- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Genelde öneriyor doktorlarBende doktoruma sordum şeker yüklemesi yapacağız dedi bir daha ki randevum da ayrıntııları soracağım
Evet çok oldu karnımdan utanıyorumHamilelikte tüylenme çok olıyor.. Gecici tüyler olusuyor gebelik sornası dökülüyor o nedenle lazer i gebeyken erteleyin ki dökülecek tüyler canlanmasın kalıcı olmasın dedi dr... Bunun üzerine Dr banu çiftçinin yorumları videoları açıklamaları da var kızlar...
Bende ara verdim
Birçoğumuzun başına gelmesi normalmiş doktor hamilelik hormonlarının etkisi dediYa benm de karnim cok tuylendi
Bana iki kadın doğumcu dahiliye doktoru ve diyetisyen muhakkak yaptır dedi. Etrafımdaki birçok hamile de şeker aletiyle açlık tokluk ölçmüş o yüzden yaptırmamış kafam karıştı ama yine doktor en doğrusunu bilirBence gerekli Canan Karatay a bakmayın siz kadın doğumla ilgili ağzı olan konuştuğu için insanlarında kafası karışık bu şeker yüklemesi karşısında merak edenler google a Merih bayram şeker yüklemesi yazın TRT de konuk olduğu bir programda açıkladı kesinlikle gerekli ben mutlaka yaptırıcam
Ben çok net hissediyorum artık hatta bugün doktor muayenesinde kıpır kıpırdı hem karnımdan hissettim hem de ekranda gördümBenimde 2.gebeliğim 19 oldum ama doğru dürüst hissedemedim
Ay bende çok tüylüyüm ya özellikle benim de karın bölgemEvet çok oldu karnımdan utanıyorumdoktorda aynısını söyledi hamilelikten sonra dökülmezse lazer dedi. Ki hamile 10 kadından 6 sı tüyleniyor dedi doktor
Oh oh şanslı zamana geldik desene. Aralık, ocak, şubat, mart demişken baya güzel büyümüş olacaklar :) yaza da pofidik pofidik çıkarlar dışarıKis bebegi daha kolay bu dogru bisey nedenmi oglum mayis kizimda haziran dogumlu havalar sicak oluyo terliyosun cam acamiyosun klima acamiyosun cocuk ceranda kalmasin diye biide isin gezme kismi var cocuk daha kucuk bosver ruzgar var diyosun oturuyosunama kış oylemi sar battaniyeye ceran yapcak yer de yok zaten kışın biyere gezmeye cok cikilmiyo bazi zamanlar cikilsada arabayla pek sorun olmaz koyun koyuna yatariz artik yazin sicaklardan cocugu kucagimiza almiyoz
Valla aynen oyle ben 2 si yazin olinca bu 3. Kış olsun vok istedim 3 ay sonrasinda tuttu cok sukurOh oh şanslı zamana geldik desene. Aralık, ocak, şubat, mart demişken baya güzel büyümüş olacaklar :) yaza da pofidik pofidik çıkarlar dışarı
Ben bunun ayaklasından alacağım şöyle.Kızlar benimde ilk oğluşum nisan doğumlu cok rahat harika mevsimdibu yavrum angaranin kara kisina geliyor sizce böyle birsey alsam mi hastaneye babanneye vs giderken kullanmalık
Ay halı görseli yanlış olmuş pardonBen bunun ayaklasından alacağım şöyle.
Instagramda ilkim bebe var orda var bundan hep karsima cikiyoBende googleden baktım henüz bir site bulamadım canım şimdi başlarım araştırmaya
Canim rabbim sizlere ve çocuklarınıza hayırlı olur versin ins . Iğne biraz var elimde ama ben de gordugum eczaneye soruyorum ama maalesef yok. Corona tedavisinde kullanıldığı icin temin edilemiyormus.ins elimdekiler bitmeden bulurum yenilerinihayırlı geceler kızlar nasılsınız
bizim yarın ilk bebeğimizin vefatının yıl dönümü
6 sene evvel kaybettik kızımızı biraz hüzün var tabi değişik duygular içindeyim
Rabbim hepimize sağlık ile kavuşmayı nasip etsin inşallah
benim gibi iğne kullanması gereken arkadaşlar temin edebildiniz mi iğneleri
bir kaç gün telaşın ardından Allah'ıma sonsuz şükürler olsun bulabildik bizde
Melodim den haberi olan var mı bu arada aklıma geldikçe üzülüyorum inşallah iyidir şuan kendisi
Evet bende buldum yazdimda cvp veren yokInstagramda ilkim bebe var orda var bundan hep karsima cikiyo
Canım iğnenin adı nedir?Canim rabbim sizlere ve çocuklarınıza hayırlı olur versin ins . Iğne biraz var elimde ama ben de gordugum eczaneye soruyorum ama maalesef yok. Corona tedavisinde kullanıldığı icin temin edilemiyormus.ins elimdekiler bitmeden bulurum yenilerini
Oksapar enox veya cleksan cnmCanım iğnenin adı nedir?
Benim evin altında ecza deposu var sormamı isterseniz sorarım...
Benim de bence bebe yagi ve çatlak kremi yaptiYa benm de karnim cok tuylendi
Tamamdır yarın sorarım buraya yazarımOksapar enox veya cleksan cnm
Tarihlerimiz de yakınmış canim kasimi sondan yakaladik zaten demek daha var bikac hafta bizim icinKızlar
Ben de hissetmedim canımilk bebiş benim. On gün de ileride gidiyor küçük hanım ama hissetmiyorum daha erken diye düşünüyorum. Bazen bişi hisseder gibi oluyorum ama bağırsak hareketleri de olabilir, nasıl hareket hissedeceğimi bilmiyorum çünkü 21-22 de ancak hissederim gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?