- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Amin canım tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin inş. Sende eşim gibi düşünüyorsun aslında haklısınızda. Ben babamı çok seviyordum o benim kankam gibiydi herşeyi konuşurdum her günümü anlatırdım ona. İsmide benimle olsun isterim ama eşime de saygı duymak zorundayım.Allah rahmet eylesin canım. Gerçekten ölümler çok üzüntülü, insan birer hatırası kalsın istiyor. Ama ben büyüklerin isimlerinin çocuklara komasına karşıyım. Her çocuk kendi kaderini yaşamalı diye düşünüyorum, çünkü bence isimler çocukları ve kaderlerini etkiliyor. Biz daha isim düşünmedik hiçcinsiyet belli olunca yavaş yavaş bakarız artık. Bana erkek gibi gelmeye başladı cinsiyeti ☺ yüzüm fln bir parlamaya başladı, resmen ışıldıyor önceye göre bu erkek çocuk belirtisi derler ben de meraktan çatlayacağım. Önceden her belirtiyi hamilelik belirtisi olarak düşündüğün gibi şimdi de her şeyi kıza erkeğe yoruyorum
Canım aslında sadece bebeğe değil sana da bakılıyor.. benim preeklampsi riskim olduğu için rahim damarlarına plesentaya kordon ve kordondaki kan akışlarına bebeğin organlarına bakılıyor.. ben sadece ayrıntılısını yaptıracağım kan vermeyi düşünmüyorum.. benim için önemli olan sağ ve soldaki rahme giden kan akışı.. notch varsa ilaç dozunu değiştirebiliyor doktorBende yaptırmadım canim ikili testte risk çıksa buna guvenilip çocuğa kıyılmaz hatta bence hic kıyılmaz rabbim hastalikla imtihan etmesin amin benim dr um usg de ense burun falan galiba baya olcumlerini yine yapti ama kan vs vermedim ikili test icin gerekli de demedi
Gunaydin canim ben oldu bitti kiz olursa bu ismi hep dusunuyordum kumsal babasida sevdi bu ismiKızlar birde birsey sormak istiyorum
Isim düşünüyor musunuz evet cinsiyetler tam belli olmadi herkesin ama kız olursa bunu yada erkek olursa bunu koyabilirim şeklinde düşündünüz mu
Ne güzel ilişkin varmışAmin canım tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin inş. Sende eşim gibi düşünüyorsun aslında haklısınızda. Ben babamı çok seviyordum o benim kankam gibiydi herşeyi konuşurdum her günümü anlatırdım ona. İsmide benimle olsun isterim ama eşime de saygı duymak zorundayım.
Cinsiyet konusunda hiçbirşey hissedemiyorum henüz ama benim cildim çok kötü oldu çenem sivilce doldu birde hormon ilaçlarıyla başlayan tüylenmem hamilelikle arttıçok çikin bişi oldum kıza mı yormalıyım
Canım travel sisteme hiç bulaşma normal bir bebek arabası al birde ekstra puset al bence bunlar hantal ve ağır oluyor ve arabaya sığmıyor ilk 2 3 ay kullanırsın sonra kaldırır atarsın emin ol
Biz Türkiye’de yaşıyoruz Türkçe kesin öğrenecek ama yine de zorlanacak gibi konuşması bunyüzden biraz geçikiyor 3 dil aynı anda çok karıştırıyorBenim teyzem amerikada yaşıyor o dil olayi cok zor teyzem kuzenime 3 yasina kadar turkceyi ogretmeye calisti kuzenim en son demis anlamiyorum seni ingilizce konus bilunfugu yerdede hic turk olmayinca suan 23 yasinda turkce bilmiyor
