- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Canım ben kendi doktoruma gidiyorum o bakıcakMerhaba Normalde sizin takip eden doktorunuz mu yapıcak detaylı ultrasonu yoksa baska bir doktoramı gidiyorsunuz. Ben başkasına gidicem
Ben de hissetmedim canımBebek hareketlerini hala hissetmeyen bi ben mi kaldim ya endiselenmeliyim sizcebide 2. gebeligim ama 7 yil gecti aradan
Çok iyi ya doğumdan sonra bende düşünüyorum hemen tedavide karnımda tüylendi benim dökülmezse onada yaptıracamIgneli kesinlikle çıkmıyor derinin altından girip kıl köklerini çekiyorlar yüzüm igneli. Diğer bölgeler lazerle çıkmadı hiç bana da hep hamilelik dönemi hormonlardan çıkar dediler ki yıllardır tedavide hormon iğne ilaçlar kullandım hiç çıkmadı canım
Bende doktoruma sordum şeker yüklemesi yapacağız dedi bir daha ki randevum da ayrıntııları soracağımBizim bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey iyi gidiyor dedi doktor. 10 gün sonra detaylı ultrason çektirecez. Şimdi hiç poz vermedi doktor yüzünü yakalayamadı hiç hep eliyle yüzünü kapattı kuzum24. Haftamızda da şeker yüklemesi falan yapalım dedi doktor şeker yüklemesi gerekli mi ya
Hamilelikte tüylenme çok olıyor.. Gecici tüyler olusuyor gebelik sornası dökülüyor o nedenle lazer i gebeyken erteleyin ki dökülecek tüyler canlanmasın kalıcı olmasın dedi dr... Bunun üzerine Dr banu çiftçinin yorumları videoları açıklamaları da var kızlar...Canım hamilelikte tekrar çıkıyor diyolar aslı var mı
Benim Dr kesinlikle yaptır demisti... Allah korusun bebek ve annedeki seker ile alakalı problemleri halletmek adına erken teşhis çok önemli...Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey iyi gidiyor dedi doktor. 10 gün sonra detaylı ultrason çektirecez. Şimdi hiç poz vermedi doktor yüzünü yakalayamadı hiç hep eliyle yüzünü kapattı kuzum24. Haftamızda da şeker yüklemesi falan yapalım dedi doktor şeker yüklemesi gerekli mi ya
Ya benm de karnim cok tuylendiÇok iyi ya doğumdan sonra bende düşünüyorum hemen tedavide karnımda tüylendi benim dökülmezse onada yaptıracam
Bende de oldu diğer çocuklarda daha da fazla olmuştuYa benm de karnim cok tuylendi
Benimde 2.gebeliğim 19 oldum ama doğru dürüst hissedemedimBebek hareketlerini hala hissetmeyen bi ben mi kaldim ya endiselenmeliyim sizcebide 2. gebeligim ama 7 yil gecti aradan
Ocak ta doğurmuş biri olarak bence kullanışlı hemde Ankara ayazında nereden buldun canım adresini verir misinKızlar benimde ilk oğluşum nisan doğumlu cok rahat harika mevsimdibu yavrum angaranin kara kisina geliyor sizce böyle birsey alsam mi hastaneye babanneye vs giderken kullanmalık
Bence gerekli Canan Karatay a bakmayın siz kadın doğumla ilgili ağzı olan konuştuğu için insanlarında kafası karışık bu şeker yüklemesi karşısında merak edenler google a Merih bayram şeker yüklemesi yazın TRT de konuk olduğu bir programda açıkladı kesinlikle gerekli ben mutlaka yaptırıcamBizim bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey iyi gidiyor dedi doktor. 10 gün sonra detaylı ultrason çektirecez. Şimdi hiç poz vermedi doktor yüzünü yakalayamadı hiç hep eliyle yüzünü kapattı kuzum24. Haftamızda da şeker yüklemesi falan yapalım dedi doktor şeker yüklemesi gerekli mi ya
Kızlar benimde ilk oğluşum nisan doğumlu cok rahat harika mevsimdibu yavrum angaranin kara kisina geliyor sizce böyle birsey alsam mi hastaneye babanneye vs giderken kullanmalık
Kesinlikle ben de yaptıracağmBence gerekli Canan Karatay a bakmayın siz kadın doğumla ilgili ağzı olan konuştuğu için insanlarında kafası karışık bu şeker yüklemesi karşısında merak edenler google a Merih bayram şeker yüklemesi yazın TRT de konuk olduğu bir programda açıkladı kesinlikle gerekli ben mutlaka yaptırıcam
Kis bebegi daha kolay bu dogru bisey nedenmi oglum mayis kizimda haziran dogumlu havalar sicak oluyo terliyosun cam acamiyosun klima acamiyosun cocuk ceranda kalmasin diye biide isin gezme kismi var cocuk daha kucuk bosver ruzgar var diyosun oturuyosunBu arada kış bebişi nasıl oluyor ya? Çok fark etti mi giydirme filan işi yoksa aynı mı?
Bende yaptırdım diğer çocuklarımda bunda da ebem de dr umda yaptır dedi yine yaptırırımKesinlikle ben de yaptıracağm
Çok güvendiğim çok sevdiğim bir kadın Dr doktorum var her ne kadar kendisi benden çok uzakta da olsa sorularıma bir tel uzağımda... O cnaım doktorum bana kesinlikle yaptır dedi ve ben kızımda yaptırdım bunda da yaptıracağm
Bende 2-3 gündür hissediyorum canım genelde yemekden sonra tek tük göbek deliğimin altından pıt pıt tekme arıyo sende hissedersin bu ara günlerimiz yakınmışBebek hareketlerini hala hissetmeyen bi ben mi kaldim ya endiselenmeliyim sizcebide 2. gebeligim ama 7 yil gecti aradan
Ocak ta doğurmuş biri olarak bence kullanışlı hemde Ankara ayazında nereden buldun canım adresini verir misin
Bende googleden baktım henüz bir site bulamadım canım şimdi başlarım araştırmayaBende istiyom bundan bakalim rahat olurdiye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?