2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Samsun büyük anadolu hastanesine gidiyorum sezeryan doğum fiyatı 3800 civarıydı sanırım
Ne güzel rakamlar benim istediğim hastaneler hep 10.000 üstü hele şuan gittiğim hastanede çok çok daha yüksek diye duydum ama konuşmadım hastaneyle henüz

Bizimki 27 aylık canım çok atarlı bu ara valla beni yoruyo sendromda mı bilmiyorum ama evde küçük çocuk varken hamilelik zormuş gerçekten..

Çok güzel her durumda yanına gelebilecek ailenin olması her an bebeğini emanet edebileceğin insanların olması Rabbim korusun hepsini
o konuda şanslıyım eşimde zayıflama meraklısı bide yürüyüşlerde herşeyi konuşmayı daha çok seviyor o yüzden çıkarıyor beni.

Çok saol canım Alıştığım düzeni her ne kadar bozmak istemesemde şimdiden ordaki doktorları da araştırıyorum. Gebelik boyunca takipli hastası olmayacağım için doktorun ilgisi az olabilir diye düşünüyorum.

Canim ailen istanbuldaysa doguma izne ciktiginda Istsnbula git tabiki rahat edebileceksen benim dogumlarim gurbette oldu cok sukur bi aksilik olmadan sezeryan oldugundan annem geldi sagolsun

Ya bide duydunuzmu Antalyada bi kadin karpuza asermis valilikte esine 2 saat izin vermis keske benim canimda biseyler istese asersem ahh nerde

Benim de oğlumla arası uzun oldu 2012 Li oğlum bende ilk hamilelik gibi heyecanlanıyorum senin oğlun nasıl tepki verdi kardeşini öğrendiğin de Ben de emzirme atleti kullanmıştım çok çok rahattı tavsiye ederim kızlar

kızlar ben de Kocaeli deyim
Fiyatlar hakkında hiç bir bilgim yok
bizim düşüncemiz aslında onumzude ki sene yurt dışına gitmekti
çocuklar ilk okulu orada okusun diye
fakat gebeliği öğrenince tam da korona zamani herşey değişti
suan doğum için gitmek istesem dahi gidemem uçuş yasağından dolayı
Hastane fiyat doktor eşimin doğuma muhtemelen giremeyecek olmask vs vs düşün düşün dur : /

2010 doğumlu benim oglumda cok istiyordu bayağı sevindi kardesim kardesim diye dolanıyor ama doğduğunda kıskanacağını düsünuyorum

Canım siz hangi ülkeye gidiyorsunuz bilmiyorum ama çoğu ülkede sağlık sektörü bizimki kadar iyi ve ucuz değil. Ayrıca korona etkisi geçse bile uzun süre ülke değişikliği sakıncalı olabilir.

Yok canım annem K. Maraşta eşimin anneside Manisa da. Doğumda hangi şehirde olursa annem gelirde benim tedirginliğim doktor değişikliği. Gebeyken heyecanlı ve telaşlı olduğumuz için doktorla uyum o güveni sağlamak çok önemli benim için.

Sapl canım Allah razı olsun Allah hepimizin ailesini korusun inşAllah valla şanslısın eşinde yürüyüş seviyosa benim eşim maalelisef anasının karnından arabayla doğmuş kendisi markete bile yürümez öle söylim yürürse kilo verirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…