- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Canım crinone jel bende kullandım yapıyor o du gibi geliyor. Biraz zaman geçincede etken maddeyi emip birikinti gibi atıyor. Ben doktoruma sormuştum sıkıntı yok demişti.Kızlar kafam çok karışık vajinamdan su geliyor crione jel kullanıyorum ama o akinti oluyor bu su böyle bisey yasayan var mi
Var ama salı günü kontrole gidince sorayim dedim gel dese nasıl gidicem ki yasak var ama su yani jel o kadar sıvı olamaz dimi nasıl anlayabilirimSu mu hayır olmuyor dr unu arama şansın var mı
Evet bugün topak topak geldi zaten temizlenirken. Kese suyu vs olamaz dimiCanım crinone jel bende kullandım yapıyor o du gibi geliyor. Biraz zaman geçincede etken maddeyi emip birikinti gibi atıyor. Ben doktoruma sormuştum sıkıntı yok demişti.
AnlıyorumCanim ben spiral taktiramam vajinal muayene olamıyorum kordonlarını baglatan var onu da kesinlikle yapamam hap igne kullanamıyorum migren hastasiyim yine kondom la devam edecez Allah bunu da saglikla hayirla nasip etsin daha da olmayanlara isteyenlere versin amin
Hamile yogası netten bulabiliriz sanırım nasıl yapıldığınıCanım ben de hamilelikten önce düzenli spor yapan son zamanlarda haftada 2 yoga yapan biriyim. Doktoruma çok ısrar ettim formdan düşmek istemiyorum hafif yoga hareketlerine devam edeyim diye ama asla olmaz dedi ilk 12 haftayı bir geçirelim sonrasına bakarız dedi. Baya da ısrar etmeme rağmen böyle dedi. İlk 3 ay kesinlikle riskli.Ben yine de sokağa çıkma yasağı olmayan günlerde yarım saat yürüyüş yapmaya çıkmaya çalışıyorum ama onda da o kadar strese giriyorum ki kaldırımda karşıdan biri geldiğinde ya koronalıysa diye kendimi yola atasım geliyor. O yüzden şu önümüzdeki 1,5 haftayı da geçirince hemen hamile yogasına başlamak istiyorum. Cuma kontrole gidicem tam 12+0 da. O zaman doktora da sorucam tabi spor yapabilir miyim diye ona göre başlıycam inşallah
Yani benim ilk tüp bebek denememde de bu jeli kullanıyordum aynı şekilde su gibi geldiği zamanlarda oldu. İlk tüp bebek tutmamıştı hiç zaten. 2. Denemede de kullandım hatta geçenlerde kesti doktorum aynı şekilde bazen su gibi bazen de birikinti gibi geliyordu. İlacın etkisi o. Ama doktoruna sor yine.Evet bugün topak topak geldi zaten temizlenirken. Kese suyu vs olamaz dimi
Ya kızlar sizin ne kadar zor ilerliyor ne zaman geçecek mahvoldunuz heptenBen de öyle canım 03:30 uyandım sabah 7’ye kadar kıvrandım, nasıl ağlamak ama durduramıyorum kendimi. Şimdi de öyle aç aç duruyorum, tek lokma yiyecek gücü toplayamıyorum, Allah yardımcımız olsun gerçekten, hem psikolojik olarak hem bedenen tükenmiş durumdayım. Bir çoğunuzun başka evlatları da var işiniz bizden daha da zor rabbim yardımcımız olsun
ah nasıl peki zor mu?Slingi tavsiye ederim canim, çok çok rahat bir şey. Hatta ben orijinal kumaştan da almadım. Benzer bi kumaştan ve çok uyguna kendim yapmıştım. Ve baya kullandım.
