2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ilk sağlıklı bebeğimi 19-20 de kelebek gibi hiss ettim
ikinci de plasenta önde olduğu için biraz daha geç hiss ettim ve ancak son aylarda şiddetlendi plasenta yastık gibi görev görüyor

Bende eşime dedim işyerinin oradan al o elemana aldırıyor gerçi ama yine de eve geliyor alınanlar benim evde küçük kızım da var ona üzülüyorum en çok.. 14 hafta olmasının sebebi muhtemelen aldırmayı tavsiye ederler öncesinde

Anladım canım Allah yardımcımız olsun çok şükür azalıyor yayılım Kasım’a kadar inşallah kurtulacağız bu illetten

Bende bu uzun kollu zıbınları hiç kullanmadım kızımda hep kısa kollu ama tulumları çok severim cinsiyet belli olunca bende tulum alacağım
kış bebeklerinde kullanılıyor canım. benim kız haziran doğumlu. yazın kısaları kullanabildik. zıbınlr kullanışlı oluyor

Ahh evet bir de evde başka bir evlat cok cook daha zor, Allah yardımcınız olsun canım. Umarım hepimiz bir an evvel şu bir kaç haftayı da sorunsuz atlatırız, birbirimiz için de dua edelim

biraz havalı bir doktor olduğunu söylüyorlar. medicana da bülent sürücü var bende onu tavsiye edebilirim. benim doktorum ercan demir. ama kendisi özel muayenehanede hasta kabul ediyor. işlemleri medicanada yapıyor
Çok saol canım araştırayım bu doktorları. ihtiyaç olabilir bana.

Mesela Amerika’da falan doğum çok pahalıymış. Eşimin bu sene başında Amerika eğitimi olacaktı bir yıl, araştırmıştım ozaman. Tabi tüp bebek aşamaları olunca ertelemişti. İyi ki ertelenmiş herşey de bi hayır Var gerçekten.
Vatandaşlığın varsa tabi iyidir canım.
şuan risk ortamı olduğu için en az bir yıl gidiş gelişler kontrollü olur bence.

Bende ankara medical park hastanesi keçiörende dogum paketi aldım. Kontroller tüm testler doğum yatış 1 gece. Oda süslemesi herşey dahil 7 bin tl ödedik

Çok sevindim canım maşallah darısı bana inşallah

onu bende duydum cok ıı doktor dıyorlar

Anladım canım Allah yardımcımız olsun çok şükür azalıyor yayılım Kasım’a kadar inşallah kurtulacağız bu illetten
İnşAllah canım inşAllah
Birde kalabalık oralar çok dikkat et canım.
Etmeye çalışıyorum canım Allaha emanet Rabbim hepimizi korusun inşAllah
N
Bende aynı durumdayım
Bırde vucut ısım dustu salıyı bekliyorum
Bende bende

N
Bende aynı durumdayım
Bırde vucut ısım dustu salıyı bekliyorum
Kizlar bende de göğüslerim bir ağrıyor bir geçiyor mide bulantim da ayni sizdede öyle oluyor mu korkuyorum bazen ters giden birseyler mi var diye kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen

Kizlar bende de göğüslerim bir ağrıyor bir geçiyor mide bulantim da ayni sizdede öyle oluyor mu korkuyorum bazen ters giden birseyler mi var diye kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen
Benımde atesım vardı o dustu
Meme hassasıyetımde azaldı
Kafam karışık bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…