2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım sanada cok geçmiş olsun. Hergün muhakkak takmak gerekiyormu evde olsak bile ağrısını geçiriyormu
Evet canim ben evdeyim şu anda. Her sabah kalkınca takıyorum gece yatana kadar. Elhamdülillah agrım olmuyor. Evet sıcaklarda zor ama tavsiye ederim kesinlikle

Teşekkür ederim kuzuuuum Ben 68 ile başladım 16 haftaya kadar 70tim ama 1 ayda 3 kilo alınca doktorum kızdı şu an 73üm her ay maksimum 2 kilo almalısın dedi . Sen de dikkat et canım Doğumdan sonra seni depresyona sokmasın kiloların hem de bebeğe da zarar doğumun da zorlaşmasın dikkat etmeye çalış hatta çalışalım çünkü su içsek yarıyor mübarek

Ben de 5 kilo aldım ve 3 kilosunu 4. Ayda bulantılarım geçince aldım 60la basladm 64-65 arasnda gidip geliyordum ki tartının pili bitti shsjjfjg

Yaptik cnm fetal dna da yaptik tup bebek denemesinden once esimdeki bir genetik rahatsziliktan dolayi tum exom dizileme diye genetik bir test yaptirip ondaki tasiyiciklara da baktik ikimizden bebege gecebilecek bir sey bulunmamisti. Organlarda bozukluk gormuyor belki kucuk bir bebek olacak ama genetik olarak ailemizde kucuk dogan bir bebek yok. O kdr genetik test yaptirmistik hala bunun sebebi %90 genetiktir deniyor, icim sikiliyor gercekten. Allah sizlerin evlatlarina saglik versin insallah..her seye hazirladm kendimi

Bence o kdr testten sonra genetik bir şey cikmayacak. Kaldı Ki ailede de yokmus. İyi dusun lutfen.

Canım bişey sorcam duvar süsünün malzemelerini instagramda hangi sayfadan aldın acaba bende böyle bişey beğendim de topları nasıl temin edebilirim
Topları kırtasiyeden bile alabilirsn strafor top de berirler her boyutu var yada çiçekçilerde de oluyor en kolayı o bn kırtasiyeden aldm boyutunu gördm hem

Canım benim benzer sorun bizde de vardi. Daha önce düşük yaşadım. Eşimin 2. Kromozomunda dengeli inversiyon çıktı. Gecenyaz turkiyedeyken oldu bu test. Ardından yurtdışında yaşıyoruz evimize döndük. Doktorlarla irtibata geçtik. Bize de aynen sizin gibi PGT önerdi ya da bir kez normal yollarla deneyin dedi hamile kalabiliyorken. Yüzde elli sağlıklı da olabilir. En kotu erken düşük yaşarsın, yaşamla uyuşmayan engel doğuma kadar gitmez gitse bile ufakntefek bir rahatsizlik olir dedi mesela güneşe hafif hassasiyet, ciltte cillenme vs gibi. Bunun üzerine ben doğal yolla hamile kalıp fetal DNA yaptim. Temiz cikti. Detaylı ultrasonda da bişey cikmadi en son 19+1din detaylı ultrason girdiğimde haftasına uyumlu çıktı, bir anormalik gozukmedi. Ondan sonrada doktora gitmedim canim nasıl olsa hareketlerini hissediyorum diye.
Peki sen hareketlerini hissediyor musun net olarak? Karnın büyüyor hafif de olsa kilo alıyor misin? Hareketler az da olsa tekemeye döndü mü?
ZAten genetik test yapılmış bebek bence bir sorun çıkmayacak. Ben kendimde 2.5 ya da 2 kilo gibi doğmuşum annen hep der. Sonradan yedirdik büyüttük biz seni der. Önceden yokmuş böyle ultrason bakamamislae bile.
Ben inaniyorum genetik bir sorun olmadigina, o kadar testten sonra. Gelişimini takip etsinler bakalım. Canını sıkma sakin

Canım benim benzer sorun bizde de vardi. Daha önce düşük yaşadım. Eşimin 2. Kromozomunda dengeli inversiyon çıktı. Gecenyaz turkiyedeyken oldu bu test. Ardından yurtdışında yaşıyoruz evimize döndük. Doktorlarla irtibata geçtik. Bize de aynen sizin gibi PGT önerdi ya da bir kez normal yollarla deneyin dedi hamile kalabiliyorken. Yüzde elli sağlıklı da olabilir. En kotu erken düşük yaşarsın, yaşamla uyuşmayan engel doğuma kadar gitmez gitse bile ufakntefek bir rahatsizlik olir dedi mesela güneşe hafif hassasiyet, ciltte cillenme vs gibi. Bunun üzerine ben doğal yolla hamile kalıp fetal DNA yaptim. Temiz cikti. Detaylı ultrasonda da bişey cikmadi en son 19+1din detaylı ultrason girdiğimde haftasına uyumlu çıktı, bir anormalik gozukmedi. Ondan sonrada doktora gitmedim canim nasıl olsa hareketlerini hissediyorum diye.
Peki sen hareketlerini hissediyor musun net olarak? Karnın büyüyor hafif de olsa kilo alıyor misin? Hareketler az da olsa tekemeye döndü mü?
ZAten genetik test yapılmış bebek bence bir sorun çıkmayacak. Ben kendimde 2.5 ya da 2 kilo gibi doğmuşum annen hep der. Sonradan yedirdik büyüttük biz seni der. Önceden yokmuş böyle ultrason bakamamislae bile.
Ben inaniyorum genetik bir sorun olmadigina, o kadar testten sonra. Gelişimini takip etsinler bakalım. Canını sıkma sakin

