Canım, kilo almasanda bebiş gram olarak kilo alıyor zaten onu farkedemiyosundur...karnim varda böyle kilo almamaya taktim
Bundanonce ksutum almadim
Suan kusmam 1haftadır yokgibi
Kilom ayni duruyor
Hani almamak iyide bebek ne alemde bilemedim
Inşallah cnm ya ilk hamilelik hic fikrim yokCanım, kilo almasanda bebiş gram olarak kilo alıyor zaten onu farkedemiyosundur...
Canım bende sırt üstü yatıyorum hatta özledim bile saatlerce sırt ve yüzüstü yatmayı.. Ben en cok bu topikte gördüm ya illa sola yatın lafını...Kızlar bende hala bu sırt üstü ve sağa yatmaya takmış durumdayım gece bir uyanıyorum sağ kol uyuşmuş ve sırt üstü yatıyorum , bebek oksijensiz kalacak da bir hasar bırakacak bebek bu yatışım yüzünden diye hiç rahat değilim
GünaydıınGünaydınnn
Demir hapı gyneferon mide bulantısı yapıyormu sizlerdede nasıl önlem alıyorsunuz
Gebelikte kilo almamak fit olmak için ugrasan nice manken vardı onları getir aklına senInşallah cnm ya ilk hamilelik hic fikrim yok
Oyuzden acaba diyorum birseymi oldu
aslında hani istemem ve normalde kilo çok alan biryirm normal hayatimda diyetle ugrasirdim hatta 67ile başlarken gebeliğe keske 60olsaydim dedimGebelikte kilo almamak fit olmak için ugrasan nice manken vardı onları getir aklına senbebekleri kilo alıyordu sadece.. Diyet yapıyorlardı
Sen takma hiç kontrole gittiğinde için rahat eder...
Son aylara doğru en çok kilo o zaman alınıyor..
Gec kaldim dundu kontrolum ama zaten igneyi kesecekmis 2 hafta daha kullanip birakicam biraz dikkatli yerim cok sukur birsey olmadi simdiye kadarSen bidahaki kontrolünde doktoruna sor istersen canım belki etkilemiyordur seni
Anladım canım.. Gebelikte 20kilo almak çok tehlikeli.. Üstelik annenin kilosu nromal değilse ve üzerine alıyorsa resmen anne şişiyor bebek için anne için riskli...aslında hani istemem ve normalde kilo çok alan biryirm normal hayatimda diyetle ugrasirdim hatta 67ile başlarken gebeliğe keske 60olsaydim dedim
Heeks 20 vs alinyor dendi
Ben normalde 60tim hep
Buuyil 67yeciktim ve diyet yapmıyorum sadece ilk 4ay cokkustum
Suan baktim 69um son 3haftadir
Hani almak istemiyorum bebek sağlıklı olsunda inşllah
Himm tüh valla 2gün once kontrolum vardi o zaman bilseydim sorardim canimBuralarda da doktor bakmıyor ki hiç soracak kimse yok. Hamile kalınca bildiriyorsunuz en yakininizdaki doğum Hastanesi'ne. Ordan size mektupla bir hamilelik planı geliyor. O planda yazan günlere göre kontrole gidiyorsunuz. Orda size o an hangi ebe atanmissa o bakıyor. Bir sonraki kontrolde ise başka ebe. Doktor ancak riskli durum varsa sizi görüyor
Türkiye'den çok farklı sistemi olunca, böyle soru soracak da kimseyi bulamıyorum
Ama zaten seni rahatsız edecek hale gelince uyanıp pozisyon değiştiriyorsun, vücut seni uyarıyor. YouTube da kağan hoca anlatıyor bu durum çoğu zaman kötü bir sonucu olmaz diye. Endişelenmeyin diyor. İstersen aç bir izle onu canımKızlar bende hala bu sırt üstü ve sağa yatmaya takmış durumdayım gece bir uyanıyorum sağ kol uyuşmuş ve sırt üstü yatıyorum , bebek oksijensiz kalacak da bir hasar bırakacak bebek bu yatışım yüzünden diye hiç rahat değilim
Canım benim burdaki arkadaşların dediği gibi saatlerce sürmedi yarım saat falan sürdü herşeyine e tek tek baktı bütün organlar omurgaları ağzı burnu pipisine bobreklerine idrar kanallarına bu bile bana uzun geldi 2 3 saat süren oluyormuş bnm öyle değildi perinatalog du zaten bakan gayet iyi dedi epey bilgilendirme de yaptı şu anda usg ile görülebilecek herşey normal dedi çok şükürCanım ayrıntılı usg kaç dk sürüyor ?
Ben diğer çocuklarımda yaptırmıştım ama beklemek ve o sekeri icmek çok kötü idi yine yaptırmak istiyorum ama bilmiyorum dr gerek görürse tamam dicemBende şeker yükleme yaptırmayacağım. Gereksiz diyor herkes
Bende de oluyor canım göbeğinin iki yanındaki kaslar çekiyor gibi oluyor muhtemelen magnezyum eksikliğinden kaynaklı kaslar geriliyor sonraları ilerleyen aylarda artıyor geceleri kramp giriyor magnezyumu kullanAnneler bir sorunum var size danışayım istedim.
İki kasığımın ortasında yani göbek deliğimin altı parmak alt tarafında zonklama oluyor bu günlerde. Günde beş defa fln oluyor, uzanınca geçiyor çoğu zaman. 15 sn fln sürüyor en fazla. Doktor magnezyum verdi seni rahatlatır dedi ama ben bilemedim neden oluyor. Salı kontrol vardı her şey normal güzel dedi hoca. Bebeğin yeri iyi suyu iyi dedi. Sizde de oluyor mu böyle bir zonklama?
İnsanın içi bir türlü rahat etmiyor işte bu 2.konuyu açışımAma zaten seni rahatsız edecek hale gelince uyanıp pozisyon değiştiriyorsun, vücut seni uyarıyor. YouTube da kağan hoca anlatıyor bu durum çoğu zaman kötü bir sonucu olmaz diye. Endişelenmeyin diyor. İstersen aç bir izle onu canım ☺ ben de sağa doğru daha rahat yatıyorum, gece boyu dön dön benim işim de ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?