2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
evet bende şimdi görüştüm, şimdilik alma hakkınız var o güne kadar değişmezse dedi, dedim izin aldık, kaldırılırsa hadi geri gel mi diyeceksiniz? maalesef öyle olacak dedi. ilginç gerçekten.

Maalesef böyle bir ihtimal de var bu kadar sıkıntı çektik inşallah dönemimiz gelince pandemi şartları bitti denmez
Ama ben kolay kolay sıfırlanacağını düşünmüyorum. Sıfırlanmadan da bitti demezler heralde

hayırlısı bakalım, bende bitti geri dönün diyeceklerini pek sanmıyorum aslında, ben geç öğrenmiş oldum yoksa martın ortasından bu yana izinli olurdum, bi tek temmuzda çalışır tekrar izne ayrılırdım mis gibi.

ben de 27 temmuz da 24. haftada ayrılacağım ama doğum sonrasına 12 hafta aktaramayacak olmak da canımı sıkıyor. 32-36 arası çalışmayacaz malum

ben de 27 temmuz da 24. haftada ayrılacağım ama doğum sonrasına 12 hafta aktaramayacak olmak da canımı sıkıyor. 32-36 arası çalışmayacaz malum
sanırım 32 sonrası yeniden çalışabiliyormuşuz, 32-37 arası çalışıp aktarırım olmazsa ya, bi değişiklik olur hem bana da diye düşündüm, açıkcası iznimin doğum sonrasına kalmasını kesinlikle daha çok istiyorum.

Kızlar çok teşekkür ederim moral veriyorsunuz. İnşallah sadece kilosu düşük bir bebektir. Bir de önceden kendi haftasıyla uyumluyken sonradan 2 hafta geri düşmesi canımızı sıktı. Yani bu aslında önümüzdeki haftalarda farkın 3 4 haftalara çıkabileceğini gösteriyor. Sürekli geriden takip etseydi küçük bebek olacak der geçerdik. Bekleyip takip etmekten başka bir çare yok malesef. Genelde internette yazanlar da simetrik gelişim geriliğinin genetik bir sebepten olduğu ya da annenin yetersiz beslenmesinden olduğu yönünde, hatta annenin sigara alkol kullanımı ile ilgili bile yazıyor ama böyle alışkanlıklarım hiç olmadı çok şükür. ama dün bana dr kesinlikle seninle alakalı bir durum değil dedi. Ben de çok fazla kustum hala kusuyorum acaba ondan mı diye de şüphelenmiştim, ama az yemiyorum. Toplam 5 kilo aldım daha son 1 haftada 1 kilo almışım. Hangi sebebi okursam bizimle ilgisi yok gibi nasıl oldu böyle bir şey bilmiyorum sadece Allahın takdiri.

Sen de bendensin ben ilk 3 ay hic kilo almamistim bu son2 ayda 5 kilo aldim doktorda ayda 2 kilo dedi dikkat et dedi bende simdi daha dikkatli besleniyorum bakalim bu gittigimde kac cikicam

içini ferah tut sen, inşallah küçüğüm hemen toparlanıp haftasını kapatacaktır, ufacık mm'lik ölçüm her şeyi değiştirebiliyor çoğu zaman.

Sen de bendensin ben ilk 3 ay hic kilo almamistim bu son2 ayda 5 kilo aldim doktorda ayda 2 kilo dedi dikkat et dedi bende simdi daha dikkatli besleniyorum bakalim bu gittigimde kac cikicam
Ya ama şimdi insana hamileykende herşey daha bi tatlı geliyor ye ye doymuyorsun Yaşasın yemek yemek

arkadaşlar hamileliğinde kahveden vazgeçemeyip decaf (kafeinsiz) kahve icen var mı? kahve dunyasının kafeınsız fıltre kahve paketını gordum alacağım
Benim kahve ile hiç aram yok... Normalde de içmem... Ama gebelikte fazla olmadığı müddetçe içilir diyen çok Dr var...
Anne mutlu bebek mutlu bunu unutmayın canlar

Kızlar ben 19.haftadayim 3haftasonra detaylı ya gireceğim inşallah
Memurlar 24haftada izinli olacak ya ben pek birsey anlamadim ben öğretmenim okullar 24agustosta açılcak seminerler.
Ben simdi gitmeyecek miyim
Birde normalde kasimsonu gibi dogum bekleniyor yani artik çalışmayacak miyiz doguma kadar
Birde normalde aktarma oluyordu simdi aktarma hakkımızı kullanamiyormuyuz
16hafta hakkımız tam olarak ne olacak onu merak ediyorum.

24 de ayrılır 32 de baslamazsan 3-4 hafta sarkıtma yapamıyorsun ama 24-32 arası ayrılıp 32-37 arası geri gelip clsırsan sarkıtabiliyorsun. ben direk 37 de ayrılmayı düsünüyorum. ekimin 20 si falan oluyor.

seminer donemi hangi haftana denk geliyor?

Ya kızlar 24 bende de yaza denk geliyor bu 24.haftadan 2 3 hafta sarkıtamaz mıyız doğumnsonuna?

evet bende şimdi görüştüm, şimdilik alma hakkınız var o güne kadar değişmezse dedi, dedim izin aldık, kaldırılırsa hadi geri gel mi diyeceksiniz? maalesef öyle olacak dedi. ilginç gerçekten.
Evet ne olacağı belli değil bende diyorum okullar açıldığında devam eder inşallah ozaman 26. Haftada olucam bnde devam etsin diye dua ediyorum şu durumda eder gibi duruyo ama bakalm

Evet ne olacağı belli değil bende diyorum okullar açıldığında devam eder inşallah ozaman 26. Haftada olucam bnde devam etsin diye dua ediyorum şu durumda eder gibi duruyo ama bakalm
valla durumlar böyleyken bende pek durduracaklarını sanmıyorum. aman napalım olmazsa zaten çalışacaktık diyip geri döneriz bizde.

Sizinle çok yakın tarihlerimiz bnde öğretmenim eğer devam ederse 24. Haftada idari izin biz gitmeyebiliriz inşallah devam eder diyorum bende 20. Haftamdayım bnde

valla durumlar böyleyken bende pek durduracaklarını sanmıyorum. aman napalım olmazsa zaten çalışacaktık diyip geri döneriz bizde.
Bende rapor falan alırım diyorum biraz giderim köy okulu bnm şartları zor birde tuvalet konusu skıntı tam gün nasl geçer bilmiyorum tek umudum bu idari izin olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…