Tamam canım gidince sorayim sağolYani benim ilk tüp bebek denememde de bu jeli kullanıyordum aynı şekilde su gibi geldiği zamanlarda oldu. İlk tüp bebek tutmamıştı hiç zaten. 2. Denemede de kullandım hatta geçenlerde kesti doktorum aynı şekilde bazen su gibi bazen de birikinti gibi geliyordu. İlacın etkisi o. Ama doktoruna sor yine.
ah Allah'ım normale donebilsekBayrama kadar kendimize geliriz insallah is yerinde kendimi hic dusunemiyorum normal hayata donene kadar insallah mide bulantimiz gecer burda bile komsulara duyuyo diyo rahatsiz oluyorum insallah Rabbim bir kolayligini verir bende 2 kilo vemisim
O kadar iyi anlıyorum ki, bugün ben de öyleydim. 11. Haftaya girdim ilk 10 u atlattım o gün bugün mü dedim ama yok. Yine hafif bir kahvaltı edip yürüyorum evde, bulantı ve şişkinlik devam. Halim olmasa da mecbur evde yürüyorum. Of çok susuyorum ama suyu da rahat içemiyorum ki. Şöyle bulantılarımız geçse, cinsiyetler belli olsa, cicişler alsak bebişlereYine bulantili bir sabah uyanıyorum hemen kendimi kontrol ediyorum acaba herşeyin yoluna girdigi midemin bulanmadigi enerjimin geldigi sabah bu sabah mi diye yok yine yok
İnşallah canım ya benim 2 yaşında bıcırık bi oğlum var benim de gönlüm kızdan yana inşallah Allahın izniyleEtmibende ayni aklima geldikce tuhaf oluyorum kuzum bana 12+1 de emin degilim kiz gibi demisti 13+1 de malum ben kotuydum o yuzden iki doktora gittim ikiside kız dedi kesin belki seninkide kizdir benim anlaminda kizi var oda ilk 3 ay tatlidan tiksinmis hep ekşi yemiş seninki kac haftalik
amiin Amiin benim de yaş 31 ve 3 üncü çocukO kadar iyi anlıyorum ki, bugün ben de öyleydim. 11. Haftaya girdim ilk 10 u atlattım o gün bugün mü dedim ama yok. Yine hafif bir kahvaltı edip yürüyorum evde, bulantı ve şişkinlik devam. Halim olmasa da mecbur evde yürüyorum. Of çok susuyorum ama suyu da rahat içemiyorum ki. Şöyle bulantılarımız geçse, cinsiyetler belli olsa, cicişler alsak bebişlerebu arada benim de 2. Çocuk ama yaşım 33 olacak, rabbim sağlıkla versin daha düşünmüyorum. İnş olanlar sağlıklı olur, hayırlısıyla kucağımıza alırız canım
Canım ben 11+5 te öğrendim kız dedi. Aç karnına gittim kıpır kıpırdıİnşallah canım ya benim 2 yaşında bıcırık bi oğlum var benim de gönlüm kızdan yana inşallah Allahın izniyleben bugün 10+1 im canım haftaya cuma 8inde gidicem dr a ama kesin erken dicek cinsiyeti için ne güzel erkenden öğrendin canım maşallah ☺
Canım bu arada randevuya giderken sıkışık mı gittin tatlı bişeyler yedin mi bebek çok hareketli olursa cinsiyete kolay bakıyolar ya ondan sordum
Çoooook iyi olurKızlar bebeklerimize aldığımız cicileri de paylaşsak olur mu .Hem fikir sahibi oluruz hemde benim gibi ilk gebeliği olan neyi kaç aylık alacağını bilmeyen annelere yardımcı olmuş olursunuz
Ayy maşallah ya bu sene kız senesidir inşallahCanım ben 11+5 te öğrendim kız dedi. Aç karnına gittim kıpır kıpırdısanırım bebeğin keyfi nasıl isterse öyle davranıyor
Geçen sene erkek senesiymiş istatistikler öyle yazıyorduAyy maşallah ya bu sene kız senesidir inşallahbizim grupda da çoğunluk kız istiyo galiba ☺☺
Benim kızım var içimden erkek geçiyor tabiki ama sağlıklı olsun da kızıma bir arkadaş olsun veya saçlarını yolsun hiç farketmezAyy maşallah ya bu sene kız senesidir inşallahbizim grupda da çoğunluk kız istiyo galiba ☺☺
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benimGeçen sene erkek senesiymiş istatistikler öyle yazıyordubenim ilk bebek ikisi de olur sen de kız istiyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?