Canım dipler hariç ben boyadımKızlar saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Ayyy hadi gözün Aydın , çok şükür öğrenebildiniyi akşamlar kızlar
bugün randevum vardı gördük bebişi cinsiyeti de öğrendik çok şükür erkekmiş 2. Oğluşumuz yolda
wendy ekleyebilirsin artık canım
1,24 olmuş canım çok iyi dediÇok şükür canım tsh kaç olmuş doktorun kaçta olsun istiyor
Canım aile hekiminde kayıtlarda çıkıyor oradan baktırBana kaç doz yapıldı hatırlamıyorum hiç en iyisi riske atmamak galiba yaptırmak
Canım hayırlı olsun oğluşuna arkadaş geliyoriyi akşamlar kızlar
bugün randevum vardı gördük bebişi cinsiyeti de öğrendik çok şükür erkekmiş 2. Oğluşumuz yolda
İnşallah canım teşekkür ederizAyyy hadi gözün Aydın , çok şükür öğrenebildinsağlıcakla gelsin yakışıklı
çok teşekkür ederiz CanımCanım hayırlı olsun oğluşuna arkadaş geliyor
Ayy bugun sana yazacaktım bende gidemediysen üzülme diye vazgectimiyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kızlar
Ay valla bilmiorum doktor ne derse o kadar yaptırırım artıkDoğrudur canım benimde bugün 1 hafta oldu şişlik hafif var. Bide bu aşının tüm tozunu yaptırınca 15 yıl koruyormuş aslında bu acıya alışmışken yaptırmak lazim ama acı veriyor insana.Sen kaç doz yaptırmayı düşünüyorsun
Aynen bende yazdım zaten bünyeden bünyeye değişio bencedeBende de sanki hic asi olmamış gibi ne ateş ne ağrı ne şişlik hatta asi olduğunu bile unutmuştum bünyeden bünyeye degisiyor
Ben boyattım çünkü benim saçlarım beyaz artık aynaya bakmak istemiodum doktorum yaptır dedi organikle boyattım amaKızlar saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Ay çok şükür kuzum gözün aydın sağlıkla gelsin inşAllahiyi akşamlar kızlar
Canim ben evdeydim ama ise baslayinca bsyazim o kadar coktuki hamileligimi sacimin beyazligindan anladilar bende organik boya aldim acik havada boyattim korka korka cok sukur bisey olmadi bide sonlara dogru boyarimKızlar saç boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Cok sukur ya cok nazli bir oglusmus cok bekletti bizi goxunaydin canimiyi akşamlar kızlar
Evet canım özele gittik en son çareyaramaza bak sen o kadar bekletti bizihayırlı olsun canım gözün aydın
Çok şükür canım bende rahatladım artık teşekkür ederim ☺Ay valla bilmiorum doktor ne derse o kadar yaptırırım artık
Aynen bende yazdım zaten bünyeden bünyeye değişio bencede
Ben boyattım çünkü benim saçlarım beyaz artık aynaya bakmak istemiodum doktorum yaptır dedi organikle boyattım ama
Ay çok şükür kuzum gözün aydın sağlıkla gelsin inşAllah
Evet canım nazlı oğlan buCanim ben evdeydim ama ise baslayinca bsyazim o kadar coktuki hamileligimi sacimin beyazligindan anladilar bende organik boya aldim acik havada boyattim korka korka cok sukur bisey olmadi bide sonlara dogru boyarim
Cok sukur ya cok nazli bir oglusmus cok bekletti bizi goxunaydin canim
Teşekkür ederim canım benim valla inşallah ilk başlarda külkedisi olcaz o kesin de sonra prensese dönüşürüz inşallahAyy bugun sana yazacaktım bende gidemediysen üzülme diye vazgectimgözünaydin hayirli olsun canım evin prensesi biz olucaz
boya ismi varmı kendimiz mi alıyoruz yoksa kuaför mü ayarlıyor ya benimde beyazlarım aşırı çokBen boyattım çünkü benim saçlarım beyaz artık aynaya bakmak istemiodum doktorum yaptır dedi organikle boyattım ama
Hayır benim ki farklı bir sayfaydı canım benimBu sayfaya mi verdiniz sipariş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?