ya benim de tam tersi sivilceler bitmek bilmedi bende kıza yoruyorumAllah rahmet eylesin canım. Gerçekten ölümler çok üzüntülü, insan birer hatırası kalsın istiyor. Ama ben büyüklerin isimlerinin çocuklara komasına karşıyım. Her çocuk kendi kaderini yaşamalı diye düşünüyorum, çünkü bence isimler çocukları ve kaderlerini etkiliyor. Biz daha isim düşünmedik hiçcinsiyet belli olunca yavaş yavaş bakarız artık. Bana erkek gibi gelmeye başladı cinsiyeti ☺ yüzüm fln bir parlamaya başladı, resmen ışıldıyor önceye göre bu erkek çocuk belirtisi derler ben de meraktan çatlayacağım. Önceden her belirtiyi hamilelik belirtisi olarak düşündüğün gibi şimdi de her şeyi kıza erkeğe yoruyorum
biz de öyle oldu 2 buçuk 3 yaşlarında oğlum anne benle Türkçe konuş diyorduBenim teyzem amerikada yaşıyor o dil olayi cok zor teyzem kuzenime 3 yasina kadar turkceyi ogretmeye calisti kuzenim en son demis anlamiyorum seni ingilizce konus bilunfugu yerdede hic turk olmayinca suan 23 yasinda turkce bilmiyor
Benim annemde de öyle olmuşya benim de tam tersi sivilceler bitmek bilmedi bende kıza yoruyorum
bizim ikinci oğlumda babamın ezanla verilen ismi @Amin canım tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin inş. Sende eşim gibi düşünüyorsun aslında haklısınızda. Ben babamı çok seviyordum o benim kankam gibiydi herşeyi konuşurdum her günümü anlatırdım ona. İsmide benimle olsun isterim ama eşime de saygı duymak zorundayım.
Cinsiyet konusunda hiçbirşey hissedemiyorum henüz ama benim cildim çok kötü oldu çenem sivilce doldu birde hormon ilaçlarıyla başlayan tüylenmem hamilelikle arttıçok çikin bişi oldum kıza mı yormalıyım
Benim annemde de öyle olmuşannem abimde güzelleşmiş, bende sivilcelenmiş vardır bir bildiği
Çok saol canım Çin takvimine göre erkek çıkıyorNe güzel ilişkin varmış ☺ isminin seninle olması da bir alternatif ama bence bir resmi ve anıları daha kıymetli diye düşünüyorumbence kız ben ciddi ciddi inanıyorum bu ciltteki değişime bir de etraftaki herkes beni hiç görmeden erkek dedi onlardan da etkilendim galiba. Ama yüzüm parlıyor bir kaç gündür. Bu günlerde cinsiyet oluluyormuş 11 haftada yani. Ona yordum çenemin sol tarafında yanağımı altında pütürlenme var gerçi ama bakalım üç haftaya görürüz herhalde ikili test için 12 haftada gidicem. O zaman göremez muhtemelen ben meraktan çatlamayan devam
Tüm set bu fiyat çok iyiymiş
Şöyle bir şey çıktı instagram da karşıma marka nasıl bilmiyorum amaBiz buna karar verdik bu rengin açık grisi canim fiyatida 1400 tl
Güzel isim gerçektenGunaydin canim ben oldu bitti kiz olursa bu ismi hep dusunuyordum kumsal babasida sevdi bu ismi
Erkek güzelleştirir lafını doğrular bir tecrübe bu işte
benin de oğlanlar da yüzüm temizlenmişti normalde de hep sivilcem olur çünkü siyah noktalar filan malesef ergenligi aşamadim bu konuda
Benim kız çıkıyor Çin takvimindeÇok saol canım Çin takvimine göre erkek çıkıyor12. Haftamda gittim göremedi doktor 16. Haftada gidecem çok heyecanlıyım nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama bazı arkadaşlara 12. Haftada doktorları söyledi belki belli seninkini de görür doktor
Senin cildinde değişiklik var mı canım?Benim kız çıkıyor Çin takvimindebenim söyleyemezse 12. hafta hemen 14. hafta gider denerim şansımı yine sabrım kalmadı oğluşum ya da kızçem diye seslenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?