Kizlar acaba bebegim8zin hareketlerini ne zaman hissedecez ben buyuk kizimi 20. Haftada 2. kizimi 16.haftalarda hissetmistim bagirsak areketlerini bazen kipirdanma hissediyorum ama biliyorum daha cok erken bu seferde kac defa hareket ettigini sayariz sizi bilmemde ben cok evhayliyim azcik relax olsam tadini cikarstsam
ilk sağlıklı bebeğimi 19-20 de kelebek gibi hiss ettim
ikinci de plasenta önde olduğu için biraz daha geç hiss ettim ve ancak son aylarda şiddetlendi plasenta yastık gibi görev görüyor
Valla stressten perişan olduk biz de ben bu bebeği nasıl koruyacağım diye ağlıyorum bir yandan da bulantılar. Bir doktora danıştım gebelikte corona tedavisi nasıl uygulanıyor diye, 14 haftayı atlatmalıymışız özellikle ilk 14 hafta çook çok riskli. Az kaldı ya sabır bizim de site cok kalabalık ve yabancılar cok fazla ben de hiç çıkmıyorum, markete bile uzağa gönderiyorum eşimi düşük risk olan bölgeye huniyi takmaya ramak kaldı.
Bende eşime dedim işyerinin oradan al o elemana aldırıyor gerçi ama yine de eve geliyor alınanlar benim evde küçük kızım da var ona üzülüyorum en çok.. 14 hafta olmasının sebebi muhtemelen aldırmayı tavsiye ederler öncesinde
Orjinalinde beşiktaş dikilitaşlıyız ama şuan eyüp alibeyköyde oturuyorum. Biz alibeyköyden alışveriş yapmıyoruz eşim dikilitaştan alıp getiriyor ben burda markete çıkmıyorum valla ama gelen herşeyi bende yıkıyorum valla. Nasıl korucaz kendimizi inan bilmiyorum.
Bende eşime dedim işyerinin oradan al o elemana aldırıyor gerçi ama yine de eve geliyor alınanlar benim evde küçük kızım da var ona üzülüyorum en çok.. 14 hafta olmasının sebebi muhtemelen aldırmayı tavsiye ederler öncesinde
Ahh evet bir de evde başka bir evlat cok cook daha zor, Allah yardımcınız olsun canım. Umarım hepimiz bir an evvel şu bir kaç haftayı da sorunsuz atlatırız, birbirimiz için de dua edelim
biraz havalı bir doktor olduğunu söylüyorlar. medicana da bülent sürücü var bende onu tavsiye edebilirim. benim doktorum ercan demir. ama kendisi özel muayenehanede hasta kabul ediyor. işlemleri medicanada yapıyor
Avusturya arkadaşım.
ben diğer iki doğumu da orada yaptığım için bir de ölü doğumum da orada oldu birde orda doğdum büyüdüm sağlık sistemi bana tanıdık.
Gidince sigortalı olur isen doğum için para ödemiyorsun mesela. Hatta sezeryan olursan devlet sana ödeme yapıyor Ameliyat olsun diye
fakat senin de dediğin gibi uzun süre gidiş geliş olamayacak.
bu arada çocuklar çifte vatandaş bende ora vatandaşıyım.
Mesela Amerika’da falan doğum çok pahalıymış. Eşimin bu sene başında Amerika eğitimi olacaktı bir yıl, araştırmıştım ozaman. Tabi tüp bebek aşamaları olunca ertelemişti. İyi ki ertelenmiş herşey de bi hayır Var gerçekten.
Vatandaşlığın varsa tabi iyidir canım.
şuan risk ortamı olduğu için en az bir yıl gidiş gelişler kontrollü olur bence.
Bende ankara medical park hastanesi keçiörende dogum paketi aldım. Kontroller tüm testler doğum yatış 1 gece. Oda süslemesi herşey dahil 7 bin tl ödedik
Canim hic sorma12+1 gittiğimde 1 saat once cikolata yedim ama benimki eller kollar haric hiç istifini bozmadi bacaklarini acamadi o yuzden kesin bisey diyememisti cinsiyet konusunda cikolata bile işe yaramamiştisonraki kontrolde de cok erken gitmistik baktik bu seferde ayni doktorum dedi uyku saati uyuyor neyse ikinci doktora gittigimizde saat biraz ilerlemisti işte o zaman o ters dönmeler falan herseyini gördük şükür omurga kemigini bile gorduk
Canım ben samsun nda büyük anadoluda Erdem Özhan a gidiyorum çok sakin bir doktor her sorumu detaylıca cevaplıyor, ultrasonda o kadar uzun bakıyor ki her detayı gösteriyor ve sürekli ulaşabiliyorum hatta mesaj yazıyorum anında cevaplıyor. Doktorsitesindeki yorumlardan bulmuştum bir araştır istersen.
Kizlar bende de göğüslerim bir ağrıyor bir geçiyor mide bulantim da ayni sizdede öyle oluyor mu korkuyorum bazen ters giden birseyler mi var diye kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen
Kizlar bende de göğüslerim bir ağrıyor bir geçiyor mide bulantim da ayni sizdede öyle oluyor mu korkuyorum bazen ters giden birseyler mi var diye kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen