2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum gunden gune oldugunu nasil soyleyebiliyor belki diger gittiğinde yine 15 gun geriden yada 1 hafta geriden cikacak bu rakam allah korusun artarsa sikinti vardir bebegin mide olcusu uyumlumuydu peki haftasıyla
Hayir cnm butun organlari ve kilosu 18+3 gorunuyordu

Gözün aydın canım maşallah
Saol kuzumm
Masallah canim cok sevindim gözünaydin
Ayy saol kuzum valla gözümaydın
Gözün aydın canım
Saol kuzum
Gözün aydin canım maşallah cinsiyeti son kez teyit etmis olmuştur kızdı değil mi senin
Evet direk kız dedi hoca
Gözün Aydın canım çok şükür Yarın benimde detaylı darısı bize inş sana iyi düşün dedim ama ben şuan heyecan evham yaptım hiç böle olmazdım ama bi korkmaya başladım
Aşkım gerçekten iyi düşün iyi olsunmuş dün çok kötüydüm sabah dedim ki doktor kötü dese ne olacak herşey kabulüm bir yeğenim var benim kıskanılacak kadar güzel bir bebek olarak doğdu şimdi sebebi ve ne olduğu bilinmeyen bir hastalıkla boğuşuyorlar belki hiç okula gidemicek o yüzden deidm ne gelirse Allahtan sağlıklı doğup sonradan hastalanmıcağının garantisi yok. Rabbim hepimize hayırlısını versin
akademi1994 gozunaydin kuzum sonunda icine su serpildi darisi doguma insallah
Ayy aşkım aynısını bugün anneme dedim darısı artık doğuma başka bişi kalmadı dedim

Güzel anneler merhaba, yazılanları hep okuyorum her zaman yazamıyorum, bazı şeylerde hiç fikrim olmuyor ilk bebiş olunca Ayşe Öner var Ceyda düvencinin de hamilelik sürecini birlikte yürüttüğü bir ebe. Onun yatın instagram canlı yayını var, onu izleyeceğim, çok faydalı olduğunu düşündüğüm için sizinle de paylaşmak istedim

Eklentiler

• SmartSelect_20200707-210435_Instagram.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 43
Canım sanada cok geçmiş olsun. Hergün muhakkak takmak gerekiyormu evde olsak bile ağrısını geçiriyormu

P Positivevibes canım hiç canını sıkma bebişlere belli olmuyor bakarsın birden toparlayıp öne bile geçer minnoş evet endişe verici bir durum ama olumlu düşün
Nasıl hissediyorsun kendini?

P Positivevibes canım başka bir doktora görüneceksin zaten, sabırlı ol kendini de bebeği de daha fazla üzmemeye çalış, ters giden bir şey var ise çözülemeyecek bir şey değil belki, dualarım seninle ve yavrunla, Allah onu sana bağışlasın Güzel haberlerini bekliyoruz

Çok doğru söylüyorsun canım Allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli olurlar inş. O güzel yavrucaga da Rabbim şifa versin inş iyileşir

P Positivevibes inş düzelir canım. sen başka bir doktor daha bul bu arada.

benim hem irsi hem doğumdan kalma varislerim varsı. geçen sene skleroterapi ile tedavi oldum. benim ana damarlarda ameliyatı gerektirecek bir durum yoktu. sadece görsel olarak rahatsızdım mor ince damarlarım vardı. çok güzel sonuç aldım tedaviden ama şimdi hamilelikte yinw kılcallar çıktı. artık doğum sonrası tekrar gidicem tedaviye.

Hamilelikte evinde bahceyede çıkan aynı zamanda evde de yaşayan kedisi olan var mı?

P Positivevibes Canım başka doktora zaten görünücekmişsin bol bol dinlen su iç Allahın izniyle herşey iyi olacak inşAllah. Şimdi sana vitamin önermek isterim ama Doktora danışılmadanda önerilmez.

3 hafta mi geriden geliyor şu an? Detaylı ultrasonda mi ortaya çıktı? Benimde geriden geliyordu geç döllenme dediler. Adet tarihimi düzenledi doktor
Hayir yemekle fln alakali bisey diilmis. Plesantadan beslenememeyle de alakali degilmis. Genetik bi sorun olabilirmis
Kizlar bgn detayli ultrasonum vardi daha doktordan yeni ciktm bebegim gelisimi yavas gorundu 2 hafta kucukmus bgne kdr boyle bisey yoktu. Dr bissuru seyden bahsetti bilemiyorm
peki organlarında anormal bir durum gördü mü? Yoksa sadece kilosu ve boyu ile mi ilgili söyledi. .bir de fetal DNA olmusmuydun?.
Genetik bir durum olabilir belki. Ya da geç döllenme gibi birşey. Eğer organlarında bozukluk yoksa korkmayın derim. İçiniz rahat etmesi açısından belki fetal DNA testine yönlendirir sizi. Biz yaptirmistik 10.haftada. bir nebze rahatlatıyor insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…