- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
Bende hm den sipariş ettim hala gelmedi sadece alt üst takım şeklinde bakalım cinsiyet belli olsun özellikle büyük alırım diye düşünüyorumben unisex 2 takım ve body seti aldım sadece cartersdan. kızımın dolabını toparlarken kullanabileceğim eşyalara bakıp ona göre devam edeceğim almaya. battanyie vs var ama hep pembelierkek adamı bozar onlar anca evde kullanırım
arkadaşım hepimiz burada içimizi döküyoruzBi
r daha asla yazmam merak etme . Allah bılıyor hepımızın ıcını ben kötü bısey de yazmamışım herkes yazıyor . Bebegınızı saglıkla kucağınıza alın ınsallah hakkınızı helal edin . Hoşçakalın
biz tecrübeli anneler biraz daha dikktli oluruz sanırım alışverişte
yok ya hu bir şey olmaz bebek daha sonuçta
yani eğer maddi anlamda durumu el verişli olmayanlar var ise küçük bebeklik döneminde gerçekten çok aşırıya kaçmamak avantajlı olabilir
benim ikisi de çok kusan bebeklerdi bu sebeple devamlı çamaşır yıkanıyordu
Bir de mevlüt vs yaparsanız gelecek kıyafet hediylerini de düşünün
ben üçüncüye daha mevlüt yapmam sanırım o strese giremeyeceğim gibi
Kaçıncı ayda başlarım belli değil bakıcı bulamazsak belki de ücretsiz izin alırım ama iş yerim uzak canım malesef. Bakalım henüz çok belirsiz her şeyKaç aylıkken başlayacağın önemli birde işyerin yakınsa gidip geldikçe emzirebilirsin.. 4 aylıkken başlarsan mecbur kullanacaksın ama 6 ayda başlarsan ek gıdaya da başlamış olacağın için alıştırma bardağı kullanırsın hem emmeye devam etmiş olur meme reddi ile uğraşmazsın ilk 1 yıl meme reddi oluyor 1 yoldan sonra da meme aşkı başlıyor keyif yapıyorlar o zaman da sen kaçmak isteyeceksin
Bende çok gerekli bişey olacağını sanmıyorum aslında ama eşim pimpirik hatta bebeğin odasına işteyken telefonla kontrol edecek bir kamera koymak istiyor. Bana abartılı geliyor birazben kullanmadım şahsen
Eviniz çok büyük ise olabilir belki
fakat küçük ve ses konusunda hassas iseniz (ki anne olunca ister istemez hassaslasiyor kadın) gerek olmayabilir
Aynen oralardan alınabilir hatta bebek doğduktan sonra böle bişeye ihtiyaç olursa alma taraftarıyım.aldım bir kere bike kullanmadım kızımda. öle duruyor kutuda
bu tarz şeyleri temiz ikinci elde tercih edebilirsiniz kızlar. tutumlu anne, letgo gibi sitelerde çok temiz ürünler oluyor
Evet canım daha çok erken ama her şeyi bilmek istiyor insan çevremde de bebeği olan yakınım olmadığı için çok tecrübesizim bu konulardacanım eğer anne memesine yakın uçlu, akışı bebeğin çekmesiyle olan ve az akan seçersen sorun yaşamazsın. benim kızım hem meme hem biberonla hem de emzikle büyüdü. belki her bebek aynı olmayabilir ama çalışan anneler olarak bizlerin işini kolaylaştırıyor biberon. maaşesef kaşık ya da şıronga ile besleyecek uzun zamanlarımız olmuyor çalışırken. o yüzden şimdiden bunlara takılma. akışına bırakırsın. ama biberon emzik gibi şeyleri alırken dediğim gibi memeye yakın olanları tercih edersen iyi olur
kesinlikle arkadaşımbiz tecrübeli anneler biraz daha dikktli oluruz sanırım alışverişteben de ilk gebeliğimde aldım da aldım Allahımmm o kıyafetler resmen giyilmedi kaldı yani. bu sefer yol haritam daha sağlam ne işe yarıyor ne yaramıyor neyi ne kadar giyer hepsini tecrübe ettiğimden daha kontrollüyüm
Ben belki şu kameralardan alırız diye düşünüyordum canım. Çok pimpirikliyiz ikimiz deEvet eşimin totemiEvet internete bakınca herşeyi almak istiyorum eşim çok hevesli eşya almaya bebek telsizi falan şimdiden alalım diyor. Sizce her çocuk için gerek olur mu telsiz?
