Kız bebek isimlerimiz aynıymış bende Alya düşünüyorum ama eşim çok sevmedi doğuma kadar değişiklik olmazsa bakalım erkek olursa esim kendi adını koymak istiyor cocuklarimda başka isim seçmek istiyorlarBiz düşündük kız olursa Alya erkek olursa Barkın istiyoruz
Canım alın ama 3 4 takım 1 2 tulum yeterli şimdiden almak istiyorsanız büyük alın heves için bebeğin kilosuna göre hastane çıkışu alabilirsiniz.. 3 civarı doğarsa 2 3 hafta giyebilir çünkü minnacık oluyorlar her kıyafet büyük oluyor.. 4 küsür doğarsa direk 0-3 aydan başlarsınız.. hastane çıkışları bende pek beğenmiyorum ama 2 tane 5 Li 2 yada 3 tane 0-1 aylık tulum alırım diyorum belki tulumlu alırım.. bazı tulumlar isimli özel oluyor onlardan yaptırabilirsiniz.. çizgili pijama gibi olanlar da hoş.. instagramda sayfalar var0-3 aylık almayalım mi direk 3-6 ay mi alayim canım. Bazı hast çıkışları çok saçma ya parçaları int hiç içime sinen bisey olmadı. Inş mağazalar açılırsa rahatca bakariz
Benimki belli oldu bile.. kızımda çok kız ismi düşünmüştük 2 isimde karar kıldık doğunca hangisine benzerse onu verelim dedik.. kızımın adı Lina oldu.. 2. Kız olursa ikinci yedek bir isimle muhtemelen Yüsra olacak.. erkek olursa Agah düşünüyorum yanında eşimin babasının adı da olabilir çok istiyor ama bakalım..Kızlar birde birsey sormak istiyorum
Isim düşünüyor musunuz evet cinsiyetler tam belli olmadi herkesin ama kız olursa bunu yada erkek olursa bunu koyabilirim şeklinde düşündünüz mu
Aa ne tesadüf oğlum ve ben oy çokluguyla Alya'yi kabul ettirdik babamiz cok sıcak bakmiyorduKız bebek isimlerimiz aynıymış bende Alya düşünüyorum ama eşim çok sevmedi doğuma kadar değişiklik olmazsa bakalım erkek olursa esim kendi adını koymak istiyor cocuklarimda başka isim seçmek istiyorlar
işte dediğim bu. bizde de bunun beşik kısmı daha genişi var. o kısım çıkınca yatak oluyor. kızım 4 yaşına geldi daha açmadık yatak kısmını. ben pişmanım açıkcası. keşke almayıp montessori yaptırsaydım. çünkü yatak kısmı küçük kalıyor çocuk büyüdükçe. yatak odasında en ideali park yatak. bir yere gittiğinde sök götür. odadan odaya taşı. pratiklik on numaraEki Görüntüle 2629230
benim annemde bu beşiklerden alalım oda seti olarak diyor Ama kullanışlı mı çok bilmiyorumkullanan var mı bu beşikten?
Meraba kızlar 10 +6 haftalığım 2 li taramaya kaç haftalıkken gitmeliyim bu hafta içinde gidersem yaparlar mı
Ben de Bülent beye gitmek istiyorum ama şu süreçten dolayı korkuyorum. Yeni hasta alıyor mu?ilk haftalarda muayene önemli..
dis gebelik riski, boş gebelik vs..bunlarin olma ihtimali dahilinde takibi önemli..
Ben özel dragos tip merkezi bulent kars a gidiyorum..ablaminda dr idi.
Anadolu yakasında iseniz tavsiye ederim.
Hastane ortamindan kalabaligindan uzak steril bi yer ayrica..
11 14 haftalar Arası gidebilirsinizMeraba kızlar 10 +6 haftalığım 2 li taramaya kaç haftalıkken gitmeliyim bu hafta içinde gidersem yaparlar mı
İşk hamileliğimde gittim Bülent beye çok iyi doktor ama randevum olmasına rağmen 3 saat beklediğimi bilirim aşırı yoğun o yüzden değiştirdim malesefBen de Bülent beye gitmek istiyorum ama şu süreçten dolayı korkuyorum. Yeni hasta alıyor mu?
