2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugun gittiğim dr karnıma oyle bastırarak yaptı ki ultrasonu hala ağriyo karnım ya
Saç boyası konusunda ben boyamıyorum ama boyuyor olsam gebelik durumunda dipler cok kotu durumda değilse boyatmazdm. Ama uzmanlar açık havada organik boya kullanılabilir diyor yanilmiosam

Ay valla bilmiorum doktor ne derse o kadar yaptırırım artık
Bende de sanki hic asi olmamış gibi ne ateş ne ağrı ne şişlik hatta asi olduğunu bile unutmuştum bünyeden bünyeye degisiyor
Aynen bende yazdım zaten bünyeden bünyeye değişio bencede
Kızlar saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Ben boyattım çünkü benim saçlarım beyaz artık aynaya bakmak istemiodum doktorum yaptır dedi organikle boyattım ama
iyi akşamlar kızlar

bugün randevum vardı gördük bebişi cinsiyeti de öğrendik çok şükür erkekmiş 2. Oğluşumuz yolda
wendy ekleyebilirsin artık canım
Ay çok şükür kuzum gözün aydın sağlıkla gelsin inşAllah

Kızlar saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Canim ben evdeydim ama ise baslayinca bsyazim o kadar coktuki hamileligimi sacimin beyazligindan anladilar bende organik boya aldim acik havada boyattim korka korka cok sukur bisey olmadi bide sonlara dogru boyarim
iyi akşamlar kızlar

bugün randevum vardı gördük bebişi cinsiyeti de öğrendik çok şükür erkekmiş 2. Oğluşumuz yolda
wendy ekleyebilirsin artık canım
Cok sukur ya cok nazli bir oglusmus cok bekletti bizi goxunaydin canim

Çok şükür canım bende rahatladım artık teşekkür ederim ☺

Evet canım nazlı oğlan bu teşekkür ederiz Canım

Kızlar ne güzel sanırım hepimiz sonunda cinsiyeti öğrendik hepimize hayırlı olsun, sağlıklı hanilelikler, güzel doğumlar nasip olsun ben yarın yine kontrole gidiyorum. Ara kontrol, merak ettiğim için gidiyorum bir ay bekleyecek sabır bende nerdeee en fazla 20 gün bekleyebiliyorum

Bu aralar kuyruk sokumum otururken çok acıyor. Sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…