2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
park yatak candır. bende 2,5 yaşına kadar kullandım. zaten 2 kademe. beşikten atlayabilecek kıvama gelince üst kısmı çıkarıp tabana ayrı bir yatak alıp koyduk ve rahat ettik. bizim yatakta kraft. ben çok ama çok memnun kaldım. valla ille oda yapacağım derseniz yatağı direk montessori yaptırın. büyüyen beşik yataklar falan hiç cazip olmuyor. ben şimdi letgoya satışa koydum. satarsam montessori alıcam kızıma. oğlana da ileride aynısından yaptırırım.
bebek arabasına gelince eğer travel sistemlerden alırsanız eminim 1 sene sonra baston birşeyler bakarsınız. traveller kullanışlı gibi görülsede ağır ve hantal oluyor. ben kızıma sonradan joienin bastonunu aldım. şimdi ona uygun joie puset alıp oğlanda da onu kullanıcam. zaten kış bebeği bebek arabası yaza doğru ancak kullanılır.
kıyafetlerde yeni doğandan ziyade 3-6ay alın. cm olarak da 52cm üstünü almaya bakın. pamuklu tercih edin. yaka kısımları çocuğu rahatsız edecek şekilde olmasın.

Allah Allah ya çok ilginç benim arkadaşım da e bebekten aldı o zaman cidden onunki bozuk
Bide sindi baktım krafta 1000 tl civarı e bebeğe de bakayım tekrar canım çok sağ olasın
Canım istediğin marka modele bak geniş ve uzun olması iyi olur sallanması her ihtimale karşı iyidir.. yorumlara bak internette onlar da yönlendirir.. çünkü içine yatak da alacaksın iyisi olsun istersen park yatak kadar oda olacak

araba konusunda çok haklısın ben travel aldım yenidoğduğında çok kullanışlı bebeği koruyor tam yatması açısından süper ama bebek biraz büyüyünce baston modeller çok iyi oluyor.. bende eski traveli birkaç ay kullanıp sonra baston almak istiyorum bende muhtemelen chicco liteway alacağım ama kesin değil bakalım

Kızlar merhaba aranızda kalp rahatsızlığı yaşayan var mı acaba ya benim 2 gündür çok kramp şeklinde sancı var kalbimin üstünde
Genelde bu reflü ağrısı çıkıyor mide kapağı kalbe yakın ya rennie yada gaviscon içerek deneyebilirsin onları içtiğinde geçerse önmlideğildir. Benim geçiyor

Yok o kadar büyük bir odası olmayacak maalesef ama şöyle bir durumumuz var ev 2 katlı üst kat şuan atıl tek büyük oda orayı çocuğa oyun odası yapmak istiyoruz nasip olursa şuanlık sadece bir montesorri bir dolap alıcaz yeterli gerisi ilerde olur Allah nasip ederse
Bende görümcemden alıcam travel sistem bebek arabasını oda bana aynısını dedi gidip boşa alma al bnmkini kullan sen kendine baston al travel boşa para dedi sendende aynısını duyunca kesinlikle öle yapıcam. Bende park yatak taraftarıyım çok çok saol tecrübelerini aktardın bize

Park yatak kesinlikle en kullanılışlısı

Eki Görüntüle 2629230
benim annemde bu beşiklerden alalım oda seti olarak diyor Ama kullanışlı mı çok bilmiyorum kullanan var mı bu beşikten?
Canım yanlış anlama bu beşikten kullandık ama en kullanışsız olanı bunlar sürekli yeğenim düştü bundan çok tehlikeli bebek kısa sürede tutunmaya doğrulmaya başlıyor ama park beşik ilerleyen zaman da dibe indiriliyor çok çok kullanışlı oluyor kafasını gözünü vurma durumu da yok sağına soluna yumuşak cadir gibi olduğu için

Biz ilk oğlum doğduğunda bunu almıştık indirimden ebebekten üzerinde ki tamamen çıkıyor adaptör ile maxi cosi takılabiliyor.
Çift taraflı kullanıma müsait. Çok memnunum. İki oğlana da kullandım bizimle seyahat e de çıktı dayanıklı.

Mesela ben ilk 15 20 gün için 2 5 Li hastane çıkışı 2 tane de tulum alacağım sonrası zaten 3 aylık 6 aylık olacak şekilde alırım onlar çoğunlukta olur

@MelodiminEsi
0-3 aylık almayalım mi direk 3-6 ay mi alayim canım. Bazı hast çıkışları çok saçma ya parçaları int hiç içime sinen bisey olmadı. Inş mağazalar açılırsa rahatca bakariz

Biraz araştırdım olabiliyormuş keseden sızıntı şeklinde su gelebiliyormuş ben jeli akşam sıkıyorum sabah kalktıgımda oluyor Mesela jelden de olma ihtimali yüksek galiba ilerleyen saatlerde dr soracağım canım

0-3 aylık almayalım mi direk 3-6 ay mi alayim canım. Bazı hast çıkışları çok saçma ya parçaları int hiç içime sinen bisey olmadı. Inş mağazalar açılırsa rahatca bakariz
Hastane çıkışı gerekli ama cok parçalı olmayanlardan 2 takim al fazla olmasin diyorsan ben bi 10 parcali battaniyesiz aldim birde battaniyeli alacağım sonrada 3 6 aylık takımlar ve tulumlar şeklinde alırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…