2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim hic sorma12+1 gittiğimde 1 saat once cikolata yedim ama benimki eller kollar haric hiç istifini bozmadi bacaklarini acamadi o yuzden kesin bisey diyememisti cinsiyet konusunda cikolata bile işe yaramamiştisonraki kontrolde de cok erken gitmistik baktik bu seferde ayni doktorum dedi uyku saati uyuyor neyse ikinci doktora gittigimizde saat biraz ilerlemisti işte o zaman o ters dönmeler falan herseyini gördük şükür omurga kemigini bile gorduk

Bu arada ohluşuna bellimi olur belki birde prenses kardeş gelir rabbim gonlundekini nasip etsin arkadasim

Bu hm mi canim bende gormustum gule gule kullansın bebişin canim

Aynen canim orijinal kumaşı çok pahalı, açıkçası tavsiye etmem . Ben parça kumascidan esneyen penye kumaş almıştım kızıma. Duruyor hâlâ. Kenarlarını terzide diktirdim o kadar. Bağlama şekli youtube da vardı. Karişik gibi geliyor ama alışınca kolay. Bebeği taşırken sırtın ağrımıyor hiç.

bebek için yürüyüş ve temiz hava çok faydalıymış de heyecanından çıkarabilir belki bu ara da sen istanbuldasın demi olduğun yer sakin değilse bu ara yinede çok çıkma canım malum en fazla vaka orda. Çok dikkat et sen.

Kizlar bugun giremedim buralara dogumdan bahsetmissiniz bende gurbetteyim burda kimseniz yok bende rabbim nasip ederse dogumu adana acibademde yaptıracam orda fiyat 10 bin ama bizim saglik sigortamiz var o karşılıyor diger ozel hastaneleride arastirmistim oralarda 4.500 den baslayip 7 bine kadar cikiyor hastane fiyatlari

Yok yok o öyle heyecanlanıp çıkarmaz aynen istanbuldayım evet koronadanda korkuyorum fazla çıkamıyorum

biraz havalı bir doktor olduğunu söylüyorlar. medicana da bülent sürücü var bende onu tavsiye edebilirim. benim doktorum ercan demir. ama kendisi özel muayenehanede hasta kabul ediyor. işlemleri medicanada yapıyor

Kizlar acaba bebegim8zin hareketlerini ne zaman hissedecez ben buyuk kizimi 20. Haftada 2. kizimi 16.haftalarda hissetmistim bagirsak areketlerini bazen kipirdanma hissediyorum ama biliyorum daha cok erken bu seferde kac defa hareket ettigini sayariz sizi bilmemde ben cok evhayliyim azcik relax olsam tadini cikarstsam

Yok yok o öyle heyecanlanıp çıkarmaz aynen istanbuldayım evet koronadanda korkuyorum fazla çıkamıyorum
hangi semttesin canım? Valla benim de aklım çıkıyor marketten gelen her şey günlerce balkonda bekliyor sonra yıkanıyor, Sarıyer bölgesindeyim. İstanbul’un hali hal değil. Biz kendimizi nasıl koruyacağız ya?

bende bunları aldım. carters daha önce de kullandığım için direk 3 aylarını istedim.kalıpları küçük çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20200502_182307.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200502_182324.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200502_182347.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 27
Canım ben ilk bebeğim olmasına rağmen oğlumu 13 gibi hissetmeye başlamıştım kızımın plesenrası ön duvardaydı daha geç hissettim 16 17 gibi
Bende İstanbul’da malesef öyle yapıyorum normalde düşük riskli bölgeydi artmış yüksek riskli bölge olmuş malesef bende marketten gelen herşeyi mutfakta 24 saat bekletip sonra üstünden su ile geçip yerleştiriyorum evden çıkmıyoruz bizde aslında millet sitenin bahçesine iniyor ama biz inemiyoruz eşim istemiyor

Kızlar merhaba nasılsınız ne güzel cinsiyet öğrenen bir kaç kişi daha olmus çok sevindim.
Bende ayın 15inde tahmini öğrenirim sanırım. Annem bugün rüyasında görmüs erkekmis cinsiyeti i.. Zaten ilk öğrendiklerinde beri kim duysa erkek diye yorumladı hayırlısı olsun inşallah
Başka sizler de ne var ne yok kızlar... Ben girmeyi unutuyorum kk ye...

bende bunları aldım. carters daha önce de kullandığım için direk 3 aylarını istedim.kalıpları küçük çünkü
Bende bu uzun kollu zıbınları hiç kullanmadım kızımda hep kısa kollu ama tulumları çok severim cinsiyet belli olunca bende tulum alacağım

Ben kızımı 18.hafta da hissetmiştim. Bunu sanki simdiden hissediyorum gni geliyor ama bana da öyle geliyor olabilr
Çoğunlukla ilk gebelik sonrası gebelikler daha erken hissediliyormus..

Teşekkür ediyorum arkadaşım bir araştırayım dikiş biliyorum az çok uygun kumaş önemli olan demek ki. Ben diğer ikisini de çok kucakta taşıdım. O zamanlar da bagalayamam diye cesaret edemedim ama inşallah bu kez nasip olur

Valla stressten perişan olduk biz de ben bu bebeği nasıl koruyacağım diye ağlıyorum bir yandan da bulantılar. Bir doktora danıştım gebelikte corona tedavisi nasıl uygulanıyor diye, 14 haftayı atlatmalıymışız özellikle ilk 14 hafta çook çok riskli. Az kaldı ya sabır bizim de site cok kalabalık ve yabancılar cok fazla ben de hiç çıkmıyorum, markete bile uzağa gönderiyorum eşimi düşük risk olan bölgeye huniyi takmaya ramak kaldı.

Canım siz hangi ülkeye gidiyorsunuz bilmiyorum ama çoğu ülkede sağlık sektörü bizimki kadar iyi ve ucuz değil. Ayrıca korona etkisi geçse bile uzun süre ülke değişikliği sakıncalı olabilir.
Avusturya arkadaşım.
ben diğer iki doğumu da orada yaptığım için bir de ölü doğumum da orada oldu birde orda doğdum büyüdüm sağlık sistemi bana tanıdık.
Gidince sigortalı olur isen doğum için para ödemiyorsun mesela. Hatta sezeryan olursan devlet sana ödeme yapıyor Ameliyat olsun diye
fakat senin de dediğin gibi uzun süre gidiş geliş olamayacak.
bu arada çocuklar çifte vatandaş bende ora vatandaşıyım.

Orjinalinde beşiktaş dikilitaşlıyız ama şuan eyüp alibeyköyde oturuyorum. Biz alibeyköyden alışveriş yapmıyoruz eşim dikilitaştan alıp getiriyor ben burda markete çıkmıyorum valla ama gelen herşeyi bende yıkıyorum valla. Nasıl korucaz kendimizi inan bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…