Aslında normalmiş canım biz obur hamileliklerimizde hiç almadığımız için şimdi alınca kotu hissediyoruz ama bu haftalarda 4 6 kilo arası normalmiş4 kilo aldım 5 ayda
Normal demek ki, çok teşekkür ederim. Benim hissettiğim bir şeyi diğer annelerin de hissetmesi ve bunun normal olduğunu söylemesi beni doktordan daha çok rahatlatıyor inan kiBende de oluyor canım göbeğinin iki yanındaki kaslar çekiyor gibi oluyor muhtemelen magnezyum eksikliğinden kaynaklı kaslar geriliyor sonraları ilerleyen aylarda artıyor geceleri kramp giriyor magnezyumu kullan
İnsanın içi bir türlü rahat etmiyor işte bu 2.konuyu açışımgerçi tüm anneler biraz fazla kaygılı davranıyor koruma güdüsünden dolayı sanırım
Canım ya çoğu gitti azı kaldı diyebiliriz artık evladın için biraz daha sabir çok şükür ki annen varmış ellerine sağlık annecigininInşallah canım sağolsun annem yapıyor ama tabi insansın sonuçta tavana bakmaktan bazen nefes alamıyorum en çok denizi özledim
Inşallah hep birlikte sağlıkla alalim kucaklarimizaMasallah bebisine darısıda basımıza olsun ins
Aynen canım Allah korusun minnoşlarımızı sağlıkla kavuşalım inşdoktor yaptır diyince kaçış yok zaten, evet gerçekten riski çok büyük, bunun yüzünden bebek kaybı yaşayanlar bile var, hiç risk alınmaması gereken bi durum.
Bende sordum doktora aynen bunları söyledi. Ki uyuduğunda istemsiz kaç kere sırt üstü yatarken bulursun kendini dedi sağı solu değil kendini nasıl rahat hissedersen öle yat dedi. Sadece son haftalarda karnın büyüdüğü için istesende sırt üstü yatamazsın dediCanım bende sırt üstü yatıyorum hatta özledim bile saatlerce sırt ve yüzüstü yatmayı.. Ben en cok bu topikte gördüm ya illa sola yatın lafını...
Arastır bak Dr ne sor o kadr inan abartılacak kadar sıkıntı bir sey değil bir de bebek oksijensiz kalmıyor karın büyüdükçe bebek sırt üstü yattığımızda bizim nefes almamızı zorlaştırıyor. Son aylar dene bu dediğimi o zaman anlayacaksın ne demek istediğimi
Zaten o zamanlar ne kadr zorlarsan zorla yne sırt üstü yatamayacaksın..
Şimdi karnımız küçük bebişler küçük.. Bir dr demisti ki "ya insan anatomisi o kadr mı vasat da bir sırt üstü yatma da bebeğe etki etsin... Uyku esnasında vucudunuz sizin için en gerekli en uygun pozisyonu buluyor ve o sekilde uykuya devam ediyorsunuz. Bunları da düşünüp stres yapmayın." demişti...
Hatta videosunu atayım izleyin canlar..
Evet canım azalt biraz da şeker yüklemesinde şekerine etki etmesin.Gec kaldim dundu kontrolum ama zaten igneyi kesecekmis 2 hafta daha kullanip birakicam biraz dikkatli yerim cok sukur birsey olmadi simdiye kadar
Ne güzel alma boşver dr a gidiyorsundur zaten bu aralar bi kere daha git için rahat etmesi açısından 20 haftaya kadar çok kişi pek almıyor zaten keşke bende yavaş alsam biraz dahaKizlar ben kilo alamıyorum normalde zaten almak istemem de hosuma gidiyor ama acaba diyorum bebegemi birşey oldu
Kusmalarim azaldi son 2aydir 69da durdum
5ayim bitecek bu hafta.
ma takilan konu bu ve doktoruma
Bu da diğer video...
Stres yok takılın kafanıza göre kızlar. Şu bebiş leri de düşünmekten stresten bunaltmayın...
Benim gobek deligimin sag tarafinda oluyor arada geciyor bende magnezyum.kullaniyorum daha nerelerimiz agriycak kim bilirAnneler bir sorunum var size danışayım istedim.
İki kasığımın ortasında yani göbek deliğimin altı parmak alt tarafında zonklama oluyor bu günlerde. Günde beş defa fln oluyor, uzanınca geçiyor çoğu zaman. 15 sn fln sürüyor en fazla. Doktor magnezyum verdi seni rahatlatır dedi ama ben bilemedim neden oluyor. Salı kontrol vardı her şey normal güzel dedi hoca. Bebeğin yeri iyi suyu iyi dedi. Sizde de oluyor mu böyle bir zonklama?
