2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben Bursa’dayım canım☺ Buralarda da çok güzel yerler var çoğu Kapalı, çoğu da yasak olmadığında çok kalabalık oluyor evimin çevresinde takılabiliyorum
Bursa çok güzel kalabalık ama nerede yürüdüğün önemli değil sonuçta karantina biterse yakın mesirelik yeşillik yerlere gidebiliriz

Kızlar sezaryen fiyatları üç aşağı beş yukarı ne kadar oluyor? Hâlâ hastane ve doktora karar veremedim o yüzden hiç doğumu da sormadım

Tam tersiyiz seninle benimde oğlum var bakalım kıskancaklar mı valla
O artık Allah’ın emri ama kız bebekler daha uyumlu oluyormuş kardeşe benim kız aşırı sinirli ama iki yaş sendromu da olabilir senin oğlun kaç yaşında.. Haziran annelerinde bir arkadaşın oğlu vardı 4 yaşında kız kardeşi oldu çok uzun süre çekti kız tuvalete bile gidemiyorum diyordu.. değişiyor tabiki aileden aileye çocuğun karakteri de önemli

Kızlar az önce instagramdan canlı yayın bir doktor dinledim. Takip de ediyorum zaten arada instagram hesabında canlı yayınlar yapıyor, çok güzel bilgiler veriyor. Opt. Dr. Banu Çiftçi adı. Biraz önce "ilkadımlarım" instagram hesabından onunla canlı yayın yaptılar. Çok güzeldi. Kaydetmişler müsait olursanız çok tavsiye ederim ikili test, spor yoga yürüyüş, çatı, doğum, bitki çayları, beslenme, üçlü test VS aklımdaki bütün soruları cevapladı

Kızlar sezaryen fiyatları üç aşağı beş yukarı ne kadar oluyor? Hâlâ hastane ve doktora karar veremedim o yüzden hiç doğumu da sormadım
Ben Göztepe Medical parkta yapmıştım 5-6 civarı vermiştik 2 gece kalış.. ama hastane ve doktoruna göre değişiyor diye biliyorum..

Aynen canım ben de senin gibiyim göbek bölgesi birden bire 5-6 cm büyüdü ben 2,5 kilo kadar aldım bulantıdan ekmek çok yedim diye ama ben de biraz yorulayım hemen ağrı oluyor. Bakalım bir kaç hafta sonra biraz egzersize başlayabiliriz umarım

Canım bizede önereceğin instagramda YouTube’da videolar olursa paylaşır mısın bende hafif hafif başlamak istiyorum
Canım youtube a hamile pilatesi veya hamile yogası yazınca çok güzel videolar çıkıyor geçenlerde bir bakmıştım. Ama özel olarak beğendiğim olursa yine paylaşırım tabi ki

Hamile yogası netten bulabiliriz sanırım nasıl yapıldığını
Evet canım ben normalde korona olmasa bir spor salonunda hoca ile yapmayı düşünüyordum ama kısmet değilmiş. O yüzden biraz araştırmıştım youtube da çok güzel videolar var. Kendimizi çok zorlamadan yapabiliriz onları diye düşünüyorum

bende haftaya cuma gidince doktordan memnun kalırsam doğum fiyatını soracağım sezeryan normal doğumdan daha mı uygun ?

Bursa çok güzel ☺ kalabalık ama nerede yürüdüğün önemli değil sonuçta ☺ karantina biterse yakın mesirelik yeşillik yerlere gidebiliriz
Evet canım Bursa çok güzel gezecek çok yer var. hele bu bahar havalarında hiç evde durmazdım hayırlısıyla bu süreci anlatalım inş yine gezeriz

hamilelik başladığında bile alınabilecek, Bursa’da doğum paketleri var hastanelerin. Belki bir çok şehrin özel hastanelerinin vardır bu paketlerden. Pakette Doğum+yatış, bazı muayeneler, gebelikte birçok test, diyetisyen ve psikolog desteği var içinde. Bende almak istiyorum ama yaza tayinimiz çıkabilir diye cesaret edemedim daha.

Ben de sensin gibi düşünüyordum maalesef iş başa düştü evde çok yormadan dediğin gibi başlamak da lazım

Canım ben farklı şehirde bulunan bir hastaneye gitmek istiyorum. Paket vs sordum ama maalesef telefonda bilgi vermiyorlar, haliyle gidemiyoruz da. O yüzden kaldım öylece

Bende işte korkuyorum bakalım bide biz ailelerimizin oturduğu semtte değiliz oraya paramız yetmedi ev almak için çok bambaşka bir semtteyiz tek başıma sokağa çıkmaya korkuyorum burda şöyle arada fenalaşıyorum başıma bişi gelse burda yardım etcek kimse yok. Geçen hafta anneme gittim 3 saat sokakta kaldım valla o yüzden şu korona bitse her sabah eşimle giderim anneme yürüyüş yaparım sahile inerim falan akşam onla dönerim
Ay inşAllah moralimi yerine getirdin valla Allah razı olsun
Valla 3000 den başlıyor 25.000 e kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…