2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
evet haklısın galiba ya insan tedirgin oluyo işteg.
ben de bugün sağlık ocağına gittim tetenoz vuralım dedi hemşire yok dedim hazır değilim bida ki gelişimde vurulsam olmaz mı hem doktora sorayım dedim tamm dedi ama kaçış yok mecbur yaptırcaz . aç tok gitmek farkediyo mu

Merhabalar 21+4 haftalık olarak ayrıntılı ultrason yaptırdım her şey çok güzeldi uzun uzun bebeğim izledim kızım olacakmış inşallah doktoru uzun uzun ultrasona bakanlar alışkın olabilir ama ben ilk defa bu kadar uzun baktırdım çok güzeldi inşallah sizinkilerde de güzel geçer@wendy cinsiyeti ekleyebilir misin

Kuzu ben oldum geçen hafta çarşamba valla hala kolumu uzatırken ağrı yapıo.

Valla kızlar ben geçen çarşamba tetanoz oldum. İlk gün hiç bişi olmadı sadece halsizlik oldu akşam şişti biraz. Ertesi gün üstümü bile eşim giydirdi çok ağrıdı. Ki canım tatlı değildir uyuşturucu olmadan kanal tedavisi yaptırmış insanım. Ama ağrı yaptı yani. Buz koydum ılık duş aldım parol içtim maalesef şiştide ağrıdıda tabiki bünyeden bünyeye farklılık gösterir ama ben hamileliğimde hiç sorun yaşamadım tetanoz ağrısı hariç.

Farketmiyor

Herkezin bir olmuyor arkadaşlar ben ilk gençliğimde hiç bir ağrı ve şişlik olmadı bakalim daha bu hamileligimde yaptırmadım ama ilkinde hiç sıkıntı cekmedim

Sat: 04/02/2020, 2.çocuk, kız, yaş 34, İstanbul

ekliyorum canım.

eklerim tabi canım.

Kuzu ben oldum geçen hafta çarşamba valla hala kolumu uzatırken ağrı yapıo.
Doğrudur canım benimde bugün 1 hafta oldu şişlik hafif var. Bide bu aşının tüm tozunu yaptırınca 15 yıl koruyormuş aslında bu acıya alışmışken yaptırmak lazim ama acı veriyor insana.Sen kaç doz yaptırmayı düşünüyorsun

Bende de sanki hic asi olmamış gibi ne ateş ne ağrı ne şişlik hatta asi olduğunu bile unutmuştum bünyeden bünyeye degisiyor

Ben bu doz olayı nasıl bişey bilmiyorum işe başladığımda ilk kontrolde yaptırdım. En son 2017 de yaptırmış olabilirim ama hatırlayamıyorum yaptırmam gerekir mi hiç bilemiyorum

Ben bu doz olayı nasıl bişey bilmiyorum işe başladığımda ilk kontrolde yaptırdım. En son 2017 de yaptırmış olabilirim ama hatırlayamıyorum yaptırmam gerekir mi hiç bilemiyorum
valla ben 2008 de 3 doz yaptırmıştım
tekrara gerek yok 15 yıl korur dediler
3 doz yaptırılması gerekiyor koruyuculuk için bildiğim kadarıyla

Ben de 5 yılda bir yaptırıyordum 2016 da yaptirmistim tek doz hic de korkmam iğneden sizin yazdıklarınızı gördükçe sürekli erteliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…