Yaa evet bende ilk oğlumda park yatak kullandım çok cabuk gicirdamaya basliyor sallayarak hic kullanamadim zaten sesinden dolayı ayrica mobilya gibi korumaligi cikmadigi icin oglum 1.5 yasinda besikten atlayarak inmeye calisip düsmeye basladi bu nedenle direk bazaya gecmek zorunda kaldik bu sefer mobilya besik almayı düşünüyorumBabylicious canım park yatak demiştin ya şimdi baktım netten nasıl bir şey diye. Arkadaşım almıştı bunun hangi marka modeli hatırlamıyorum bebeği sallarken ses çıkarıyordu
Acayip gıcırdiyo gerçekten hiç tahammülüm yoktur benimYaa evet bende ilk oğlumda park yatak kullandım çok cabuk gicirdamaya basliyor sallayarak hic kullanamadim zaten sesinden dolayı ayrica mobilya gibi korumaligi cikmadigi icin oglum 1.5 yasinda besikten atlayarak inmeye calisip düsmeye basladi bu nedenle direk bazaya gecmek zorunda kaldik bu sefer mobilya besik almayı düşünüyorum
Kullananlar yorum yaparsa iyi olur gerçektenŞu anne yanı beşikler nasıl acaba
Ya bunlarda bebek çok fazla yatamıyor diyorlar eltimin kızı 3 yaşında hala park yatakta yatabiliyor ben bir park yatak birde montessori yatak almayı planlıyorum çünkü ev ve anneler arasında mekik dokuyacağım için park yatak sökülüp her yere götürülür diye düşünüyorumŞu anne yanı beşikler nasıl acaba
Kızlar daha uslu oluyor demekki benim tarzan tepe üstü atlamaya baslamisti hemenYa bunlarda bebek çok fazla yatamıyor diyorlar eltimin kızı 3 yaşında hala park yatakta yatabiliyor ben bir park yatak birde montessori yatak almayı planlıyorum çünkü ev ve anneler arasında mekik dokuyacağım için park yatak sökülüp her yere götürülür diye düşünüyorum
Muhtemelen onun sorunu vardır ben 2 tane aldım birini memlekete gittiğimde kullanıyorum ucuz bişey ama oda çok iyi çıktı gayet kaliteli.. ben kendi evimde calipso Kraft kullanıyorum sallanıyor ve yenidoğan aparatları var bebeğin boyu 110 cm i geçene kaşar rahat kullanırsın uzunluğu 120 genişliği 70 gayet idealBabylicious canım park yatak demiştin ya şimdi baktım netten nasıl bir şey diye. Arkadaşım almıştı bunun hangi marka modeli hatırlamıyorum bebeği sallarken ses çıkarıyordu
Ses felan çıkarmıyor demi? Aynı model marka bakabilirim ben deMuhtemelen onun sorunu vardır ben 2 tane aldım birini memlekete gittiğimde kullanıyorum ucuz bişey ama oda çok iyi çıktı gayet kaliteli.. ben kendi evimde calipso Kraft kullanıyorum sallanıyor ve yenidoğan aparatları var bebeğin boyu 110 cm i geçene kaşar rahat kullanırsın uzunluğu 120 genişliği 70 gayet ideal
Yani bebek 3 yaşını geçene kadar rahat kullanılır..
