2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Annenin aynı şehirde olması çok güzel bence. benim ve eşimin ailesi bambaşka şehirlerde ben tamamen gurbetteyim canım hiç akrabamda yok burda. Yürüyüş için hep eşimi bekliyorum onun işi olursa çıkamıyorum.

ben 4 sene önce 2400tl ödemiştim sezeryana. samsun medicanada. şimdi 5tek aşağı değildir kesin. doktorla olan anlaşmasına da bağlı. benim doktor işlemlerini o hastanede yapıyor.

Ben Trabzon Medicalpark ta sordum da söylemiyorlar nette de yazmıyor. Normalde doktorum orda. Şu virüs her şeyi mahvetti
Bi dahaki kontrolde doktorunla bi görüş bence. Ne kadar olduğunu öğreneceğiz ki ona göre karar verelim bu fiyat vermeyen hastanelerde fiyat konusunda hiç güvenilir gelmiyor bana.

ben 4 sene önce 2400tl ödemiştim sezeryana. samsun medicanada. şimdi 5tek aşağı değildir kesin. doktorla olan anlaşmasına da bağlı. benim doktor işlemlerini o hastanede yapıyor.
Bizim tayinimiz yaza çıkarsa Amasya’da olacağız canım ozaman bende Bursa’ya dönemzsem Samsun’da düşünüyorum doğumu. Liv hospital Tolga beyi övdüler ama bilemiyorum. Senin bilgin var mı o doktorla ilgili?

Bi dahaki kontrolde doktorunla bi görüş bence. Ne kadar olduğunu öğreneceğiz ki ona göre karar verelim bu fiyat vermeyen hastanelerde fiyat konusunda hiç güvenilir gelmiyor bana.
Gidemiyorum ki kendi doktoruma farklı şehirler. Biraz daha ortam durulsun o zaman gideceğim bir de benim kalp rahatsızlığım var öyle her doktora da güvenemem. Şuan sadece her şey yolunda mı diye gittiğim bir doktor var, korona mahvetti bizi

benim doktorum tolga
ben kismetse ona yaptıracağım
Umarim sagliklidir bebisim
Alaninda iyi diye gititm herks onu övdü
Sadece biraz dominant
Cok biliyormuş havasindann hoslanmiyor
Ben ona basladigim için devam ediyorum

Çok geçmiş olsun canım. Bu Arada araştır sana yakın büyük şehirdeki hastaneleri doktorları. Yenidoğan üniteleri olan hastaneleri. Bayram’dan sonra biraz daha rahatlarsa ortalık başlarsın bi doktora.

Çok sağ olasın canım dört gözle o günü bekliyorum inanki

benim doktorum tolga
Aaa ne güzel burda sorabileceğim insanlar olması gebelikte şehir değiştirmek beni korkutuyor doktorumdan çok memnunum ama kendi doktorumda Samsun’da Tolga bey var arkadaşım ona yönlendirebilirim seni dedi. Benim doktor mülayim bir adam herşeyi rahatlıkla soruyorum ona mesaj atıyorum cevaplıyor herşeyi. Bana ulaşamazsan diye hemşirelerinin numarası var onlarla irtibat halindeydim hep. Bu lüksü aratırmı o doktor?

bu sekreterin numarasini veriyor
Ona ulasip soruyoruz oda tolgaya soruyor
İletisim oyle kuruyoruz
Cokbilmis sende bilmislik yapinca hoşlanmıyor
Bende biraz zamaninda cok sordum panik haldeydim biraz surtusmelerimiz oldu
Ama suan aramiz iyi alanında iyi oldugu icin bende katlanıyorum sonucta uzman ve alaninda iyi

Ayy ben kesin kavga ederim onla Benim doktorun kliniği evim gibi herkese herşeyi çok rahat soruyorum. Herkesle birbirimizi tanıyoruz. Çok ararım ben bunu Uçakla yolculuk son aylarda riskli olmazsa gelip Bursa’da doğurmak istiyorum

Tolga iyi bneim doktor kaprisli

Kızlar bizim ilk parçamız geldi bugün daha çok erkek gibi ama kız da olsa giyebilir... kızıma da pijama falan almıştım onlar bunun yanında dev gibi durdu minnacık el kadar bişey gerçekten 56 aldım ama bir büyüğü de olurmuş

Eklentiler

• 9889DFB7-6296-4D22-B588-CAC104379A0E.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 42
Güzel günlerde giyinsin minik nerden aldın canım bir de 56 cm mi?

Aaa benim eşim hayatta gelmez yürümeye zayıflar diye ödü kopuyo ben tek mecbur o yüzden oturduğum semtte çıkamıyorum anca doğduğumuz mahallede. Yok Allaha şükür eşimin tüm ailesidr benim tüm ailemde aynı şehirde aynı mahallede oturuolar biz aynı mahalleliyiz eşimle

Canım ben samsun nda büyük anadoluda Erdem Özhan a gidiyorum çok sakin bir doktor her sorumu detaylıca cevaplıyor, ultrasonda o kadar uzun bakıyor ki her detayı gösteriyor ve sürekli ulaşabiliyorum hatta mesaj yazıyorum anında cevaplıyor. Doktorsitesindeki yorumlardan bulmuştum bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…