2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin canım tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin inş. Sende eşim gibi düşünüyorsun aslında haklısınızda. Ben babamı çok seviyordum o benim kankam gibiydi herşeyi konuşurdum her günümü anlatırdım ona. İsmide benimle olsun isterim ama eşime de saygı duymak zorundayım.
Cinsiyet konusunda hiçbirşey hissedemiyorum henüz ama benim cildim çok kötü oldu çenem sivilce doldu birde hormon ilaçlarıyla başlayan tüylenmem hamilelikle arttı çok çikin bişi oldum kıza mı yormalıyım

Canım aslında sadece bebeğe değil sana da bakılıyor.. benim preeklampsi riskim olduğu için rahim damarlarına plesentaya kordon ve kordondaki kan akışlarına bebeğin organlarına bakılıyor.. ben sadece ayrıntılısını yaptıracağım kan vermeyi düşünmüyorum.. benim için önemli olan sağ ve soldaki rahme giden kan akışı.. notch varsa ilaç dozunu değiştirebiliyor doktor

Kızlar birde birsey sormak istiyorum
Isim düşünüyor musunuz evet cinsiyetler tam belli olmadi herkesin ama kız olursa bunu yada erkek olursa bunu koyabilirim şeklinde düşündünüz mu
Gunaydin canim ben oldu bitti kiz olursa bu ismi hep dusunuyordum kumsal babasida sevdi bu ismi

Ne güzel ilişkin varmış isminin seninle olması da bir alternatif ama bence bir resmi ve anıları daha kıymetli diye düşünüyorum bence kız ben ciddi ciddi inanıyorum bu ciltteki değişime bir de etraftaki herkes beni hiç görmeden erkek dedi onlardan da etkilendim galiba. Ama yüzüm parlıyor bir kaç gündür. Bu günlerde cinsiyet oluluyormuş 11 haftada yani. Ona yordum çenemin sol tarafında yanağımı altında pütürlenme var gerçi ama bakalım üç haftaya görürüz herhalde ikili test için 12 haftada gidicem. O zaman göremez muhtemelen ben meraktan çatlamayan devam

Benim teyzem amerikada yaşıyor o dil olayi cok zor teyzem kuzenime 3 yasina kadar turkceyi ogretmeye calisti kuzenim en son demis anlamiyorum seni ingilizce konus bilunfugu yerdede hic turk olmayinca suan 23 yasinda turkce bilmiyor
Biz Türkiye’de yaşıyoruz Türkçe kesin öğrenecek ama yine de zorlanacak gibi konuşması bunyüzden biraz geçikiyor 3 dil aynı anda çok karıştırıyor

Gunaydin arkadslar besik konusunda bizim kizimiz cok agliyodu ne besikler denedik 6 ay boyunca beraber agladik park besin en ideali gittigin yerede goturebiliyosun iki kademesi var zaten mobilya besikleri bir suru para veriyosun ama biraz buyuyunce baza aliyosun

Bende mide bulantisinda 2 kilo verdim aynada yuzume bile bakamiyorum dagitti bu hamilelik beni 2 kizimdada cok guzellesmistim ilk defa kilo almaya baslamistim cunku o belirtiler belli olmuyo bir an once bende ogrenmek istiyorum belirtilere aldanip duruyorum Rabbim hepimizin gonlunden geceni versin ilk cocuklarda bisey diyemiyosun

Kız bebek olursa Mercan ismini buldum ben de ama erkek sanırım bir arkadaşımın kızının adı mercan ben çok beğendim, ona da söyledim kızım olursa ismini alırım diye

ya benim de tam tersi sivilceler bitmek bilmedi bende kıza yoruyorum

Benim teyzem amerikada yaşıyor o dil olayi cok zor teyzem kuzenime 3 yasina kadar turkceyi ogretmeye calisti kuzenim en son demis anlamiyorum seni ingilizce konus bilunfugu yerdede hic turk olmayinca suan 23 yasinda turkce bilmiyor
biz de öyle oldu 2 buçuk 3 yaşlarında oğlum anne benle Türkçe konuş diyordu Almanca öğretmeye çalışıyordum goya

bizim ikinci oğlumda babamın ezanla verilen ismi @
Ali
ama Ali ismini Hz Ali den dolayı da seviyoruz
babamın nüfusta ismi başka yurt dışında onu ismi ile çağırıyorlar
Türkiye de Ali diye

Çok saol canım Çin takvimine göre erkek çıkıyor 12. Haftamda gittim göremedi doktor 16. Haftada gidecem çok heyecanlıyım nasıl bekleyeceğim bilmiyorum ama bazı arkadaşlara 12. Haftada doktorları söyledi belki belli seninkini de görür doktor

Gunaydin canim ben oldu bitti kiz olursa bu ismi hep dusunuyordum kumsal babasida sevdi bu ismi
Güzel isim gerçekten Bazı isimdeki bebekler uyumaz, hırçın olur, sakın olur vs söyleniyor bunun gerçeklik payı var mı acaba

Benim kız çıkıyor Çin takviminde benim söyleyemezse 12. hafta hemen 14. hafta gider denerim şansımı yine sabrım kalmadı oğluşum ya da kızçem diye seslenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…