2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hepinizin hemen hemen isim konusunda fikirleri oluşmuş genelde. Bizde bu konu bazen harbe dönüyor maalesef. Kız da miray Ece de anlaşabiliyoruz ama erkekte kavgalar başlıyor. Ben evlendikten 2 ay sonra babamı Kanserden kaybettim. Yaklaşık bir ay önce de kayınbabamı kanserden kaybettik. İkisinden birinin ismi olsun istiyorum ama eşim evlenmeden önce bile bana söylemişti ben kesinlikle anne baba ismi koyma çocuğuma diye şimdi de istemiyor. Öyle olunca kerem de ortak karar alabiliyoruz ama net değil daha.

Allah rahmet eylesin arkadaşım

kerem ikinci oğluma çok düşündük ama seçmedik sonra

Allah gani gani rahmet eylesin tüm ölmüşlerine

Tunaydin kizlar ben bebek arabasi olarak paylastim onu almayi dusunuyorum

Allah rahmet eylesin canım. Gerçekten ölümler çok üzüntülü, insan birer hatırası kalsın istiyor. Ama ben büyüklerin isimlerinin çocuklara komasına karşıyım. Her çocuk kendi kaderini yaşamalı diye düşünüyorum, çünkü bence isimler çocukları ve kaderlerini etkiliyor. Biz daha isim düşünmedik hiç cinsiyet belli olunca yavaş yavaş bakarız artık. Bana erkek gibi gelmeye başladı cinsiyeti yüzüm fln bir parlamaya başladı, resmen ışıldıyor önceye göre bu erkek çocuk belirtisi derler ben de meraktan çatlayacağım. Önceden her belirtiyi hamilelik belirtisi olarak düşündüğün gibi şimdi de her şeyi kıza erkeğe yoruyorum

Bende oglumda öyle güzel hissediyordum cildim yenilenmis gibiydi resmen ama suan halim harap sivilceler bir iki leke var gibi tuhaf bir hal aldim hormonlardan cirkin mi hissediyorum yoksa kiz bebek anne guzelligini alir derler oylemi bilemiyorum hayirlisi bakalim

Benimde çenemde çok kıl çıktı birde çene tarafında sivilce bu ne oluyor acaba

Aslında ben bir yerde okudum. Hamilelikte yüzde çok fazla sivilcelenme kıl falan artan hormanlar dan kaynaklı

Benim teyzem amerikada yaşıyor o dil olayi cok zor teyzem kuzenime 3 yasina kadar turkceyi ogretmeye calisti kuzenim en son demis anlamiyorum seni ingilizce konus bilunfugu yerdede hic turk olmayinca suan 23 yasinda turkce bilmiyor

Gerçekten kız bebek annenin güzelliğini alır derler, bir oğlun varsa bir de kızın olması ne güzel olur hayırlısı olsun canım bence vardır böyle bişi

Aslında ben bir yerde okudum. Hamilelikte yüzde çok fazla sivilcelenme kıl falan artan hormanlar dan kaynaklı
Erkek bebek için vücut testosteron salgılıyormuş kız için de farklı hormon yumurtalıklarda için. İkisi farklı hormon olduğu için etkisi farklı olabilir belki de rivayettir bilmiyorum ama öyle derler hep üç dört haftaya öğreniriz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…