evet haklısın galiba ya insan tedirgin oluyo işteg.Arkadaşlar günaydın,
Bu sabah sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı vuruldum. Ağrı yanma olmadı. Aşıdan tedirgin olanlara duyurulur. Herkesin hamileliği kendine özel gerçekten. Birinin yaşadığını hepimiz yaşayacakmışız gibi geliyo çoğu zaman ama öyle olmuyor.
Vitaminler konusunda da tedirgin olmayın bence çünkü kan testi veriyoruz belirli periyotlarla doktorumuz ihtiyacımıza göre belirliyor ilaçlarımızı bir başkasıyla aynı ilaçları ve destekleri kullanmamamız çok normal yani
Kuzu ben oldum geçen hafta çarşamba valla hala kolumu uzatırken ağrı yapıo.Akşama da görüşlerini bekliyorum canım. Ben ve 1 kişi daha sanırım aşı oldu etki kısmını ben fazlasıyla paylaşmıştım çok zordu. Herkeste olan birşeymiş her gebe de farklı olmuyor maalesef keyfini kaçırmak istemem ama 2.günü gece sabaha kadar kolumun altına yastık koyup oturmuştum.
magnezyumu kasilma sikayetlerimden sonra vermisti demir ilacini kan degerim dususe geciyormus diye verdi digerlerini kendi yazdibak iştedoktorunuz kendi mi yazdı siz mi rica ettiniz
evet haklısın galiba ya insan tedirgin oluyo işteg.
ben de bugün sağlık ocağına gittim tetenoz vuralım dedi hemşire yok dedim hazır değilim bida ki gelişimde vurulsam olmaz mıhem doktora sorayım dedim tamm dedi ama kaçış yok mecbur yaptırcaz . aç tok gitmek farkediyo mu
Herkezin bir olmuyor arkadaşlar ben ilk gençliğimde hiç bir ağrı ve şişlik olmadı bakalim daha bu hamileligimde yaptırmadım ama ilkinde hiç sıkıntı cekmedimMerhaba, sabah yaptırmışsın henüz biraz bekle bugün akşam ya da yarın kolda ağrı olacak birazHiçkimsenin katlanamayacağı kadar fazla bir ağrı yok rahatlıkla yaptırılabilir tedirgin olunsun diye söylemiyorum ama başımıza gelecekleri bilirsek sonra başkasınınki neden ağrımadı da benimki ağrıyor sıkıntı mı var diye düşünülmesin diye
Sat: 04/02/2020, 2.çocuk, kız, yaş 34, İstanbul
Merhabalar 21+4 haftalık olarak ayrıntılı ultrason yaptırdım her şey çok güzeldi uzun uzun bebeğim izledim kızım olacakmış inşallah doktoru uzun uzun ultrasona bakanlar alışkın olabilir ama ben ilk defa bu kadar uzun baktırdım çok güzeldi inşallah sizinkilerde de güzel geçer@wendy cinsiyeti ekleyebilir misin
Doğrudur canım benimde bugün 1 hafta oldu şişlik hafif var. Bide bu aşının tüm tozunu yaptırınca 15 yıl koruyormuş aslında bu acıya alışmışken yaptırmak lazim ama acı veriyor insana.Sen kaç doz yaptırmayı düşünüyorsunKuzu ben oldum geçen hafta çarşamba valla hala kolumu uzatırken ağrı yapıo.
magnezyumu kasilma sikayetlerimden sonra vermisti demir ilacini kan degerim dususe geciyormus diye verdi digerlerini kendi yazdi
Bende de sanki hic asi olmamış gibi ne ateş ne ağrı ne şişlik hatta asi olduğunu bile unutmuştum bünyeden bünyeye degisiyorValla kızlar ben geçen çarşamba tetanoz oldum. İlk gün hiç bişi olmadı sadece halsizlik oldu akşam şişti biraz. Ertesi gün üstümü bile eşim giydirdi çok ağrıdı. Ki canım tatlı değildir uyuşturucu olmadan kanal tedavisi yaptırmış insanım. Ama ağrı yaptı yani. Buz koydum ılık duş aldım parol içtim maalesef şiştide ağrıdıda tabiki bünyeden bünyeye farklılık gösterir ama ben hamileliğimde hiç sorun yaşamadım tetanoz ağrısı hariç.
Çok güzelmiş güle güle giysin bebeginTam takım 10lu set 230tl canımbirde tavsan tulumdan aldim 3lu set 80tl de onun fiyati
Çok şükür canım tsh kaç olmuş doktorun kaçta olsun istiyorMerhaba kızlar doktor kontrolünden geldim çok şükür büyür bebişimiz. Tsh da düşmüş ilaca devam
Ben bu doz olayı nasıl bişey bilmiyorum işe başladığımda ilk kontrolde yaptırdım. En son 2017 de yaptırmış olabilirim ama hatırlayamıyorum yaptırmam gerekir mi hiç bilemiyorumDoğrudur canım benimde bugün 1 hafta oldu şişlik hafif var. Bide bu aşının tüm tozunu yaptırınca 15 yıl koruyormuş aslında bu acıya alışmışken yaptırmak lazim ama acı veriyor insana.Sen kaç doz yaptırmayı düşünüyorsun
valla ben 2008 de 3 doz yaptırmıştımBen bu doz olayı nasıl bişey bilmiyorum işe başladığımda ilk kontrolde yaptırdım. En son 2017 de yaptırmış olabilirim ama hatırlayamıyorum yaptırmam gerekir mi hiç bilemiyorum
Bana kaç doz yapıldı hatırlamıyorum hiç en iyisi riske atmamak galiba yaptırmakvalla ben 2008 de 3 doz yaptırmıştım
tekrara gerek yok 15 yıl korur dediler
3 doz yaptırılması gerekiyor koruyuculuk için bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?