pıhtılaşma sebebiyle kan dolaşımını kesildi ve vefat etti arkadaşım
ikinci bebeğimi de kaybedince genetik testler sonucu öğrendik bunu
otopsi yaptırmak istememiştik o zamanlar kızımıza
tabi bunlar Allah'tan birer vesile
Ömrü yokmuş Rabbim cennette kavuşmayı nasip etsin inşallah
tum geçmişlerimize
Yemek yapmayi da ozledim valla millet karantinada pizzalar acti lahmacunlar pideler havada ucustu herkesin mutfak yetenekleri arşa çikti ben ha bire kocama bana tost yap tost yap yagsiz yap diyorm mutfaga girmeden
Haklısın canım neler paylaşıyorlar bazen çok canım çekiyor. Ama yaptığımı yiyemiyorum eşim oruç tutuyor diye bi şekilde cam kapı açarak ona yapmaya çalışıyorum ama çok güzel şeyler değil karin doyurmak için yapıyoruz sonra kokusunu aldığım içinde yiyemiyorum ☹Bana ne oldu bilmiyorum şuan zirvedeyim bulantı konusunda
Kızlar kan sulandırıcı iğneleri hep göbekten yapıyorum ben. Bir sağından bir solundan. Yirmi iğneyi geçti artık acımaya başladı. Sanki derinin altında tabaka oldu da iğne çok zor giriyor, ve acıyor girerken ve iğneyi yaparken. Sizin de böyle mi durum? Yoksa sizin bir çözümünüz var mı buna?
Ben 1 hafta olmadı başlayalı canım göbeğim mosmor olmaya başladı şiş ağrı çok var bende yazacaktım. 9 ay boyunca nasıl dayanacağız bi püf noktası vardır diye düşünüyorum doktoruma sorucam gidince canim
arkadaşım ben positiv test yaptığımdan beri göbekten vuruyorum bir sefer baldırdan vurdum çok daha fazla morarma oldu ve şişti iki üç sefer de eşim koldan vurdu
bende bir gün sag bir gün sol vuruyorum bana hastanede o zamanlar elinle etini sikmam gerektiğini söylediler
o şekilde yağın içine vuruyoruz sanırım tam bilmiyorum nasıl oluyor diye
bazi günler çok zorlanıyorum üç dört kez denemem gerekiyor
bazen de yag gibi kayıyor iğne
işin püf noktası ne çözemedim
İğne yaparken yanma oluyor ilactan dolayı
zorlanirsam vururken iğne batarken de açıyor ama zorlanmazsam dediğim gibi hiç hiss etmiyieum
Topcuk topcuk şişlikler oluyor dokununca yada yanlışlıkla oraya bir şey değince açıyor
ah ne çok anlattım velhasıl bu işin sırrını çözen varsa bize anlatsın lütfen
bazi günler çok zor oluyor çünkü
Aynı anlattığın gibi gerçekten canım şimdilik göbeği sıkıyoruz bebek büyüyünce nasıl olacak onu merak ediyorum. Ilk tüp bebek tedavimde kullandım o zaman clexana vardı o sanki daha az can yakıyordu şuan enox var cok acı veriyor
Aynı anlattığın gibi gerçekten canım şimdilik göbeği sıkıyoruz bebek büyüyünce nasıl olacak onu merak ediyorum. Ilk tüp bebek tedavimde kullandım o zaman clexana vardı o sanki daha az can yakıyordu şuan enox var cok acı veriyor
Allah'ım kolayını versin inşallah arkadaşım.
elhamdülillah en azından dersimizin bir devası olarak görüyoruz ya olmasaydi diyerek yine de her gün yeniden şifa niyetine vurmaya devam ediyoruz sonu güzel olsun inşallah
Evet canım ben bazen kendi üstüme bile atıyordum o kadar sıcak tutuyor ki ama terletmiyor annemden 1 tane daha istedim
Sende üstünde tutarsın bebek doğmadan önce senin kokunla uyur annesini çok arar yeni doğan benekler ben kıyafetimi bırakıyordum yanına
göbeğin Üstü olmaz daha acır. İki parmak boşluk bırakarak Göbek çevresinde u şeklinde olacak.
tüp bebek tedavisinde herkese veriyorlar bu iğneleri herhangi bir damar sorunum yok neden kullandığımı açıkçası bilmiyorum. Yumurta transferineden sonra başlıyor iğneler tutunmasında faydalı galiba.
Bayanlar ben dün sabah kahvaltı yapmadan meyve yedim. Birde gün içinde limonata yaptık onu içtim. Dün akşamdan beri ishal var ne yapabilirim yardım edin nolur. Şimdi patates haşlaması yedim ama kesilmiyor
gunes0101
eltmde oğluma yapmıştı çok rahat oluyo gerçekten eline sağlık cinsiyetler hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minnoşlar kız senesi İnşallah doğrudur Rabbim bir kızçede bana nasip eder İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versn İnşallah