2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar ben dayanamadim bebişe bi tane battaniye yaptim normalde boyle seylerde becekli degilim ama istedimki benden bi hatira olsun el emegim olsun bi tane istedim bakalim begenecekmisiniz

biz seninle şuan aynı günde ilerliyoruz arkadaşım tarihine baktım da
bakalim.cuma günü verilen tarihe göre değişirim gerekirse
Allah'ım sağlıkla bu dönemi geçirmeyi nasip etsin inşallah
Aaa gercektenmi cok sevindimRegl tarihin ne zamandi benim tup bebek oldu ama regl 28 ocak

Oturup iyice büzüşüp yapıyorum aslında ama ben hep nefes tutarım, bir de derin nefes alayım bakalım. Geçen haftaya kadar benim de kayıyordu hemen oluyordu. Bu hafta arada sıkıntı çekiyorum
Ben hiç bir zaman kendime iğne yapamadım cesaret edemedim hiç. Hepsini eşim yaptı ben ayaktayken vuracağı kısmı sıkıp vuruyor. Sonra pamukla bastırıyor. Her gün yapınca deri altı beze halinde oluyor galiba bazen acıyordu. Gün aşırı yaptığımda kayıp gidiyordu sanki deri iyileşiyor hemen.

Gercektenmi bende hamile olmadan once hep bakardim youtebaden falan cok hosuma gitmisti kismet bugunlereymis yapimida çok kolay ve gercekten dedigin gibi yumuşacik

Teşekkur ederim canım

O zaman ayniyiz canim peki sen sezeryanmi normal dogummu dusunuyorsun bide senin cinsiyet belli olmadimi

Hepsi birden olmaz mı ki? Dinlendiren dinlendire. Bir dün sağ göbek diğer gün sol göbek, bir gün sağ kol diğer gün sol, ve de bacaklar mümkünse?
Bacaktan da oluyor, üst baldirdan ama benim bacağım çok acıdı, ordan hiç vuramadık. Igneyiben kendime hiç vuramadım hep eşim yapıyor sağolsun, o da karnım büyüyüp sertleşince korktuğu icin göbeğe yapamamıştık canim

Teşekkur ederim canım

O zaman ayniyiz canim peki sen sezeryanmi normal dogummu dusunuyorsun bide senin cinsiyet belli olmadimi
ben en son 9+3 te gitmiştim arkadaşım
o yüzden henüz bilmiyoruz
normal doğum istiyorum ben
diger dogumlar da normaldi ben tam tersi sezeryan dan korkuyorum ama Allah nasıl nasip eder bilmiyorum
sen peki nasıl düşünüyorsun?

merhaba kizlar..benim bulantılar azdi sadace koku hassasiyet vardi ama bitti gibi ..gerçekten de 3 hamileligim de de 12 .haftadan sonra bitti size de umit olsunhersey yolundadir insallah .cuma ya benimde randevu var insallah hayirlu haberlerle geliriz..iki çocuktan pek katılamıyorum ama sizleri takipteyim..

Anladım canım bu yüzden de huzursuzsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini.. cuma sor aklına takılanları aydınlatır seni doktorun inşallah

Gercektenmi bende hamile olmadan once hep bakardim youtebaden falan cok hosuma gitmisti kismet bugunlereymis yapimida çok kolay ve gercekten dedigin gibi yumuşacik ☺☺
Evet canım ben bazen kendi üstüme bile atıyordum o kadar sıcak tutuyor ki ama terletmiyor annemden 1 tane daha istedim
Sende üstünde tutarsın bebek doğmadan önce senin kokunla uyur annesini çok arar yeni doğan benekler ben kıyafetimi bırakıyordum yanına

Bugun kontrolu olanlar varmiydi acaba önce hayırlı haberler almanızı sonrada bebislerinizin cinsiyetini ögrenmenizi dilerim

Canım 6 aylık ölen mesleğinde nasıl bir sıkıntı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…