2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar benimde ilk oğluşum nisan doğumlu cok rahat harika mevsimdi bu yavrum angaranin kara kisina geliyor sizce böyle birsey alsam mi hastaneye babanneye vs giderken kullanmalık

Eklentiler

• Screenshot_20200625-190855_Chrome.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar
Bebek hareketlerini hala hissetmeyen bi ben mi kaldim ya endiselenmeliyim sizcebide 2. gebeligim ama 7 yil gecti aradan
Ben de hissetmedim canım ilk bebiş benim. On gün de ileride gidiyor küçük hanım ama hissetmiyorum daha erken diye düşünüyorum. Bazen bişi hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketleri de olabilir, nasıl hareket hissedeceğimi bilmiyorum çünkü 21-22 de ancak hissederim gibi geliyor

Çok iyi ya doğumdan sonra bende düşünüyorum hemen tedavide karnımda tüylendi benim dökülmezse onada yaptıracam

Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey iyi gidiyor dedi doktor. 10 gün sonra detaylı ultrason çektirecez. Şimdi hiç poz vermedi doktor yüzünü yakalayamadı hiç hep eliyle yüzünü kapattı kuzum 24. Haftamızda da şeker yüklemesi falan yapalım dedi doktor şeker yüklemesi gerekli mi ya

Bende doktoruma sordum şeker yüklemesi yapacağız dedi bir daha ki randevum da ayrıntııları soracağım

Canım hamilelikte tekrar çıkıyor diyolar aslı var mı
Hamilelikte tüylenme çok olıyor.. Gecici tüyler olusuyor gebelik sornası dökülüyor o nedenle lazer i gebeyken erteleyin ki dökülecek tüyler canlanmasın kalıcı olmasın dedi dr... Bunun üzerine Dr banu çiftçinin yorumları videoları açıklamaları da var kızlar...
Bende ara verdim

Benim Dr kesinlikle yaptır demisti... Allah korusun bebek ve annedeki seker ile alakalı problemleri halletmek adına erken teşhis çok önemli...

Kızlar benimde ilk oğluşum nisan doğumlu cok rahat harika mevsimdi bu yavrum angaranin kara kisina geliyor sizce böyle birsey alsam mi hastaneye babanneye vs giderken kullanmalık
Ocak ta doğurmuş biri olarak bence kullanışlı hemde Ankara ayazında nereden buldun canım adresini verir misin

Bence gerekli Canan Karatay a bakmayın siz kadın doğumla ilgili ağzı olan konuştuğu için insanlarında kafası karışık bu şeker yüklemesi karşısında merak edenler google a Merih bayram şeker yüklemesi yazın TRT de konuk olduğu bir programda açıkladı kesinlikle gerekli ben mutlaka yaptırıcam

Kesinlikle ben de yaptıracağm
Çok güvendiğim çok sevdiğim bir kadın Dr doktorum var her ne kadar kendisi benden çok uzakta da olsa sorularıma bir tel uzağımda... O cnaım doktorum bana kesinlikle yaptır dedi ve ben kızımda yaptırdım bunda da yaptıracağm

Bu arada kış bebişi nasıl oluyor ya? Çok fark etti mi giydirme filan işi yoksa aynı mı?
Kis bebegi daha kolay bu dogru bisey nedenmi oglum mayis kizimda haziran dogumlu havalar sicak oluyo terliyosun cam acamiyosun klima acamiyosun cocuk ceranda kalmasin diye biide isin gezme kismi var cocuk daha kucuk bosver ruzgar var diyosun oturuyosun ama kış oylemi sar battaniyeye ceran yapcak yer de yok zaten kışın biyere gezmeye cok cikilmiyo bazi zamanlar cikilsada arabayla pek sorun olmaz koyun koyuna yatariz artik yazin sicaklardan cocugu kucagimiza almiyoz

Bende yaptırdım diğer çocuklarımda bunda da ebem de dr umda yaptır dedi yine yaptırırım

Bebek hareketlerini hala hissetmeyen bi ben mi kaldim ya endiselenmeliyim sizcebide 2. gebeligim ama 7 yil gecti aradan
Bende 2-3 gündür hissediyorum canım genelde yemekden sonra tek tük göbek deliğimin altından pıt pıt tekme arıyo sende hissedersin bu ara günlerimiz yakınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…