Ya benim esimde karışacak gibi ama kız olursa istediğim isme zorlaticamgünaydın herkese
isim mevzu bizde sancılı. erkek isimleri konusunda ortak noktamız yok eşimle. o böyle alperen, alparslan gibi isimleri istiyor bende uzun isimler sevmiyorum. göktuğ ve kaan var aklımda. biz hemen koyamayız gibi duruyor. dün akşam o kadar sinirlendimki keşke kız olsaydı dedim. kız olsa özge koyacaktık ortak karar. ilk kızımın ası beren. onun ismini özge koyacaktık ama o dönem özgecan arslan cinayeti olmuştu çok etkilenip üzülmüştüm koyamadım.
Ben 3 ay önce kürtaj oldum onunla ilgili testleri göatericem akıl alıcam sadece. Hamile kalırsam gitmem kendi doktorumla devam ederim de. Şeyi merak editorum bu korona günlerinde tehlikeli mi gitmek ya da bu süreçte hamileliği öneriyor muİşk hamileliğimde gittim Bülent beye çok iyi doktor ama randevum olmasına rağmen 3 saat beklediğimi bilirim aşırı yoğun o yüzden değiştirdim malesef
Ben de Texas’ta doğurmayı planlıyordum, 3 ay konaklama, dr kontrolleri, doğum her şey dahil 10 bin dolardı, şimdi orada doğum yapanlar dönemiyorlar, bir tane tahliye uçuşu koydular gelebilen geldi, diğerleri kaldı. Dünyadaki vakaların 3’te 1’i Abd’de. Çok korkunç cidden. Ne varsa yine memleketim de var diyorum.Benim kuzenim new york ta bende çok istedim çifte vatandaş olsun diye eşim dedi arabayı satalım git doğuma dedi bayada sıcak bakıodum fikre ama bu korona olayından sonra vazgeçtim açıkcası
Bu dönemde hiç bir doktor hamileliği önermiyor canım.Unlu doktorları istagramda takip ediyorum sürekli uyarıyorlar çünkü bu virüsün ne zaman biteceği belli değil. Hastaneye giderken maske eldiven koruyucu siperlik takip gidiyorum her yerim o kadar kapalı ki doktoru görmek ve anlamada güçlük çekiyorum. Senin yerinde olsam ortalık biraz düzelene kadar bu fikri rafa kaldırırdım.Ben 3 ay önce kürtaj oldum onunla ilgili testleri göatericem akıl alıcam sadece. Hamile kalırsam gitmem kendi doktorumla devam ederim de. Şeyi merak editorum bu korona günlerinde tehlikeli mi gitmek ya da bu süreçte hamileliği öneriyor mu
12-14 arası bakılıyor cnm yapmazlar bence bu haftaMeraba kızlar 10 +6 haftalığım 2 li taramaya kaç haftalıkken gitmeliyim bu hafta içinde gidersem yaparlar mı
Bende bu tarz da düşünüyorum canım mobilya olsun istiyorumEki Görüntüle 2629230
benim annemde bu beşiklerden alalım oda seti olarak diyor Ama kullanışlı mı çok bilmiyorumkullanan var mı bu beşikten?
Son kontrolüm de 11+5 dim yapmadı 2 liyi canım bi daha gidicem 12 .da yapıyoruz dediMeraba kızlar 10 +6 haftalığım 2 li taramaya kaç haftalıkken gitmeliyim bu hafta içinde gidersem yaparlar mı
Bizim bir kaç isim var aklımızda .Özellikle Öz Türkçe isim koymak istiyorum canımKızlar birde birsey sormak istiyorum
Isim düşünüyor musunuz evet cinsiyetler tam belli olmadi herkesin ama kız olursa bunu yada erkek olursa bunu koyabilirim şeklinde düşündünüz mu
Çok haklısın benim doktorum da öyle söyledi. Ben de bir ümit araştırıyorum yine ama bekleyeceğim mecburBu dönemde hiç bir doktor hamileliği önermiyor canım.Unlu doktorları istagramda takip ediyorum sürekli uyarıyorlar çünkü bu virüsün ne zaman biteceği belli değil. Hastaneye giderken maske eldiven koruyucu siperlik takip gidiyorum her yerim o kadar kapalı ki doktoru görmek ve anlamada güçlük çekiyorum. Senin yerinde olsam ortalık biraz düzelene kadar bu fikri rafa kaldırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?