Canim hic sormaİnşallah canım ya benim 2 yaşında bıcırık bi oğlum var benim de gönlüm kızdan yana inşallah Allahın izniyleben bugün 10+1 im canım haftaya cuma 8inde gidicem dr a ama kesin erken dicek cinsiyeti için ne güzel erkenden öğrendin canım maşallah ☺
Canım bu arada randevuya giderken sıkışık mı gittin tatlı bişeyler yedin mi bebek çok hareketli olursa cinsiyete kolay bakıyolar ya ondan sordum
Bu arada ohluşuna bellimi olur belki birde prenses kardeş gelir rabbim gonlundekini nasip etsin arkadasimİnşallah canım ya benim 2 yaşında bıcırık bi oğlum var benim de gönlüm kızdan yana inşallah Allahın izniyleben bugün 10+1 im canım haftaya cuma 8inde gidicem dr a ama kesin erken dicek cinsiyeti için ne güzel erkenden öğrendin canım maşallah ☺
Canım bu arada randevuya giderken sıkışık mı gittin tatlı bişeyler yedin mi bebek çok hareketli olursa cinsiyete kolay bakıyolar ya ondan sordum
Bu hm mi canim bende gormustum gule gule kullansın bebişin canimKızlar bizim ilk parçamız geldi bugün daha çok erkek gibi ama kız da olsa giyebilir... kızıma da pijama falan almıştım onlar bunun yanında dev gibi durdu minnacık el kadar bişey gerçekten 56 aldım ama bir büyüğü de olurmuş
Aynen canim orijinal kumaşı çok pahalı, açıkçası tavsiye etmem . Ben parça kumascidan esneyen penye kumaş almıştım kızıma. Duruyor hâlâ. Kenarlarını terzide diktirdim o kadar. Bağlama şekli youtube da vardı. Karişik gibi geliyor ama alışınca kolay. Bebeği taşırken sırtın ağrımıyor hiç.ah nasıl peki zor mu?
hic daha önce kullanmadım ve denemedim
zor geliyor bana takması ama faydalarından haberdarım inşallah deneyeceğim
Kumaşını nereden ve nasıl alabilirim?
likrali peyne mi olması gerekir?
bir de bizim kültürümüzde de var zaten çocuk sırtında taşınırdı vs annem anlatırdı eskiden
Sapl canım Allah razı olsun Allah hepimizin ailesini korusun inşAllah valla şanslısın eşinde yürüyüş seviyosa benim eşim maalelisef anasının karnından arabayla doğmuş kendisi markete bile yürümez öle söylim yürürse kilo verirmiş
Yok yok o öyle heyecanlanıp çıkarmazbebek için yürüyüş ve temiz hava çok faydalıymış de heyecanından çıkarabilir belki bu ara da sen istanbuldasın demi olduğun yer sakin değilse bu ara yinede çok çıkma canım malum en fazla vaka orda. Çok dikkat et sen.
biraz havalı bir doktor olduğunu söylüyorlar. medicana da bülent sürücü var bende onu tavsiye edebilirim. benim doktorum ercan demir. ama kendisi özel muayenehanede hasta kabul ediyor. işlemleri medicanada yapıyorBizim tayinimiz yaza çıkarsa Amasya’da olacağız canım ozaman bende Bursa’ya dönemzsem Samsun’da düşünüyorum doğumu. Liv hospital Tolga beyi övdüler ama bilemiyorum. Senin bilgin var mı o doktorla ilgili?