Kizlar bgn detayli ultrasonum vardi daha doktordan yeni ciktm bebegim gelisimi yavas gorundu 2 hafta kucukmus bgne kdr boyle bisey yoktu. Dr bissuru seyden bahsetti bilemiyorm
Canım iki hafta ileri iki hafta geri olabilir benim kuzum hep geriden geirdi 1 hafta 10 gün riskli hamilelik yaşadığım için gitmediğim doktor kalmadı 30 ları geçince bir anda öne geçti sonra genel olarak önden gitti yani takma kafana bu haftalarda normal
Rahim damarlarında çentik notch yoksa takma kafana

Canım ben de dün ayrıntılı ultrasona girdim organlarında falan hiç bir sıkıntı çıkmadı şükür. Boyu haftasına göre kısa çıktı ama doktor benim ve eşimin boyunu sordu normal dedi biz de çok uzun değiliz. Kilosu da öyle çok değil ama bir sorun görmedi. Canını sıkma inşallah bir problem yoktur sağlıklıdır bebeğin

Kızlar ben bugün tam 22+0 haftalığım. Yalnızca 1,5 kilo aldım bir taraftan seviniyorum az aldım diye bir tataftan da acaba düzgün beslenemiyor muyum diye endişe etmeye başladım bebiş de küçük bir bebek gibi şimdilik. Benim gibi az kilo alan var mı

Eğer hareketli bir insansan sen vermissindir benek almıştır zten su an suyu bebek rahim falan 1,5-2 kilodur bence sıkıntı ok gelişmesinde de gerilik yoksa ben de 5 aldım ama hepsi kalcada arkadasm 2 aldi hepsi gobekte. Haftamiz onla da senle de ayni. Yine de obur kontrolde sorarsin.

Günaydın kızlar

P Positivevibes canım şimdi gördüm, hemen telaşlanma lütfen, başka bir doktora daha görünecekmişsin zaten, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hanımlar 24. haftada idari izin hakkını kullanacaklar kimlerdi? ben düşünmüyordum ama sanırım ayrılmaya karar verdim, nasıl yapsam onu bilmiyorum ama.

Evet hareketli bir insanım özellikle 1 aydır baya hatteketliydim sık sık denize falan gittik yüzdüm ondan olabilir belki bilmiyorum.perinatalog bir sorun yok dedi ama boyuna kısa dedi. Dediğin gibi bir sonraki kontrolde kendi doktoruma sorayım mutlaka.

Hamile degildim aralik yada ocak ayse oner akasya avm gelmis ,ay kadini dinleyen 3 kisi var yok.gittim oturdum,nasil naif kadin dinledim.ceyda duvencide vardi yaninda .koskoca avm de o kadar az kisi dinledi ki...

Hamile degildim aralik yada ocak ayse oner akasya avm gelmis ,ay kadini dinleyen 3 kisi var yok.gittim oturdum,nasil naif kadin dinledim.ceyda duvencide vardi yaninda .koskoca avm de o kadar az kisi dinledi ki...
Çok güzel açıklamalar yapıyor aslında, ben Ceyda düvencinin anne TV kanalında tanıdım kendisini. Gerçekten çok naif ve çok bilgili biri. Online kursları da var anne babalıkla, bebel ilkyardımıyla, doğum süreci ve doğumdan sonra süreçle alakalı. Benim ilk bebek olduğu için tecrübem yok hiç. Ondan faydalanıyorum. Online eğitimlerine de katılmak istiyorum. Çok iyi yapmışsınız dinleyerek, anlattıkları gün gelir lazım olur

Ben düşünüyorum 24 Temmuz'da inşallah 24. haftam başlayacak. Doktordan 24. hafta olduğunu kanıtlayacak bir belge alıp işyerinde insan kaynaklarında dilekçe yazmak gerekiyormuş

Ben düşünüyorum 24 Temmuz'da inşallah 24. haftam başlayacak. Doktordan 24. hafta olduğunu kanıtlayacak bir belge alıp işyerinde insan kaynaklarında dilekçe yazmak gerekiyormuş
evet bende şimdi görüştüm, şimdilik alma hakkınız var o güne kadar değişmezse dedi, dedim izin aldık, kaldırılırsa hadi geri gel mi diyeceksiniz? maalesef öyle olacak dedi. ilginç gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…