Babylicious
canım ben de her gün tutuyorum aralıksız, günlük su miktarina ve gün içinde almam gereken besin değerlerine dikkat ediyorum. Sahurda özellikle bu boşluğu kapatmaya çalışıyorum. Şu an virüsten dolayı isyerimiz de kapalı zaten eve alışkın değilim o yüzden geç uyanıyorum, vücut da yorulmamid oluyor. Yemeğe de sık sık anneme gidiyorum bana çok yakın. O yüzde. Vücudun hiç zorlandigini hissetmiyorum çok şükür. Zorlamdigim noktada devam etmem çünkü hemen hissettirir bu da vebal sonuçta.
Mide bulantisi-yanmasi olan arkadaslara sürekli dua ediyorum inanın, dört hafta öyle bir süreç ben de geçirdim ve resmen dünyası kararıyor insanın. Ama geçiyor inşallah. Allah onların yardımcısı olsun.
Kızlar bir de benim doktorum bu hafta içi muayeneye gelmemi önerdi, ama yanlış hatırlamıyorsam bazı kan testleri yapılacak sağlık ocağında yaptırıp getirebilirsin dedi. Toksoplazma dediğini çok net hatırlıyorum. Burada da hiç okumadım 12. Haftalarda olup bu testi yaptıran arkadaşları. Bilginiz var mı? Ben yanlış mı hatırlıyorum acaba