- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Hayir cnm butun organlari ve kilosu 18+3 gorunuyorduKuzum gunden gune oldugunu nasil soyleyebiliyor belki diger gittiğinde yine 15 gun geriden yada 1 hafta geriden cikacak bu rakam allah korusun artarsa sikinti vardir bebegin mide olcusu uyumlumuydu peki haftasıyla
Telas yapma bi istersen farkli doktoroda git bi ikinci goz her zaman iyidirHayir cnm butun organlari ve kilosu 18+3 gorunuyordu
Saol kuzummGözün aydın canım maşallah
Ayy saol kuzum valla gözümaydınMasallah canim cok sevindim gözünaydin
Saol kuzumGözün aydın canım
Evet direk kız dedi hocaGözün aydin canım maşallah cinsiyeti son kez teyit etmis olmuştur kızdı değil mi senin
Aşkım gerçekten iyi düşün iyi olsunmuş dün çok kötüydüm sabah dedim ki doktor kötü dese ne olacak herşey kabulüm bir yeğenim var benim kıskanılacak kadar güzel bir bebek olarak doğdu şimdi sebebi ve ne olduğu bilinmeyen bir hastalıkla boğuşuyorlar belki hiç okula gidemicek o yüzden deidm ne gelirse Allahtan sağlıklı doğup sonradan hastalanmıcağının garantisi yok. Rabbim hepimize hayırlısını versinGözün Aydın canım çok şükürYarın benimde detaylı darısı bize inş sana iyi düşün dedim ama ben şuan heyecan evham yaptım hiç böle olmazdım ama bi korkmaya başladım
Ayy aşkım aynısını bugün anneme dedim darısı artık doğuma başka bişi kalmadı dedim
Baska bir doktora daha görün canım icine karartma daha erken haftalar gectikce yakayabilirHayir cnm butun organlari ve kilosu 18+3 gorunuyordu
Telas yapma bi istersen farkli doktoroda git bi ikinci goz her zaman iyidir
Oyle cnm hem baska dr.a daha goruncem hem de bu dr.a 10 gun snr bidaha goruncem insallah iyi cikarBaska bir doktora daha görün canım icine karartma daha erken haftalar gectikce yakayabilir
İnşallah , sen içini ferah tutOyle cnm hem baska dr.a daha goruncem hem de bu dr.a 10 gun snr bidaha goruncem insallah iyi cikar
Görün canım bencede suyunu vitaminini ihmal etme beslenmene dikkat et Allahın izniyle herşey yoluna girer inşallah içini ferah tut canımOyle cnm hem baska dr.a daha goruncem hem de bu dr.a 10 gun snr bidaha goruncem insallah iyi cikar
Canim insallah guzel haberlerle gelirsin stres yapma dualarimiz seninleTakip edilecek 2 hafta surekli. Bilmiyorm belki de gelismiyorsa sonlandiracak..
saol canım Allah razı olsunAkedemi 1994 canim cok sukir guzel haberlerle gemissin gozunaydin
Canim insallah guzel haberlerle gelirsin stres yapma dualarimiz seninle
Canım sanada cok geçmiş olsun. Hergün muhakkak takmak gerekiyormu evde olsak bile ağrısını geçiriyormuCanim geçmiş olsun, ben daha önce damar tıkanıklığı geçirdim ve bacagimda o zamandan varis kaldi. O yüzden hamileliği ogrendigimden beri, külotlu varis çorabı kullanıyorum. Dedigin gibi her gun giyip cikarmasi cok zorluyir ,hele de su sicaklarda. Ama bu corabin 0.4 luk kan sulandirici igne kadar koruyuculuğu varmis.
Canım bişey sorcam duvar süsünün malzemelerini instagramda hangi sayfadan aldın acaba bende böyle bişey beğendim de topları nasıl temin edebilirimAmin inşallah çok sağolun
Çok doğru söylüyorsun canım Allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli olurlar inş. O güzel yavrucaga da Rabbim şifa versin inş iyileşirSaol kuzumm
Ayy saol kuzum valla gözümaydın
Saol kuzum
Evet direk kız dedi hoca
Aşkım gerçekten iyi düşün iyi olsunmuş dün çok kötüydüm sabah dedim ki doktor kötü dese ne olacak herşey kabulüm bir yeğenim var benim kıskanılacak kadar güzel bir bebek olarak doğdu şimdi sebebi ve ne olduğu bilinmeyen bir hastalıkla boğuşuyorlar belki hiç okula gidemicek o yüzden deidm ne gelirse Allahtan sağlıklı doğup sonradan hastalanmıcağının garantisi yok. Rabbim hepimize hayırlısını versin
Ayy aşkım aynısını bugün anneme dedim darısı artık doğuma başka bişi kalmadı dedim
Allah razı olsun kuzumÇok doğru söylüyorsun canım Allah herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli olurlar inş. O güzel yavrucaga da Rabbim şifa versin inş iyileşir
Hayir yemekle fln alakali bisey diilmis. Plesantadan beslenememeyle de alakali degilmis. Genetik bi sorun olabilirmis
peki organlarında anormal bir durum gördü mü? Yoksa sadece kilosu ve boyu ile mi ilgili söyledi. .bir de fetal DNA olmusmuydun?.Kizlar bgn detayli ultrasonum vardi daha doktordan yeni ciktm bebegim gelisimi yavas gorundu 2 hafta kucukmus bgne kdr boyle bisey yoktu. Dr bissuru seyden bahsetti bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?