2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende en başından beri decavit kullanıyorum ama çok fazla bi kilo alma durumu yaşamadım

Hayirli cumalar kizlaar bebek hareketlerini nerde hissediyosunuz ben kasiklarimda hissediyorum bebek asagidami diyede korkmuyir degilim kontrole daha 2 haftam var bi sorayim dedim size
Cok normal canim benimde arada asagilara vuruyor doktor kontrolumde de doktor ayaklarinin asagida oldugunu ve hareketleri asagida hissedecegimi soyledi idrar keseme bile vuruyor arada tuvaletimi bile getiriyor

detaylı usg 18-24haftaları arasında öneriliyor. benimde 21+2de kendi doktorumda 21+6da da perinatologda detaylım var. aslında ne kadar geç olursa o kadar net görünüyor bebişler

Bende de olmustu ama benim 3-4gunde gecti doktora gittigimde bir sorun cikmamisti magnezyum.kullaniyor musun o da kasilmalara iyi geliyor

Kizlr ben 19agircm
Ama bebegimin hareketini hisswdemeiyorum
Annemde ben erkenden hisetmistim nasil hissetmiyrosun deyip duruyor
Birde 1haftadir kasiklarimda ağrı var
Doktorunda buhafta izne ayrilmis
Kontrol 1hafta daha sonraya kaldi
Ben de 20imci haftamdan sonra hissetmeye basladim doktor 20 den sonra hissedebilirsin normal dedi daha gec hissedenler bile var canini sikma hic annen agri sen ayri sonucta kilo bile etkiliyor bu durumu

Günaydın kızlar bende türk kahvesi düşkünlüğü başladı kansızlık ve bebekte gelişim geriliği yapar diye içemiyorum ama dün içtim bugün yine acayip canım istiyor
Benim doktorum.gunde 1 turk kahvesine izin veriyor cok canim istediginde icebilirsin.bence zaten ilk 3 ayi da atlattik

Ben de 20imci haftamdan sonra hissetmeye basladim doktor 20 den sonra hissedebilirsin normal dedi daha gec hissedenler bile var canini sikma hic annen agri sen ayri sonucta kilo bile etkiliyor bu durumu
öyle cnm aynen ben buhfata 19olcm inşallah hissederim çünkü midebulanti ve mideyanmamm olmasa hissetmicm hic hamileliği

Bende de olmustu ama benim 3-4gunde gecti doktora gittigimde bir sorun cikmamisti magnezyum.kullaniyor musun o da kasilmalara iyi geliyor
Evet ama yeni başladım kullanmaya. Afedersin ama bugün yeşilimsi nokta kadar bir akıntım oldu. Onun dışında da bazen çamaşırımda koyu sarı minik minik alıntılar görüyorum. İdrar tahlilim temiz çıktı. Anlamadım hiçbir şey. İğne batar gibi gün içinde 20 30 kere oluyordur heralde. Az Bi evde dolanıyorum hemen bıçak saplanıyor geri yatıyorum. 2 ayrı doktora gittik bu hafta. Biri farklı biri farklı konuştu. Başka Bi yere gidiyim diyorum ama bütçede zorluyor artık. Bir muayene 300 TL olur mu bir de işe yarasa

Kızlar nakışlı hastane çıkışı düşünen varsa harika bir sayfa buldum tavsiye ederim bakmak isterseniz rukatasarim ben verdim sipariş çok ilgili bir bayan modelleride çok şık

Eklentiler

• Screenshot_20200628-184349_Instagram.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 65
Ben sabahları iki bardak çay içiyorum

gunaydın kızlar
oksapar iğnemiz için firmanın numarasını aradım eczacı kişiye özel eger ararsanız fırma eczaneye gönderıyor demıstı. boyle bırsey yapmaya bugun ıtıbarı ıle gerek yokmus yarın ıgnemız tum turkıyeyey depolara dagıtıma çıkacakmıs ınsallah yalnış bır bılgı degıldır ılgılenenlere duyurulur yarından ıtıbaren ıgnemız eczanelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…