- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Tam tersiyiz seninle benimde oğlum var bakalım kıskancaklar mı vallaBenim kızım var içimden erkek geçiyor tabiki ama sağlıklı olsun da kızıma bir arkadaş olsun veya saçlarını yolsun hiç farketmez
Bursa çok güzelBen Bursa’dayım canım☺ Buralarda da çok güzel yerler var çoğu Kapalı, çoğu da yasak olmadığında çok kalabalık oluyor evimin çevresinde takılabiliyorum
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalımSağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Evet ben kız istiyorum Allah nasip ederse bi oğlum var bide kızımız olur inşallah yeter
O artık Allah’ın emri ama kız bebekler daha uyumlu oluyormuş kardeşe benim kız aşırı sinirli ama iki yaş sendromu da olabilir senin oğlun kaç yaşında.. Haziran annelerinde bir arkadaşın oğlu vardı 4 yaşında kız kardeşi oldu çok uzun süre çekti kız tuvalete bile gidemiyorum diyordu.. değişiyor tabiki aileden aileye çocuğun karakteri de önemliTam tersiyiz seninle benimde oğlum var bakalım kıskancaklar mı valla
Ben Göztepe Medical parkta yapmıştım 5-6 civarı vermiştik 2 gece kalış.. ama hastane ve doktoruna göre değişiyor diye biliyorum..Kızlar sezaryen fiyatları üç aşağı beş yukarı ne kadar oluyor? Hâlâ hastane ve doktora karar veremedim o yüzden hiç doğumu da sormadım
Aynen canım ben de senin gibiyim göbek bölgesi birden bire 5-6 cm büyüdü ben 2,5 kilo kadar aldım bulantıdan ekmek çok yedim diye ama ben de biraz yorulayım hemen ağrı oluyor. Bakalım bir kaç hafta sonra biraz egzersize başlayabiliriz umarımBende Leslie yürüyüş ve haftada 1 kardiyo yapardım hamilelikte gerçekten zorladı beni evden de çıkamıyoruz göbek bölgesi iyice çöktü birde midem bulanmasın diye sürekli hamurişi tükettim kilo 1 kilo farketti ama göbek çevresi resmen 5 6 cm farketti hala da çok rahatsız oluyorum ama biraz kendimi yorsam adet sancısı giriyor demekki hala hazır değilim diyorum bende ne yapalım sağlık olsun da küçük kızım var onla da ilgilenemiyorum kendi haline bırakıyorum oda oynamak istiyor
Canım youtube a hamile pilatesi veya hamile yogası yazınca çok güzel videolar çıkıyor geçenlerde bir bakmıştım. Ama özel olarak beğendiğim olursa yine paylaşırım tabi kiCanım bizede önereceğin instagramda YouTube’da videolar olursa paylaşır mısın bende hafif hafif başlamak istiyorum
Mutlaka değişir ben ortalama bileyim yine ona göre ayarlama yapayımBen Göztepe Medical parkta yapmıştım 5-6 civarı vermiştik 2 gece kalış.. ama hastane ve doktoruna göre değişiyor diye biliyorum..
