemde ki eşyalar olsaydı en azından ilk aylar kız erkek fark etmeden olanları giydirirdim
Tabi ki öyle ama bir dönemde gerekicek illa ki biberon diye düşündümBiberon tavsiye etmem canım en başından sütüm bol gelecek diye düşün bence anne sütünden daha değerlisi yok emin ol..
Evet canım 20-25 haftadan sonra başla alışverişe diyor arkadaşlarım da bana ama o zamana kadar bekleyebilir miyim hiç bilmiyorumHic sorma doktor kiz gibi dediginde ben hemen sipariş verdim bi kac bisey insan duramiyor hrp diyordum 7.ayda alacam yok mumkun degil
Canım çok tatlı bir hediyeymişGünaydın canım çok hevesleniyorum ama henüz bişey almadım cinsiyeti bekliyorumeşim kız çocukları çok seviyor. tüp bebek tedavisine başladığımda eşim pembe bebek tarak seti almıştı uğurum olsun diye ilk eşyamız o, uğurum olduğu için erkekte olsa o tarağı kullanacam
tesekkur ederim canim evet çin takvimine gorede kiz diyordu birde nub a gorede burda bi bayan yorum yapiyorum demisti oda kiz gibi demisti
Yok canım emin ol gerekmiyor kızım 2 yaşına geldi çok şükür hep emdi hala da emiyor bırakamadık ama günde 1 e indik şimdiye kadar kesinlikle biberon almadı birde biberon ve emzik meme reddi yapıyor çok arkadaşım neler çekti memeye döndürmek için kolaylarına geliyor emmek daha zor oluyor ister istemezTabi ki öyle ama bir dönemde gerekicek illa ki biberon diye düşündüm
Canım benim çok üzüldüm Rabbim tez zamanda, hayırlısıyla, sağlıkla tekrar yüzünü güldürsün inşallah ❤❤Cnm kalp atışı hiç duymamıştık zaten gittiğimde 6+1 çıkmıştı 7+0ken bugün 9+3 olması gerekirken 7+1 çıltı hiç gelişmemiş ve kalp atışıda hala yok olunca direk kürtaj dedi
maşallah subhanallah uzun bir bekleyiş sonrası çok sevindim sizin adınızaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEvet bizim ilk bebeğimiz olacak. 2 yıldır deniyorduk sebepsiz olmuyordu. Bu güne kısmetmiş Evet canım ilk aylar kız erkek fark etmeden giydirirsin bakalım şu virüsten kurtulabilirsek belki alabilirsin annenlerden eşyaları
Haklısın canım benim ilk bebeğim olacak tecrübem yok bu konulardaçok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok canım emin ol gerekmiyor kızım 2 yaşına geldi çok şükür hep emdi hala da emiyor bırakamadık ama günde 1 e indik şimdiye kadar kesinlikle biberon almadı birde biberon ve emzik meme reddi yapıyor çok arkadaşım neler çekti memeye döndürmek için kolaylarına geliyor emmek daha zor oluyor ister istemez
Kaç aylıkken başlayacağın önemli birde işyerin yakınsa gidip geldikçe emzirebilirsin.. 4 aylıkken başlarsan mecbur kullanacaksın ama 6 ayda başlarsan ek gıdaya da başlamış olacağın için alıştırma bardağı kullanırsın hem emmeye devam etmiş olur meme reddi ile uğraşmazsın ilk 1 yıl meme reddi oluyor 1 yoldan sonra da meme aşkı başlıyor keyif yapıyorlar o zaman da sen kaçmak isteyeceksinHaklısın canım benim ilk bebeğim olacak tecrübem yok bu konulardaama işe başladığım zaman mecburen ayrı olacağız o aşamada da mı kullanımaz ki biberon?
canım eğer anne memesine yakın uçlu, akışı bebeğin çekmesiyle olan ve az akan seçersen sorun yaşamazsın. benim kızım hem meme hem biberonla hem de emzikle büyüdü. belki her bebek aynı olmayabilir ama çalışan anneler olarak bizlerin işini kolaylaştırıyor biberon. maaşesef kaşık ya da şıronga ile besleyecek uzun zamanlarımız olmuyor çalışırken. o yüzden şimdiden bunlara takılma. akışına bırakırsın. ama biberon emzik gibi şeyleri alırken dediğim gibi memeye yakın olanları tercih edersen iyi olurHaklısın canım benim ilk bebeğim olacak tecrübem yok bu konulardaama işe başladığım zaman mecburen ayrı olacağız o aşamada da mı kullanımaz ki biberon?
Evet eşimin totemiCanım çok tatlı bir hediyeymişkullan bence de anısı da var sizin için ben de çok hevesleniyorum sürekli bebek eşyalarına bakıyorum internetten ama cinsiyeti beklemek gerek bence de
r daha asla yazmam merak etme . Allah bılıyor hepımızın ıcını ben kötü bısey de yazmamışım herkes yazıyor . Bebegınızı saglıkla kucağınıza alın ınsallah hakkınızı helal edin . HoşçakalınHepimiz bu topicte hamileyiz mideniz bulanmış anlıyorum ama nolur bu kadar detaylı anlatmayın yanlışlıkla okudum yemek yicektim yiyemedim. Allah yardımcınız olsun mide bulantısı kötü haklısınız ama bu kadar ayrıntılı anlatmayın nolursunuz
ben kullanmadım şahsenEvet eşimin totemiEvet internete bakınca herşeyi almak istiyorum☺eşim çok hevesli eşya almaya bebek telsizi falan şimdiden alalım diyor. Sizce her çocuk için gerek olur mu telsiz?
aldım bir kere bike kullanmadım kızımda. öle duruyor kutudaEvet eşimin totemiEvet internete bakınca herşeyi almak istiyorum eşim çok hevesli eşya almaya bebek telsizi falan şimdiden alalım diyor. Sizce her çocuk için gerek olur mu telsiz?
ben unisex 2 takım ve body seti aldım sadece cartersdan. kızımın dolabını toparlarken kullanabileceğim eşyalara bakıp ona göre devam edeceğim almaya. battanyie vs var ama hep pembelierkek adamı bozar onlar anca evde kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?