O zaman normal kuzum yaa kasimin son gunlerini yakaladik zaten tarihleri de yakin yazan bikac arkadas da olmus daha hissetmeyen bekleyelim bakalim nazli kuzulari
Bana iki kadın doğumcu dahiliye doktoru ve diyetisyen muhakkak yaptır dedi. Etrafımdaki birçok hamile de şeker aletiyle açlık tokluk ölçmüş o yüzden yaptırmamış kafam karıştı ama yine doktor en doğrusunu bilir
Canim rabbim sizlere ve çocuklarınıza hayırlı olur versin ins . Iğne biraz var elimde ama ben de gordugum eczaneye soruyorum ama maalesef yok. Corona tedavisinde kullanıldığı icin temin edilemiyormus.ins elimdekiler bitmeden bulurum yenilerini
Kızlar kan sulandırıcı iğneyi eczaneye bir sorun deyin ki ilacın kendi tedarikçisinden bir form dolduruluyormuş ve eczaenye geliyormuş. O şekilde 5er kutu gönderiyormuşlar kişi başı. Bunu bir sorun.
Benimde kızım Ocak Doğumlu bende onda çok zorlanmıştım evımız kalorıferlı ama çok sıcak olmuyordu altı boştu hastaneden çıkarken kar fırtınası vardı buzların arasına dogdu çoçugum yada ben tecrubesızdım ondan zorlandım bılemıyorum havalar ısınınca oh be demıştım
her anne her bebek farklı tabii, yenidoğan dönemi de zor gerçekten insan üstünü giydirirken, yıkarken bile korkuyor, derdini az çok anlattıkları dönem daha güzel bence :)
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey iyi gidiyor dedi doktor. 10 gün sonra detaylı ultrason çektirecez. Şimdi hiç poz vermedi doktor yüzünü yakalayamadı hiç hep eliyle yüzünü kapattı kuzum 24. Haftamızda da şeker yüklemesi falan yapalım dedi doktor şeker yüklemesi gerekli mi ya
Cok sukur canim guzel haberlerle gelmissin ben ikisinde yaptirdim bunda yaptirmamayi dusunuyorum dr gore degisiyo bazi dr yaptiriyo bazilari yaptirmiyo
Ben heyecan yapıyordum haftaya hissedicem haftaya hissedicem diye, sonra bir baktım bazı anne adayları 21-22 de hatta 23 de hissetmeye başlıyor biz artık tekmeler sertleşince hissedicem sanırım
Uzakmış millet nasıl gelicekmiş hastaneye valla artık sinirden gülüyorum. Oda fulya acıbadem diye tutturdu bütün imkanları seferber ediyor orda olsun diye bebeğin doğum yeri beşiktaş olacak o zaman. Birde ziyarete gelecek olanlar rahat gelsin diye orayı istiyor. Fulya acıbademde 12.300-17.200 arası bakalım nasıl olcak
Canım sen yenidoğan yoğun bakım olayını sordun mu oraya? Allah korusun küvezde kalması gerekirse devlet karşılıyor mu? Ben de hadi doğumu bir şekilde karşılasak sonra sürpriz masraflarla karşılaşır mıyız diye endişeliyim de.
Hayırlı Cumalar benim günden güne değişiyor kasıktan göğsümün 7-8 cm altına kadar farklı yerlerde hissediyorum. Ben de senin gibi endişelenmiştim muayene oldum sonra doktor hiçbir sıkıntı yok dedi merak etme
Doğrudur canım her hamilelik birbirinden de farklı oluyormuş bu hissetme mevzusu derya deniz bana da gittiğimde dedi 24.haftaya kadar süresi vardı diye
Ben heyecan yapıyordum haftaya hissedicem haftaya hissedicem diye, sonra bir baktım bazı anne adayları 21-22 de hatta 23 de hissetmeye başlıyor biz artık tekmeler sertleşince hissedicem sanırım
göbek deliğimin tam altında hissediyorum ben. Kasıklarımda değil. umarm yanlış birşey hissetmiyorumdur, yoksa endişelenmeye başlayacağım 22. haftama girdim çünkü