2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hic dikkat etmedim canım kanın düşmüş olabilir mi benim 9 haftadan sonra kanım düştü ayaklarım vücudum çok üşüdü titredim 11 haftada kan ilacı başladı dr um

Sevgim ben incili olanı çok beğendim sitenin ismini söyler misin cinsiyetimiz belli değil ama yakında belli olur artık kız ise onu almak istiyorum
arkadaşım İnşallah gönlüne göre bulursun hastane çıkışı

benim biraz zevkim farkli bu konuda

İki bebeğime de ablam kendisi dikmişti hastane çıkışı desenli kumaştan Jersey diyorlar Almanca da Türkçesi tam nedir bilmiyorum

İlk gebeliğimde bir kız bir erkek için dikmişti cinsiyeti söyletmemisitk çünkü o yüzden morlu bir takım var bende daha nasip olur da o günleri görürsek onu giydirecegim inşallah

bere ayakkabı askili çıtçıtlı pantolon altına body üzerine de kış olacağı için yine diğer çocuklardan kalma kışlık tulum giydirirdim

ayy hayallere girdim bile ben Tabi kız mı olur erkek mi bilmiyorum

Hic dikkat etmedim canım kanın düşmüş olabilir mi benim 9 haftadan sonra kanım düştü ayaklarım vücudum çok üşüdü titredim 11 haftada kan ilacı başladı dr um
benim de dusmus olabilir ayaklarim buz gibi
Karnim vs sicak

ablam kadar profesyonel ve kusursuz dikemiyorum tabi ama geçenlerde bunu komşu kızına bebek hediyesi olarak diktim
bere çift katlı abla için elbiseler bebek için

Saol canım amin son bebegim olacağı için gecistirmeyi dusunmuyorum kiz da olsa erkek de olsa cok alacagim rahat kıyafetlerde alacağım içinde kalmasin diye süslü kıyafetlerde bir kere bile giyse yeter sonra güzelce yikar bir ihtiyaç sahibine veririm ziyan olmaz etrafimda da var bunu takinti yapmayacak giydirecek kişiler bebek kıyafeti sonuçta 3. Bebek rabbim bilir ama muhtemelen son bebek doya doya sevmek onunla uğraşmak istiyorum Allahim saglikla nasip etsin

Aslında bende doğum sonrası spiral taktırmak istiyorum fakat caizligi hakkında tam net bir sonuca varamadım.
Zaruri durumlarda olabilirmiş. Fakat hangi durumda zaruret oluyor bilir kişiye sormam gerek.
genetik hastalığım dolayısıyla yaş ilerledikçe daha yüksek risk oluşuyor.
bilmiyorum gerçekten.
Biz çok kalabalık bir aileyiz mesela kardeşler yeğenler çocuklarım içinde bunu dilerim ama bu zamanda maddi manevi çok zor.
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

tabi ki öyle bir hevesin varsa al giydir içinde kalmasın
ben bu sefer sling almak istiyorum mesela
bir de yıkanabilir bebek bezi aklımda ama bakalım nasip

Heyecanlanıyorum boyle kiyafetlere besiklere vs bakinca 10yil uzun bir zaman olmus oğluşum doğalı ailece ozlemisiz bebegi bakalim bizim cinsiyetimiz ne az kaldı kontrole bu hafta gidecektim ama 1hafta daha sonra gideyimde belki cinsiyetle ilgilide bir yorum yapar doktorum

Canim ben spiral taktiramam vajinal muayene olamıyorum kordonlarını baglatan var onu da kesinlikle yapamam hap igne kullanamıyorum migren hastasiyim yine kondom la devam edecez Allah bunu da saglikla hayirla nasip etsin daha da olmayanlara isteyenlere versin amin

insallah ama belirtilerim kayboldu sanki
Mide bulantisi hariç
Canım hiç telaş yapma, ben de kaç defa yaşadım. Buradaki tecrübeli Arkadaşlar da dedi sağolsun lar, iki gün belirtiler gider sonra geri gelir ya da mide bulantın kesilebilir. Bunlar normal. Stres yapmamanız lazım yoksa 9 ay zor geçecek

1 kilo daha vermiş 59 a düşmüşüm bu bulantilar devam ederse 55 e doğru inerim heralde
Artık düzebilir canım bu haftalarda çoğu gebenin bulantısı kalmıyormuş. Beni yanlış anlama kuzum Bulantı ve kusmak eminim çok zordur Allah yardımcın olsun ama kilo vermek ilk aylarda bende isterdim aksine aldım. İlerleyen aylarda kilo alırda insülin direncim çıkar diye çok korkuyorum.

Bende aynı şekilde çok korkuyorum bende kilo aldım Allah yardımcımız olsun şimdi böyleysem ilerde ne olcam acaba ki öyle aman aman bişilerde yemiyorum günde sadece 2 öğün yiorum ekmeğide sadece kahvaltıda ama maalesef aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…