- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
tesekkür ederimThe body shop canım 220 gözüküyor sepete ekle hemen düşüyor 130 a
Ah canımZor beklemek bir sorayim bakayim
Enaindan kalb atisiini duyayim birdaha
Çok güzel gerçektenKizlar sunlara bi bakin ya cok guzeller
Ya ben de biraz internetten goz gezdirdim suan zaten moda bi acaip her sey buyuk kesim bol. Normal bi magazadan gomlek alsan mesela zaradan fln alsak asiri bol gomlekler tisortler. Bana yaz sonuna kadar sadece hamile pantolonu alsam idare ederim gibi geldi. Yazdan sonra iyice sisersem bilemiyorum
Ben sutyen derdine girdim. Gogusler iyice buyuyecek mutlaka sutyen almam gerekcek sonucta ilk hamileligim. Koronadan dolayi icimiz rahat magazalara girip sutyen deneyebilecegimi sanmiyorum. Nasi karar vericem hangi beden alacagima bilmiyorm
Hangi site bu canım çok güzeller yaaaKizlar sunlara bi bakin ya cok guzeller
Ay bende bakarım yaaa keşke o zamana bi kere daha dr a gitsem de cinsiyeti öğrenip biraz biseyler alsam bana da moral olurKızlar bu arada elikada forumda yazmışlardı belki haberiniz vardır ama ben yinede sölim 15 mayısta bime bebek ürünleri geliyor. Aklınıza ne gelirse 0-6 ay oyuncaklar falan ben gidip bakıcam inserte bi bakın isterseniz
Evet hiç sorma tez zamanda selamete çıkarsın rabbim havalar ısınıyor ve her geçen gün daha da zor olacak çocuklar için Şimdiden yüzme kursuna yazılalım havuza gidelim diye tutturdular anlatıyorum anlamak istemiyorlar zorlarina gidiyorhayırlı sahurlar arkadaşlar
bende cuma günü gideceğim
insan ister istemez tedirgin oluyor
benim de geçmişim malum
bu gebeliğin başında da boş gebelik olabilir filan demiştiler zaten bir kurt düşmüştü
ama Rabbime emanet bizler elimizden geleni yaparız gerisi takdiri ilahi
elbette ilk bebeği olanlar daha farklı hiss eder bu endişeyi çok iyi anlıyorum
Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin
ve kızlar ben artık gerçekten çok sıkıldım bu karantina mevzuundan
iki küçük çocuk apartman hayatı çocuklar iki aydır kapıya çıkması ben yine bir iki sefer kontrol için çıktım.en azından hastaneye gittim
Allah'ım isyana düşmekten koru fakat aciz bir insan olarak bazı günler gerçekten çok daha zor geliyor
Gerçekten harika lar bende kızım olursa güllü bir hastane çıkışı gördüm onu alacağım çok kokoş tuKizlar sunlara bi bakin ya cok guzeller
Bnde pazartesi gidicem evet insanın aklına takılıyo bende öyleyim rabbim korusunnebilim burada bircok kisinin bebegi kalbi durmuş benim bebekde geriden geliyor ya
Aklim takildi acaba gününü yakaladi mi
Sevgim ben incili olanı çok beğendim sitenin ismini söyler misin cinsiyetimiz belli değil ama yakında belli olur artık kız ise onu almak istiyorumKizlar sunlara bi bakin ya cok guzeller
Ay pislik adam sabah sabah Allah bildiği gibi yapsın böyle adam musfettelerini.Ben son tüp bebek tedavimde 2 kez yumurta toplama oldu 1 ay ara verip zateb iğnelerden uyuşmuş haldeydim hastaneye git gel.sonra ameliyat oldum sonra transfer aşamasına geçtik 4 aydır hiçbirşey yok onun öncesinde de tek tük .Eşime sonsuz güveniyorum ama yapmaz demiyceksin erkek milleti Allah korusunBu konuda haklısın sanırım biz tüm hamileliklerimde sıkıntı yaşamadık şükür düzenli oldu ama arkadaşımın hamileliği riskliydi ve malesef eşi o dönemden itibaren yıllarca eşini aldatmış daha bu sene öğrendi kadın yıkıldı.. tabiki her erkek bir değil kimisi yıllarca bekler ölen eşlerini bekler ama kimisi de hemen koşar gider..
Amin cnmBnde pazartesi gidicem evet insanın aklına takılıyo bende öyleyim rabbim korusun
ayni doktor ilgisiz tam diyemem de ben biraz gıcık oldum bana surkeli baayn panik diyorAh canımanne yüreği şimdiden başlıyor kaygılar
Git tabiki bir an önce gör bebeğini için rahatlasın. Aynı doktordan mı randevu aldın? Sanki biraz ilgisiz demiştin başka doktor düşünür müsün? Hatta pazartesi bile gidebilirsin müsait randevu varsa.
Ayy canim hep diyorum ya Rabbim gonlumuze gore versin benim gozumde hep mavislerde seninki pembelerde bakalim Rabbim bize neyi kismet edecek ama gonlumuzdekini nasip etsin ozelden atayimGerçekten harika lar bende kızım olursa güllü bir hastane çıkışı gördüm onu alacağım çok kokoş tu
Canim bosa endiselenme sen az kalmis kontrolune bence bebis iyi ama annelik iste aklimizsa 40 tane olumsuz sey geliyo bu ilk bebektede son bebektede boyle oluyo rahat ol insallah guzel haberlerle geleceksinAklima şey takildi benim ilkhaftadan itibaren
Vücut isim yuksekti gebelik boyunca
Simdi 9.haftaya girecegim nasibse
İsimin azaldiigni hissettim dungeceden beri
Oncedem alnima degince geliyordu
Simdi sanki alnim buz
9haftada sizin nasildi
Ben hep üşüyordum çorapsız hele duramam oda ev sıcak oldugu haldeAklima şey takildi benim ilkhaftadan itibaren
Vücut isim yuksekti gebelik boyunca
Simdi 9.haftaya girecegim nasibse
İsimin azaldiigni hissettim dungeceden beri
Oncedem alnima degince geliyordu
Simdi sanki alnim buz
9haftada sizin nasildi
insallah ama belirtilerim kayboldu sankiAyy canim hep diyorum ya Rabbim gonlumuze gore versin benim gozumde hep mavislerde seninki pembelerde bakalim Rabbim bize neyi kismet edecek ama gonlumuzdekini nasip etsin ozelden atayim
Canim bosa endiselenme sen az kalmis kontrolune bence bebis iyi ama annelik iste aklimizsa 40 tane olumsuz sey geliyo bu ilk bebektede son bebektede boyle oluyo rahat ol insallah guzel haberlerle geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?