2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar kafam çok karışık vajinamdan su geliyor crione jel kullanıyorum ama o akinti oluyor bu su böyle bisey yasayan var mi
Canım crinone jel bende kullandım yapıyor o du gibi geliyor. Biraz zaman geçincede etken maddeyi emip birikinti gibi atıyor. Ben doktoruma sormuştum sıkıntı yok demişti.

Anlıyorum
kordon bağlatma ben haram diye biliyorum geri dönüşü olmadığı için ama araştırmak lazım tabi ki
evet artık Allah'tan hayırlısı arkadaşım bende genetik sorundan dolayı hormon olan ilaç yada iğne kullanamıyorum

Hamile yogası netten bulabiliriz sanırım nasıl yapıldığını

Evet bugün topak topak geldi zaten temizlenirken. Kese suyu vs olamaz dimi
Yani benim ilk tüp bebek denememde de bu jeli kullanıyordum aynı şekilde su gibi geldiği zamanlarda oldu. İlk tüp bebek tutmamıştı hiç zaten. 2. Denemede de kullandım hatta geçenlerde kesti doktorum aynı şekilde bazen su gibi bazen de birikinti gibi geliyordu. İlacın etkisi o. Ama doktoruna sor yine.

Ya kızlar sizin ne kadar zor ilerliyor ne zaman geçecek mahvoldunuz hepten

Slingi tavsiye ederim canim, çok çok rahat bir şey. Hatta ben orijinal kumaştan da almadım. Benzer bi kumaştan ve çok uyguna kendim yapmıştım. Ve baya kullandım.
ah nasıl peki zor mu?
hic daha önce kullanmadım ve denemedim
zor geliyor bana takması ama faydalarından haberdarım inşallah deneyeceğim
Kumaşını nereden ve nasıl alabilirim?
likrali peyne mi olması gerekir?
bir de bizim kültürümüzde de var zaten çocuk sırtında taşınırdı vs annem anlatırdı eskiden

Tamam canım gidince sorayim sağol

Bayrama kadar kendimize geliriz insallah is yerinde kendimi hic dusunemiyorum normal hayata donene kadar insallah mide bulantimiz gecer burda bile komsulara duyuyo diyo rahatsiz oluyorum insallah Rabbim bir kolayligini verir bende 2 kilo vemisim
ah Allah'ım normale donebilsek
ben sanayi bölgesinde yaşıyorum
malesef
fakat çocukları da alıp yine de çıkıp yurumem gereke
kosu bandı yürüme bandı vs bir şey yok bende
harekete çok ihtiyacım var
tabi şu uyku ve uyuşukluk halı de geçerse ne ala

Yine bulantili bir sabah uyanıyorum hemen kendimi kontrol ediyorum acaba herşeyin yoluna girdigi midemin bulanmadigi enerjimin geldigi sabah bu sabah mi diye yok yine yok
O kadar iyi anlıyorum ki, bugün ben de öyleydim. 11. Haftaya girdim ilk 10 u atlattım o gün bugün mü dedim ama yok. Yine hafif bir kahvaltı edip yürüyorum evde, bulantı ve şişkinlik devam. Halim olmasa da mecbur evde yürüyorum. Of çok susuyorum ama suyu da rahat içemiyorum ki. Şöyle bulantılarımız geçse, cinsiyetler belli olsa, cicişler alsak bebişlere bu arada benim de 2. Çocuk ama yaşım 33 olacak, rabbim sağlıkla versin daha düşünmüyorum. İnş olanlar sağlıklı olur, hayırlısıyla kucağımıza alırız canım

İnşallah canım ya benim 2 yaşında bıcırık bi oğlum var benim de gönlüm kızdan yana inşallah Allahın izniyle ben bugün 10+1 im canım haftaya cuma 8inde gidicem dr a ama kesin erken dicek cinsiyeti için ne güzel erkenden öğrendin canım maşallah ☺

Canım bu arada randevuya giderken sıkışık mı gittin tatlı bişeyler yedin mi bebek çok hareketli olursa cinsiyete kolay bakıyolar ya ondan sordum

amiin Amiin benim de yaş 31 ve 3 üncü çocuk
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bizlere de var olanları hayırlı hi şekilde yetiştirmek nasip etsin inşallah

Kızlar bebeklerimize aldığımız cicileri de paylaşsak olur mu .Hem fikir sahibi oluruz hemde benim gibi ilk gebeliği olan neyi kaç aylık alacağını bilmeyen annelere yardımcı olmuş olursunuz

Canım ben 11+5 te öğrendim kız dedi. Aç karnına gittim kıpır kıpırdı sanırım bebeğin keyfi nasıl isterse öyle davranıyor

Kızlar bebeklerimize aldığımız cicileri de paylaşsak olur mu .Hem fikir sahibi oluruz hemde benim gibi ilk gebeliği olan neyi kaç aylık alacağını bilmeyen annelere yardımcı olmuş olursunuz
Çoooook iyi olur yazıyorlar ama hep unutuyorum ben paylaşım yapılsa aklımda kalır çoğu şeye o kadar yabancıyım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…