inşallah cnm stresliyim resmenCanım hiç telaş yapma, ben de kaç defa yaşadım. Buradaki tecrübeli Arkadaşlar da dedi sağolsun lar, iki gün belirtiler gider sonra geri gelir ya da mide bulantın kesilebilir. Bunlar normal. Stres yapmamanız lazım yoksa 9 ay zor geçecek
TmmcnmBenim ayaklarımda hep üşür tiroid ve Demir eksikliği var bende ondan oluyor. Sen her ihtimale karşı kan değerlerine baktır bu kontrolde.
ayaklarim usurde alnim sıcaktıaçıkçası bende hiç dikkat etmedim
bende anemi olduğu için yaş kış üşürüm
Ben aslında daha fazla öğün yapıyorum az yiyorum ama hamilelikten önce hep diyet ve hareket halindeydim. Şuan çok hareketsizim evde. Aslında egzersiz öneriyo doktorlar. Bir uzman yardımı almadan ben gebeyken nasıl hareket edebilirim bilmiyorumBende aynı şekilde çok korkuyorum bende kilo aldım Allah yardımcımız olsun şimdi böyleysem ilerde ne olcam acaba ki öyle aman aman bişilerde yemiyorum günde sadece 2 öğün yiorum ekmeğide sadece kahvaltıda ama maalesef aldım
Canım stres yapma, oylanacak birşeyler bul kendine. Zor biliyorum ama. En azından doktora gidene kadar kafanı dağıtmaya çalış. Burda olumsuz paylaşımlar da üzüyor etkileniyoruz. Ben de böyleyim. Çok çabuk etkilendiğim için ben üzücü içerikleri hemen geçiyorum okumadan. Ben de çok moral vermek onları teselli etmek isterim ama benim psikolojim o kadar sağlam değil malesefinşallah cnm stresliyim resmen
hakliisn cnmCanım stres yapma, oylanacak birşeyler bul kendine. Zor biliyorum ama. En azından doktora gidene kadar kafanı dağıtmaya çalış. Burda olumsuz paylaşımlar da üzüyor etkileniyoruz. Ben de böyleyim. Çok çabuk etkilendiğim için ben üzücü içerikleri hemen geçiyorum okumadan. Ben de çok moral vermek onları teselli etmek isterim ama benim psikolojim o kadar sağlam değil malesefetkileniyorum beni ve dolayısıyla bebişi olumsuz etkiliyor.
Canım günde yarım saat yürüyüş yapabiliyorsan yap bence. Onun dışında ben de hamile pilates ine başlayacağım youtubeden ama ikinci trimestere geçmeyi bekliyorum. Bebiş iyice yerine alışsınBen aslında daha fazla öğün yapıyorum az yiyorum ama hamilelikten önce hep diyet ve hareket halindeydim. Şuan çok hareketsizim evde. Aslında egzersiz öneriyo doktorlar. Bir uzman yardımı almadan ben gebeyken nasıl hareket edebilirim bilmiyorum
Bende öyleydim bir senedir diyetteydim haftanın 4 günü evde 2 günü salonda pilates yapıyodum. Şimdi yürüyüşe bile çıkamıyorum. Bende hamile pilatesi yapmak istiyorum ama nerden öğrenip yapıcam bilmiyorum bide 2. Trimesteri bekliyorum bendeBen aslında daha fazla öğün yapıyorum az yiyorum ama hamilelikten önce hep diyet ve hareket halindeydim. Şuan çok hareketsizim evde. Aslında egzersiz öneriyo doktorlar. Bir uzman yardımı almadan ben gebeyken nasıl hareket edebilirim bilmiyorum
Yasak olmadığı günler yürüyüş için çıkmaya çalışıyorum. Evet YouTube da bende görüyorum ama eşim yanlış bir hareket edebilirim diye korkuyor biraz. Ben ikinci trimestere geçtim aslında çok şükür kanama lekelenme yok ufak ufak başlasam sıkıntı olmaz galiba.Canım günde yarım saat yürüyüş yapabiliyorsan yap bence. Onun dışında ben de hamile pilates ine başlayacağım youtubeden ama ikinci trimestere geçmeyi bekliyorum. Bebiş iyice yerine alışsın ☺
Aynı durumdayım canım. Evde eliptik var onla 45 dk yapıyordum. Sonra leslie videolarını hemen hergün yapıyordum. Hamile pilatesi yogası çok faydalıymış ama yine de evde bizim yapmamız riskli olur mu bilemiyorum bir uzman yardımı gerekebilir.Bende öyleydim bir senedir diyetteydim haftanın 4 günü evde 2 günü salonda pilates yapıyodum. Şimdi yürüyüşe bile çıkamıyorum. Bende hamile pilatesi yapmak istiyorum ama nerden öğrenip yapıcam bilmiyorum bide 2. Trimesteri bekliyorum bende
Inan istemezsin canım ya oyle mutsuz bir hal ki bende kiloyu önemserdim ama keşke böyle olmasam da tek kilo alsam diyorumArtık düzebilir canım bu haftalarda çoğu gebenin bulantısı kalmıyormuş. Beni yanlış anlama kuzum Bulantı ve kusmak eminim çok zordur Allah yardımcın olsun ama kilo vermek ilk aylarda bende isterdim aksine aldım. İlerleyen aylarda kilo alırda insülin direncim çıkar diye çok korkuyorum.
Kendini çok yormadan başlayabilirsin bence de canım kanaman VS yoksa. Yine de doktorunu gördüğün zaman sorarsınYasak olmadığı günler yürüyüş için çıkmaya çalışıyorum. Evet YouTube da bende görüyorum ama eşim yanlış bir hareket edebilirim diye korkuyor biraz. Ben ikinci trimestere geçtim aslında çok şükür kanama lekelenme yok ufak ufak başlasam sıkıntı olmaz galiba.
Canım zencefil fln denesen ile yaramıyor mu?Kızlar ben de bulantılarım hafifledi sanıp sevinip o hataya düşenlerdenim. Öyle bir bulantı ki su ana kadar yaşadıklarım bir hiçGeniz akıntısı da var o yüzden bulandıkça daha da bulanıyor, deliricem. Ne zaman bitecek bu ya Zaten salgın stresi bir yandan bulantılar bir yandan, eşim de kendine yemek yapıyor ona bile tahammülüm kalmadı artık kokudan ölücem, yataktan cıkamıyorum asla.
Almazsin korkma ilk bas oyle alır gibi oluyorda sonra bebeginde kalori ihtiyaci olunca yediklerin 12 haftadan sonra ona da gidiyor 300 kalori kadar bebege gidermis 3 aydan sonra tabi yediklerini artırmazsan almamış olursun 6 aydan sonra 500 600 kalori bebege gidiyor ne kadar kalori hesabi yapmayın deselerde ben cok önemserim bunu kaliteli seylerden aldıktan sonra kalorileri cok aşırı yemesende bebek güzel besleniyor 12 14 haftadan sonra günlük 1 lt sut içerdim ben cig kuruyemislerden yerdim üzüm ve muz yerdim bunlar bebege cok güzel fayda ediyor ekmek hamur yememek lazım yalnız o gereksiz şişiriyorBende aynı şekilde çok korkuyorum bende kilo aldım Allah yardımcımız olsun şimdi böyleysem ilerde ne olcam acaba ki öyle aman aman bişilerde yemiyorum günde sadece 2 öğün yiorum ekmeğide sadece kahvaltıda ama maalesef aldım
Slingi tavsiye ederim canim, çok çok rahat bir şey. Hatta ben orijinal kumaştan da almadım. Benzer bi kumaştan ve çok uyguna kendim yapmıştım. Ve baya kullandım.Aslında bende doğum sonrası spiral taktırmak istiyorum fakat caizligi hakkında tam net bir sonuca varamadım.
Zaruri durumlarda olabilirmiş. Fakat hangi durumda zaruret oluyor bilir kişiye sormam gerek.
genetik hastalığım dolayısıyla yaş ilerledikçe daha yüksek risk oluşuyor.
bilmiyorum gerçekten.
Biz çok kalabalık bir aileyiz mesela kardeşler yeğenler çocuklarım içinde bunu dilerim ama bu zamanda maddi manevi çok zor.
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
tabi ki öyle bir hevesin varsa al giydir içinde kalmasın
ben bu sefer sling almak istiyorum mesela
bir de yıkanabilir bebek bezi aklımda ama bakalım nasip
Çok dikkat edin kızlar normalde bende pilates yaparim ama hamilelikte bilemiyorum en güzeli boş kimsenin olmadığı alanlarda yürüyüş yapmak sanırım bayram geçsin ortalık biraz daha düzelsin günlük çıkmayı planlıyorumCanım günde yarım saat yürüyüş yapabiliyorsan yap bence. Onun dışında ben de hamile pilates ine başlayacağım youtubeden ama ikinci trimestere geçmeyi bekliyorum. Bebiş iyice yerine alışsın
Normalde yaparsan aslında senin vücudun alışıktır ne güzelÇok dikkat edin kızlar normalde bende pilates yaparim ama hamilelikte bilemiyorum en güzeli boş kimsenin olmadığı alanlarda yürüyüş yapmak sanırım bayram geçsin ortalık biraz daha düzelsin günlük çıkmayı planlıyorum
Gece ben de cok kotuydum bi kalktim icim sıkılıyo bas donmem yuzum kirec gibi olmus adam ne yapacagini sasirdi tansiyonum dustu heralde hakkini helal et dedim hicbisey yapamiyorum butun isler sana kaldi insallah midemizin bulanmadigi hamileligimizi guzel gecirecegimiz gunlerde gelecek Rabbim yardimcimiz olsunKızlar ben de bulantılarım hafifledi sanıp sevinip o hataya düşenlerdenim. Öyle bir bulantı ki su ana kadar yaşadıklarım bir hiçGeniz akıntısı da var o yüzden bulandıkça daha da bulanıyor, deliricem. Ne zaman bitecek bu ya Zaten salgın stresi bir yandan bulantılar bir yandan, eşim de kendine yemek yapıyor ona bile tahammülüm kalmadı artık kokudan ölücem, yataktan cıkamıyorum asla.
Hamilelik platesi hic bilmiyorum benim vücudum alışık ama karina kasıklara baya yukleniliyor plates yaparken bel boşluğunu kaburgaları kapatarak yaptığımız hareketlerde direk göbek kısmı yaniyor cayir cayirNormalde yaparsan aslında senin vücudun alışıktır ne güzelben de spor yapıyordum ama sonra ameliyat aşılama fln girince iğne ilaç ve dinlenmelerden kilo aldım 64 oldum 64 ile başlayabilir hamileliği e hala öyleyim, şimdilik az az yavaş yavaş yapabiliriz bence. Benim doktorum öneriyor ama ilk üç ay bir geçsin dedi. Şimdilik yürüyorum yağmur yapmazsa bugün de yürürdüm ama gürlediği kadar yağarsa ancak yüzerim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?