Benim ailem başka şehirde olduğu için ben oraya ayrı bir park yatak almıştım.. benim kızım hala bizle aynı odada yatıyor ayırmaya kıyamamıştım ama odası da senin dediğin gibi montessori model yatak yaptırdım hemde büyük ölçüde daha 1 kere yatmadı misafir gelince yatırmıştımYa bunlarda bebek çok fazla yatamıyor diyorlar eltimin kızı 3 yaşında hala park yatakta yatabiliyor ben bir park yatak birde montessori yatak almayı planlıyorum çünkü ev ve anneler arasında mekik dokuyacağım için park yatak sökülüp her yere götürülür diye düşünüyorum
Yok canım merak etme dediğim gibi o yatakta sorun vardır ben 2 tane aldım ikisi de iyi hatta memlekettekinde 4 5 tane çocuk girip oynuyordu zıplıyorlar falan çok şükür hiçbirşey olmadı bileSes felan çıkarmıyor demi? Aynı model marka bakabilirim ben de
Yaa evet bende ilk oğlumda park yatak kullandım çok cabuk gicirdamaya basliyor sallayarak hic kullanamadim zaten sesinden dolayı ayrica mobilya gibi korumaligi cikmadigi icin oglum 1.5 yasinda besikten atlayarak inmeye calisip düsmeye basladi bu nedenle direk bazaya gecmek zorunda kaldik bu sefer mobilya besik almayı düşünüyorum
Canım boyutuna göre değişir ama bence daha farklı model bak senle yatmasın hem tehlikeli hemde büyüyünce yanına gelip seni de rahatsız edecek yada siz ses yaparsanız oda uyanacak falanŞu anne yanı beşikler nasıl acaba
Valla sanırım bizimde öle olacak hatta eşime şimdilik oda yapmayalım istersen dedim çünkü biz eylül gibi anneme gidicez nisana kafar falan orda kalırız kışı orda geçiricez Allah nasip ederse bebekle eve dönüncede yatak odam büyük beşiği oraya koyarız dedim yok diyo montessori alırız ne zaman isterse o zaman yatar dedi bakalım kısmetBenim ailem başka şehirde olduğu için ben oraya ayrı bir park yatak almıştım.. benim kızım hala bizle aynı odada yatıyor ayırmaya kıyamamıştım ama odası da senin dediğin gibi montessori model yatak yaptırdım hemde büyük ölçüde daha 1 kere yatmadı misafir gelince yatırmıştımşimdi emmeyi bırakınca kendi odasına geçecek inşallah zorlamaz beni
Tamam canım bunu da not aldımYok canım merak etme dediğim gibi o yatakta sorun vardır ben 2 tane aldım ikisi de iyi hatta memlekettekinde 4 5 tane çocuk girip oynuyordu zıplıyorlar falan çok şükür hiçbirşey olmadı bile
Evet sanırım daha az tarzan diye kullanıyor halaKızlar daha uslu oluyor demekki benim tarzan tepe üstü atlamaya baslamisti hemen
Odasını hazırlayın yine bende 7 aylıkken hazırladım herşeyini özel yaptırdım arada ben girip oynuyorumValla sanırım bizimde öle olacak hatta eşime şimdilik oda yapmayalım istersen dedim çünkü biz eylül gibi anneme gidicez nisana kafar falan orda kalırız kışı orda geçiricez Allah nasip ederse bebekle eve dönüncede yatak odam büyük beşiği oraya koyarız dedim yok diyo montessori alırız ne zaman isterse o zaman yatar dedi bakalım kısmet
Benim eltim 250₺ye aldı park yatağı e-bebekten yanlış hayırlamıyorsam ne ses var ne bişi gayet güzel çıktı ki o yatak elli kere sökülüp takıldı ordan oraya taşındı bilgin olsun kuzumTamam canım bunu da not aldım
İşte bende bundan korkuyorumOdasını hazırlayın yine bende 7 aylıkken hazırladım herşeyini özel yaptırdım arada ben girip oynuyorumoda benim mutfakta tencere tava kaşık ne bulursa oynuyor
Olsun belli ki eşin heves ediyor benim eşim hiç umursamaz böyle şeyleri.. ne kadar şanslısın boşver istediği gibi hazırlasın süslesin özel montessori yatak kitaplık yaptırın hatta oda büyükse bu kayaklı merdivenli modeller var duvardan duvara yaptırın çok güzel olurİşte bende bundan korkuyorumeşimde odasını hazırlamaktan yana sanırım hazırlıcaz doğmadan
Allah Allah ya çok ilginç benim arkadaşım da e bebekten aldı o zaman cidden onunki bozukBenim eltim 250₺ye aldı park yatağı e-bebekten yanlış hayırlamıyorsam ne ses var ne bişi gayet güzel çıktı ki o yatak elli kere sökülüp takıldı ordan oraya taşındı bilgin olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?