Kuzum yaaa inanamiyorum benim rahmetli babaminda adi huseyin bende kaybedeli 33.5 sene oldu ben 2.5 yasindaydim ikisininde mekanlari cenbet olsun canim bizde erkek olsaydi huseyin koyacaktikDoktora gitmeden bir gün önce baktırdım 1063 tü.
Görümcem aldı oğlu 22 aylık lanet ediyor keşke almasaydım diyo etraftaki herkesede tavsiyesi almayın aldırmayınoğlu çok hareketli hergğn yeni bir olay yaşıyorlar beşikle
Benim belli kuzu kız olursa sıla-ki ben hiç istemiyorum. Erkek olursa hüseyin kartal-hüseyin rahmetli babamın ismi 18 sene oldu kaybedeli kartalda çok ağır beşiktaşlıyız karı koca o sebepten. Ama eşim erkekte 2. İsimde kararsız ferman yada azad da olabilir ki ben kesinlikle istemiorum
Allah gani gani rahmet eylesin tesadüfe bak. Bu mübarek ramazan günü mekanları cennet olsun inşAllahKuzum yaaa inanamiyorum benim rahmetli babaminda adi huseyin bende kaybedeli 33.5 sene oldu ben 2.5 yasindaydim ikisininde mekanlari cenbet olsun canim bizde erkek olsaydi huseyin koyacaktik
Ben parladım sankiSenin cildinde değişiklik var mı canım?
Yaa babannenin de aklında kalmışsınBen parladım sanki ☺ bende aşırı sivilcelenme olmadı son yıllarda. Arada tek tük çıkardı. Şimdi sabah yüzümü yıkayınca bakıyorum aynaya ekstra bir parlaklık var gibi geliyor ☺ sadece sol yanağımın altında boynuma doğru olan yerde pütürlenme var biraz. Geçen haftalarda sol yanağımda da pütürlenme olur gibi oldu geçti ama.Annemler kayınvalidemler abiler fln hep erkek bizce diyorlar beni görmeden. Ben de oradan da etkilendim tabiki ama. Bir de babaannemi kaybettik iki hafta önce, ondan bri kaç hafta önce benim için merak etmesin onun oğlu olacak demiş. Bunlardan hep etkilendim tabii benim gönlümden kız geçiyor ama erkek fikrine de alışıyorum sanki erkek olacak gibi hissetmeye başladım yani
inşallah gönlünden geçen olur ve tabi hayırlı sağlıklı evlatBende bazi isimleri çok seviyorum meselâ Gülce inci alya tuba ama çin takviminde bebeğim erkek çıkıyor
Ilk oğlum da kız çıkıyor
Ikinci oğlum erkek
Yanı tutar mı tutmaz mi bilmiyorum ama çok istiyorum kız olsun
Normal bebek arabası derken baston olanları mı diyorsun canım? Bu konuda kafam çok karıştı benim. İlk 6 ayında baston kullanılabiliyor mu?Canım travel sisteme hiç bulaşma normal bir bebek arabası al birde ekstra puset al bence bunlar hantal ve ağır oluyor ve arabaya sığmıyor ilk 2 3 ay kullanırsın sonra kaldırır atarsın emin ol
Benim kuzenin ismi tuba, çok zorlanıyor canım aklında olsun, Tuğba yazıyor herkes, bir sürü resmi dairede sorun oldu kaç defaBende bazi isimleri çok seviyorum meselâ Gülce inci alya tuba ama çin takviminde bebeğim erkek çıkıyor
Ilk oğlum da kız çıkıyor
Ikinci oğlum erkek
Yanı tutar mı tutmaz mi bilmiyorum ama çok istiyorum kız olsun
Ayyy ne güzelllYaa babannenin de aklında kalmışsınvalla benim deli gibi sivilcem olurdu artık eser yok eşim de hep cildin çok güzelleşti der ama bebiş kız
Ah ah cogu kisi soyluyorda yok ben travel seviyorum bende alayim bi deneyim diyorumCanım travel sisteme hiç bulaşma normal bir bebek arabası al birde ekstra puset al bence bunlar hantal ve ağır oluyor ve arabaya sığmıyor ilk 2 3 ay kullanırsın sonra kaldırır atarsın emin ol
Bende bir tane sivilce çıktı sağ yanağımın ortasında 1 haftadır geçmio onun dışında hiç sivilce tüylenme yok. Ama şöyle bir şey başıma geldi annemde aynaya bakıodum daha o zaman hamile olduğumu bilmiodum ama hamileymişim gül suyu kullanmaya başlamıştım tonik yerine anneme dedim ki yüzüm ne kadar güzelleşti anne bakarmısın gül suyu ne kadar işe yaradı anne dedim. Annem hamile olduğumu anlamış o zaman ama heveslenmiyim diye söylememişErkek güzelleştirir lafını doğrular bir tecrübe bu işte ☺☺
11+5 de öğrendim canım şuan kaç haftaliksin tam olarakAyyy ne güzelllgözün aydın canım benim de öyle olur mu ki kaç haftalıkken öğrenmiştin sen?
Yok bu marka cok iyi degil diye duymustum canimŞöyle bir şey çıktı instagram da karşıma marka nasıl bilmiyorum ama
Eledim gitti öyleyseYok bu marka cok iyi degil diye duymustum canim
Yaaa süperBende bir tane sivilce çıktı sağ yanağımın ortasında 1 haftadır geçmio onun dışında hiç sivilce tüylenme yok. Ama şöyle bir şey başıma geldi annemde aynaya bakıodum daha o zaman hamile olduğumu bilmiodum ama hamileymişim gül suyu kullanmaya başlamıştım tonik yerine anneme dedim ki yüzüm ne kadar güzelleşti anne bakarmısın gül suyu ne kadar işe yaradı anne dedim. Annem hamile olduğumu anlamış o zaman ama heveslenmiyim diye söylememiş
Evet kızım olursa sırf o ikilem yüzünden tuba yi belki elerim belkide tuğba şeklinde koyarim gülce yi ben hiç bir yerde duymadim uzak bi tanıdık koymuştu kızına bayılmıştım alya da aliyy kökünden geliyormuşBenim kuzenin ismi tuba, çok zorlanıyor canım aklında olsun, Tuğba yazıyor herkes, bir sürü resmi dairede sorun oldu kaç defagülce ismi de çok güzelmiş, hiç aklıma gelmemişti. Gülce Çiçek sanki bir filmden çağrışım yaptı
Amin canim benimAllah gani gani rahmet eylesin tesadüfe bak. Bu mübarek ramazan günü mekanları cennet olsun inşAllah
Yok canım baston da değil hafif ama tam yatanlar var kapalı olanlar onlara bakabilirsinNormal bebek arabası derken baston olanları mı diyorsun canım? Bu konuda kafam çok karıştı benim. İlk 6 ayında baston kullanılabiliyor mu?
İnanmıyorum o kadar erken mi11+5 de öğrendim canım şuan kaç haftaliksin tam olarakbence babaanne ne dediyse odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?