2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ama yine de aşırı aşırı değil bence ama daha fazla almamaya çalış en azından 1 ay da bir kilo al yürüyüş iyidir hem şişliklerin olmaz
Aynen canım doktor da bundan sonra bebeğin büyümesi hızlanacağı için her ay ister istemez en az 750 gram alırsın zaten dedi onun üzerine ekleme dedi ben de dikkat edeceğim artık

Kızlar doktora sağa sola yatma konusunu sordum benimde en büyük sıkıntım buydu sırt üstü uyanınca bebeğe birşey oldu sanıp panikliyordum Edifar ın da söylediğiyle aynı şeyleri söyledi sen stres yaptıkça bebekte uyku sırasında strese girer ve ilerde çocukta uyku konusunda sıkıntı yaşarsınız dedi beynimiz ve bebek problem olduğunda seni uyandırır zaten dedi

Kızlar nasılsınız memlekete geldim takip edemedim umarım herkes iyidir.. pazar dönüyoruz maalesef tadı damağımda kaldı bebişi daha aktif olduğum için sanırım daha az hissediyorum dönünce ayrıntılı ultrasona gireceğiz belli olur artık

Proluton iğne hakkında ne diyor peki??
bana hiç bir dr kötü bir sey demedi... Hatta rahim agzı sıkıntısı olanlarda can simidi..

Annem öyle diyor zaten ana olmak kolay değil sana hamileyken aynılarını bende yaşamıştım diyor .Büyük emek gerçekten. Cennet anaların ayakları altındadır boşuna dememişler ☺

Kizlar 6.aydan itibaren kesinlikle sirtustu yatmayin bi kac dontorun ve banu çiftcinin youtebe videosunu izlemistim sizlerde izleyin uhgulamali anlatiliyor paylasabilirsem burdanda paylasirim sag yada sola yatmak gerekiyor solu daha cok tavsiye ediyor fakat sagda yatabilirsiniz hic sakincasi yok diyor sirtustu tehlikeli

Kuzum sirtustu yatmada bebegi etkilemiyor ama anneyi etkiliyormus suan tib diliyle anlatamayacam banuciftciyi youtebadan izle guzel anlatmis annede sırt agrisina yol acıyormus ve bi damar varmis o damar cok etkileniyormus falan sen bi bak

Bu da diğer video...
Stres yok takılın kafanıza göre kızlar. Şu bebiş leri de düşünmekten stresten bunaltmayın...
İşte dedigim bu video ben paylasacaktim gerek kalmadı ama bakne diyor sirtustu yatmayin diyor onun disinda sag sol farketmez diyor

Selam güzel anne adayları,ben Mayıs annesi forumundaydım,şükür Nisan ayında doğum yaptım,darısı sizlerin başına inşallah.

yaklaşık 30 gün kullanabildiğim orijinal çantalı mamajoo çiftli elektrikli göğüs pompam var,ilgilenenler olursa satıyorum. Kocaelideyim. Fotoğraf isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz.

Aynen valla 4 gun oldu geleli haala aklim tatilde sanki evime misafirlige gelmis gibiyim

Baktım da şimdi bu da baya iyiymiş içinde kaç tablet vardı
Tam bir aylık hepsi ama benim kullandığım max paketi 60 tablet içeriyor. Balık yağı ayrı vitamin minerallar ayrı tablet. Toplam 1 ay kullanmak için hazirlanmis

İşte dedigim bu video ben paylasacaktim gerek kalmadı ama bakne diyor sirtustu yatmayin diyor onun disinda sag sol farketmez diyor
İstesende son aylarda yatamıyorsun zaten canom.. Bir de bak ne diyor 6.aydan itibaren diyor.burad abu konu fazla abartıldı
Bir de zaten bebek için değil anne için sıkıntılı en çok.

Selam canlar bende pek vakit bulup yazamıyorum. Göğüslerim cok büyüdü sütyenlerim olmuyo. Şşimdi yenisini alacagım ama emzirme sütueni mi alsam ? Dahada büyürler mi ki?

Kuzum sirtustu yatmada bebegi etkilemiyor ama anneyi etkiliyormus suan tib diliyle anlatamayacam banuciftciyi youtebadan izle guzel anlatmis annede sırt agrisina yol acıyormus ve bi damar varmis o damar cok etkileniyormus falan sen bi bak
Canım biliyorum bende herkes çok fazla üzerinde durmus konusmus abartmıs bu nedenle anlatmak istedim... Öyle asırı derecede bir etkisi yok ki zaten 6 aydan sonra diyor
Ve 6.aydan sonra o koca karınla seni zorlasalar sırt üstü yatamıyorsun tecrübe ile sabit

Bende yaptıracağım hastane araştırıyorum. uzun sürüyorsa erken randevu alayım diye sormuştum teşekkür ederim

Birde ilk gebeliğim annelik hakkında hiçbir fikrim yok kitap önerisi olan var mı nette biraz arastırıp bi kac sipariş verdim ama tecrübeli annelerin önerisi varsa en mühimi ooo olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…