2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
5 haftalıkken betanız kaçtı
Doktora gitmeden bir gün önce baktırdım 1063 tü.
Eki Görüntüle 2629230
benim annemde bu beşiklerden alalım oda seti olarak diyor Ama kullanışlı mı çok bilmiyorum kullanan var mı bu beşikten?
Görümcem aldı oğlu 22 aylık lanet ediyor keşke almasaydım diyo etraftaki herkesede tavsiyesi almayın aldırmayın oğlu çok hareketli hergğn yeni bir olay yaşıyorlar beşikle
Kızlar birde birsey sormak istiyorum
Isim düşünüyor musunuz evet cinsiyetler tam belli olmadi herkesin ama kız olursa bunu yada erkek olursa bunu koyabilirim şeklinde düşündünüz mu
Benim belli kuzu kız olursa sıla-ki ben hiç istemiyorum. Erkek olursa hüseyin kartal-hüseyin rahmetli babamın ismi 18 sene oldu kaybedeli kartalda çok ağır beşiktaşlıyız karı koca o sebepten. Ama eşim erkekte 2. İsimde kararsız ferman yada azad da olabilir ki ben kesinlikle istemiorum

Guzelmis canim belki zamanla kendi istediğin isme ikna edebilirsin

Annem almak istiyor beşiğini falan oda böle olsun güzel dolabı komidini uyumlu olsun istiyor. Haklısın düşme tehlikesi olabilir bunlardan. Bende kararsızım buradaki yorumlar çoğu konuda fikir oluyor bana.

normal vucuttan kan mi alacaklar
Hani birtanesi dusuk riskine neden oluyor diyorlar o hangisi
Yok canim o amniyosentez onun ikili uclu testle ilgisi yok kolundan kan vereceksin birde usg de ayrıntılı bakıyor bakması gereken parametreler nelerse artık ense kalınlığı vs diyorlar

Annem almak istiyor beşiğini falan oda böle olsun güzel dolabı komidini uyumlu olsun istiyor. Haklısın düşme tehlikesi olabilir bunlardan. Bende kararsızım buradaki yorumlar çoğu konuda fikir oluyor bana.
Montessorili oda takımı alabilirsin çok güzel seçenekler var ondada

Yok canim o amniyosentez onun ikili uclu testle ilgisi yok kolundan kan vereceksin birde usg de ayrıntılı bakıyor bakması gereken parametreler nelerse artık ense kalınlığı vs diyorlar
onu soracaktim esim ikili teste gerek yok dedi
Sonucta aldirmayacagiz dedi bilemedim

Annemde biraz büyüyünce beşiğe sığmaz yatak alır içine ona yatırırız diyo. Odasını annem alacak ya gösterişli oldun istiyor Bide bu mobilyalar bana bebek odası gibi gelmiyor

Eline sağlık canim annenin ama kullanamadiktan sonra bosuna para yani eninde sonunda park besik aliniyor ve bu kalakalıyor yani bütün yakin cevrem yasadi bu durumu yinede sen bilirsin yeğenim 9 aylıkken gece karanlıkta düşmüştü ablam çıldırıyordu uyanmis karanlıkta eğilmiş park yatak alinana kadar bi iki gun yerlere yastiklar yorganlar sarmıştılar kat kat duserse yumuşak seylere dussun diye

onu soracaktim esim ikili teste gerek yok dedi
Sonucta aldirmayacagiz dedi bilemedim
Bende yaptırmadım canim ikili testte risk çıksa buna guvenilip çocuğa kıyılmaz hatta bence hic kıyılmaz rabbim hastalikla imtihan etmesin amin benim dr um usg de ense burun falan galiba baya olcumlerini yine yapti ama kan vs vermedim ikili test icin gerekli de demedi

aynen

Çok saol canım fikrim değişiyor 9 aylıkta yeni hareketlenme zamanı o zamandan düştüyse 1 yaşında tırmanıp inmeye çalışır bebişler bu beşikten çok tehlikeli olabilir evet.

isim konusunda

Erkek olursa muhtemelen Muhammed ilk isim olacak yahut Efendimiz sav isimlerinden olan bir tane

Kiz olursa hiic Bilmiyorum

Kızımızı kaybedince (onunda mezar taşında ismi yazıyor canlı doğmamış olsadA)

Bir daha kızım olursa Züleyha olur diyordum fakat şuan düşünmüyorum bu ismi

iki oğlumuz da iki isimli
biz iki isim sevengillerdeniz
kiz yada erkek büyük ihtimalle iki isim olur
Tosbiklerin iki ismi ama iki kısa isimler var bu arada

kızlar bir de tavsiye
bekir develi ile Muhammed Emin Yıldırım
her gün birer saat siyer anlatıyorlar
Herkesin anlayabileceği bir dilde Efendimiz sav in hayatını anlatıyor
arefe gününe kadar devam edecek
tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…