2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Oksapar enox veya cleksan cnm
Benim içinde sorar musunuz oksapar 6000 lik
Kızlar kan sulandırıcı iğneyi eczaneye bir sorun deyin ki ilacın kendi tedarikçisinden bir form dolduruluyormuş ve eczaenye geliyormuş. O şekilde 5er kutu gönderiyormuşlar kişi başı. Bunu bir sorun.

her anne her bebek farklı tabii, yenidoğan dönemi de zor gerçekten insan üstünü giydirirken, yıkarken bile korkuyor, derdini az çok anlattıkları dönem daha güzel bence :)

Cok sukur canim guzel haberlerle gelmissin ben ikisinde yaptirdim bunda yaptirmamayi dusunuyorum dr gore degisiyo bazi dr yaptiriyo bazilari yaptirmiyo

Tarihlerimiz de yakınmış canim kasimi sondan yakaladik zaten demek daha var bikac hafta bizim icin
Ben heyecan yapıyordum haftaya hissedicem haftaya hissedicem diye, sonra bir baktım bazı anne adayları 21-22 de hatta 23 de hissetmeye başlıyor biz artık tekmeler sertleşince hissedicem sanırım

Hayirli cumalar kizlaar bebek hareketlerini nerde hissediyosunuz ben kasiklarimda hissediyorum bebek asagidami diyede korkmuyir degilim kontrole daha 2 haftam var bi sorayim dedim size

Hayirli cumalar kizlaar bebek hareketlerini nerde hissediyosunuz ben kasiklarimda hissediyorum bebek asagidami diyede korkmuyir degilim kontrole daha 2 haftam var bi sorayim dedim size
Ben genellikle göbek deliğimin hemen alt tarafında hissediyorum canım ama tecrübeli annelerimiz daha iyi bilir nerde olması gerektiğini

Canım sen yenidoğan yoğun bakım olayını sordun mu oraya? Allah korusun küvezde kalması gerekirse devlet karşılıyor mu? Ben de hadi doğumu bir şekilde karşılasak sonra sürpriz masraflarla karşılaşır mıyız diye endişeliyim de.

Ben genellikle göbek deliğimin hemen alt tarafında hissediyorum canım ama tecrübeli annelerimiz daha iyi bilir nerde olması gerektiğini
Benim 3.gebel8gim aradan 8 yil gecince herseyi unutuyosun gecmis olsun canim normalde 20.haftada vuruluyo saglik ocagi gecen aradi 24.haftada gel dedi

Hayırlı Cumalar benim günden güne değişiyor kasıktan göğsümün 7-8 cm altına kadar farklı yerlerde hissediyorum. Ben de senin gibi endişelenmiştim muayene oldum sonra doktor hiçbir sıkıntı yok dedi merak etme

Benim 3.gebel8gim aradan 8 yil gecince herseyi unutuyosun gecmis olsun canim normalde 20.haftada vuruluyo saglik ocagi gecen aradi 24.haftada gel dedi
Doğrudur canım her hamilelik birbirinden de farklı oluyormuş bu hissetme mevzusu derya deniz bana da gittiğimde dedi 24.haftaya kadar süresi vardı diye

Ben heyecan yapıyordum haftaya hissedicem haftaya hissedicem diye, sonra bir baktım bazı anne adayları 21-22 de hatta 23 de hissetmeye başlıyor biz artık tekmeler sertleşince hissedicem sanırım
ben iki gündür hissediyorum, tekme değil ama göbek deliğimin altında dalgalanma gibi birşey. buradakilere kıyasla geç hissettim, 21. haftamı buldu

göbek deliğimin tam altında hissediyorum ben. Kasıklarımda değil. umarm yanlış birşey hissetmiyorumdur, yoksa endişelenmeye başlayacağım 22. haftama girdim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…