Evet canım ben normalde korona olmasa bir spor salonunda hoca ile yapmayı düşünüyordum ama kısmet değilmiş. O yüzden biraz araştırmıştım youtube da çok güzel videolar var. Kendimizi çok zorlamadan yapabiliriz onları diye düşünüyorumHamile yogası netten bulabiliriz sanırım nasıl yapıldığını
Evet canım Bursa çok güzel gezecek çok yer var. hele bu bahar havalarında hiç evde durmazdımBursa çok güzel ☺ kalabalık amanerede yürüdüğün önemli değil sonuçta ☺ karantina biterse yakın mesirelik yeşillik yerlere gidebiliriz
İnşallahEvet canım Bursa çok güzel gezecek çok yer var. hele bu bahar havalarında hiç evde durmazdımhayırlısıyla bu süreci anlatalım inş yine gezeriz ☺
Valla canım perişan olduk, bir diniyor geçti zannediyoruz sonra tam gaz devamYa kızlar sizin ne kadar zor ilerliyor ne zaman geçecek mahvoldunuz hepten
hamilelik başladığında bile alınabilecek, Bursa’da doğum paketleri var hastanelerin. Belki bir çok şehrin özel hastanelerinin vardır bu paketlerden. Pakette Doğum+yatış, bazı muayeneler, gebelikte birçok test, diyetisyen ve psikolog desteği var içinde. Bende almak istiyorum ama yaza tayinimiz çıkabilir diye cesaret edemedim daha.Kızlar sezaryen fiyatları üç aşağı beş yukarı ne kadar oluyor? Hâlâ hastane ve doktora karar veremedim o yüzden hiç doğumu da sormadım
Ben de sensin gibi düşünüyordum maalesef iş başa düştüEvet canım ben normalde korona olmasa bir spor salonunda hoca ile yapmayı düşünüyordum ama kısmet değilmiş. O yüzden biraz araştırmıştım youtube da çok güzel videolar var. Kendimizi çok zorlamadan yapabiliriz onları diye düşünüyorum
Canım ben farklı şehirde bulunan bir hastaneye gitmek istiyorum. Paket vs sordum ama maalesef telefonda bilgi vermiyorlar, haliyle gidemiyoruz da. O yüzden kaldım öylecehamilelik başladığında bile alınabilecek, Bursa’da doğum paketleri var hastanelerin. Belki bir çok şehrin özel hastanelerinin vardır bu paketlerden. Pakette Doğum+yatış, bazı muayeneler, gebelikte birçok test, diyetisyen ve psikolog desteği var içinde. Bende almak istiyorum ama yaza tayinimiz çıkabilir diye cesaret edemedim daha.
Bende işte korkuyorum bakalım bide biz ailelerimizin oturduğu semtte değiliz oraya paramız yetmedi ev almak için çok bambaşka bir semtteyiz tek başıma sokağa çıkmaya korkuyorum burda şöyle arada fenalaşıyorum başıma bişi gelse burda yardım etcek kimse yok. Geçen hafta anneme gittim 3 saat sokakta kaldım valla o yüzden şu korona bitse her sabah eşimle giderim anneme yürüyüş yaparım sahile inerim falan akşam onla dönerimAynı durumdayım canım. Evde eliptik var onla 45 dk yapıyordum. Sonra leslie videolarını hemen hergün yapıyordum. Hamile pilatesi yogası çok faydalıymış ama yine de evde bizim yapmamız riskli olur mu bilemiyorum bir uzman yardımı gerekebilir.
Ay inşAllah moralimi yerine getirdin valla Allah razı olsunAlmazsin korkma ilk bas oyle alır gibi oluyorda sonra bebeginde kalori ihtiyaci olunca yediklerin 12 haftadan sonra ona da gidiyor 300 kalori kadar bebege gidermis 3 aydan sonra tabi yediklerini artırmazsan almamış olursun 6 aydan sonra 500 600 kalori bebege gidiyor ne kadar kalori hesabi yapmayın deselerde ben cok önemserim bunu kaliteli seylerden aldıktan sonra kalorileri cok aşırı yemesende bebek güzel besleniyor 12 14 haftadan sonra günlük 1 lt sut içerdim ben cig kuruyemislerden yerdim üzüm ve muz yerdim bunlar bebege cok güzel fayda ediyor ekmek hamur yememek lazım yalnız o gereksiz şişiriyor
Valla 3000 den başlıyor 25.000 e kadar yolu varKızlar sezaryen fiyatları üç aşağı beş yukarı ne kadar oluyor? Hâlâ hastane ve doktora karar veremedim o yüzden hiç doğumu da sormadım
Sen hangi şehirdesin yakın bir yer tercih etmen gerekir yinede. Bursa Doğum Paketi Fiyatları • 2020 Doğum Ücretleri Burdan bakabilirsin Bursa biraz pahalı oluyor. Hatta Acıbadem jimer pembe mavi en pahalısı.Canım ben farklı şehirde bulunan bir hastaneye gitmek istiyorum. Paket vs sordum ama maalesef telefonda bilgi vermiyorlar, haliyle gidemiyoruz da. O yüzden kaldım öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?