2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım 6 aylık ölen mesleğinde nasıl bir sıkıntı oldu

pıhtılaşma sebebiyle kan dolaşımını kesildi ve vefat etti arkadaşım
ikinci bebeğimi de kaybedince genetik testler sonucu öğrendik bunu
otopsi yaptırmak istememiştik o zamanlar kızımıza
tabi bunlar Allah'tan birer vesile
Ömrü yokmuş Rabbim cennette kavuşmayı nasip etsin inşallah
tum geçmişlerimize

Yemek yapmayi da ozledim valla millet karantinada pizzalar acti lahmacunlar pideler havada ucustu herkesin mutfak yetenekleri arşa çikti ben ha bire kocama bana tost yap tost yap yagsiz yap diyorm mutfaga girmeden
Haklısın canım neler paylaşıyorlar bazen çok canım çekiyor. Ama yaptığımı yiyemiyorum eşim oruç tutuyor diye bi şekilde cam kapı açarak ona yapmaya çalışıyorum ama çok güzel şeyler değil karin doyurmak için yapıyoruz sonra kokusunu aldığım içinde yiyemiyorum ☹Bana ne oldu bilmiyorum şuan zirvedeyim bulantı konusunda

Ben 1 hafta olmadı başlayalı canım göbeğim mosmor olmaya başladı şiş ağrı çok var bende yazacaktım. 9 ay boyunca nasıl dayanacağız bi püf noktası vardır diye düşünüyorum doktoruma sorucam gidince canim

Aynı anlattığın gibi gerçekten canım şimdilik göbeği sıkıyoruz bebek büyüyünce nasıl olacak onu merak ediyorum. Ilk tüp bebek tedavimde kullandım o zaman clexana vardı o sanki daha az can yakıyordu şuan enox var cok acı veriyor

Allah'ım kolayını versin inşallah arkadaşım.
elhamdülillah en azından dersimizin bir devası olarak görüyoruz ya olmasaydi diyerek yine de her gün yeniden şifa niyetine vurmaya devam ediyoruz sonu güzel olsun inşallah

Canim ya tmm oyle yapim ayy ne guzel

Kızlar bugün kontrolüm vardı 2’li test yapıldı
Cinsiyetinide öğrendik kızmış
Gözün aydın canım yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor.. sağlıkla kucağına al inşallah

pekala sende tuttu mu cinsiyet tahminleri kese bebek Çin takvimi falan

Tüp bebekte kullanılan hormonlar pıhtılaşmayı artıyor onun için önlem olarak kullanıyırlar

Bayanlar ben dün sabah kahvaltı yapmadan meyve yedim. Birde gün içinde limonata yaptık onu içtim. Dün akşamdan beri ishal var ne yapabilirim yardım edin nolur. Şimdi patates haşlaması yedim ama kesilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…