2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
evet arkadaşım Eylül Öztürk var ya oda Amerika da doğum yaptı ev alacağına ona yatırım yaptık demişti
Dediğin gibi canım bende vatandaşlık olduğu için gidince sigortalı olabiliyorum hemen
Allah razı olsun diğer gebeliklerimde annemler kapılarına açtı bize eşime bana orada kaldık
dogum sonrası döndük
sifortami da kapattım
eskiden çocuk parası alıyordular bu şekilde fakat artık bunun kontrolünü yapıyorlar ikametin orada değilse ve çocuğun kontrollerini yapmazsan alamazsın
bunu da açıklamış olayım ki para için mi orda doğum yaptım diye dusunulmesin

Türkiye'de ilk olacak korkuyorum işin gerceği

Benim kuzenim new york ta bende çok istedim çifte vatandaş olsun diye eşim dedi arabayı satalım git doğuma dedi bayada sıcak bakıodum fikre ama bu korona olayından sonra vazgeçtim açıkcası

Çoooook iyi olur yazıyorlar ama hep unutuyorum ben paylaşım yapılsa aklımda kalır çoğu şeye o kadar yabancıyım ki.
Bence de ben daha bisey almadım ama int bakıyorum zıbın kısa kol mu uzun kol mu alınır 0-3 ay mi yoksa 0-6 ay mi alınır hiç bilmiyorum Bi de düz renk hiç yok ya .ya pembe ya mavi

Benim kuzenim new york ta bende çok istedim çifte vatandaş olsun diye eşim dedi arabayı satalım git doğuma dedi bayada sıcak bakıodum fikre ama bu korona olayından sonra vazgeçtim açıkcası

arkadaşım Amerika da işlemler nasıl hiç bilmiyorum
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kızlar merhaba aranızda kalp rahatsızlığı yaşayan var mı acaba ya benim 2 gündür çok kramp şeklinde sancı var kalbimin üstünde
çok geçmiş olsun
benim bazen kalbim çarpıyor
bunuda genetik rahatsızlığa bağlıyorum
pıhtılaşma olduğundan dolayı
doktora soracağım bakalim

Ben oğullarimda çok erken hissetmiştim hareketleri 13 14 haftalarda bunda daha bisey yok ultrasonda gördüğümde bile inanamiyorum
arkadaşım çok erken hiss etmişsin oğlanları gerçekten maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…