2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yok bu hamilelik pilates ilk trimesterde diye baktım ben çok basit hiç kasmadan çeşitli esneme hareketleri var öyle göbişe yüklemeden, omurları tek tek açmadan

Ben ilk 3 ayda spor yapmayı biraz riskli buluyorum.. bende yürüyüş bandında yürüyüş yapardım hamileyken 4 5 kere denedim adet olacak gibi öyle sancılar girdi ki hareket etmekten korkar oldum.. o yüzden 2. Trimester bekliyorum 2 3 haft sonra başlarım bende yürüyüş ve spora.. eşim çok pimrikli sitenin bahçesine bile çıkarmıyor bizi yarım saat yürüyüş temiz hava yeterdi ama oda olmuyor

Ben de öyle canım 03:30 uyandım sabah 7’ye kadar kıvrandım, nasıl ağlamak ama durduramıyorum kendimi. Şimdi de öyle aç aç duruyorum, tek lokma yiyecek gücü toplayamıyorum, Allah yardımcımız olsun gerçekten, hem psikolojik olarak hem bedenen tükenmiş durumdayım. Bir çoğunuzun başka evlatları da var işiniz bizden daha da zor rabbim yardımcımız olsun

Etmibende ayni aklima geldikce tuhaf oluyorum kuzum bana 12+1 de emin degilim kiz gibi demisti 13+1 de malum ben kotuydum o yuzden iki doktora gittim ikiside kız dedi kesin belki seninkide kizdir benim anlaminda kizi var oda ilk 3 ay tatlidan tiksinmis hep ekşi yemiş seninki kac haftalik

Evet benim doktor sakin yerlerde yürüyüş yap bebek içinde iyi olur dedi. Kendini zorlamayan hafif hareketlerde yapabilirsin dedi. İşte yasaklar ve yağmurlu havalar olunca az yürüyorum. Sen hangi şehirdesin canım?

Evet benim doktor sakin yerlerde yürüyüş yap bebek içinde iyi olur dedi. Kendini zorlamayan hafif hareketlerde yapabilirsin dedi. İşte yasaklar ve yağmurlu havalar olunca az yürüyorum. Sen hangi şehirdesin canım?
Ben ıspartadayım burada güzel yürüyecek yerler var bahçeli evler var etrafta onların arasında yürüyorum mesire alanları kapalı olmasa çok güzel yerler var ama kapalı. Sen istanbulda mısın canım? Bu dönemde böyle bir yerde olduğum için kendimi şanslı sayıyorum

Canım ben de hamilelikten önce düzenli spor yapan son zamanlarda haftada 2 yoga yapan biriyim. Doktoruma çok ısrar ettim formdan düşmek istemiyorum hafif yoga hareketlerine devam edeyim diye ama asla olmaz dedi ilk 12 haftayı bir geçirelim sonrasına bakarız dedi. Baya da ısrar etmeme rağmen böyle dedi. İlk 3 ay kesinlikle riskli. Ben yine de sokağa çıkma yasağı olmayan günlerde yarım saat yürüyüş yapmaya çıkmaya çalışıyorum ama onda da o kadar strese giriyorum ki kaldırımda karşıdan biri geldiğinde ya koronalıysa diye kendimi yola atasım geliyor. O yüzden şu önümüzdeki 1,5 haftayı da geçirince hemen hamile yogasına başlamak istiyorum. Cuma kontrole gidicem tam 12+0 da. O zaman doktora da sorucam tabi spor yapabilir miyim diye ona göre başlıycam inşallah

Haklısın canım. Eminim çok zordur. Bende tüp bebek aşamalarında anestezi aldığımda yaşadım bulantıları kusmaları insan içine çıkamamıştım. İnş geçer bir an önce herkesinki

Ben Bursa’dayım canım Buralarda da çok güzel yerler var çoğu Kapalı, çoğu da yasak olmadığında çok kalabalık oluyor evimin çevresinde takılabiliyorum

Bende Leslie yürüyüş ve haftada 1 kardiyo yapardım hamilelikte gerçekten zorladı beni evden de çıkamıyoruz göbek bölgesi iyice çöktü birde midem bulanmasın diye sürekli hamurişi tükettim kilo 1 kilo farketti ama göbek çevresi resmen 5 6 cm farketti hala da çok rahatsız oluyorum ama biraz kendimi yorsam adet sancısı giriyor demekki hala hazır değilim diyorum bende ne yapalım sağlık olsun da küçük kızım var onla da ilgilenemiyorum kendi haline bırakıyorum oda oynamak istiyor

Canım bizede önereceğin instagramda YouTube’da videolar olursa paylaşır mısın bende hafif hafif başlamak istiyorum

Aslında 2. Trimesterde leslienin başlangıç videoları yapılabilir bence çok ağır değil gibi sadece bacak hareketlerini Leslie kadar kaldırmadan yapabiliriz.

Bayrama kadar kendimize geliriz insallah is yerinde kendimi hic dusunemiyorum normal hayata donene kadar insallah mide bulantimiz gecer burda bile komsulara duyuyo diyo rahatsiz oluyorum insallah Rabbim bir kolayligini verir bende 2 kilo vemisim
Sabah ses çıkarmamak için havalandırmayı kapattım ama illaki duymuşlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…