Ahaha çok tatlısın kuzumNormal demek ki, çok teşekkür ederim. Benim hissettiğim bir şeyi diğer annelerin de hissetmesi ve bunun normal olduğunu söylemesi beni doktordan daha çok rahatlatıyor inan ki ☺ çok teşekkür ederim ☺ dün başladım magnezyuma. Günde bir de maden suyu içeyim bari haptan ayrı
Yaaa sormafar görmüş ceylan gibi ürkek yüreğim sürekli yoksa yoksa diyorum doktor bu kadar kasma böyle dokuz ay geçmez diyordu ilk aylarda gerçekten iki hafta zor dayanıyorum doktora gitmemek için ayda bir mümkün değil
İki gündür de artınca bu zonklamalar tedirgin oldum iyice
Gözün aydıııınnnm darısı bizim bebişlere. Kaç kilo almıştın canım biz de kendimizi muhakeme edelimGünaydın kızlar bugün ayrıntılı ultrason randevum vardı40dk falan sürdü herşey yolundaymış çok şükür sadece benim kilom dışında ben malesef fazla kilo alanlar sınıfındayım bundan sonra dikkat etmem gerekiyormuş
buhafta izinli doktorum sali gunu yeniden aldim randevu inşllah sorun yokturNe güzel alma boşver dr a gidiyorsundur zaten bu aralar bi kere daha git için rahat etmesi açısından 20 haftaya kadar çok kişi pek almıyor zaten keşke bende yavaş alsam biraz daha
Az kaldi 2 hafta sonra seker yuklmem olucak insallah iyi sonuclar alirimEvet canım azalt biraz da şeker yüklemesinde şekerine etki etmesin.
7 8 9 aylar kilo alınıyor haberin bile olmuyor degil mi o yüzden şimdi almamak çok güzel birşey çünkü bebek mutlaka kendini anneden besliyor büyüyorGebelikte kilo almamak fit olmak için ugrasan nice manken vardı onları getir aklına senbebekleri kilo alıyordu sadece.. Diyet yapıyorlardı
Sen takma hiç kontrole gittiğinde için rahat eder...
Son aylara doğru en çok kilo o zaman alınıyor..
Yoktur yoktur çok kustun sen hiç iştahın yoktu ondan alamadın bebek kendini ihmal etmez seni yer bitirir yinede beslenir vitaminlerini almayı unutmabuhafta izinli doktorum sali gunu yeniden aldim randevu inşllah sorun yoktur
tmm cnm sagolYoktur yoktur çok kustun sen hiç iştahın yoktu ondan alamadın bebek kendini ihmal etmez seni yer bitirir yinede beslenir vitaminlerini almayı unutma
Ben haftaya ctesi gidicem 11 temmuza denk geliyor 20+3 olcam bakalm inş ckmıştır. Ckmadıysa mecbur sezeryan. Normal dogumda cok istiyorum Rabbim hayırlısını versnGeçmiş olsun sana da canım ne zaman kontrole gideceksin tekrar? 34 haftaya kadar çıkabilir dedi doktor bana.
Ben sabah aç içiyorumGünaydııncanım ben gece uyumadan önce içiyorum doktor öyle içmemi söylemişti o yüzden bir bulantı hissetmedim
Canım gebelige 67 ile başlamıssın şuan 69 bence gayet iyi okadar kustuk. Bende 2.5 kg almşım sadece smdiye kadaraslında hani istemem ve normalde kilo çok alan biryirm normal hayatimda diyetle ugrasirdim hatta 67ile başlarken gebeliğe keske 60olsaydim dedim
Heeks 20 vs alinyor dendi
Ben normalde 60tim hep
Buuyil 67yeciktim ve diyet yapmıyorum sadece ilk 4ay cokkustum
Suan baktim 69um son 3haftadir
Hani almak istemiyorum bebek sağlıklı olsunda inşllah
Olmasın olmasın inşallahAğrısında acısına değilim hepsine katlanırım yeter ki normal olsun
Ahaha çok tatlısın kuzumyok yok hiç birmizinkine bir şey olmicak inşallah
Normal olsun da, ağrısına acısına dayanırımVideo icin tesekkurler gercekten hep akli
ma takilan konu bu ve doktoruma
Benim gobek deligimin sag tarafinda oluyor arada geciyor bende magnezyum.kullaniyorum daha nerelerimiz agriycak kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?