- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bu arada kış bebişi nasıl oluyor ya? Çok fark etti mi giydirme filan işi yoksa aynı mı?ya bazılarında belirtmiyor, resmi netse büyütünce anlaşılıyor ama net değilse al iade et uğraş dur işte. risk almıyorum o yüzden, diğer kızım da şubat bebeği olunca öyle denk gelmiştim bunda tecrübeli olup bekliyorum :)
ben yaz bebeğinde daha zorlanmıştım ya, ilk kızım temmuz doğumlu, yenidoğana bi zıbın giydirip gezdiremiyosun, boynunun altı falan pişiyodu yazık kuzumun, bu delikli tulumlardan falan alıyodum ama işte yenidoğan dönemi zor, ama 2. kızım şubat bebeği olunca ev zaten sıcak, normal hastane çıkışı olmadı üstüne banyo sonrası falan yelek battaniye desteği ile extra hiçbir şey yapmadan mis gibi büyüdü. yaz bebeği bana daha zor geldi, yaza kadar en az 4-5 aylık olması en güzeliymiş.Bu arada kış bebişi nasıl oluyor ya? Çok fark etti mi giydirme filan işi yoksa aynı mı?
Bende 19 yaşında aldım kızımı kucagımaYa bide dalga gecmeleri cabasi oluyo nolmis yani 20 yasinda oglumu 23 yasinda kizimi aldim kucagima cocuktum ozaman simdi oldum 32 daha bilincliyim ne var yani
ben olsam kesinlikle 0-3 yaptırırım, 50-56 cm oluyo yenidoğanda 52 cm üstü anne baba aşırı uzun değilse mümkün değil doğmuyor minnoşlar. Boşuna büyük alma, doğunca mis gibi giydir derim.Bende 19 yaşında aldım kızımı kucagımaya ben yeni doğan elbise alacm bebge 03 mü alayım yoksa 03/6 ay mı alayım çok kararsız kaldım. İsimli yaptırıyorum birde
0-3 al 3-6 büyük olur.Bende 19 yaşında aldım kızımı kucagımaya ben yeni doğan elbise alacm bebge 03 mü alayım yoksa 03/6 ay mı alayım çok kararsız kaldım. İsimli yaptırıyorum birde
Canim benim de öyle dışardan belli.olan bi gobegim yok. 20. Haftamdayım. Sen kaçıncı haftadasın? Bi de kilon kaç? Benim biraz kiloluyum 78 kiloyum . Ilk gebeligimde 22. Haftadan sonra hissetmiştim. Ve kızım doğana kadar az hareketli bi bebekti. Az hissederdim. Bu ikinci ins. Bu da az hareketli sanırsam. Tedirgin olma ins.Merhaba kızlar ben bebeğimin karnımda hiç kıpırdadıgını hissetmiyorum ya da nasıl hissedilir bilmiyorum hamile olduğumu bazen unutuyorum bile göbeğim de yok denilecek kadar az hatta kaynanamların yanındayım iki haftadır o bile sordu senin niye göbeğin yok diye pazartesi eve dönünce mutlaka doktora gideceğim acaba güçsüz mü çok ben her yendiğimi attıgımdan bebek beslenemiyor mu acaba içime kurt düştü
Normal canim , yakın yerlere denk geliyor ya vurunca , bende de oluyorKan sulandırıcı igneyi vurdum göbekten simdi de göbegimde icinde fındik büyüklügünde sertlik var daha önce basina gelen oldumu kizlar ilk defa oldu banada normal mi
Benimde tercihim 0-3 olurdu canimBende 19 yaşında aldım kızımı kucagımaya ben yeni doğan elbise alacm bebge 03 mü alayım yoksa 03/6 ay mı alayım çok kararsız kaldım. İsimli yaptırıyorum birde
Ya sanırım plesantanın durumuna bakıyorlar ayrıntılıda hatırlıyorum hemsireye plesanta ile ilgili bişeyler dedi ama alttan bakmadıBenim 2. çocuğum mesela hiç bir sıkıntı yaşamadım hamilelikte de
benim dr um önce kalp atışına bakar sonra mutlaka genişliğine, plesantanın rahime yakınlığına falan
ben de herkes bakıyor sanıyorum
Bunu duyduğuma sevindim valla :)ben yaz bebeğinde daha zorlanmıştım ya, ilk kızım temmuz doğumlu, yenidoğana bi zıbın giydirip gezdiremiyosun, boynunun altı falan pişiyodu yazık kuzumun, bu delikli tulumlardan falan alıyodum ama işte yenidoğan dönemi zor, ama 2. kızım şubat bebeği olunca ev zaten sıcak, normal hastane çıkışı olmadı üstüne banyo sonrası falan yelek battaniye desteği ile extra hiçbir şey yapmadan mis gibi büyüdü. yaz bebeği bana daha zor geldi, yaza kadar en az 4-5 aylık olması en güzeliymiş.
