2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet çok oldu karnımdan utanıyorum doktorda aynısını söyledi hamilelikten sonra dökülmezse lazer dedi. Ki hamile 10 kadından 6 sı tüyleniyor dedi doktor

Bana iki kadın doğumcu dahiliye doktoru ve diyetisyen muhakkak yaptır dedi. Etrafımdaki birçok hamile de şeker aletiyle açlık tokluk ölçmüş o yüzden yaptırmamış kafam karıştı ama yine doktor en doğrusunu bilir

Ben şeker yüklemesi yaptirmayacagim. İrlanda'da yaşıyorum burada sen özellikle talep etmedikçe idrarda glikoz çıkmayınca ya da ailede şeker olmayınca yapmiyorlar normal hamilelik paketi içinde. Türkiye'ye geleceğim iki haftaya ama orda da yaptırmayı düşünmüyorum simdilik. Tetanoz da aynı şekilde.

Evet çok oldu karnımdan utanıyorum doktorda aynısını söyledi hamilelikten sonra dökülmezse lazer dedi. Ki hamile 10 kadından 6 sı tüyleniyor dedi doktor
Ay bende çok tüylüyüm ya özellikle benim de karın bölgem Allahtan Dr karanlıkta bakıyor usg diyorm
Doğum sonrası hallederiz inşallah tek problem kıl olsun en basiti

Oh oh şanslı zamana geldik desene. Aralık, ocak, şubat, mart demişken baya güzel büyümüş olacaklar :) yaza da pofidik pofidik çıkarlar dışarı

Kızlar benimde ilk oğluşum nisan doğumlu cok rahat harika mevsimdi bu yavrum angaranin kara kisina geliyor sizce böyle birsey alsam mi hastaneye babanneye vs giderken kullanmalık
Ben bunun ayaklasından alacağım şöyle.

Eklentiler

• Screenshot_20200625_185826_com.instagram.android.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200616_232939_com.android.chrome.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 30
hayırlı geceler kızlar nasılsınız

bizim yarın ilk bebeğimizin vefatının yıl dönümü

6 sene evvel kaybettik kızımızı biraz hüzün var tabi değişik duygular içindeyim

Rabbim hepimize sağlık ile kavuşmayı nasip etsin inşallah

benim gibi iğne kullanması gereken arkadaşlar temin edebildiniz mi iğneleri

bir kaç gün telaşın ardından Allah'ıma sonsuz şükürler olsun bulabildik bizde

Melodim den haberi olan var mı bu arada aklıma geldikçe üzülüyorum inşallah iyidir şuan kendisi

Canim rabbim sizlere ve çocuklarınıza hayırlı olur versin ins . Iğne biraz var elimde ama ben de gordugum eczaneye soruyorum ama maalesef yok. Corona tedavisinde kullanıldığı icin temin edilemiyormus.ins elimdekiler bitmeden bulurum yenilerini

Canım iğnenin adı nedir?
Benim evin altında ecza deposu var sormamı isterseniz sorarım...

Tarihlerimiz de yakınmış canim kasimi sondan yakaladik zaten demek daha var bikac hafta bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…