bende bu sefer tulumlardan gidiyorum. çok seviyorum bebeklerde tulumu. genelde ayaksız tercih ediyorum biraz daha uzun giyiyor o zamanBende hm den sipariş ettim hala gelmedi sadece alt üst takım şeklinde bakalım cinsiyet belli olsun özellikle büyük alırım diye düşünüyorum
endişelenme arkadaşımEvet canım daha çok erken ama her şeyi bilmek istiyor insan çevremde de bebeği olan yakınım olmadığı için çok tecrübesizim bu konulardazamanla öğreneceğim inşallah teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Eşimde böyle düşünüyor kamera telsiz bakıyor sürekli bense çok gerekli olduğunu düşünmüyorumBen belki şu kameralardan alırız diye düşünüyordum canım. Çok pimpirikliyiz ikimiz deher an görmek isteyebiliriz diye düşünüyorum
Tulumlara bende bayılıyorum kızımda hep tulum pijama giydi hala da giyiyor özellikle uyurken çok rahat.. bende ayaklıları seviyorum hep çok büyük alırım bir süre çuval gibi oluyor sonra normal giyiyor ben çorap giydirmeyi sevmiyorum uyurken dolaşımı azaltıyor diyebende bu sefer tulumlardan gidiyorum. çok seviyorum bebeklerde tulumu. genelde ayaksız tercih ediyorum biraz daha uzun giyiyor o zaman
Ev büyükse alın ev küçükse almaya gerek yok ben bu sefer alacağım odasında yatsın istiyorum oraya alışsın gidip gelip takip etmek zor bazen ağlıyor duyulmuyor falan sıkıntı yaniEşimde böyle düşünüyor kamera telsiz bakıyor sürekli bense çok gerekli olduğunu düşünmüyorum
38 yaşındayım ikinci çocuğum olacak inşallah ikili üçlü testler bu yaşlarda riskli çıkar yapmayalım dedi doktor ama aminiyosentez veya yurt dışında yapılan testler varmış birini yaptır diye önerdikaç yaşındasınız acaba?
ilk gebeliginiz mi?
Bu kontrol yapilinca neler tespit ediliyor ki?
Allah'ım inşallah gerek kalmadan yüreğinize sekine versin sağlıkla kavuştursun inşallah
Kanama düşük riski yoksa ilk 3 ayda sıkıntı yok canım doktor yasaklamadığı sürece istediğiniz şekilde yakınlaşabilirsiniz.. bebek rahmin içindeki plesemtanın içinde yani isteseniz de zarar veremezsiniz merak etmeyin..Kızlar aklımı kurcalayan bambaşka bir soru sormak istiyorum size. İlk 3 aydan sonra ilişki olmasında herhangi bir sıkıntı olmadığı yazıyor bi çok yerde. Ama ben bebeğe bişe olur korkusuyla eşime pek yaklaşmak istemiyorum. Onuda yaklaştırmıyorum. Bebeğin heyecanını yaşarken ilişkiyle ilgili hiç birşey hissedemiyorum. Ama eşimi de ihmal etmek istemiyorum böyle bir kısır döngüye girdim. Benim gibi hisseden var mı
eğer bir sıkıntın yoksa kanama, lekelenme vs hiç korkma. benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için 9ay kardeş gibiydik. doğum sonrası da bir süre geçiyor bu sefer uzaklaşıyorsun. bu gebeliğim sorunsuz çok şükür. o yüzden kardeş kalmayı düşünmüyorumKızlar aklımı kurcalayan bambaşka bir soru sormak istiyorum size. İlk 3 aydan sonra ilişki olmasında herhangi bir sıkıntı olmadığı yazıyor bi çok yerde. Ama ben bebeğe bişe olur korkusuyla eşime pek yaklaşmak istemiyorum. Onuda yaklaştırmıyorum. Bebeğin heyecanını yaşarken ilişkiyle ilgili hiç birşey hissedemiyorum. Ama eşimi de ihmal etmek istemiyorum böyle bir kısır döngüye girdim. Benim gibi hisseden var mı
İlk bebeğim olduğu için ayrı odada yatıramam gibi hissediyorumEv büyükse alın ev küçükse almaya gerek yok ben bu sefer alacağım odasında yatsın istiyorum oraya alışsın gidip gelip takip etmek zor bazen ağlıyor duyulmuyor falan sıkıntı yani
yaptırmanızı gerektiren her hangi bir durum tespit edildi mi ki?38 yaşındayım ikinci çocuğum olacak inşallah ikili üçlü testler bu yaşlarda riskli çıkar yapmayalım dedi doktor ama aminiyosentez veya yurt dışında yapılan testler varmış birini yaptır diye önerdi
Bulantı devam ettikçe isteksiz olmak çok normal.Kızlar aklımı kurcalayan bambaşka bir soru sormak istiyorum size. İlk 3 aydan sonra ilişki olmasında herhangi bir sıkıntı olmadığı yazıyor bi çok yerde. Ama ben bebeğe bişe olur korkusuyla eşime pek yaklaşmak istemiyorum. Onuda yaklaştırmıyorum. Bebeğin heyecanını yaşarken ilişkiyle ilgili hiç birşey hissedemiyorum. Ama eşimi de ihmal etmek istemiyorum böyle bir kısır döngüye girdim. Benim gibi hisseden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?