Benimde kızım Ocak Doğumlu bende onda çok zorlanmıştım evımız kalorıferlı ama çok sıcak olmuyordu altı boştu hastaneden çıkarken kar fırtınası vardı buzların arasına dogdu çoçugum yada ben tecrubesızdım ondan zorlandım bılemıyorum havalar ısınınca oh be demıştımben yaz bebeğinde daha zorlanmıştım ya, ilk kızım temmuz doğumlu, yenidoğana bi zıbın giydirip gezdiremiyosun, boynunun altı falan pişiyodu yazık kuzumun, bu delikli tulumlardan falan alıyodum ama işte yenidoğan dönemi zor, ama 2. kızım şubat bebeği olunca ev zaten sıcak, normal hastane çıkışı olmadı üstüne banyo sonrası falan yelek battaniye desteği ile extra hiçbir şey yapmadan mis gibi büyüdü. yaz bebeği bana daha zor geldi, yaza kadar en az 4-5 aylık olması en güzeliymiş.
Aynen öyle o veballe yaşar artık yazıkKendine de etti mahalleye de işte canım dikkatsizlik ve düşüncesizlikle
en iyisi ilkbahar sonbahar galibaBenimde kızım Ocak Doğumlu bende onda çok zorlanmıştım evımız kalorıferlı ama çok sıcak olmuyordu altı boştu hastaneden çıkarken kar fırtınası vardı buzların arasına dogdu çoçugum yada ben tecrubesızdım ondan zorlandım bılemıyorum havalar ısınınca oh be demıştım
AhahaAyy ciddi misin ya o da çokmuş :) İnsan merak ediyor ama de mi
ben sabahlari bio oil catlak yagi kullaniyorum sebamedinmis cok memnunum aksamlarida badem yagi ve hindistan cevizi yagi karistirmistim bir kapta onu suruyorum yumusacik karnim ve bacaklarimBen gündüz burts bee akşamları banyodan sonra lierac kullanıyorum memnunum şimdilik, dokusu çok güZel burtsbee nin limon kokulu yağlı vıcık vıcık bir his bırakmıyor senin dediğin gibi riske atamdm lieracta kullanıyorum ama
Canım hamilelikte tekrar çıkıyor diyolar aslı var mıAaa tam lazere başladın hamile old mu öğrendin canım aslında bir kaç seans yapilsaydi çok inceliyor elinle bile kopucak duruma geliyor. Artik bebisten sonra devam edersin. Benim genital bikini bölgesi koltuk altı yüz epilasyonlu bi bacak kaldı Allah nasip eder kucagima aldıktan sonra ilk işim bacak olacak. Bu hamilelikte 2 kez gittim şakır şakır kanlar akti çok hassaslasmis hamilelikten heralde
Igneli kesinlikle çıkmıyor derinin altından girip kıl köklerini çekiyorlar yüzüm igneli. Diğer bölgeler lazerle çıkmadı hiç bana da hep hamilelik dönemi hormonlardan çıkar dediler ki yıllardır tedavide hormon iğne ilaçlar kullandım hiç çıkmadı canımCanım hamilelikte tekrar çıkıyor diyolar aslı var mı
Kısmet benim için 3.ye artıken iyisi ilkbahar sonbahar galiba
nisanda doğmuştu kızım çok rahat büyüttüm ben yaz bittiğinde bir baktık iyice ele gelir olmuş
bi tulum bi badi baharı öyle atlatmışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?