canim bende bi unlu doktordan yillar once bisey duymustum eger acik sute guvenmiyorsaniz markette satilan gunluk sut alin en yakin olani o demisti ama sakın pastorize sut almayin cok daha zararli demisti ben gunluk sut aliyorum onu bi kac gun icinde tuketmeniz gerekiyor ama diger suylerin tarihi 1 yil duşunki nasil bir sutCanım sanırım çiğ inek sütünden bulaşacak bir hastalık var ve hamilelikte tehlikeli. Bu sütü tencereye boşaltırken filan doğal olarak etrafa bulaşıyor, kaşığa bilmem neye ya da eline... Eğer o hastalık varsa sütü kaynatsan bile kaynatma sürecinde o hastalık bulaştığı yüzeylerden yayılabilir diye sanırım bu şekilde diyorlar. Ama ev yoğurdu market pastörize sütü ile yapılırsa bence sorun olmaz.
Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 12 hafta ile bu hafta ikili test yapılacak. Ama takip yaptıracağım hastaneyi henüz seçemedim. Ankara'da olup deneyimini paylaşabilecek olan var mı? Hastane ve doktor adı ile birlikte. Liv-Başak Güler, Medicana-Ayşe Kırbaş ve Başkent hastanelerinden biri olabilir gibi. Ama hastane ile devam etmek mi yoksa muayenehanesi olan bir doktora gidip anlaşmalı bir hastanede doğum yapmak mı daha iyi karar da veremiyorum. Bu konuda tavsiyelere çok ihtiyacım var.
Ben yapmadım fakat 7nci aya kadar bir sorun teşkil etmediğini duymustum yinede doktorunuza danışmanızı tavsiye ederimArkadaslar daha önceki gebeliginde ya da şimdi 20. haftadan sonra uçak yolculuğu yapan oldu mu? 2 gün sonra 4 saatlik ucak yolculuguyla Türkiye'ye geleceğim. Biraz endişeleniyorum kabin basıncı etkiliyor mu acaba bebeği diye
kiloalmak istemem zatende ama bebege mi birsey oldu diyorumKizlar ben kilo alamıyorum normalde zaten almak istemem de hosuma gidiyor ama acaba diyorum bebegemi birşey oldu
Kusmalarim azaldi son 2aydir 69da durdum
5ayim bitecek bu hafta.
Buralarda da doktor bakmıyor ki hiç soracak kimse yok. Hamile kalınca bildiriyorsunuz en yakininizdaki doğum Hastanesi'ne. Ordan size mektupla bir hamilelik planı geliyor. O planda yazan günlere göre kontrole gidiyorsunuz. Orda size o an hangi ebe atanmissa o bakıyor. Bir sonraki kontrolde ise başka ebe. Doktor ancak riskli durum varsa sizi görüyorBen yapmadım fakat 7nci aya kadar bir sorun teşkil etmediğini duymustum yinede doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim
doktor yaptır diyince kaçış yok zaten, evet gerçekten riski çok büyük, bunun yüzünden bebek kaybı yaşayanlar bile var, hiç risk alınmaması gereken bi durum.Valla canım doktorlar haklı yaptırmamanın riski daha büyük. Ben çok düzenli besleniyorum herşeyin şeker oranı karbonhidratı düzgün alıyorum diyetisyenle götürüyorum hep bu süreci ama o bile şeker yüklemesi yaptır diyor
kiloalmak istemem zatende ama bebege mi birsey oldu diyorum
Bende seni kucaklıyorum canım benimCansin sen can Seni kocaman kucakliyorum
Arkadaslar daha önceki gebeliginde ya da şimdi 20. haftadan sonra uçak yolculuğu yapan oldu mu? 2 gün sonra 4 saatlik ucak yolculuguyla Türkiye'ye geleceğim. Biraz endişeleniyorum kabin basıncı etkiliyor mu acaba bebeği diye
karnim varda böyle kilo almamaya taktimGünaydın
Bende 3 kilo vermiştim canm yarım kilosunu aldım şimdiye kadar, doktoruma sorduğumda normal zaten bu aylarda artık istemesende en az 750 gram her ay alıcaksın dedi oyüzden endişe etme bence sende bebişin büyümeye devam ediyodurkarnın çıktı mı
Canım ben başak hocaya gitmiştim kızımda Ankaradayken .... Çok memnun kalmıstım.. Çok iyi ilgileniyor güler yüzlü ve tel vermşti halen sorularım oldugunda sorabiliyorm. Bu bebeğimde hiç gitmedim ama ne zaman yazsam wp den cevap verir sağ olsunMerhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 12 hafta ile bu hafta ikili test yapılacak. Ama takip yaptıracağım hastaneyi henüz seçemedim. Ankara'da olup deneyimini paylaşabilecek olan var mı? Hastane ve doktor adı ile birlikte. Liv-Başak Güler, Medicana-Ayşe Kırbaş ve Başkent hastanelerinden biri olabilir gibi. Ama hastane ile devam etmek mi yoksa muayenehanesi olan bir doktora gidip anlaşmalı bir hastanede doğum yapmak mı daha iyi karar da veremiyorum. Bu konuda tavsiyelere çok ihtiyacım var.
karnim varda böyle kilo almamaya taktim
Bundanonce ksutum almadim
Suan kusmam 1haftadır yokgibi
Kilom ayni duruyor
Hani almamak iyide bebek ne alemde bilemedim
Okadar takılcak birşey degl bence doktorum hiç uyarmadı beni şöyle böyle yat diye sola yatmak cok daha uygun ama farkettigin an sola dönersen sıkıntı olmaz inşKızlar bende hala bu sırt üstü ve sağa yatmaya takmış durumdayım gece bir uyanıyorum sağ kol uyuşmuş ve sırt üstü yatıyorum , bebek oksijensiz kalacak da bir hasar bırakacak bebek bu yatışım yüzünden diye hiç rahat değilim
Sagolcnm haftaya kontrolum var inşallah iyidirUltrasonda büyüdüğüne her gittiğimizde şahit oluyoruZoyüZden hiç takılma bence bizim depolardan besleniyolar ,zaten kusman durduysa toparlarsın sende, bende çok kusmuştum yeni yeni yemekten keyif almaya başladım yavaş yavaş başladım kiloda almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?