2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Zor beklemek bir sorayim bakayim
Enaindan kalb atisiini duyayim birdaha
Ah canım anne yüreği şimdiden başlıyor kaygılar
Git tabiki bir an önce gör bebeğini için rahatlasın. Aynı doktordan mı randevu aldın? Sanki biraz ilgisiz demiştin başka doktor düşünür müsün? Hatta pazartesi bile gidebilirsin müsait randevu varsa.

Sütyen adına klasik emzirme sütyenleri ve sahsen hayat kurtarici oldugunu dusundugum ve bu dönemde bile (gogusler hassas malum) giyebileceginiz şeyi önereyim; sutyen bolmeli askili atletler.. kopca derdi yok, gogsu sıkıştırmıyor , insani daralmıyor. Ben LCW den almıştım 4 tane,L beden (normalde S bedenim) ve şimdiden giymeye basladim. Çok rahatlar.. gogus pedi oluyor atletin gogus kısımlarında ve sütyen goruntusu oluyor üzerinize bluz giydiginizde. Ben severek kullaniyorum.. öte yandan çok iri göğüslerde nasil olur bilemiyorum.. alttan destek olmadığı için çok büyük göğüslüler memnun kalmayabilir

hayırlı sahurlar arkadaşlar
bende cuma günü gideceğim
insan ister istemez tedirgin oluyor
benim de geçmişim malum
bu gebeliğin başında da boş gebelik olabilir filan demiştiler zaten bir kurt düşmüştü
ama Rabbime emanet bizler elimizden geleni yaparız gerisi takdiri ilahi
elbette ilk bebeği olanlar daha farklı hiss eder bu endişeyi çok iyi anlıyorum
Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin

ve kızlar ben artık gerçekten çok sıkıldım bu karantina mevzuundan
iki küçük çocuk apartman hayatı çocuklar iki aydır kapıya çıkması ben yine bir iki sefer kontrol için çıktım.en azından hastaneye gittim
Allah'ım isyana düşmekten koru fakat aciz bir insan olarak bazı günler gerçekten çok daha zor geliyor

Ay bende bakarım yaaa keşke o zamana bi kere daha dr a gitsem de cinsiyeti öğrenip biraz biseyler alsam bana da moral olur

Evet hiç sorma tez zamanda selamete çıkarsın rabbim havalar ısınıyor ve her geçen gün daha da zor olacak çocuklar için Şimdiden yüzme kursuna yazılalım havuza gidelim diye tutturdular anlatıyorum anlamak istemiyorlar zorlarina gidiyor

Ay pislik adam sabah sabah Allah bildiği gibi yapsın böyle adam musfettelerini.Ben son tüp bebek tedavimde 2 kez yumurta toplama oldu 1 ay ara verip zateb iğnelerden uyuşmuş haldeydim hastaneye git gel.sonra ameliyat oldum sonra transfer aşamasına geçtik 4 aydır hiçbirşey yok onun öncesinde de tek tük .Eşime sonsuz güveniyorum ama yapmaz demiyceksin erkek milleti Allah korusun

ayni doktor ilgisiz tam diyemem de ben biraz gıcık oldum bana surkeli baayn panik diyor
Rahimfilmi vs pnacekildim tedaviyi onla yaptim alaninda iyi bir uzman oyuzden degsitirmicem alistim yinede bastan beri takip ediyor sadece 8 haftalik olmasi gerekirken 6 hafta cikti: ben soramayi unuttum oda birsey demedi simdi sorcam onu
Sali enaizndan 20gun oluyor 3hafta sonra geldedi oyuzden sali gitcm

Aklima şey takildi benim ilkhaftadan itibaren
Vücut isim yuksekti gebelik boyunca
Simdi 9.haftaya girecegim nasibse
İsimin azaldiigni hissettim dungeceden beri
Oncedem alnima degince geliyordu
Simdi sanki alnim buz
9haftada sizin nasildi

Gerçekten harika lar bende kızım olursa güllü bir hastane çıkışı gördüm onu alacağım çok kokoş tu
Ayy canim hep diyorum ya Rabbim gonlumuze gore versin benim gozumde hep mavislerde seninki pembelerde bakalim Rabbim bize neyi kismet edecek ama gonlumuzdekini nasip etsin ozelden atayim

Aklima şey takildi benim ilkhaftadan itibaren
Vücut isim yuksekti gebelik boyunca
Simdi 9.haftaya girecegim nasibse
İsimin azaldiigni hissettim dungeceden beri
Oncedem alnima degince geliyordu
Simdi sanki alnim buz
9haftada sizin nasildi
Canim bosa endiselenme sen az kalmis kontrolune bence bebis iyi ama annelik iste aklimizsa 40 tane olumsuz sey geliyo bu ilk bebektede son bebektede boyle oluyo rahat ol insallah guzel haberlerle geleceksin

Ben hep üşüyordum çorapsız hele duramam oda ev sıcak oldugu halde

insallah ama belirtilerim kayboldu sanki
Mide bulantisi hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…