Bende en başından beri decavit kullanıyorum ama çok fazla bi kilo alma durumu yaşamadımDoktorumlada konuşacm cnm benim teşekkür ederim ♥ benim gibi decavit vitamin ilacı hala kullanan var mı sanırım çok kilo yapıyor ben hızlı bir şekilde almaya başladım çok şikayetçiyim bu duruma mecburmuyum yemeye acaba zaten gerekli tüm besinleri yiyeceklerden alıyorum
Cok normal canim benimde arada asagilara vuruyor doktor kontrolumde de doktor ayaklarinin asagida oldugunu ve hareketleri asagida hissedecegimi soyledi idrar keseme bile vuruyor arada tuvaletimi bile getiriyorHayirli cumalar kizlaar bebek hareketlerini nerde hissediyosunuz ben kasiklarimda hissediyorum bebek asagidami diyede korkmuyir degilim kontrole daha 2 haftam var bi sorayim dedim size
Bende de olmustu ama benim 3-4gunde gecti doktora gittigimde bir sorun cikmamisti magnezyum.kullaniyor musun o da kasilmalara iyi geliyorArkadaşlar merhaba, 18 haftalık gebeyim. 3 haftadır kasıklarımda rahimde bazen vajinada sık aralıklarla sancı oluyor saniyelik sonra geçiyor. İğne gibi batıyor. Enfeksiyon yok tahlillerim temiz çıktı.
Doktora gittim bebek çok aşağı inmiş dedi. Ama rahimde açıklık yok. Rahim ağzı uzunluğu 3.25. Sancılarım için hiç birşey demedi. Kafam çok karışık. Bebeğin aşağıda olma durumu ile bilgisi olan var mı? Yatıyorum hiç kalkmadan. Ne yapıcağımı şaşırdım.kanamam yok ama çok nadir çamaşırımda hafif sarımsı kahveye dönük leke görüyorum.
Ben de 20imci haftamdan sonra hissetmeye basladim doktor 20 den sonra hissedebilirsin normal dedi daha gec hissedenler bile var canini sikma hic annen agri sen ayri sonucta kilo bile etkiliyor bu durumuKizlr ben 19agircm
Ama bebegimin hareketini hisswdemeiyorum
Annemde ben erkenden hisetmistim nasil hissetmiyrosun deyip duruyor
Birde 1haftadir kasiklarimda ağrı var
Doktorunda buhafta izne ayrilmis
Kontrol 1hafta daha sonraya kaldi
Benim doktorum.gunde 1 turk kahvesine izin veriyor cok canim istediginde icebilirsin.bence zaten ilk 3 ayi da atlattikGünaydın kızlarbende türk kahvesi düşkünlüğü başladı kansızlık ve bebekte gelişim geriliği yapar diye içemiyorum ama dün içtim bugün yine acayip canım istiyor
öyle cnm aynen ben buhfata 19olcm inşallah hissederim çünkü midebulanti ve mideyanmamm olmasa hissetmicm hic hamileliğiBen de 20imci haftamdan sonra hissetmeye basladim doktor 20 den sonra hissedebilirsin normal dedi daha gec hissedenler bile var canini sikma hic annen agri sen ayri sonucta kilo bile etkiliyor bu durumu
Evet ama yeni başladım kullanmaya. Afedersin ama bugün yeşilimsi nokta kadar bir akıntım oldu. Onun dışında da bazen çamaşırımda koyu sarı minik minik alıntılar görüyorum. İdrar tahlilim temiz çıktı. Anlamadım hiçbir şey. İğne batar gibi gün içinde 20 30 kere oluyordur heralde. Az Bi evde dolanıyorum hemen bıçak saplanıyor geri yatıyorum. 2 ayrı doktora gittik bu hafta. Biri farklı biri farklı konuştu. Başka Bi yere gidiyim diyorum ama bütçede zorluyor artık. Bir muayene 300 TL olur mu bir de işe yarasaBende de olmustu ama benim 3-4gunde gecti doktora gittigimde bir sorun cikmamisti magnezyum.kullaniyor musun o da kasilmalara iyi geliyor
Bilmiyorum ben öyle düşünüyorum yaaa bir yandan da kullanmasam bebişim nasıl vitamin alck diyorumBende en başından beri decavit kullanıyorum ama çok fazla bi kilo alma durumu yaşamadım
Çok tatlı yaa bende verdiim siparişi bakalım nasıl gelecekKızlar nakışlı hastane çıkışı düşünen varsa harika bir sayfa buldum tavsiye ederim bakmak istersenizrukatasarim ben verdim sipariş çok ilgili bir bayan modelleride çok şık
Canım fiyatları nasıl sen tam takım mi sipariş verdinKızlar nakışlı hastane çıkışı düşünen varsa harika bir sayfa buldum tavsiye ederim bakmak istersenizrukatasarim ben verdim sipariş çok ilgili bir bayan modelleride çok şık
Tam takım 10lu set 230tl canımCanım fiyatları nasıl sen tam takım mi sipariş verdin
Aynen öyle ha hatta ben eksik mi vitamin alıyorum acaba diye düşünüyorum başkalarının kullandıklarını duyuncaBilmiyorum ben öyle düşünüyorum yaaa bir yandan da kullanmasam bebişim nasıl vitamin alck diyorum
Ben sabahları iki bardak çay içiyorumCay içiyor musunuz peki ben arada bir ya da yarım fincan az kahveli kahve ictim arada çay içtim Yeşilçay bulantım varken kola içtim çikolatada yedim bunlarin hepsi kafeinli önemli olan gunluk 200 mg I gecmemek. Yanı hic çay icmiceksem o gün kahve içebilirim diye düşünüyorum cok bunaltmayın kendinizi. Bazı doktorlar gunde 2 fincana bile izin veriyor bence abartmamak lazım cunku çikolata ve çay da icdiyseniz 2 fincan sınırı asar.
BayıldımmmmmTam takım 10lu set 230tl canımbirde tavsan tulumdan aldim 3lu set 80tl de onun fiyati
Biz yinede içelim sonra bebk zayıf vitaminsiz kalmasınAynen öyle ha hatta ben eksik mi vitamin alıyorum acaba diye düşünüyorum başkalarının kullandıklarını duyunca
Ama çok güzel yaaa güle güle kullansın inşanlahh bebişin allah giydirecigin günleride göstersin çok tatlılar yaaTam takım 10lu set 230tl canımbirde tavsan tulumdan aldim 3lu set 80tl de onun fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?