2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba arkadaşlar trivag isimli ilacı kullanan var mı doktorum bugün verdi enfeksiyoniçin ama gebeliğin ilk üç aylık dönemindeyseniz kullanmayın diyor bende 10+0 ım ne yapsam bilemedm

Kasım bebekleri hep kız hepsine koskocaman bir maşallah ben de haftaya salı öğreneceğim çok merak ediyorum :)
Bende 14 ü yada 15 i gitmeyi düşünüyorum 13 hafta ya yakın olacak herkes cinsiyeti bekliyor bende strese girdim inşallah erkek olur da milleti başımdan atarım artık

Gebeliklerinizde 9 ay iğne mi kullandınız peki sonraki çocuklarınızda

Daha önce düşük yaptığım yaptığım için sadece sağlıklı olmasını diledim cinsiyet tahmini bile yapamadım
Sadece dün bir an için kız bebek dedim içimden
Bugün 2li testte yapılırlem pozisyon değiştirmesini bekledik ense kalınlığı için 2.0 çıktı 3-4 güne tüm sonuçlar çıkarmış

bizi de tutsa bu kiz senesi bari..hayirla..
O zaman kiz anne adayi olarak insallah seninde kiz olur diyorum
gercektendr yumuşacik oldu O zaman insallah seninde bir kiz bebegin olur hayirlisiyla canim

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallah

Babylicious canım ben de her gün tutuyorum aralıksız, günlük su miktarina ve gün içinde almam gereken besin değerlerine dikkat ediyorum. Sahurda özellikle bu boşluğu kapatmaya çalışıyorum. Şu an virüsten dolayı isyerimiz de kapalı zaten eve alışkın değilim o yüzden geç uyanıyorum, vücut da yorulmamid oluyor. Yemeğe de sık sık anneme gidiyorum bana çok yakın. O yüzde. Vücudun hiç zorlandigini hissetmiyorum çok şükür. Zorlamdigim noktada devam etmem çünkü hemen hissettirir bu da vebal sonuçta.
Mide bulantisi-yanmasi olan arkadaslara sürekli dua ediyorum inanın, dört hafta öyle bir süreç ben de geçirdim ve resmen dünyası kararıyor insanın. Ama geçiyor inşallah. Allah onların yardımcısı olsun.
Kızlar bir de benim doktorum bu hafta içi muayeneye gelmemi önerdi, ama yanlış hatırlamıyorsam bazı kan testleri yapılacak sağlık ocağında yaptırıp getirebilirsin dedi. Toksoplazma dediğini çok net hatırlıyorum. Burada da hiç okumadım 12. Haftalarda olup bu testi yaptıran arkadaşları. Bilginiz var mı? Ben yanlış mı hatırlıyorum acaba

Kizlar aranizda midesi ben gibi kötü olup
12.haftada geçen var mi
Nolur bana umut olun
Midem faciaa
Haplara ragmen

Kizlar aranizda midesi ben gibi kötü olup
12.haftada geçen var mi
Nolur bana umut olun
Midem faciaa
Haplara ragmen
Sen kac haftalik oldun tam canim senin zor geciyor insallah bulantıların biranonce kesilir allah yardimciniz olsun

Tam olarak kaç haftalıksınız

Bendende toxoplasma ve sitomegalavirüs testi istedi doktorum ama bizim sağlık ocağı maalesefki ikisinide yapmıyor yarın koç üniversitesinde ikili taramaya gidicem orda yaptırıcam 400₺ ye yakın tutuyor. Bazı sağlık ocakları toxoyu yapıomuş ama bilginiz olsun. Diğer kan testlerini sağlık ocağında yaptırabilirsiniz bende öyle yaptırıp gittim doktoruma

Bu arada kızlar aranızda kaşıntı problemi yaşayan varmı sırtım göbeğim bacaklarım her yerim kaşınıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…