hangi semttesin canım? Valla benim de aklım çıkıyor marketten gelen her şey günlerce balkonda bekliyor sonra yıkanıyor, Sarıyer bölgesindeyim. İstanbul’un hali hal değil. Biz kendimizi nasıl koruyacağız ya?Yok yok o öyle heyecanlanıp çıkarmazaynen istanbuldayım evet koronadanda korkuyorum fazla çıkamıyorum
Guzel gunlerde kullansin bebisim canim guzelmis ve kullanisli oluyolarbende bunları aldım. carters daha önce de kullandığım için direk 3 aylarını istedim.kalıpları küçük çünkü
Canım ben ilk bebeğim olmasına rağmen oğlumu 13 gibi hissetmeye başlamıştım kızımın plesenrası ön duvardaydı daha geç hissettim 16 17 gibiKizlar acaba bebegim8zin hareketlerini ne zaman hissedecez ben buyuk kizimi 20. Haftada 2. kizimi 16.haftalarda hissetmistim bagirsak areketlerini bazen kipirdanma hissediyorum ama biliyorum daha cok erken bu seferde kac defa hareket ettigini sayariz sizi bilmemde ben cok evhayliyim azcik relax olsam tadini cikarstsam
Bende İstanbul’da malesef öyle yapıyorum normalde düşük riskli bölgeydi artmış yüksek riskli bölge olmuş malesef bende marketten gelen herşeyi mutfakta 24 saat bekletip sonra üstünden su ile geçip yerleştiriyorum evden çıkmıyoruz bizde aslında millet sitenin bahçesine iniyor ama biz inemiyoruz eşim istemiyorhangi semttesin canım? Valla benim de aklım çıkıyor marketten gelen her şey günlerce balkonda bekliyor sonra yıkanıyor, Sarıyer bölgesindeyim. İstanbul’un hali hal değil. Biz kendimizi nasıl koruyacağız ya?
Bende bu uzun kollu zıbınları hiç kullanmadım kızımda hep kısa kollu ama tulumları çok severim cinsiyet belli olunca bende tulum alacağımbende bunları aldım. carters daha önce de kullandığım için direk 3 aylarını istedim.kalıpları küçük çünkü
Ben kızımı 18.hafta da hissetmiştim. Bunu sanki simdiden hissediyorum gni geliyor ama bana da öyle geliyor olabilrKizlar acaba bebegim8zin hareketlerini ne zaman hissedecez ben buyuk kizimi 20. Haftada 2. kizimi 16.haftalarda hissetmistim bagirsak areketlerini bazen kipirdanma hissediyorum ama biliyorum daha cok erken bu seferde kac defa hareket ettigini sayariz sizi bilmemde ben cok evhayliyim azcik relax olsam tadini cikarstsam
Teşekkür ediyorum arkadaşım bir araştırayım dikiş biliyorum az çok uygun kumaş önemli olan demek ki. Ben diğer ikisini de çok kucakta taşıdım. O zamanlar da bagalayamam diye cesaret edemedim ama inşallah bu kez nasip olurAynen canim orijinal kumaşı çok pahalı, açıkçası tavsiye etmem . Ben parça kumascidan esneyen penye kumaş almıştım kızıma. Duruyor hâlâ. Kenarlarını terzide diktirdim o kadar. Bağlama şekli youtube da vardı. Karişik gibi geliyor ama alışınca kolay. Bebeği taşırken sırtın ağrımıyor hiç.
Bende İstanbul’da malesef öyle yapıyorum normalde düşük riskli bölgeydi artmış yüksek riskli bölge olmuş malesef bende marketten gelen herşeyi mutfakta 24 saat bekletip sonra üstünden su ile geçip yerleştiriyorum evden çıkmıyoruz bizde aslında millet sitenin bahçesine iniyor ama biz inemiyoruz eşim istemiyor
Avusturya arkadaşım.Canım siz hangi ülkeye gidiyorsunuz bilmiyorum ama çoğu ülkede sağlık sektörü bizimki kadar iyi ve ucuz değil. Ayrıca korona etkisi geçse bile uzun süre ülke değişikliği sakıncalı olabilir.
Orjinalinde beşiktaş dikilitaşlıyız ama şuan eyüp alibeyköyde oturuyorum. Biz alibeyköyden alışveriş yapmıyoruz eşim dikilitaştan alıp getiriyor ben burda markete çıkmıyorum valla ama gelen herşeyi bende yıkıyorum valla. Nasıl korucaz kendimizi inan bilmiyorum.hangi semttesin canım? Valla benim de aklım çıkıyor marketten gelen her şey günlerce balkonda bekliyor sonra yıkanıyor, Sarıyer bölgesindeyim. İstanbul’un hali hal değil. Biz kendimizi nasıl koruyacağız ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?